|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.10.2006 14:18:27   
dolgolaska
OO!
Evo še mene na kratko...pri meni sicer nič novega...vse po starem!
NMJ..user posted image  čestitke za dopolnjenih 19t!
TINAAJA...ti si pa že čist v vozičkih....user posted image  a ga bosta že sedaj kupila?

...ampak kako res hitro leti čas....ali se samo meni zdi???
...imam občutek kot da sva šele pred kratkim delala test....sedaj pa sem že skoraj na polovici......no še slaba 2t in bom...
Se mi zdi da sem včeraj zvečer čutila nekaj drugega ...da niso to bili več mehurčki...ampak kot da bi me kdo čisto na lahno pobožal..ali pa "brcnil"....danes pa več ne vem....
Do kdaj je treba začutiti brcike????
....ah joj....ta vikend bom pa jaz imela gužvo z obiski...praznujem,no sicer nisem hotela povabiti nikogar niti praznovati,ampak kaj čmo...obiski so se najavli...Me že zdajle glava boli,ko se spomnim....

No bodite lepo... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 19.10.2006 14:21:24 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
19.10.2006 15:03:39   
leya
Helo....
no jst sm pa končno zbolela....sem že neki dni čutila da bom in dons vročina, grlo peče ko zmešano...sicer mamo pa tud mi šele naslednji teden pregled, pa upam, da bo vse ok.
Sicer pa komi čakam praznike, da se spet primajem na obalo in zginem iz te megle...

lp

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
19.10.2006 15:26:29   
tinaaja
Dolgolaska, midva ne bova se nic kupovala zdaj.. se kar nekaj casa ne. Ampak nastudirala pa bom, da bom pol samo prisla v trgovino in da ze vem, kajtocno hocem.
Gibe se naj bi zacutilo nekje do 21 tedna, ampak saj vidis, kok je razlicno..

leya, pocajtaj se cim prej user posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
19.10.2006 15:41:06   
dolgolaska
Pozdravljene!!!!

Joj kako sem dobre volje   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!
Sem prejšnj teden poslala mail v bolnišnico Postojna ,da naj me naročijo na 3D UZ...no in.....
....danes sem dobila njihov odgovor,da so me naročili 4.12.06...full dobr,glih malo pred Miklavžkom!!!!
...zdajle sem potrdila datum in to je to...ostane mi samo še čakanje!Takrat bom nosečka 25t in pomoje bo vse že lepo videlo!

No punce...veselo na delo(tiste ki se mislite prijaviti)...zgleda da so decemberski termini že na razpolago(da vam ne bodo spet vseh datumov zasedli)!

Imejte se lepo!user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2229
19.10.2006 16:33:32   
thaiss
evo me,

mi smo pa imeli včeraj pregled,  user posted image  se je skos obračal ko mi je delal UZ. Vsakič lepše se vidi user posted image  user posted image  
Jaz se posebej na 3D ne bom naročila, ker moj G dela morfologijo s 3d-jem, tako da bova takrat lepo videla najinega user posted image !!

dskubin, kaj si začela neki zabušavat user posted image ; zakaj te ni bilo k telovadbi???
Na kavici pa sva ble s tejčico same, ker je tamali od Sibil spet zbolel!!!
Sibil upam, da se tamali čimprej pozdravi in pazi nase!!!
Mi smo danes napolnili 20t user posted image  user posted image  user posted image  , mali pa že cel popoldan skače mami po mehurju!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.10.2006 17:17:30   
Barči78
No, pa še pozdravčki od naju, ki sva danes prilezla na polovico. Res gre hitro čas. Hudo me je samo to, ker sem cel dan v takem šunku, da se imam komaj čas ustaviti in v miru uživati v brcikah. Zako, da imam včasih kar občutek, da cel da ne zabrca, ampak najbrž nisem pozorna. Zvečer pa, ko se končno umirim, pa samo dol padem in zaspim. No sej, še kakšen teden, pa ne bomo mogle več prezreti nežnih brcik, komaj čakam, da me ornk nekam butne. user posted image

Jutri pa končno spet peeetek, pa se slišimo kaj. user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.10.2006 17:18:36   
Barči78
O Thaiss, midve mava pa obe polovico danes. A maš tud na dan žena rok? Čestitke!!!

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.10.2006 18:54:07   
dskubin
thaiss sm že hotla v torek pisat, da pridem na telovadbo, pa še dobro, da nisem, ker je zadnji trenutek izviselo varstvo (moj se ni vrnil dovolj zgodaj domov), pol bi pa res skrbele, da mi je kaj ratalo. Sem se pa zmenla, da grem telovadit jutri namesto torka. Naslednji teden me v torek tudi ne bo, ker delam popoldan, tko da ne vem, kdaj bom resno telovadila user posted image . Danes bi se vam(a) z veseljem pridružila na kavici, ma sva bla spet sama s tamalim. V glavnem, ta teden je kot zaklet. Čez vikend sta se fanta še prehladila, zdej sem pa še jaz ujela, ampak zgleda, da ne bo nič hujšega. Drugače smo pa fajn, lovili smo verjetno še zadnje tople sončne dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2233
19.10.2006 19:40:45   
NMJ
dolgolaska, hvala za posredovano informacijo. Sem takoj napisala mail in jih prosila naj me naročijo.

nočko user posted image  in user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.10.2006 21:03:42   
Pikca
Še eno hitro javljanje: danes sem imela pregled, ni bilo nič UZ, samo s pomočjo nekakšnega tulca je poslušala srček (pri tem me je precej pritisnila na trebuh, upam, da ve, kaj dela). V glavnem nič posebnega nisem izvedela razen tega, da srček bije, to pa itak vem, ker čutim brcike. Pa 2 dodatni kili sem se zredila (skupaj že 4). Naslednjič bo pa morfologija.

Drugače nič novega, smo zdravi (trkam na les), v službi še vedno gužva, doma se trudim pisat mag. nalogo, pa mi ne uspeva najbolj... sem pa spoznala, da bo treba počasi nabavit kakšen leksikon, ker je tamala zadnjič ponoči spraševala kaj papa ježevec (ki ga je videla v živalskem vrtu) in nisem bila prav sigurna... kmal se je začelo - pri dveh letih.

Pozdravčki vsem, Pikca

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.10.2006 21:06:11   
thaiss
`čer punce!!

dskubin a  drugi teden že začneš delat? user posted image  user posted image  sej boš kmalu spet doma!!!
No, pa se jutri lepo razmigaj user posted image !!

Barči tudi tebi čestitke za 20t! Tudi jz mam rok 8.3.; po NS sicer 2.3. ampak zaenkrat naj ostane tak, bomo kasneje vidli kok bo user posted image  velik!!!

Še jutri v službo, pol pa 12 dni uživancije!!!!!!!

Lep večer, pobožajte bušije user posted image

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.10.2006 21:50:25   
Sibil_
Obalke mi je res žal za danes, ma nisem mogla prit.Mali je pa zakuhal z vročino, smo bili pri pediatru in ni videt nič kaj groznega, upam da se antibiotiku izognemo.MAh, so se začele tele viroze in zdaj ne bo konca.user posted image

LP zaenkrat, grem malo uživat v posteljo z enim dobrim filmom (jah, user posted image  imam na žalost odsvetovano, tako da mi ostane samo film),
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.10.2006 7:35:18   
tinaaja
Jutro.. mal cudno vprasanje, ampak vseeno: vstane zjutri, pijem cajcek, kavo, grem na sprehod, vse OK, pocutje bp. si skuham polento in jo z mlekom pojem. Mi ful pase ta zajtrk zadnja dva meseca user posted image  No pri zadnji zlici zacutim, da bom vse skupaj se enkrat vidla. Laufan do WCa in ga glih komaj ujamem, ker ze bruham.. ZAKAJ? Pasalo mi je, slabo mi ni.. a je mozno, da tko pritsikajo organi na zelodec, da je bilo prevec v danem trenutko v zelodcu in je moralo ven? A moram po pticje zacet jest? Se mi kr veckrat dvigne tko zjutri brez nekega razloga, ampak vecinoma ne bruham, zdaj pa.. user posted image  A se kaksni sanja zakaj?

Drugace pa
user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.10.2006 8:16:29   
*sonchek*
Jutro user posted image  in user posted image

tinaaja meni je zadnje čase noro slabo, ko se vozim v avtu user posted image  Sem mislila, da so slabosti minile (no, avta do sedaj še ni bilo treba ustavljat, tok, tok, tok), ampak te jutranje "dogodivščine" v moževem avtu mi pa res niso jasne... Po mojem tvoj želodček zjutraj ni navajen tako obilne količine hrane (verjetno nikoli prej nisi jedla v takih količinah in takšno hrano, a ne?), pa je to samo reakcija na vse skupaj...

Sicer pa se je danes ponoči meni zgodilo nekaj čudnega - v spanju me je tako stisnil krč, da sem se v joku zbudila od bolečin! Se je mogoče to kateri že zgodilo? user posted image  user posted image  Spala nisem nič drugače - na boku kot ponavadi in nisem bila v nikakršnem čudnem položaju, da bi mi lahko npr. noga zaspala ali kaj podobnega... Ne vem kako je mogoče, da te v spanju prime krč user posted image  Po mojem sem si še fajn mišico nategnila, ker me boli ko sam hudič in napol šepam user posted image

Drugače pa - končno p e t e k user posted image user posted image user posted image  In pred nami vikend!

Pozdravček od user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.10.2006 8:31:00   
A-N-J-A
Tinaaja men se to velikrat dogaja,pa ne samo zjutraj,tud v času kosilauser posted image .Ful lačna bašem k nora,pol pa kr naenkrat stop in boh na daj da dam še kakšno žlico v usta.Pa v glavi bi še jedla,sam želodec pravi neuser posted image .
*sonchek* ja se dogaja v nosečnosti da te krči grabijo(sej si mislila v nogi,ne?)Pij magnezij pa bo boljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.10.2006 8:36:00   
A-N-J-A
Aja,danes smo stari 18 tednovuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.10.2006 8:49:02   
*sonchek*
A-N-J-A ja, v nogo me je krč user posted image  In to ravno danes ponoči, ko sem tako lepo spala (ponavadi se zbujam, hodim na wc in bedim skoraj cele noči user posted image ). Magnezij sicer pijem, ampak le 1-2 x na teden (pijem pa tudi radensko - saj nekaj magnezija je tudi tu user posted image ). Nazadnje se spomnim je tekla debata o tem, kako magnezijeve šumeče tablete, ki jih kupiš v trgovni, niso ravno priporočljive za user posted image  Se bom danes kar v lekarni ustavila in kupila druge - saj, samo da bo pomagalo...

Drugače pa čestitke za dopolnjenih 18 tednov user posted image user posted image  Še malo, pa bomo kmalu že vse na polovici user posted image user posted image

Pozdravček od user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.10.2006 8:56:33   
slumpo
ojla

tinaaja...saj poznaš mojo zgodbo iz preteklosti glede slabosti in bruhanja čez cel dan...sedaj pa samo še zjutraj.
jaz ti predlagam da zmanjšaš porcije česarkoli in da zjutraj ješ čimlažjo hrano (žgance so včasih jedli fizikalci garači ker je to težka, nasitna hrana) za moje pojme pretežka za zjutraj za nas nosečke, ki imamo že tako občutljiv želodec. Pa še nekaj. Jaz sem določen čas jedla samo marmelado zjutraj. Pol pa se mi je zgodilo da sem začela po njej že bruhat. G mi je svetovala da menjam, ker sem se prenajedla in je čas za spremembo.

sonchek kar pa se krčev tiče sem se pa jaz že parkrat zbudila od bolečine in me je tako bolelo da sem jokala in pol še cel dan. poglej par strani nazaj ko sem jamrala glede teh neznosnih bolečin. Punce so mi svetovale magnesol. Pomaga in povem ti da je OK.

Sicer sem OK...še vedno čutim špikanje in male bolečine v spodnjem delu bušija, brcik še ni, sem v 17T in 4 dni. Mam pa včasih bolečine v bušiju ker se še nisem navadla vstajat iz boka ampak še vedno trebušno. To pa ni OK.

Lep dan!   

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.10.2006 9:03:57   
A-N-J-A
Punce jutri je v btc-ju FNZ in imajo vse trgovine popuste.Tukaj imate seznam popustov http://www.btc-city.com/novica.php?ID=1214

Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.10.2006 10:02:54   
erna14
ojla!

pr nas je pa kar nekaj novic odkar sem vam nazadnje pisala,vceri sem mela morfologijo,zuser posted image je vse super mi je zih ene 20 minut gledala pa full je bil smesen k je non stop neki pocel,se mu je res dogajal.zvedla sm da je fantek ceprav je rekla da ni ziher ker je imel popkovino med nogicam tako da se ni dobr vidl ampak je rekla da je skor ziher,in da ce imam zeljo da mi bo 25.10 k mam redni pregled pri njej nardila spet uz.ce se bo takrat bl vidl pa da mi nardi se eno slikico mojga soncka.ja tako da sm bla full vesela.
za konec dneva seveda pa da mi mal poslabsajo dan ceprav jim sicer ni tako zelo uspelo sem dobila pismo od zdravstvene komisije,kjer so ugotovili da moje delo ne skoduje mojemu user posted image  niti meni tako da lahko normalno pricnem z delom v ponedeljek,in da nevidijo nobenega vzroka da bi ostala doma.no kr neki ,uglavnem danes sem klicala mojo osebno zdravnico je bila totalno zgrozena nad njihovo odlocitvijo tako da je rekla da se oglasim tam da bova napisale pritizbo glede na njihovo zavrnitev.tako da upam da bo kaj pomagalo ceprav dvomim.

lp erna

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.10.2006 10:09:11   
Naomi
jutrce tut od mene ;)...je res dobr feeling k je petek ;)...boga tinaaja...jest za 1x kr trkam na les...pocutje mam OK, kar se pa prehrane tice me pa zelodec nic ne zeza, je pa tko, cim cutim ksne spremembe, sam mandarino al pa dve pojem in res, revolucija...pomirejno vse...hvala bogu da sem zdej noseca k so mandarine...kok sem jih pa ze pojedla odkar so prsle ven pa ne povem ;))...drgac tinca...po moje te tut polenta zabije k to je res teska hrana, sej stekam da ti ful pase, sam jest ce se ksn jutr bolj ''napihnjeno pocutim'' sem sam na sadju in res nimam tezav s slabostjo ipd...to je sam tko, kako men kej dela...drgac me pa ibr zmatra soping, prej sem bla terminator u tem, zdej pa sam da sem dve urci u ksnem centru sem za dol past...una umetna svetloba pa nbenga zraka...jao jao ;)...
vse ostalo bo ;)...po modrce morm nove...joj mukaaaa...k so mi kr nekam zrasle al pa teske so...oz ena razlika je...morm ze pou leta prej nost hrano sabo za dojenclna ;))...
...spet mal preskokov v pisanju, ne zamert ;)...
p.s. dons sem avto najdla s prve...oz. sem ze ze u liftu spomnla kje je ;))...
lep dan, se lepsi vikend...
anja...hvala za info o BTC, sam ga ni popusta k bi mi odtehtal uno grozno guzvo k bo jutr tm...zihr...k to pa folk navali k mutav...:)...
mejckite se...ce ma pa kera ksn dopoldne cajt za kufe, bi pa jest tut sla ;)...
papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.10.2006 12:33:34   
draja
Ojla punce!

Naomi, tudi jaz sem izgubila kondicijo za shoping. To je prav neverjetno. Prej bi lahko živela v trgovinah, zdaj pa se po dveh štacunah naveličam vsega in se še komaj vlečem.

Sicer pa tudi meni slabosti niso še 100 % minile. Kakor kakšen dan. Se mi tudi zgodi, da mi ni slabo, ko si pa grem zvečer umit zobe pa bruham.

Imam pa ful probleme s kislino. Imam skoz občutek po kovini v ustih in karkoli pojem je brez okusa, potem pa je ta kovinski občutek še hujši. To je res moteče. A katera ve, kaj pomaga proti temu oz. kako si lahko omilim ta grozni okus v ustih?

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.10.2006 12:47:27   
A-N-J-A
mogoče čigumiuser posted image ?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.10.2006 12:51:22   
Anonimen
Zdravo punce!

Jaz sem delala cel teden od jutra do večera, imam pa zato danes prosto. Malo podaljšanj vikend, da tud doma kaj naredim.

Čez teden imam morfologijo in komaj čakam da zopet vidim našega sončka. Pa še enkrat bom vprašala, če ima res lulčka, da ne bo kakšnega presenečenja tik po porodu.user posted image
Na začetku nosečnosti bi pojedla dva vola naenkrat, če bi se dalo, imela sem apetit za znoret, pa še slabosti ni bilo oziroma so bile le manjše skoraj nevredne omembe. Sedaj pa... mi ne gre za jest, nič nisem lačna, pa vem da moram jest (ne za dva, ampak vsaj kaj pa že). Že po treh žlicah česarkoli se mi ustavi, če pa se malo posilim da pojem še kaj več, imam takoj želodec v grlu. Ne gre mi in ne gre. Kile pa gredo dol namesto gor...user posted image
Edina hrana, ki jo pojem več kot grižljaj, dva je pizza ali pa kaj iz McDonaldsauser posted image Sem že čisto obupala kaj naj?! Ampak trebušček je kr zrastel, tko da z malim predvidevam ni nič narobe.

Lp, jjasna

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.10.2006 14:52:11   
Sibil_
Poglejte kaj nas še čaka...user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=W0h3bVtplKY&eurl=

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?