|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sodelavke
20.10.2006 12:34:53   
Kuba
Se opravičujem, če sem to temo 'vtaknila' sem, ta forum se mi je zdej najprimernejši. Upam, da ne bo koga motilo. Ja, moj problem je s sodelavkami. Mene pri njih nekaj zelo moti. In sicer to, da zelo na veliko ogovarjajo. Vse skupaj se mi zdi že smešno. Kadar katere ni jo ogovarjajo in logično se mi zdi da tudi mene ko me ni. Imajo se za prijateljice a če mene vprašate ni to lih tako. Ker me to moti sem se začela malo 'oddaljevati' od njih. Problem je v tem, da so one to 'razumele po svoje' in se mi vsakič ko grem mimo hihitajo za hrbtom. Kadar vprašam za pomoč se vedno nekako 'izmuznejo'. Halo, ženske??? Ne vem, to je vse skupaj tako otročje... je težko delati s takimi ljudmi... delo mi je sicer všeč in nebi zaradi tega želela menjati službe... help...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sodelavke
20.10.2006 12:38:43   
Čiračara
Ja, tako je to...Tudi jaz se veliko bolje razumem z sodelavci kot s sodelavkamiuser posted image

LP

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 12:42:08   
baguSka
Uf tole je pa kriza ja.. Nebi zelela bit na tvojem mestu..user posted image

Sicer pa:
- zacni delat isto, kot pocnejo one (se hihitaj in jim ne delaj uslug)
- pridobi si vsaj eno na svojo stran, potem ti bo veliko lazje.. (sicer pa je obicajno tko, da je dovolj ena opravljivka, da za sabo potegne se ostale, kar pomeni, da ni nujno da so vse v resnici take.. so se pac vklopile v druzbo, da nebi bile same, kot si ti sedaj)
- ignoriraj

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 12:43:27   
baguSka
Aja hotla sem to se napisat, da ce ti uspe vsaj eno pridobit na svojo stran, potem bo sigurno se kaksna tapametnih prisla zraven... Zdej so pac vse pod vplivom tiste, ki je najvecja opravljivka.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 12:47:49   
TONČI.
To tudi mene moti pri mojih 2 sodelovkah. Na živce mi gresta, ko samo opravljata. Kdo je kaj rekel, kako je bil kdo oblečen,............. Prav mori me it po porodniški delat.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 12:51:10   
Ayo
Oj Kuba!!

Tudi jaz sem imela podobno izkusnjo.
Bile sva pa sami v pisarni in sem jaz takoj opazila, da je bolj opravljiva, tako da sem se vedno izogibala govorit z njo o zasebnih stvareh. In mi je slo tud na zivce, ko so jo hodile v pisarno obiskovat druge sodelavke s katerimi je prijateljevala in sem vedla da majo zihr skos kej o men za povedat! Na bruhanje mi je slo!
Tko da jz sm mela moj krog kolegic, ona pa svoje, in jz sm jo pustila pr mer, po dolocenem casu se nisem vec obremenjevala. Pol sem pa itak zamenjala sluzbo (pa ne zarad nje).
Ne vem kaksno sluzbo imas in v kaksnem okoljudelas, mogoce lahko poizkusis nekako tko, izolirat, ne se prevec obremenjevat, dobi si svoj kolegic in misli nase!

LP

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 12:53:16   
Kuba
Ja, res je ena izmed njih, ki je še posebaj 'sklona' temu. Nisem pa omenila, da so te 4 že dalj časa sodelavke in jaz sem prišla zadnja in sem jim očitno trn v ''peti'' ... user posted image ... no,šalo na stran, morda je tudi res, da sem občutljiva na te stvari bolj kot kakšen drugi. Ignorirat lih ne morem, ker imam direkten stik z njimi... najbolj pa me jezi to, da ta, ki je 'sklona' temu je tudi hudobna. Zadnjič je naredila en kiks in je hotela vso krivdo zvalit name in ostale so ji verjele. Bila sem v tako 'kruti' situaciji kot še nikoli (ne morem vam opisat občutka ko govoriš resnico in ti nobeden ne verjame...) Res je user posted image in manipulatorka in te ostale so totalno pod njeno kontrolo. Ker sem prišla zadnja me pač tako malo j..... v glavo. user posted image Pol pa pride k meni kot da ni bilo nič...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 13:03:47   
kitty
Hja...če bi pa katera od unih sodelavk pisala na RR pol bi pa blo: vse sodelavke se med sabo zelo dobro razumemo...bla, bla...imamo pa eno, ki se ful nosi in to kaže s tem, da se nas je začela izogibat, ker češ ima nov avto, frajerja al pa samo šefu v rit leze....

Ja smo babe grozne , nikol in nikdar nam ni prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 13:09:27   
Kuba
user posted image ... verjetno res, še hvala bogu da ne vem vsega kar se o meni govori okoli ker bi potem verjetno 'počila'.
Nasvetu da si najdem 'svoj krog' tudi ne morem sledit, ker so one ta krog. žalostno je, da 'ali se moram pridružit tolpi' ali pa se izolirat. Očitno neke druge alternative ni ali kaj?

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2006 13:13:38   
baguSka
Nasvetu da si najdem 'svoj krog' tudi ne morem sledit, ker so one ta krog. žalostno je, da 'ali se moram pridružit tolpi' ali pa se izolirat. Očitno neke druge alternative ni ali kaj?

Moj predlog je bil, da si probas pridobit ravno te iste punce iz tega kroga. Razen seveda te najvecje opravljivke. Verjemi, da bi blo potem vse drugace in da tudi one nebi vec opravljale.. Pa naj ona ostane sama in naj opravlja tistega ki hoce.user posted image  Zacnes pac tako, da si pridobis eno na svojo stran in potem same od sebe prikapajo se ostale.. Verjemi da bo opravljivka zadnja, ki si bo tega zelela, bo pa nazadnje tudi ona tista, vendar potem bo mogla spilat vaso igrico (brez opravljanja), ce bo tako hotela..user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2006 13:18:05   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

In sicer to, da zelo na veliko ogovarjajo. Vse skupaj se mi zdi že smešno. Kadar katere ni jo ogovarjajo in logično se mi zdi da tudi mene ko me ni. Imajo se za prijateljice a če mene vprašate ni to lih tako. Ker me to moti sem se začela malo 'oddaljevati' od njih. Problem je v tem, da so one to 'razumele po svoje' in se mi vsakič ko grem mimo hihitajo za hrbtom. Kadar vprašam za pomoč se vedno nekako 'izmuznejo'. Halo, ženske??? Ne vem, to je vse skupaj tako otročje... je težko delati s takimi ljudmi... delo mi je sicer všeč in nebi zaradi tega želela menjati službe... help...

vprašaj se zakaj hodiš v službo?

če one hodijo v službo zato, da opravljajo in se hihitajo pol OK.. če pa hodijo tja dejansko delat je pa to drugo.

Od svojih sodelavk pričakuj samo posloven odnos.. in ne prijateljskega.. nisi tam zaradi druženja.. ne rabiš poslušati opravljanja.. in se ga tudi ne udeležuj če te ne veseli..

delaj tisto za kar si plačana.. prijatelje imej pa doma..

če pa kera ne naredi tega kar mora.. in imaš ti s tem probleme.. pa gladko zavij v kako pisarno in poročaj svoj problem..

še enkrat.. ne mešaj službe in druženja..

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2006 13:19:55   
Kuba
baguska hvala za nasvet! Vendar stvari niso tako enostavne. Te druge punce se med seboj poznajo že precej časa in se občasno družijo tudi izven del.časa. So kao 'full' kolegice. Meni bi bilo težko zdaj se priblizat s kakšno posebaj izmed njih (pa tudi nacin ne vem kateri bi bil najboljši...) ker pol bi spet izpadla tista, ki se 'štuli' kr neki. Ne vem... morda mi res ne preostane drugega kot, da delam pač svoje delo naprej in njih ko jih j... čeprav vem, da bodo še v prihodnje kakšno 'skuhale' proti meni samo iz hudobije..bad.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2006 13:21:59   
Kuba
Zahi, hvala za nasvet... sej pravim, da je verjetno najbolje delat delo naprej in aleluja. Ampak da bi zavijala v pisarne poročat kaj je narobe ni v mojem karakterju - šele potem bi bil pekel! user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2006 13:28:43   
Zahi

Zahi, hvala za nasvet... sej pravim, da je verjetno najbolje delat delo naprej in aleluja. Ampak da bi zavijala v pisarne poročat kaj je narobe ni v mojem karakterju - šele potem bi bil pekel! user posted image

imej samo in SAMO posloven odnos.. one niso tvoje kolegice.. so samo sodelavke.. in naj tako tudi ostane.. ne išči prijateljstva  v službi..

glede "zavijanja" sem pa mislil samo to, da zavij le takrat, ko te opravljivke naredijo nekaj, kar tebi oteži poslovni proces..

torej.. če je nekdo dolžan nekaj storiti.. in ne stori.. in imaš ti zaradi tega težave.. potem gladko zavij in uredi stvar, saj si v službi zaradi sebe.. in ne zaradi drugih..

ne se pa sekirat če te ne dajo v "svoj krog".. taki krogi se zmeraj končajo.. naredijo novi itd..

uspešni ljudje pa dlje prilezejo kot opravljivi ljudje.. to si zapomni..

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2006 13:33:31   
Kuba
user posted image user posted image user posted image HVALA!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2006 13:40:19   
Zahi

user posted image user posted image user posted image HVALA!

anytime user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2006 13:46:55   
baguSka

vcasih je to zelooo tezko izvedljivo... mislim da se tega zavedas tudi sam... je pac tako, da v sluzbi prezivimo vecino casa... in ce se tam ne pocutis prijetno, potem to sploh ni fino... ampak ce drugace ne gre, se pac probas distancirat in le opravljat svoje delo, kot masina..

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.10.2006 13:49:55   
baguSka
ne išči prijateljstva v službi..

in sploh se ne gre za prijateljstvo.. gre za nek odnos, ki ga pac zelis imet s sodelavci.. prav tako s sefom, direktorjem.. seveda z vsakim drugacnega, vendar pac..

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.10.2006 13:51:07   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

vcasih je to zelooo tezko izvedljivo... mislim da se tega zavedas tudi sam... je pac tako, da v sluzbi prezivimo vecino casa... in ce se tam ne pocutis prijetno, potem to sploh ni fino... ampak ce drugace ne gre, se pac probas distancirat in le opravljat svoje delo, kot masina..

zakaj? .. saj ni treba imeti prijateljev na delovnem mestu.. saj se lahko z nekom razumeš samo v poslovnem smislu.. in sta na ta način "kolega".. če se pa na delovnem mestu prepiraš je pa to drugo..

mislim, da Kuba nima problema s tem.. ampak samo s tem, ker je ne pustijo v njihov krog.. pač OK.. če ta krog ni povezan z samim delom.. pol je niti ne rabijo puščati notri.. če pa je ta krog obvezen za nek delovni proces pa pač mora biti not.. in jo tudi morajo spustiti zraven.. ker brez tega pač ne morejo opravljati dela..

ne rabiš bit kot mašina (odvisno od delovnega mesta).. opraviš svoje delo s pomočjo sodelavcev.. in greš domov k ženi.. prijateljem.. ipd..

v zelo malo primerih je pa na delovnem mestu tudi prijateljsko vzdušje.. tega ne smemo vzemati kot pogoj za delo..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.10.2006 13:51:45   
baguSka

s tem se pa strinjam... vendar tudi temu ni vedno tako... ce so one dlje casa tukaj zaposlene in njo dobesedno poteptajo... bo sef se vedno verjel njim in ne njej... tko da... opravljivke ostajajo user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.10.2006 13:55:31   
baguSka
saj se lahko z nekom razumeš samo v poslovnem smislu.. in sta na ta način "kolega".. če se pa na delovnem mestu prepiraš je pa to drugo..

ja no?? tocno to.. ce se ne razumes, potem se z njim tudi poslovno tezko ujames.. vsaj ponavadi je to tako.. lahko pac igras, vendar mora tudi tisti drugi obicajno sprejeti igro..user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.10.2006 13:56:35   
baguSka
mislim, da Kuba nima problema s tem.. ampak samo s tem, ker je ne pustijo v njihov krog..

no, jaz sem jo razumela cisto drugace... da je ona v njihovem krogu ze bla, vendar se je sama iz njega izlocila, ker ji tam ne pase... zdaj so pac po njej zacele se bolj pljuvati.. to je pa cisto nekaj drugega!!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.10.2006 13:57:42   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

s tem se pa strinjam... vendar tudi temu ni vedno tako... ce so one dlje casa tukaj zaposlene in njo dobesedno poteptajo... bo sef se vedno verjel njim in ne njej... tko da... opravljivke ostajajo user posted image

šef verjel čemu? "govoricam"?
se ne strinjam.. če bi šef verjel nekim kokošim, ki čvekajo nekaj.. potem nebi bil šef..

če je ženska pridna.. bo šef to tudi opazil.. opravljivke so pa ponavadi vedno opravljivke..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.10.2006 13:57:49   
baguSka
opraviš svoje delo s pomočjo sodelavcev.. in greš domov k ženi.. prijateljem.. ipd..

no, ona je napisala, da ko prosi za pomoc, da ji ne pomagajo... vsaj jaz sem jo tako razumela... da se umaknejo in da so jo celo potunkale...user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.10.2006 13:58:47   
baguSka
v zelo malo primerih je pa na delovnem mestu tudi prijateljsko vzdušje.. tega ne smemo vzemati kot pogoj za delo..

prijateljsko ne, lahko pa je sprosceno vzdusje... in ce ni tega, potem tudi delas tezko...user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?