|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že spet jaz :)
18.10.2006 15:38:34   
nina
Punce živijo!
Zopet sem tu z vami....... moje user posted image , ki sem jo pričakovala v ponedeljek ali včeraj ni bilo. Hvala bogu...... ker smo pri naši hiši prejšnji mesec intenzivno delali na user posted image . Sedaj pa me muči nekaj drugega...... slabost je prisotna, spahuje se mi non stop, prsi oz. bradavice pa me nenormalno bolijo od včeraj naprej, kar me prej nikoli v življenju niso!
In iz tega, ker si želim biti tudi jaz user posted image , sem seveda danes naredila test mini baby chek vendar ob 14:00 popoldan, ker mi firbec ni dal miru in sem bila skoraj 99 % da je to to, vendar se je na testu prikazala samo kontrolna črtica user posted image . Odločila sem se, da sedaj pa še res 2 dni počakam, potem pa vso stvar ponovim. Sicer vem, da bi morala test delati z jutranjim urinom, pa jaz kot jaz seveda nisem mogla počakat. Tako da sem sedaj prepuščena še na čakanje kako dolgo? Kdaj naj po vašem spet naredim test?
Hvala za odgovore in pa lep pozdrav!

Vsem želim da čimprej zagledate, zagledamo user posted image user posted image  in da bomo najboljše mamice na svetu!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Že spet jaz :)
18.10.2006 15:40:38   
Kuba
Če si res nestrpna ga naredi jutri zjutraj, če pa premoreš še kaj potrpljenja pa čez par dni ko bo ziher.

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Že spet jaz :)
18.10.2006 16:13:53   
Anonimen
vse mamo iste probleme.. delamo test, ker pokaže negativno najdemo 100 možnih odgovorov- test smo delale prekmalu, ne z jutranjim urinom...user posted image

kaj naj ti rečem?? čist te razumem.. probi počakat čim dalj časa.. jaz se tolažim s tem, da kao- čim dalj časa ne bom vedla da sem noseča, čim krajši bo pol čas, da bom lahko vsem povedala.. user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?