|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro punce!
18.10.2006 9:43:59   
Ketrin
Tudi jaz sem nova na temle forumčku, čeprav ga že nekaj časa spremljam. Prej nisem pisala, ker ste mi vedno ve odgovorile, še predenj bi kaj vprašala....Hvala! Res ste super! Teli čveki so res fini....No, ja! Danes zjutraj sem naredila test in mi je pokazal eno močno in eno blago črtico....user posted image  Popoldan bom naredila še enega, ker zdaj že ne vem več, a sm zjutri mal medlo vidla, al je blo res.... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobro jutro punce!
18.10.2006 9:44:54   
KODA
user posted image user posted image dobrodošla in čestitke.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 9:45:14   
Klarita
Mam občutek, da je blo res. Čestitke! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 9:46:29   
CUKRČEK
dobrodošla. ketrin in upam,d a ti drugi test potrdi nosečnost!!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 9:46:33   
Anonimen
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image !!!!!!!

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 9:47:20   
Anonimen
Dobrodošla!

Aja pa mislim da je na mestu: ČESTITKE!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 9:47:51   
Pinkyca
Želim ti da bi bilo !!! user posted image  Bo pa dolg dan danes kaj?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 9:47:55   
Kuba
Dobrodošla in držimo pesti za bolj močne črtice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 9:49:49   
mala zirafa
Čestitke tudi z moje strani!Možno da je res deloval včerajšnji kozmični danuser posted image user posted image user posted image .jaz pa moram počakat še dober teden.Ampak se ne oziram kaj preveč na to.Bo kar bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 9:50:03   
Ketrin
Kolk ste prijazne! Hvala!! Sej ne dojemam ravno! Ja, dan (vsaj delovni) pa bo imel enih par uric več.... Komaj čakam, da boste tudi vse, ki čakate user posted image ! Čimprej!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 9:52:12   
Klarita
Vama je v prvo uspelo? Radovedna sem, vem, ampak za druge približno vem, ti pa si nova in nam nič nisi zaupala.user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 9:52:29   
Xandra1
Dobrodošla med oktobrovkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke user posted image !

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 9:55:13   
RAČKAPK
Tudi z moje strani ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2006 9:58:10   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da ti lahko že čestitam!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2006 10:01:19   
Ketrin
Oprosti Klarita in ostale punce! Ne, v drugo nama je ratalo.... Ampak saj pravim, ne dojemam ravno in se mi zdi kar nemogoče! Mal sem čudna, a?! Jaz sem si želela tole user posted image  že več kot eno leto. Lani sva si uredila štalco in potem sem jaz hotla tako še kravco! Pa moj ni bil še za. No, potem sem nehala o tem razmišljat, sem pa imela kar hudo (depresivno) zimo. Sem si na smučanju poškodovala koleno in sem bla skoz sama doma, potem pa veste kaj vse se nam plete po glavah...Bedarije! No, konec avgusta pa sva začela "športati" brez zaščite.... In evo! Sporočim kaj bo rekel drugi test!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 10:06:42   
Klarita
Moja prijateljica je bila visoko noseča pa še kar ni dojemala. Ko je z otrokom prišla že domov, mi je govorila, da se še kar privaja, da nima več svoje svobode in mira, ampak mora skrbet za otroka. Tako da dojameš pač ko moraš, eni prej, drugi kasneje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 10:24:45   
Kuba

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

...da nima več svoje svobode in mira, ampak mora skrbet za otroka. Tako da dojameš pač ko moraš, eni prej, drugi kasneje.

Dejstvo je, da enkrat ko dobiš bebiko: nema više free time...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 10:30:19   
majrim
čestitke iz srcauser posted image ....jaz bom pa delala družbo mali žirafi...kdaj boš delala test žirafa??? jaz imam datum 27 ...ti??

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 10:37:02   
Nasy
user posted image user posted image user posted image
go go go, itak, da si nosečkauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2006 10:40:21   
Ketrin
Še enkrat hvala za user posted image user posted image user posted image ! Stiskam pestke za vse!!! Če zavestno delaš user posted image  mislim, da ko pride se nimaš kaj pritiževat, da nimaš free time! Zato pa vsak takrat ko je pripravlje.... No, midva sva! user posted image  Vsaj hočeva bit! Kako bo šlo pa v praksi, bomo pa videli! No, kr neki zdej bluzim. V glavnem sem se hotla sam zahvalt za čestitke....user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2006 13:42:10   
petraz
Dobrodošla med nas.... in seveda ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2006 14:55:02   
pot
Dobrodošla na RR in čestitke ob user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.10.2006 15:26:38   
Afnica
Vidim, da v drugo raje rata kot v prvo. To je upanje ta mesec zame. user posted image  No, sej pa ko to malo analiziram, je normalno, da ko prvi mesec delaš na tem si napet, je razburljivo, ker je nekaj novega. Sploh za nas, ki čakamo na prvega. Drug mesec (vsaj pri nama) je pa že bolj sproščen.

Aja, pa čestitke!! user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2006 9:35:20   
Ketrin
Še enkrat hvala za čestitke! Včeraj popoldan sem naredila še CB innnnnnn plusekkkkkk!!!user posted image user posted image  Drugače pa je res kot si napisala Afnica. Prejšnji mesec sem bla jz že čist psiho! Imela sem vse znake nosečnosti in sem bila prepričana da sem noseča....Pa nič. Ta mesec pa ravno obratno! Pridno user posted image  pa bo! user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2006 9:36:57   
GoYa
Čestitke user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?