princes
|
Soncica dojenčki baje ful kihajo, si s tem noska pucajo, tko da ni nobene panike.. Moja tudi velikokrat kihne... Dajana x, jaz tudi razmišljam o nakupu kengurujčka, mi je bolj simpatičen babybjorn..Se mi ne zdi tako ful športen...samo sem malo brala, da jih ful ne marajo, tko da je fino če lahko kje prej poskusiš, da brezveze ne kupiš, potem pa sploh noče bit noter... Ja nohtke bo treba postrišt, sem mislila da jih pediatrinja naprve, pri nas jih ni, tko da ji bom sama ima že ful dolge.. jaz nevem, kaj je z mojim mlekom, že dva dni se hoče dojit non stop, sploh se ne nasiti..se mi zdi, da imam bolj samo vodo, pa sem ji včeraj dala dodatek, je spala 7 ur...valda ker se mleko sploh nima časa proizvajat, ker skoz hoče na joški bit... Ona je obsedena z joški, res... Midva sva tudi že kar šla z njo okoli, v trgovino, na kavice hodimo, pa je bila do zdaj kar pridna, ni nič jokcala, ji paše v vozičku, pa obvezno dudika.. A ne kako so luškani, jaz jo kar lupčkam skoz ,meni je ful luškana, k tko ustka naštima pa en glasek uuu spusti...Res je faca, ja pa k se smejčka, sicer še ni tapravi smehec, pa vseeno, bi jo kar pojedli, k je tak cuker... Zdaj gremo pa skopani pančkat v upanju na čim daljši spanec.. Mi se kopamo vsak večer, je lažje kot pa umivanje..Pa še zmatra se fino, da potem kašno urco potegne pri spanju.. Lepo nočko...
|