|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
9.10.2006 22:46:46   
pegi
ojla vsem!
po dolgem casu se zopet javljam, doma smo imeli racunalnik v okvari, pa nisem nic pisala.
imam vprasanje za eco: na kaksno genetsko svetovanje se bos prijavila, kaj je to in kje se prijavis? pa a je kaj za placat?
drugace pa je vse ok, komaj cakam na nuhalno, narocena sem 23.10, upam, da bo vse kul... ma vem da bouser posted image
potem pa bo pocasi treba po kaksno novo cunjico, mene ze vse hlace tiscijo, je pa res, da nosim predvsem kavbojke, ki pa verjetno sedaj ne bodo vec primerne, morda sam kaksne res zelo elasticne.

eca se neki: a nosecnice ne smemo jest kostanja??

to je zaenkrat vse od mene, lepo nocko vsem majcicamuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.10.2006 14:47:56   
Eca
Hej!

Na genetsko svetovanje se nisem prijavila ampak me je napotila g. z napotnico, ker imamo v družini mongoloida. Torej spadam med rizične, zato je zame to svetovanje + nuhalna brezplačna. Sicer pa ne bi vedela zakaj še nosečnice hodijo na genetsko svetovanje. Mogoče če imate v rodu kakšne bolezni, ki se dedujejo? user posted image
Genetsko svetovanje imamo v MB v porodnišnici (genetska ambulanta) za druge kraje pa ti ne bi vedela povedati.

Glede kostanja pa mislim da ni prepovedi, če ti le paše. Jaz sem to zato napisala, ker ne bom imela prilike jesti pečenega - sem doma v bloku. Tistega s štanta (ki ga prodajajo) pa nimam preveč rada.user posted image

Lep dan vam želim in pobožajte trebuščke.

Mango

(odgovor članu pegi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.10.2006 21:19:26   
pegi
eca hvala za odg.
potem je res najbolje da opravis te teste. pri nas v druzini imamo shizofrenijo, ampak na zalost se tu ne da narediti nic, ni nobenih testov glede odkrivanje le-te. ce katera slucajno ve za kaj novega pa naj nujno sporoci!!!

sicer pa punce a katera jemlje kaksne dodatne vitamine? zadnjic mi je tast prinesel neke z omega 3 in me prepriceval da je pa to res nekaj super, a mislite, da to lahko jem??

nocko,
pegi

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.10.2006 7:28:07   
simonca01
Drage Majcice,
zal vam moram povedat, da se moja nosecnost ni dobro koncala. V nedeljo sem zacela krvaveti in imela sem grozne bolečine v trebuhu, tako da sem sla v ponedeljek k svoji g, ki je ugotovila, da sem imela spontani splav. Bila pa sem v 9 tednu. Vceraj sem potem sla se na abrazijo, da so me popolnoma scistili.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pegi)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.10.2006 7:56:12   
ancka1
Simonca tako mi je žal zate. user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da se sreča kmalu zopet obrne na tvojo stran. user posted image user posted image
Me kar srh spreleti ob misli na ss.
Veliko optimizma ti želim in mislim nate!
Ancka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu simonca01)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.10.2006 8:41:16   
petra a
simonca01-žal mi je...držim pesti za tvojo naslednjo nosečnost

v ponedeljek sem imela prvi pregled, srček bije in G pravi da je zaenkrat vse o.k., dobila sem 2 slikce, mislim da je velik 20 mm, naslednji pregled imam čez 4-5 tednov, prijavila se bom na nuhalno (je rekel da je to tako-tako, ali vidijo, ali pa tudi ne), za genetsko pa je rekel da nima smisla

ni mi pa nič rekel koliko dolgo sem noseča oz. kdaj naj bi bil datum poroda

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.10.2006 9:43:45   
srni
Draga Simonca, želim ti, da čim prej okrevaš. Gotovo ti je zelo hudo. Poznam kar nekaj žensk, ki imajo za sabo takšno izkušnjo. Imam občutek, da je vedno več ss.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.10.2006 14:07:16   
Eca
Hej!

Petra a a si dobila materinsko knjižico? Ponavadi ti v njo napiše kdaj imaš rok pod rubriko PDP. Tako da poglej, kaj ti je g. napisal.

Simonca žal mi je in v mislih sem s tebojuser posted image ....

Pegi jaz jemljem (pa to ni reklama!!!!!) od Amway-a Daily tablete. Imajo vse vitamine in minerale, ki jih dnevno potrebuje odrasla oseba. Jemala sem jih že pred nosečnostjo in tudi v prvi nosečnosti. G. je rekla, da ne škodijo nosečnici. Jemljem jih zaradi tega, ker imam slabo kri. Po teh tabletah se mi je kri izboljšala - jemljem jih že cca 3 leta. Aja, pa folno še jemljem. Ene bodo rekle, da verjetno nimam zdrave prehrane ampak to je kakšen dan tudi res. Tako sem bolj mirna, če kak dan ne pojem sadja ali zelenjave. Trenutno mi skoraj vsa zelenjava smrdi in je zelo težko spravit kaj v usta.

Lepo se imejte - jaz imam jutri že 10 tednoV - TO JE ENA ČETRTINA!!!!! NOSEČNOSTI. Sploh ne morem verjeti, ker se mi zdi da se v drugo vse stvari hitreje odvijajo in sploh nimam časa preveč razmišljat o tem kaj se z menoj dogaja.

Ok, zdaj pa res neham težit.user posted image

Pobožajte trebuščke in se beremo...

Mango

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.10.2006 16:57:32   
petra a
sem jo dobila, bom pogledala...se ne spomnim da bi pisalo

meni je rekel da ni nič narobe če jemljem tablete (folna + vitamini), jih pa zadosti dobiš s prehrano, če le uživaš zadosti sadja in zelenjave

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.10.2006 17:43:52   
Maleal
Ojla majčice,kako ste?Jaz se počutim dobro,čeprav sem skozi lačna,pol se preveč najem,sledi tiščanje v trebuhu in za konec še bruhanje.user posted image  Katere vitamine jeste poleg folne kisline?Eca kolk maš ti starega prvorojenca,nisi bila ti lani julijka kot jaz??????Kako pa je zdaj z dvigovanjem tavečjega user posted image  tiste,ki ste drugič user posted image ??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.10.2006 20:28:45   
Eca
Ja, Imarcel točno tista od lanskih julijk sem user posted image . Tako da sta najina dva prvorojenca enako stara in pričakujeta v istem mesecu še svojega bratca ali sestrico user posted image .

Joj, ne me spraševat kako je z dvigovanjem tamalega....Ta mali kar naprej nekaj roke gor vije in še na stolček za hranjenje ga moram dvigovat in nosit v 3.nadstropje - ker še ne hodi.....user posted image me je kar strah. Poiskušam paziti in se izogibam kolikor se le da, da čim manj dvigujem. Tamali pa še ne razme, da mami ne more dvigovat njega in zraven porivat še vozička...user posted image
Kako je pri tebi? Tvoj verjetno že hodi?

Lepo se imejte....in pobožajte trebuščkeuser posted image

Mango

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.10.2006 7:29:59   
Anonimen
Živjo,
naj se pohvalim, da sem zdaj tudi jaz iz prvega pregledauser posted image .
Samo bom še vedno ostala anonimna do nuhalne, raje tako...
Naša pikica je velika 2 cm, še malo čez, srček ji bije sto na uro, vidijo se že nogice. Kako lepo, a ne?
Komaj čakam na nuhalno, jaz jo imam 9.11. Pa ve?
KAko se počutite? Mene je slabost malo minila. Malo bolje je. Ne vem, če se je sploh dobro hvalituser posted image , da se ne vrne.

Ugotovila sem, da mi zjutraj straaašno paše bela kava, una, Franck kava-pšenična, z mlekom. njaaami! Pa mleka bi spila na tone. Isto je bilo pri prvi nosečnosti.user posted image user posted image

Drugače pa se tudi jaz sprašujem, kako bo šlo, ker mamo še enga pikeca doma, enoinpolletnika. Hm, zdaj poskušam, da ne pleza toliko po meni, da ni neprestano pri meni, kar gre...

LP dejmo pisat za imenom tedne in dni nosečnosti, da se mal najdemo

ringlo 9t/1d

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
12.10.2006 8:39:58   
ancka1
Živjo Majčice!
No meni ni bilo do sedaj slabo niti 1 dan. Čeprav sem pa ves čas kar precej utrujena. Nuhalno imam točno čez en teden. Upam, da bo vse BP.
Apetit se mi je tudi full povečal. Ko se napokam do sitega imam pa težo v želodcu. Ne smem pretiravat, vem. Upam, da se ne bom preveč razširila. user posted image  Si sploh ne predstavljam sebe prav obilne, ker sem bila vedno bolj med suhicami. Jaz sem se začela že kar preventivno mazat, da pripravim kožo. Se mi malce že dela trebušček. Mi je farmacevtka svetovala eno Vichy-jevo kremo za povečanje prožnosti kože.

LP, Ancka 11T 1/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.10.2006 12:14:12   
nova sloncica
Pozdravljene!

Še vedno čakam na prvi pregled (čez 5dni). Čez dan mi je na trenutke zelo slabo, mal me kdaj trebuh zaboli, drugače sem pa bolj utrujena. Imam srečo, da lahko spim, ker sem študentka. Nehala sem jesti folno, ker sem se po njej počutila veliko slabše, zdaj pa glede na počutje raje vzamem šumeče tablete z folno in železom. Mislim, da mi boj usteza.
7t6d

Bodite v cvetju. user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.10.2006 13:38:44   
iwa
Ojla user posted image !
Tud men se ful dogaja, meddrugim so se mal bl začele slabosti, a na srečo ne bruham, sam ne smem bit lačna, koj k sm lačna mi je fullll slabo. Drugače mi bodo joške odpadle kolk me bolijo pa spala bi skoz... še dobr da nimam redne službe in da si vsake toliko vzamem fraj od študenstskega dela in se naspim. Drugače sm pa presrečna da sm user posted image , šele zej se počasi začenjam tega zavedati!
Zelo mi je žal zate simonca01 in upam da boš kmal spet user posted image .

Komaj čakam prvi pregled k ga mam v torek (še 5dni) k sm čist pozna majčica, predvidoma naj bi mela PDP šele 29.5. tko da bom na pregledu ravno mal čez 8t, kar je pa tud OK, da se vse lepo vidi in upajmo da se bo!
Uživajte v sončku!user posted image user posted image user posted image
iwa 7t2d

Življenje je lepo!

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.10.2006 21:31:12   
raglja1
Ma sem skoraj znorela, napišem cel roman, nato pa pritisnem prekliči in vse izgine!user posted image user posted image
Torej razpisala sem se o mojem povsem novem problemu - slabosti. Izgleda, da bom sedaj nadoknadila še za vse prejšnje nosečnosti, saj sem bila npr. v torek povsem povožena. Praktično ves dan sem preležala, kosilo kuhala z vedrom sredi kuhinje (in ga tudi pridno polnila, tako mi je vsa hrana smrdela), med kosilom pa jaz vodoravno na kavču, otroci so si pa sami postregli. No 6 letnik je poskrbel za 4,5 letnico in 2,5 letnika. So bili res zlati, tudi drugače so se večinoma sami zamotili, ko je mami poskušala malo oddremati.
Tako mi je kar težko dočakati ponedeljek in prvi pregled, saj sva se tokrat odločila, da pa res počakava z novico vsaj do takrat. Pa še jezik me občasno tako srbi heheh...
Torej - se pišemo

raglja 8t

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 316
13.10.2006 7:35:18   
Anonimen
Mene je pa začel toooook križ bolet. Že ko zjutraj vstanem, sem vsa polomljena, kot da bi celo noč nosila hčerko gor in dol (uno taveliko leto in pol mislimuser posted image ).
Danes grem po spodnje hlačke zame. Sva sezadnjič s kolegico-ki ima tudi otroke-pogovarjali, da nič več nič ne damo nase. Kupujemo in gledamo vedno samo otroške stvari, nase pa pozabimo oz. "Eh, saj bom drugič..." Pa sem se odločila, da drugih novih cotk res ne bom kupovala zdaj, ko sem noseča, ker imam še nosečniške cote od ta prve nosečnosti. No, kupila pa sem si novo Champion trenirko, sp. del, da ne bom vsa razšlampana okrog hodila-na sprehodih. Zdaj pa še spodnjice, ma, mam že vse kr neki razvlečene user posted image user posted image user posted image  in zdaj si bom prvoščlauser posted image user posted image user posted image .
No, ženske, dejte kej na sebe, ne samo za otroke kupovat.

Sploh ne morem bit dolgo za računalnikom, ker me začne še bolj križ bolet. Adijo.

Ringlo
9t 2/7

(odgovor članu raglja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
13.10.2006 8:03:39   
petra a
sem pogledala v materinsko knjižico-nimam napisanega PDP-ja, samo datum zadnje menstruacije user posted image

kolegica me straši, da slabost pride po 9.tednu...upam da ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
13.10.2006 8:28:50   
s u g a r
Zivjo punce,

po dolgem casu se ponovno javljam,

sem sva smo o.k. Komaj cakam pregled ki se zgodi v torek popoldan.
No vceraj sem bila na kostanjadi, ki sta jo pripravila sestrica od mojega in njena boljsa polovica in sva povedala da bomo imeli otrocka. Zdaj sem pomirjena, ker moji najpomembnejsi vedo.
Zdaj pa naprej.

Malo sem brala nazaj in videla od PEGI vprasanje Omega-3, folna ostali vitamini - punce vse lahko in morate jesti (vitamini ce jih ne dobite s hrano - glede kaksen je tempo nasih zivljenj verjamem da se jih ne dobi dovolj - jejte jih), lepo pa vas prosim ne pijte kakih sumecih tablet kalcija v prosti prodaji, ker se ne nalaga v kosteh ampak povsod drugje. Poskusite piti ALOE vero - je idealna za prebavni trakt in na vse dela kul, in ce imate problemcke z prebavo kake dodatne vlaknine. Men vse to ful pomaga, bila sem kot zoga zdaj je vse ok - ne morem verjeti, ampak je tako.

Delate zase in sedaj za pikico, ko se boste ve pocutile zdrave in dobro se bo sigurno tudi pikica.

No se se tipkamo.

Bozajte busije in bodie lepo

by

Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.10.2006 9:04:23   
petra a
Lukrecija-14 dni je naokoli, upam da je vse vredu, še zdaj držim pesti user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 9:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
13.10.2006 10:41:40   
petra a
smo ti rekle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 322
13.10.2006 11:34:15   
ancka1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
S U P E R !!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 323
13.10.2006 12:15:22   
Makica 79
Da se še jaz malo oglasim, saj me kar en čas ni bilo. Spremljam vas sicer bolj redno, samo v službi teško najdem čas da bi vam kaj napisala, doma pa nam je vse skupaj crknilo, tako da bo še en čas kriza.
Slabosti so se malo umirile, včasih me še spomnijo kako je to, na srečo pa na tem tudi ostane. Nerabim pa hvala bogu letati na wc.
Pregled sem opravila v sredo, vse je ok, pikica je velika 22mm.
Seveda sem dobila tudi slikico in sem kar malo presenečena bila, kako lepo se že vidi.
Majčice želim vam lep vikend in samo tako veselo, bo vse ok z vsemi nami.

Makica
9T/5 dni

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.10.2006 13:45:40   
Anonimen
Bravo, lukrecija, samo, da si z nami!!!!user posted image

Punce, takole ko prebiram, s kakšnim optimizmom in polnim prepričanjem, da mi bo ratalo, sem odpirala tale post...Kar ne morem verjet, da je res...
Kar tako naprej, vse majčice. Naj vam prišepnem, da sem jaz že drugič majčicauser posted image , pa še sama sem (bila) majčica. Sami bikci!user posted image
Gremo naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Makica 79)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?