Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
wejla! sem se že bala da na RR- ju ni kaj dosti primork. Pa vidim da kar kapljamo počasi. Sem vas samo prišla pozdravit.
Njoka ne se preveč skirat. jaz sem tudi pila klomifen kar nekaj časa brez uspeha. No mene je rešila operacija in sedaj ima moja sreča že tri leta. Skrajni čas za sestrico, ampak me je spet strah postopka in žrtja tablet
Dejte bit malo bolj korajžne. Kot sem že napisala tajči 84 sem določila termin:od 09. do 13.10, bilo kateri dan po 16h.Zdaj je naslednji korak vaš.Kako berem sporočila če jih dobim na ZS?Me kje obvesti?Nisem glih praktična za te stvari.Lepo se mejte pa pišite kaj!
Na levi strani od naslova teme imaš napisa Moja ringaraja spodi imaš link za odpret zasebna sporočila, ko prejmeš zasebno sporočilo se izpiše pod zasebna sporočila neprebrana: 1 (ali več odvisno koliko sporočil dobiš) klikneš na to in se ti odpre nato klikneš na sporočilo ki si ga dobila....
Teri meni odgovarja ta termin....čakamo še druge....
< Sporočilo je popravil tajči84_ -- 27.9.2006 14:22:13 >
Tajči84:hvala.Super, upam da se bo še kdo pridružil.Nobena ne more rečt, da je prehitro in da se ni mela časa organizirat, ker je termin obširen in sta še 2 t do srečanja.
He he, jaz sem tudi primorka iz Strunjana, teme prej sploh zasledila nisem , sicer pa imam polno glavo vsega, izpiti so za mano, dolgi boji za vpis v tretji letnik, služba zraven in priprava na poroko čez mesec in pol.Ni čudno, da ne vem kje se me glava drži. Trenutno ne čakam lahko bi že danes prišla ali jutri, upam da jo ne bo, ker mi je tako lepo slabo in tisti čuden ukus v ustih....samo ga res nebi opisala kot kovinski.Sicer pa sploh ne vm kakšnega okusa je kovina .Bomo videli...
Jaz se vam spet oglašam! Namreč strela mi je skurla rač in nisem mogla pridet gor! Ta vikend smo meli pestro saj smo praznovali prvi roj.dan! Vidim da se jih je še nekaj oglasilo iz primorskega konca! A ste že določile datum?
Se beremo!
Nismo še določile točnega datuma, enkrat drug teden.Napiši kateri dan bi tebi ugajal. Najboljše da vsaka napiše za drug teden uro in dan in pol bomo probale uskladit. Jaz lahko bilo kateri dan drug teden,po 16h. Lep se mejte,pa upam da nas bo čim več!!!
Predlagam srečanje v petek 13.10.(ojoj petek 13.-šele zdej sem vidla),ob 17h.Tista ki se želi udeležit srečanja naj se javi ali pa dajte nov datum ali uro!