Klarita
|
Punce, najbojše ste!!!!! Ful lepo, da ste mi odprle posebej temo, ampak sem tako razočarana, da glava peče. Pa ne zato, ker nebi bila noseča, ampak zato, ker še kar ne vem. Namreč: moje G ni bilo, zato jo je nadomeščala ena druga kokla, da ne morem drugače povedat. Povedala sem ji vse težave in da delamo na in vse, skratka, pogledala me je, bris vzela, pretipala in to je bilo to. Ko sem ji rekla, če je to vse, je rekla:" Ja, kaj je kaj narobe?" Povedala, sem ji še enkrat, bolečine v jajčnikih, joške???? Pol mi pa reče, da je to PMS in kaj čemo.... Si lahko predstavljate, skoraj sem ji spektrum v uho potisnila od jeze. Potem sem jo pri vratih še enkrat vprašala (namreč kar cel čas me je odslavljala), če bi bilo možno, da sem noseča, pa je rekla, da ne more vedet, ker je še prehitro....V glavnem naj počakam na menzes in potem, če bo zamujala naredim test. Skratka za pop . Tako sem šla jezna od nje, da se mi je kar kadilo iz ušes. Cel dan pa tako nervozna, da sem se tresla in hodila na WC. Aja, še vode sem se napila, ker sem bila sigurna, da mi bo test naredila, pa nič..... Torej, spet sem na čakanju, z vami, drage moje sotrpinke, sem vam pa hvaležna, da ste držale pesti. Vam povrnem in upam na naše . LEP POZDRAV VSEM!
|