|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Klarito
6.10.2006 13:29:56   
Xandra1
ki zdele sedi v čakalnici pri G in čaka na novico!
Klarita - držim pesti, fige za tebe - karkoli, samo da bo G povedala, da si user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za Klarito
6.10.2006 13:34:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Jst tud držim pesti!user posted image

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 13:43:51   
clea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za Klarito!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2006 14:36:09   
Taula
Imam občutek da kar bo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2006 14:46:18   
Anonimen
Jst tuduser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2006 15:56:17   
Klarita
Punce, najbojše ste!!!!!user posted image

Ful lepo, da ste mi odprle posebej temo, ampak sem tako razočarana, da glava peče. Pa ne zato, ker nebi bila noseča, ampak zato, ker še kar ne vem. Namreč: moje G ni bilo, zato jo je nadomeščala ena druga kokla, da ne morem drugače povedat. Povedala sem ji vse težave in da delamo na user posted image  in vse, skratka, pogledala me je, bris vzela, pretipala in to je bilo to. Ko sem ji rekla, če je to vse, je rekla:" Ja, kaj je kaj narobe?" Povedala, sem ji še enkrat, bolečine v jajčnikih, joške???? Pol mi pa reče, da je to PMS in kaj čemo.... Si lahko predstavljate, skoraj sem ji spektrum v uho potisnila od jeze. Potem sem jo pri vratih še enkrat vprašala (namreč kar cel čas me je odslavljala), če bi bilo možno, da sem noseča, pa je rekla, da ne more vedet, ker je še prehitro....V glavnem naj počakam na menzes in potem, če bo zamujala naredim test. Skratka za popuser posted image . Tako sem šla jezna od nje, da se mi je kar kadilo iz ušes. Cel dan pa tako nervozna, da sem se tresla in hodila na WC. Aja, še vode sem se napila, ker sem bila sigurna, da mi bo test naredila, pa nič.....
Torej, spet sem na čakanju, z vami, drage moje sotrpinke, sem vam pa hvaležna, da ste držale pesti. Vam povrnem in upam na naše user posted image user posted image .
LEP POZDRAV VSEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2006 15:59:23   
Anonimen
Ojoj....

Pa zakaj ti ni pa krvnega testa delalauser posted image

No ja kaj čmo, boš pa čakala z nami.
Sej bo hitr minil boš vidla. Bomo kle čvekale pa bouser posted image .
Tolaži se s tem da če si res user posted image  je blo vredno čakatuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2006 16:03:07   
Klarita
To bi mene tudi zanimalo, zakaj mi ni krvi vzela....
Komaj si je vzela čas, da me potipa, še to je bilo površno. Najbolj me je razkuril stavek: Kaj čemo? Tak na easy, kot da ji juser posted image  za vse. Jaz upam, da sem, čvekale pa bomo itak naprej. Upam, da boste imele boljše izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2006 16:11:56   
Anonimen
Ja veš ona to dela vsak dan in ji je čist vsakdanje. Me si pa preveč k srcu vse vzamemo, k se gre za nas in za naše življenje. Je pa res da bi bla lahko mal bl človeška pa probala razumet kako je to.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2006 16:17:30   
Klarita
Vem, da je njej to rutina, ampak vseeno, saj me je videla, da sem bila čisto zmedena in šokirana. Šele sedaj sem prišla k sebi, da bi ji lahko karkoli rekla, kako se obnaša ali nekaj. Pa o.k., pač moram čakat. Najhuje je, ko mi je ves filing pokvarila in kar naenkrat se mi zdi, da ta mesec spet ni ratalo. Sploh ne vem kaj naj si mislim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2006 17:02:11   
nina
Klarita, poskušaj se sprostiti in odmisliti današnji dan, čeprav verjamem da bo kar težko, ker si bila polna pričakovanj! Še vedno smo mi tu, da se nam lahko izpoveš!user posted image
Sicer pa.... poskušaj počakati do 13. ko si rekla da bi naj prišla user posted image , za katero upam, da je ne zagledaš.
Meni še moje špikanje ni nič popustilo in pa tudi občasne slabosti imam in spahovanje, "upam" da to niso samo živčki! user posted image user posted image
Jaz pa je ne pričakujem 16 tega meseca in upam, da je res ne bo!!
Upam, da nam vsem skupaj že enkrat rata, čeprav se pri naši hiše še ne trudimo tako zelo dolgo, ampak samo kakšnih 14 dni intenzivno user posted image , kako in kaj pa sporočim takrat!
Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2006 17:45:09   
eva1
Klarita te čisto razumem, vendar razumi, to jo zanjo rutina, sploh če ni tvoja G, se ji še bolj šlivi po domače povedano! Pred 5 tednom z UZ itak ne more ugotoviti nosečnosti, krvnega testa pa se zaradi denarja tudi ne dela kar vsaki ki misli, da je noseča! Pač počakaj in naredi test če bo M zamujala-pa seveda držim pesti zate in za vse ki ne-čakate M in upam,da zagledate user posted image ! Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2006 18:58:59   
andreja2000
klarita,tudi jaz te razumem in razumem,da si želš vedeti če siuser posted image .Veš,žal je tako,da pred izostankom user posted image  G ne more otipati,ploda,saj je to še manjše kot jabolčna košica. V  bistvu se je komaj ugnezdil v marernični sluznici.Prične se  hraniti iz krvnih žil sluznice.in oblikovati se začne posteljica.Tudi za UZ je še ptrhitro.S krvjo je pa tako,kot je že dejala ena punca v zgornjem postu.Preostane samo čakanje in tudi jaz čakam na isti datum kot ti.
Želim ti user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2006 19:50:17   
Klarita
Ja, saj vem. Prav imate. Prej sem bila ful napeta in nervozna, sedaj sem se že pomirila. Sva se z dragim vsedla in ko sem mu povedala vse kar je bilo danes, me je stisnil k sebi in me pomiril. user posted image
Sem pa vesela, da nas več čaka ta grozen datum, pa še 13. 10 je pa še petek je user posted image , no včasih pa je lahko tudi srečen dan upam, da za nas vsekakor bo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2006 22:02:17   
Anonimen
klarita, bolj pametno bi bilo, da bi rekla, da ne načrtujeta in da te je strah, če bi mogoče bila, malo pojamrala, da ti M zamuja, sem prišla na to idejo, ker je v zdravstvu vse ena sama rutina, jaz sem delala 3 teste, pa še nisem bila 100%, da sem nosečka, prvi pregled sem imela v 10. tednu, medtem, ko so nekaterim nardili prvi pregled že v 6. , 7. tednu,...ne morem ti povedat, kako se mi je čas vlekel user posted image . Pa vsa živčna sem bila, sploh pa še to, ker nisem imela nobenih znakov user posted image .
No, zdaj pa že odštevamo dni do prihoda male user posted image user posted image .
Želi ti, da čimprej zveš, da si user posted imageuser posted image
Vso srečo

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.10.2006 23:15:40   
Klarita
Matejka81, kaj mi prej nisi tega rekla user posted image , eh nisem se spomnila, ker nisem tega pričakovala in sem bila čist šokirana. Sedaj je dobro in sem se pomirila in sprijaznila, da bo treba še čakat. Danes se mi je pojavil rahlo rjavkasto-toza flekec na hlačkah in ne vem kaj naj pomeni. Možno, da je od brisa včeraj, ker mi ga je tako grdo vzela, kaj pa vem.
Se pa veselim s tabo matejka in ostalimi nosečkami, da je nosečnost čimlepša in da bo porod še lepši. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2006 10:14:17   
Xandra1
Žal mi je Klarita, da se je tako izteklo! Vendar glavo pokonci - vse v življenju se zgodi z določenim namenom! Danes je že ponedeljek in kmalu bo petek user posted image

Zdrži - s tabo smo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.10.2006 11:35:15   
Klarita
Hvala punce, kot sem že rekla, najboljše ste.

Tudi jaz sem z vami!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.10.2006 18:40:00   
**NiNa**
Živjo klarita!
Kot veš, tudi jaz čakam user posted image  13.10.. Jaz sem do petka bila skoraj prepričana, da tokrat nama je pa uspelo, pa sem naredila krvni test. (če je človek pri koritu izkoristi tudi to možnost). Vse sanje so padle v vodo, zato bom ta mesec stiskala pesti samo zate in upam da bo petek 13. zate najpepši in najsrečnejši dan.
pa pa Nina

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.10.2006 7:30:32   
Klarita
Hvala NiNa, za lepe želje, ampak se je že danes zjutraj vsa napetost in veselje končalo. Prišla je user posted image , za spremembo prehitro. Še nikoli ni toliko prehitevala. Mislim vsaj, da je to user posted image . Kar pokvarilo mi je cel dan. Žalostna sem pa moram v službi skrivat, najraje bi se nekam skrila in pošteno zjokala. Tako sem upala, da je to to psiha pa mi je skoz z nekimi "znaki nagajala".  Zdaj vidim, da ne smem noben znak resno jemat, ampak počakat, dokler ne bo dokazano. Pa ravno včeraj mi je moj dragi tako lepo povedal, kako si želi user posted image .
Upajmo, na drugi mesec, kaj nam drugega preostane.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.10.2006 8:35:05   
Taula
Si prepričana da je user posted image ? Bo pa drugi mesec user posted image , samo ne obupati!

Eno user posted image samo zate!

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.10.2006 9:04:55   
Klarita
Nisem še čist prepričana, ampak kaj če druga bit. Bom videla sedaj čez dan, so pa vsi ostali znaki enaki, tako da sem skoraj prepričana, da je. user posted image
Hvala za ta prečudovit šopek Taula, si mi polepšala dan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.10.2006 9:05:32   
Xandra1
Žal mi je Klarita za ta mesec!user posted image
Veseli se drugega meseca user posted image zagotovo tokrat bo user posted image
enega user posted image za vaju z dragijem!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.10.2006 9:08:37   
Klarita
Hvala ti, tudi jaz upam tako. Danes bom še malo žalostna, potem pa se bom še skulirala. Sedaj verjamem, koliko naredi psiha, ko si tako močno želiš. user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.10.2006 9:47:41   
pokraculja
Vem, da te skrbi. Sem bila sama že v tvoji koži. Kar ti priporočam je, da narediš krvni test ßhcg, pa boš prepričana, kajti le ta pokaže nosečnost štiri dni po vgnezditvi (vgnezditev pa je 6-9 dni po ovulaciji).
Ginekolog pa lahko vidi nosečnost oz takrat šele gestacijsko vrečko z dobrim ultrazvokom tri tedne po ovulaciji (nekje okrog 5 tedna in 2 dneh šteto od zadnje menstruacije kolikor imaš menstruacije na 28 dni).
Srečno!

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?