|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nečakajoče na ; )
29.9.2006 11:06:01   
Klarita
Jasnicaa, zate upam, da je to to in za vse ostale, vključno z mano, da bo kmalu to to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2006 15:29:45   
Rožica*
Živjo!

Tudi jaz čakam oziroma ne čakam na  user posted image .
Skušam vsak dan ne razmišljati, kdaj bo že dovolj čakanja in bo dan D, da opravim test. Pa mi nekako ne uspeva usmeriti misli drugam. Še vedno je prva misel ko odprem oči - sem ali nisem user posted image user posted image .... Če pa se že zamotim me dragi preseneti z njegovo nežnostjo in standardnim pozdravom" že kaj binca"....

Pa še eno vprašanje, ki mogoče ni najbolj za to temo (se opravičujem se še ne znajdem najbolj, čeprav že skoraj cel mesec obiskujem RR vsak dan odkrijem kaj novega)
Zanima me katere teste uporabljate, katerim zaupate in kako so cenovno primerljivi s kvaliteto in zaneslivostjo.

Lep dan

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2006 18:01:09   
Klarita
Držim pesti jasnicaauser posted image . Mene ta ovulacija ali karkoli je boli in pika že 3 dni, je to normalno? Na čase ne vem ali me spodaj ali v želodcu in trebuh imam napet, upam da ni od hrane, ker se ne spomnim, da bi karkoli takšnega pojedla. Komaj čakam danes teden, imam pregled pri moji G, kar tako rednega, bomo videli kaj bo rekla. Mislite, da lahko njihovi testi takoj pokažejo, tudi če še user posted image  ne zaostaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.9.2006 20:42:18   
kepica
Ojla punce!

Še 4 dni do dneva Duser posted image Mene bo pobral od radovednosti. Danes sem bla pri vedeževalki. Je vidla štorkljo v kaviuser posted image Ko bi blo vsaj kej resuser posted image Pa a veste kaj je še vidla... V kavi je vidla kako držim noge narazen, nekje čez cca.7 tednov, čez 4 tedne pa pravi, da bom zelo vesela neke novice. Torej, če mal prevedem po moje. Naslednji dan D imam seveda res čez 4 tedne, pa konec novembra sem naročena pri G-redni pregled. Madonca, tale šlogarca kr zadane. Upam, da me tut štorklja kmal obišče... Vse bo jasno v sredo, no šlogarca pravi, da bom šele naslednji mesec zanosila, ampak tule pa upam, da se je za en mesec zmotilauser posted image

Uživajte, pa naj vam čas do dneva D hitro mine.

lp
kepica

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.10.2006 7:46:16   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Živjo!

Tudi jaz čakam oziroma ne čakam na  user posted image .
Skušam vsak dan ne razmišljati, kdaj bo že dovolj čakanja in bo dan D, da opravim test. Pa mi nekako ne uspeva usmeriti misli drugam. Še vedno je prva misel ko odprem oči - sem ali nisem user posted image user posted image .... Če pa se že zamotim me dragi preseneti z njegovo nežnostjo in standardnim pozdravom" že kaj binca"....

Pa še eno vprašanje, ki mogoče ni najbolj za to temo (se opravičujem se še ne znajdem najbolj, čeprav že skoraj cel mesec obiskujem RR vsak dan odkrijem kaj novega)
Zanima me katere teste uporabljate, katerim zaupate in kako so cenovno primerljivi s kvaliteto in zaneslivostjo.

Lep dan

Ja Rožica, vem o čem govoriš, tudi jaz se trudim misliti na vse ostalo, prav prisilim se razmišljat o službi ali se poglobit v kakšnen film. Svojemu dragemu sem tudi rekla, naj me malo zaposli, da ne bom mislila na to, pa me je raje malo ven peljal med ljudi, potem pa me neopazno pod mizo prijel za trebuh user posted image . Kaj čemo, ko je želja tako močna, ne gre kar odmislit stvar.
Glede testov pa tako, saj so vsi približno nekje enaki, eni dražji, drugi cenejši in v vsakem primeru je treba naredit vsaj 2 x, potem pa tako moraš k svojemu G.
Pa vso srečo in čimprejšnji user posted image .

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.10.2006 10:25:01   
Rožica*
Moja M naj bi prišla v tem tednu. Tako da bo nestrpnega čakanja počasi konec.
Sem pa bila nestrpna za ta vikend, ko sva bila oba doma im sem tako še bolj razmišljala, mogoče tudi zato , ker pripravljam načrte za prenovo prostorov, kjer bova živela seveda pa je treba že zdaj razmislit za naprej, kje bi kaj stalo, da pa ne bomo naredili nefunkcionalno, ker bova imela res malo stanovanje in mora bit vsak cm dobro premišljen. No in to vmeščanje pohištva v prostor je v meni močno vzbudilo dvome in občutke o tem a sem ali nisem. Vam povem, da če bi imela možnost včeraj kupit test, bi ga verjetno šla.

No danes sem se pa odločila, da počakam še ta teden. Nekih nosečnoških znakov nimam, oziroma se ne posvečam vsem tem špikanjem, ker je lahko tudi predmenstrualno. Počutim se odlično,  nič napihnjeno ali karkoli ...

Lp, Rožica*

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 2.10.2006 10:34:15 >

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2006 9:27:11   
Lenka71
Tudi jaz bi se pofočkala med vas, upam da ne pride user posted image 10.10, sem mamica že enega sinka 2,8 m. Trudiva pa se včasih bolj, včasih manj od julija. Sem že kar nestrpna.
lep dan vsem

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.10.2006 9:32:09   
Anonimen
O Lenka jaz je tud ne pričakujem 10.10user posted image

Me pa dns prvič v življenju joškice bolijouser posted image user posted image

Sam ne vem a je to sploh možno. A tku hitr začnejo al kaj. Al me spet psiha heca.user posted image

(odgovor članu Lenka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.10.2006 9:36:22   
kepica
Mene je pa user posted image  včeraj obiskala. Še celo en dan prezgodajuser posted image  Gremo v četrti krog in  je ne pričakujem 3.11. Na najino 7 obletnicouser posted image  Plusek bi bil najlepše darilo za naju z možem. Upam, da nama uspe. Držim pa pesti za vse, ki vas M še ni obiskala, da ta mesec zagledate user posted image

lp
kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.10.2006 9:50:13   
Lenka71
Karin, me veseli bova skupaj čakali, upam da je ne bo. Jaz nimam nobenih znakov. Bi šla že kar test kupiti tisti za zgodnjo odkrivanje pa se komaj zadržujem ker je itak prekmalu.
lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.10.2006 9:54:48   
Anonimen
Tud mene matra test sam se bom probala zadržat.user posted image
Sam še eno butasto vprašanje: kter test pa je za zgodnje odkrivanje?

(odgovor članu Lenka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.10.2006 10:18:17   
Lenka71
Ne vem točno, mislim da ga imajo v Mullerju. Mogoče ga grem dons kupit, pol pa ne vem kdaj bom probala. Smo pa res neučakane, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.10.2006 11:02:39   
Lona76
Živjo Karin 24 in Lenka 71. Jaz pa je ne pričakujem 11.10. Tako da smo vse tri na kupu. Tudi mene pa firbec že tako matra. Upam,da bom zdržala

(odgovor članu Lenka71)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.10.2006 11:08:05   
Anonimen
tud jaz je ne čakam 10.10... user posted image  

bomo videli kaj bo.. znakov nobenih... edino prsi me bolijo na dotik, al pa če se na trebuh vležem.. ampak to že skos odkar sem nehala jemat KT.user posted image  pa ful mam belga toka.. včasih zjutraj al pa zvečer v pižami , mam čist mokre noge..user posted image  kr priteče..user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.10.2006 12:47:26   
andreja2000
Hojla,tudi jaz je ne pričakjem nekje 12.10,tudi mene rahlo bolijo prsi in imam beli tok,to vse pa imam tudi vedno preduser posted image , tako,da mi preostane le čakanje.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.10.2006 13:21:32   
janapan
kot ste videle moja user posted image  ni prišla, test je pokazaluser posted image ...in sedaj....naročila sem se pri g...na prvi pregled grem šele čez 6 tednov...jooj kako je to daleč...in kaj naj do takrat?? 
za vse vas držim pesti da bi kmalu tudi ve dočakale user posted image  in to kmalu.

Da boste vedele....
jaz nisem imela in še vedno nimam nobenih znakov. tako za spoznanje me mogoče rahlo boli trebuh ampak ne moteče.
Nobenega kovinskega okusa, nič slabsti, nič utrujenosti, nič bolečih prsi...na dan ko bi morala dobitiuser posted image  in par dni prej me je šraufalo kot bi imela pridet user posted image  in tisti dan ko bi morala pridet sem imela zelo rahel svetlorjavkast izcedek...ampoak res ful malo. In rekla sem si...evo to je, moja user posted image ...in potem v nedeljo nič, v ponedeljek nič in sem nardila test...pokazal je rahle črtice...slike so v albumu...
In to je to

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.10.2006 10:23:41   
Rožica*
Žal jetudi moja teta s krvavca prišla na obisk. user posted image user posted image

LP.
In čimveč user posted image user posted image  ostalim čakajočim.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.10.2006 10:40:07   
Taula
Moje user posted image  bo prišla v roku 10 dni. Vem da se ta mesec ni nič prijelo, in da sva komaj začela, vendar sem vseeno slabe volje. user posted image  Kamor koli grem povsod vidim srečene user posted image Saj sem vesela za njih, samo mene to spravi še v večjo depresijo.
Po glavi pa mi non stop hodi user posted image , pa domišljam si znake, tako da bom sama sebe treščila z kolom po glavi da se malo zbistrim. In seveda ta teden nimam v službi nič nujnega za delati, tako da imam preveč časa za razmišljanje. Ne vem kako naj se zamotim in odklopim te misli.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.10.2006 10:46:10   
klavdija78
pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image
tudi midva sva že v drugem krogu. In sem imela že prave probleme. Skoraj vse znake. Napet trebuh, slabost, špikanje v spodnjem delu, prava revolucija tam spodaj. In potem se prikaše user posted image  in vsega konec. Tako da sva zdaj v drugem krogu. In upam, da čiprej zagledam user posted image .

Držim za vse vas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.10.2006 17:15:23   
Lona76
Tudi moja user posted image je prišla danes in sicer tri dni prekmalu. Bomo pač morali biti še malo pridni. Vsem čakajočim pa želim user posted image .

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.10.2006 21:38:20   
ninika212
Hay! tle nas je kr neki ki cakamo in upamo, da 13. 10. ne pride user posted image .  mi je kr mal lazje, k vidm, da nisem edina. Ceprav, se mi zdi, da pr men pride user posted image ... k mam neke krče. Al pa tud ne, mogoč pa bo  user posted image . Kdo bi vedel. Ko le dnevi, ne bi bli tok dolgi. LP

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 46
9.10.2006 8:45:28   
Klarita
Se ti pridružujem ninika212. Če vemo, da nas je kar nekaj tu gor, ki ne čakamo user posted image  13.10. čas hitreje mine, ker imamo o čem za čvekat. Dnevi so obupno dolgi, vikend je malo boljše, ker se malo zaposliš, sploh če si v kaki dobri družbi in pozabiš malo na to. Sedaj pa še malo pa bomo izvedele, če bomo kmalu zibale user posted image  ali bo treba bit še malo priden in user posted image . Osebno upam, na tisto prvo, čeprav tadrugo ne sme manjkat.

(odgovor članu ninika212)
Neposredna povezava do sporočila: 47
9.10.2006 13:48:21   
Lenka71
Sem mal žalostna, user posted image je prišla en dan prezgodaj,ne bi je bilo treba. Upam, da bo naslednji mesec.
lp

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.10.2006 14:13:15   
Klarita
Ne bit žalostna Lenka71, bosta pa naslednji mesec spet pridna user posted image .

(odgovor članu Lenka71)
Neposredna povezava do sporočila: 49
9.10.2006 15:13:27   
andreja2000
Hojla!
Jaz še tui čakam,kaj bo se zgodilo v tem tednu.Se pa strinjam z vami,da je tole čakanje dolgo in mučno.Nekako probam vsa odklopiti,pa opžam,da mi to iz trenutka v trenutek manj uspeva.Se mi pa vse bolj zdi da bo prišlauser posted image ,no kaj pa vem,bomo videli.Vse,ki ste v tem čakanju vam želim user posted image ,tiste,ki pa ste dobileuser posted image ,pa pogumno v nove boje.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.