|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
4.10.2006 7:20:31   
Anonimen
drage souser posted image , malo sem vas prišla pofirbcat in obujat spomine, kako je bilo prve tedne...

Lepo nam je, kajne, ne glede na razne slabosti ipd.

Meni je bilo še najslabše ob kakšnem čudnem ravnanju moje zdravnice... Tudi jaz sem želela, da bo moj user posted image  prisoten pri UZ in bo tudi on deležen te sreče, vendar je najbolje se spustiti na realna tla in zakapirat sistem: G (vsaj moja) sicer pravi, da "dovoli partnerja na pregledih" (to ti pol za nazaj pove!), vendar pa ko sem skoz spraševala, kdaj lahko pride, je to UZ okrog 20.tedna.

Prvič vam potrdi user posted image , naredi vaginalen UZ. (to je pri večini nekje okrog 8-10 tedna).
Pri naši je to okrog 12 t, zato sem dobila tudi že prvo ! slikico našega fižolčka. (in edino)

nato lahko greš na samoplačniške teste - merjenje nuhalne svetline (cca 11 - 14t). S tem testom določajo verjetnost downovega sindroma. Zelo, zelo lepo je, ker pregled plačaš in se ti tisti zdravnik veliko bolj posveti, kot "navaden". Zopet vidiš pikico in to je bilo meni full lepo. Slaba stran tega pa je, ker npr. dr. Strahova (domžale) full rada daje naprej na še ene preiskave (more money..) in pol si lahko en teden full živčna...

Svetujem vam, da odmislite tole monetarno politiko, daste 12.000 in greste gledat pikico. Ene dobijo tudi slikice in posnetek - filmčke na CD-ju.

Pri vaši G nato sledi nekaj pregledov, kjer daješ kri/vodo/posluša srčka od dojenčka... malo izmenično, včasih vse... (na cca 1 mesec)

vedno vam tudi izmerijo pritisk in vas  tudi stehtajo!
Pazite na kg v prvih mesecih! Meni je bilo skoz slabo in sem se že takrat zredila kot pujsa, pa čeprav do 4m lahko dobiš cca 1kg!  mene so tudi opozarjali, pa jih nisem poslušala, zdaj bom pa na > + 20 kg, v današnji moderni dobi pa dovoljen + cca 6-10 kg!

No, nazaj k pregledom... v celotni nosečnosti imate 2-3 UZ pri svoji G

Tisti, kamor je vabljen partner je morfologija okrog 20 tedna. Midva sva pričakovala preveč, dobila nič..

Zelo, zelo vam priporočam, da se odpoveste sladkarijam in spravljate dinarčke (12.000,-) za 3-dimenzionalni ultrazvok, ki ga (kdor ima tako mašino) delajo nekje 25-30 tedna.
Tukaj je pa res za zjokat lepo. Jaz sem imela partnerja zraven in sva bila presrečna!

Imamo slikice (cca 20 kom) in 3 filmčke....

Ugotoviš, da kjer plačaš, si lepo sprejet, drugod številka...
ampak punce, to je naša nosečnost, ne smemo se pustit birokraciji, normam ipd....

Uživajte, ampak res!

Jejte zdravo, veliko se gibajte (seveda lahko tudi user posted image user posted image ), in predvsem - bodite srečne!

vaša sreča raste v vas samih!!!

p.s. - se opravičujem, če sem bila predolga ali če sem vam s plonk listkom malce pokvarila raziskovanje

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
4.10.2006 8:07:33   
petra a
jutro...

najprej sugar-tako zelo sem vesela zate, vidiš, dobro se je izteklo user posted image
lex-tudi tebi čestitke, pa za službo tud user posted image
vse ostale-fino, da je na pregledih bilo vse vredu, želim vam še naprej lepo in brezskrbno nosečnost user posted image
anonimen-nič zato, če je dolg post, si nam dala ogromno informacij in hvala za dobre želje user posted image

komaj čakam ponedeljka, ko imam prvi pregled + še dve punci tukaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.10.2006 8:28:57   
sončica1
Dobro jutro punce! Kako se kaj danes počutite. Jest moram rečt da se kr ok držim, slabosti imam sam takrat če sem lačna, joškice še bolijo ampak enkrat več drugič manj. Utrujenost me daje najbolj v službi ko pridem domov mal mine ampak zaspim že ob devetih. A ste ve zlo utrujene? Komaj čakam na drugi pregled k ga mam v ponedeljek. Upam da moja pikica pridno raste.
Lep dan vam želim kjub dežju.

lp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.10.2006 8:45:36   
iwa
Ja punce moje, jest nimam pregleda v ponedeljek 9.10. kot je blo sprva mišljeno ampak šele 17.10. ker sm zamenjala G. Kot sm vam že učer pisala se pri moje G v Radovljici nikakor nism dobro počutila pa še slišala sm ogromno kritik. Zato sva šla z mojim dragim že takoj danes v akcijo v Domžale da sm se prepisala. Zej bom hodila k dr.Megličevi ki jemnda zlo fajn in je sosednja vrata od znane dr.Strahove, vendar pa je zej nekaj časa odsotna in jo nadomešča dr.Jemčeva iz Kamnika ki pa je kolk sm uspela zvedet tud OK in prijazna. Tko da bo moja user posted image zamenjala kr nekaj G a ni važno, sam da bo vse pod kontrolo in da bom mela dober filinguser posted image
Zelo me veseli za vse ki ste uspešno opravle preglede. Moj datum je kasnejši ker mam daljše cikle in je sestra rekla da se verjetno prej ne bi nič vidlo in bi bilo brezveze zganjat paniko, 17.10. pa bom že dobrih 8t in bo fajn!
Tko da uživajte in božajte vaše bušije!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.10.2006 9:06:45   
srni
Joj, Anonimen ti si pa napisala res zelo dobro sporočilo, same koristne informacije user posted image user posted image user posted image !

Moram se malo potožit. Do pred dvema tednoma sem se počutila zelo dobro. Sedaj pa mi je takooo slabouser posted image , vedno bolj, (sem v 10 tednu). Lahko jem samo kruh, grozdje in pa govejo juho,ki je nikoli nisem marala, sedaj mi pa paše. Zelenjava, ki sem je vedno pojedla na kile, mi sploh ne diši. Vse se je obrnilo na glavo! V službi imam ogromno dela in pridem domov čisto sesuta. Moj dragi je zlat in je prevzel kuhanje in vse ostalo, ker grem jaz kar naravnost v posteljouser posted image . Saj vem, da bo minilo. Upam, da kmalu!

No, pa sem mal pojamrala....

Prijetne user posted image -niške dni vam želim, s čim manj slabosti.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.10.2006 10:00:28   
petra a
tega se tudi jaz bojim-slabosti...vedno pravim da sem jo dobro odnesla, da mi ni tako slabo kot bi lahko bilo...moj pa mi vedno reče NE ŠE! in se mi smeje...da le ne bi bil uslišan user posted image

(odgovor članu srni)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.10.2006 7:40:16   
petra a
kaj ste vse zaspale? user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.10.2006 8:58:34   
sončica1
Jutro punce!
Kakšno je vaše počutje? Jest se na momente očutim tko dobro, da me skrbi da ni kaj narobe. Komaj čakam na drugi pregled ampak moram piznati da bl k se bliža ta dan me je strah, da kaj ne bo ok.
lep dan

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.10.2006 10:37:04   
BAMBINA_
Ja, očitno smo vse user posted image ene take mejčkane paničarke. Jaz tudi vsak dan pomislim, kaj, če je kaj narobe, ker nimam nobenih zloglasnih nosečniških težav. Enako kot ti sončnica, tudi jaz po eni strani komaj čakam 2. pregled, po drugi strani me je pa ful strah. Kdaj pa imaš pregled? Jaz ga imam šele 18.
Anonimna, lepo, da z nami deliš svoje izkušnje o takšnih in drugačnih pregledih med nosečnostjo, ampak s tistim, da si pri neplačniških pregledih samo številka se pa nikakor ne strinjam!! Mene sta že sestri pri g. zelo lepo sprejele, mi dali cel kup nasvetov in me pospremili z najlepšimi željami, ginekologinja ima pa sploh zelo topel odnos s svojimi pacientkami. Zdaj, ko sem noseča, je pa sploh izredno prijazna.

V glavnim, punce imejte se lepo!!user posted image user posted image user posted image
P.s. A si je katera kupila že kakšna nosečniška oblačila?

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.10.2006 10:38:45   
nova sloncica
Lep pozdrav vsem!

Sem nova tukaj. Tudi jaz sem majčiča, PDP 25.5.2007. Nisem še bila na prvem pregledu, imam ga šele 17.10. in komaj čakam. Upam, da bo lahko šel zraven moj mož, da mi bo v podporo. Počutim se kar dobro, če odštejem zaspanost. Zjutraj pa je tudi meni kdaj čudno, ker se počutim tako dobro. Kot da nisemuser posted image . Ampak me ne skrbi.
Prejšnji teden sem imela en kratek rjav izcedek, potem pa nič več. Mislim da je šlo za ugnezditev??

Uživajte user posted image

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.10.2006 10:45:33   
iwa
No nova slončica pol mava pa pregled na isti dan, super ga bova skupaj lažje dočakale! Jest tud razen močne utrujenosti in bolečih prsi nimam znakov pa se nč ne sekiram, še dobr da mi zaenkar ni nič. Je še čas za vse...
Uživajte! user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.10.2006 10:54:24   
Makica 79
Dobro jutro,
ja saj smo vse zgleda majčkeno zaspane.
Jaz imam 12.10. drugi pregled, saj ima moj g. v navadi da vse ki so imele ss, ali kakršnekoli težave naroči kar na 2 tedna vse do 4 meseca.
Saj škodi ne če so so bolj pozorni, ali se vam ne zdi.

Utrujenost, zaspanost, mućnine (pa ne samo jutranje), to je to, drugače pa je še kar ok.
Zaenkrat še najdem kake malo večje hlače, vse pa niti slučajno več nepridejo v poštev, kaj je to normalno?
Se mi zdi da punce omenjajo nosečniška oblačila konec 4 meseca, meni pa se zdi da bom še do konca 3 komaj shajala brez.
Kaj pravite majčice, kako je kaj pri vas, dajte me malo potolažit, ali pa imam res samo jaz taki problem?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.10.2006 13:25:14   
iwa
Makica 79 tud jest mam take težave, sam še ene hlače mi res fajn stojijo, vse ostalo je že bl tko, tako da sm šla že v nakup novih trenerk v katerih se dobro počutim. Pravijo da je to normalno, da to še ni od user posted image ampak od povišanih hormonov zaradi katerih smo bl napihnjene pa voda se zadržuje pa .... tko da ja čez kak dobr mesec bom šla jest sigurno že v akcijo za obleke... komaj čakam da vidim mojo user posted image pol pa naprej!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.10.2006 15:54:20   
petra a
meni so hlače k sreči še vse vredu, se pa počutim zelo napihnjeno in taaaakooo zelooo sem zaspanaaa, zdaj celo ponoči malo spim user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.10.2006 21:23:55   
Eca
Hej!

Jaz pa sem si včeraj kupila ene elegantne nosečniške hlače, ker so mi bile blazno všeč, pa še drage niso bile. Imajo skrito elastiko, tako da so mi že sedaj prav (čez trebušček moram dati majico, da se ne vidi, da so nosečniške), elastiko pa prilagajam trebuščku. Sicer pa še nosim vse svoje hlače, sicer sem napihnjena, vendar še ni panike.

Nekje v omari še imam izpred dobrega leta nosečniške stvari, tako da kupovali tokrat verjetno ne bomo. Edino mogoče kakšno zimsko jakno, če mi bo trebuh tako zrasel, da mi klasične jakne ne bodo prav. V prvi nosečnosti sem imela srečo in za zimo nisem potrebovala posebne jakne. Računam da bo tudi v drugo tako.

Počutim se ok, slabosti so popustile, tiste prave nosečniške utrujenosti ŠE nimam, mogoče še pride.

Toliko za danes. Lepo se imejte in pobožajte trebuščke user posted image

Mango

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.10.2006 14:15:47   
lex
Ojla!
da vam povem še jaz mojo zgodbo pri G v ponedeljek: pridem not, se me njena hčerka takoj spomni še od prejšnje nosečnosti in se začne debata kako kaj life itd. grem v kabino se slečem in pridem v ordinacijo kjer me že čaka, da narediva UZ in poslušava srček. sem se skor stopila. Morem priznat, da me je bilo veliko bolj strah, da ne bi blo kaj narobe kot pa prejšnjič. Dobim tri slikce in grem nazaj k sestri. Tam ji za prvi pregled plačam 7.000 (a ste ve tudi?) in pol začnemo debato o Aleksu kako je velik,.............. No in sedaj sem pomirjena a še vedno mi je veliko bolj slabo kot pri Aleksu, bruham ne sam popoldne sem čisto zanič. Povedala še nisem, tako da še čakamo, da se spravi familija vkup (kar je pri nas izredno teško, ker vedno eden nekam pobegne ali pa nima časa).
Aja ker ima moja G koncesijo za nuhalno mi je kar povedala, da jo dela vsem, da slučajno ne bi blo kaj narobe. meni pa ni. In zdaj si bom ušesa dol držala ko mi bo razlagala. Aja stane pa 10.000user posted image
kar se pa oblačil tiče jaz nisem pretiravala pri ta prvem. Imam še ene žametne hlače in bluzo, tako da pri tem pa si bom verjetno kupla še ene hlače in trenerko. Punce z modrci za dojenje ne pritiravajte, ker sem ga jaz prejšnič kupila, pa sem dala 6.000 (La vie), imela sem ga pa na sebi glih 4x, ker me je trgovka "nasrala" da mi bo itak prav. Kupite ga v zadnjem mescu.

Sedaj pa sva z Aleksom v bolniški, ker ima vodene koze user posted image , ampak se mi najhujše lahko zgodi, da dobim herpes zoster, ker sem jih že prebolela. Mi včeraj kar ni bilo vseeno, ko sem videla pikice pa kaj pikice mehurje.user posted image
LP in božajte user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 6.10.2006 14:16:55 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.10.2006 18:15:15   
Eviii
Drage punce. Pred dnevi sem prevzela urejanje seznama user posted image . Da bi bil ta čimbolj popoln, vam prilepljam še na vašo temo tistega, povezanega z vašim mesecem. Popravke lahko napišete kar v vašo temo ali pa na seznam nosečk.

02. ancka1, Kranj ali Jesenice
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
05. bavcek
05. pegi
05. Kati23
06. foci
07. Eca, Maribor
08. NINIKAM
09. petrinja, Ljubljana
10. lmarcel, Maribor
10. simonca01, Postojna ali Ljubljana
10. BAMBINA_
10. Anol
10. srni
12. Makica79
17. petra a, Ljubljana
19. tatjanči
21. lukrecija
24. lex, Slovenj Gradec
24. s u g a r, Postojna ali Kranj
24. raglja1
25. nova sloncica
29. iwa
30. Elen

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.10.2006 17:42:13   
s u g a r
Hej mamice,

kako ste kaj na tole soncno sobotico, jaz bolje, "piko" bolje, nic vec se ne pritozuje, inekcija je pomagala. Bo drzalo moj user posted image  ima A+ jaz pa A- in G pravi da je v tem grmu tical zajcek, in sedaj ni vec kakih nenormalnih izcedkov, me pa mal sraufa ampak pravijo da je to zato ker se maternica prilagaja. Pogovarjale ste se o oblekah. Ja jaz imam pa ne vem zakaj (mogoce res zaradi napihnjenosti) samo se troje hlace, ki mi se ne povzrocajo tezav, najraje imam ene take bolj (kako nej recem - skejtarske), k se raztegujejo v pasu ful so dobre in najbolj se pocutm v njih, takih bi se ene par, ker jih bom lahka tudi kasnej ponosila. Se pa ze ubadam pocasi s tem da bom sla v H&M celje, kjer se baje dobi kar kul stvarce.

Smrk vceraj smo sli z mojim in kolegico mal gledat za boardersko opremo in sem bila malo slabe volje k letos sneg in jaz ne bova na pravi relaciji, moj pa bo vecinoma gor (Krvavc, Vogel,..) pa se kje drugje. Ampak je tolk vecji plusek v meni, ki bo vse to maja tako popravil, drugo leto pa akcija spet, kajne? Ata ze kar pravi da bo takoj znal boardat, prej k jaz hahaha - jaz sem sele letos zacela.

No sej kej bom sla gor sam brez dile, sam na caj pa na svez zrak. To pa moram kajne?

No pa nazaj na nase teme.
Slabost pri meni kar tako pride ko se zmatrana ali pa ce prevec pojem ampak le toliko da se mi mal dviguje vec pa ne. Malo me je strah k prvite da se ta slabost zna pojaviti malce kasneje. V sluzbi me bodo pocasi okarali, ker nisem vec tako efektivna, napori me zelo zmatrajo in non stop bi spala. Mami mi je rekla, da zdaj spim na rezervo, ker bo potem bolj malo spanca, da mi govori iz lastnih izkusenj. No ce bo mali taka barabica kot sem bila sama, ji verjamem, pustimo se presenetiti.

No naslednji pregled imam 17.10., komaj cakam potem pa na nuhalno. Ali katera kaj ve kje v Ljubljani bi bilo potem se kaj moznosti glede na to da je dr. Pusenjak tako zaseden?

No lep vikend vam zelim se naprej in uzivajte v soncnih zarkih in pojdite se malo na soncka - zdaj je pomemben in koristen.

by

sugar, "piko" in seveda ati

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.10.2006 20:00:00   
lex
Men bo letos že ta tretja sezona šla. Ta prvega sem rodila februarja in sem bila samo enkrat med nosečnostjo na Kopah (mi je najbližje), ko se je tamali rodil je bilo itak konec (je februarski), lani sem jaz bila vsega skup 5x na dilah (mi je škoda časa, da nisem z tamalim - saj boš vidla), letos pa spet ne bo kaj. Ampak ker so letos porihtali 4 sedežnico na Kopah (z naše strani), bova pa lahko z Aleksom se šla sankat in na čaj, ati se bo pa razmigal. Pa še družinski proračun ne bo trepel, ko bo ati kr moje dilce uporabil.

Jaz imam v ponedeljek že drugi pregled, kjer mi bo uzela bris,kaj druga pa itak ne bo delala. Ampak sem jezna sama nase, ker sem nekje zdravstveno kartico zgubla in zdaj moram it po novo.user posted image

Lepši vikend kot je naš vam želim (Aleks kuha na 39 z kozicami) ima jih POVSOD.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.10.2006 11:30:19   
ancka1
No, jaz pa že dve leti govorim, da bom začela svojo smučarsko kariero. Mi ni panike se začet na novo učit. Nisem še stala na smučeh, vendar nisem kak štor babji, da mi nebi šlo. Sem v dveh letih po malo zbirala opremo in sedaj, ko imam vse, pa tudi letos ne bo nič. Bom v glavni sezoni že kar konkretna nosečka.
Sem mislila, da mi bo šel čas prav počasi, pa kar hitro leti. Čez 10 dni bo mimo že prvo trimesečje. user posted image  Se mi že malenkost pozna (opazim po hlačah user posted image ).

No, drage majčice, želim vam lep preostanek nedelje. Izkoristite sončne žake!!!

Ancka1

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.10.2006 7:44:28   
Anonimen
Jaz se pa še kar skrivam user posted image user posted image user posted image .
Mah, ne morem verjet, pri prvi nosečnosti še vedela skoraj nisem, kakšne probleme lahko imaš, zdaj pa mi je slaboooo, sicer ne bruham, ampak....Grozno!
Prvi pregled imam jutri, na nuhalno se še nisem naročila, se bom jutri.
Upam, da bo vse ok.
Imejte se lepo.

lp

ringlo

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
9.10.2006 8:24:35   
petra a
Jutro,

komaj že čakam današnjega prvega pregleda, ga imam šele popoldne, tako da se bo še kar vleklo.

Eviii-hvala za seznam...res nas je ogromno majčic

Glede smučanja...jaz sem začela smučati lani in glede na to, kako dobra smučarka sem, ne bom nič pogrešala smučk user posted image user posted image

zjutraj sem skoraj zmrznila na poti v službo, tako da sem si prvič prižgala radiator v službi

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.10.2006 12:59:31   
Eca
Hej!

Pri meni pa so se ponovno pričeli napadi lakote. Slabost imam samo občasno, kakšen dan je nimam, lakota pa je nevzdržna. Včeraj sem se stehtala in sem že pridelala 2,5kg. Po tehtanju sem se odločila, da neham z basanjem ampak, danes je bila lakota na meji z slabostjo. Pa sem jedla, pa še kar sem lačna. Eh, če v prvi nosečnosti nisem dobla več kot 8kg, potem tudi sedaj ne bom. Namreč po napadih lahkote so se mi tudi kg ustavili. Pa sigurno bom še iz službe kak prehlad ali gripo prinesla, bog nedaj išias, pol pa itak zgubim po 4, 5 kg.
Danes se moram naročiti za nuhalno in genetsko svetovanje. Že komaj čakam, da bom lahko spet videla mojo pikico.
Glede smučanja - jaz sem zelo jeznauser posted image . Smučam od malega, letos sva nabavla z možem super novo opremo, sedaj pa spet ne bo nič - pa do Pohorja imam samo 5 min vožnje z avtom. Pa še bolj ugodne karte lahko dobim. Sem jezna, pa lani sem tud bila noseča, pa tudi s smučanjem ni bilo nič. Drugo leto pa spet ne vem kako bo. Ta večjega bi rada že postavla na smuči, ata pa ni preveč spreten. Verjetno bo on pazil na našo pikico in bom jaz šla s tamalim - če le ne bom še dojila.

Ok, bom nehala jamrat.

Lepo se imejte in izkoristite lepe dneve user posted image , pa kakšen kostanj še zame pojejte.

Papa

Mango

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.10.2006 13:42:54   
sončica1
Zdravo punce. sem ravnokar prišla iz pregleda. Pikica je velika že 1,75mm. Tok sem srečna da je vse ok. Me je blo tok strah, ker sem se zadnje dni zlo dobro počutila, pa tud prsi me ne bolijo več tako.
Rok imam 20.5.2007.

želim vam lep dan še naprej in čim manj slabega počutja.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.10.2006 22:20:28   
Bonda
No, sedaj se bom pa še jaz razkrila. Jaz sem tista anonimna Brusnica. In sem tudi danes prišla iz prvega pregleda. Moj mali plodek je pa velik le 1,1 cm, noseča sem 7t3d, srček mu bije, živahen pa ni bil tako zelo, kot pravijo nekatere druge. Rok imam pa 26.5.2006.
Me je pa dala takoj na bolniško oz. bi mogla iti, ker imam zelo visok pritisk in sladkorno, vendar zaenkrat še ne bom šla. Imam v službi ogromnoooo dela, in si tega res ne morem privoščiti. Upam, da bo kljub temu vse lepo in prav.

Pa plačat sem mogla prvi pregled in UZ, 8.800,00 SIT. Ali imate ostale tudi za plačat?

Se še oglasim!

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?