|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskus sprave
2.10.2006 8:42:43   
Anonimen
Obstaja ena oseba. Ženska. Ki me ne mara. No, OK, več žensk je, ki me ne marajo, ampak ta je pa prav posebna.
Nikoli se ni potrudila, da bi me zares spoznala. Naj ji bo, če ji pač ni v interesu, ampak "obsodila" me je, ne da bi vedela, kdo sem in kaj sem (takorekoč). Pozna moj način življenja, moje razmišljanje in moje načrte (okvirno) in predvidevam, da samo zato, ker se z njim-i ne strinja, me je "obsodila" na vse najslabše.
Z njo imam vsakodnevne kontakte (ne gre drugače) in to na trenutke ni niti najmanj prijetno. Ko sem jo vprašala, zakaj me ne prenese, mi odgovora ni dala, ampak se je obrnila stran. Vem, da nima smisla vztrajati, če ona noče, istočasno pa se mi zdi tako fejst ženska (kar sem ji tudi povedala, pa je mislila, da jo zafrkavam in je bila še bolj užaljena), da se mi zdi škoda, da je ne morem spoznati oz. da se mi ona ne pusti.

Bistvo: ne pozna me in ne mara me. Jaz ne vem, zakaj.

Obstaja kakšna rešitev, razen te, da dvignem roke od nje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poskus sprave
2.10.2006 9:10:32   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 9:17:54   
Anonimen
Kaj pa ti ni jasno, RR psiholog? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 9:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 9:19:23   
Anonimen
To, da sem ji antipatična, popolnoma sprejemam. Ni prva, ni zadnja, ni edina. Ampak mene samo zanima razlog, zakaj je tako. Predvidevam, da ga ve.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 9:25:48   
muki1
Če si tudi v privat življenju taka odprta knjiga kot tu na forumu, ko vse vemo o tebi user posted image , ji že kaj ne paše. Mogoče da kuhaš iz vrečk user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.10.2006 9:27:54 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2006 9:26:40   
Sibil_
Jaz jo razumem.
Meni so nekateri ljudje antipatični od prvega trenutka in se jih izogibam, ker nekaj na silo ne morem glumit nekega prijateljstva.Pa ni nobenega, niti enega samega razloga, za to.Enostavno ni filinga in to je vse.Po moje je boljše da pustiš stvari kot so in ceniš njeno odkritost, da ti pač jasno pokaže da ne boste prijateljice nikoli.Raje to, kot da ti sere za hrbtom.user posted image
Je pa malo nerodno imeti z njo dnevno stike-a se ne moreš izognit?Verjetno tudi njej to ni všeč-po moje.
Pač, na svetu nismo vsem všeč, žal.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2006 9:26:45   
Anonimen
Pa saj iz konzerv tut... Ampak kako žensko prepričati, da mi vsaj pove razlog, zakaj me ne prenese? To je pravzaprav vse, kar bi rada. Takorekoč, no.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 9:27:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2006 9:28:21   
Anonimen
Izgleda, kakor da ona živi samo zato, da hodi za mano in kritizira vsak moj vdih in izdih. Če bi bilo po njeno, bi bilo najbolje, če jaz izdihnem dokončno. user posted image  Saj bi, ampak ne tako, da niti razloga ne vem. user posted image  Sere pa tut za hrbtom, ja. tut. user posted image  Pa spet ne vem, zakaj.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2006 9:35:58   
Peter167
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kaj pa ti ni jasno, RR psiholog? user posted image

Verjetno mu ni jasno, kaj ta debata dela tu? A niso tukaj "Družina in partnerski odnosi"?
Pa še malo bi te pokritiziral, če smem. Naslov "Poskus sprave" se ne ujema najbolje s tvojim pisanjem. Ali pač?
Pa ne bit preveč huda name.

lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2006 9:37:44   
Anonimen
Paše sem, paše. Ker gre za družinsko članico (pa ne za svakinjo - njej tut živ Bog ne pomaga več pri meni user posted image user posted image user posted image ). In ker je tole nekakšen odnos, pa čeprav je v "moškem spolnem organu". In ker je tako fejst ženska, da bi jo jaz rada imela za prijateljico. Zato naslov "Poskus sprave".

Verjetnost "poskusa sprave" je pa minimalna. Ampak se ne dam, dokler ne bo na nuli. user posted image

(odgovor članu Peter167)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2006 9:51:13   
Anonimen
V cem hudica je smisel razpravljati zakaj ona tebe ne mara? user posted image user posted image

Vprasi jo.. ce ti ne pove.. pol pa dej mir..

Samo nekam velik mas ti teh ljudi ki te ne marajo.. A je mozno, da je mogoce s tabo kaj narobe?

Ce bi tale in tista svakinja vedele, da jih tuki gor tko opisujes.. pol te se v naslednjem zivljenju ne bi marale.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2006 9:52:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
A je mozno, da je mogoce s tabo kaj narobe?

Definitivno je. Če hočeš, lahko tudi o tem kakšno rečeva. Je bolj tvoja stroka, a? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2006 9:58:21   
Anonimen
Ni glih bolj moja stroka.. ker te ne poznam.. ampak ziher pa bi tezave prej reslila, ce bi se osredotocila na sebe..  Probi..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2006 9:59:52   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: sibil

Jaz jo razumem.
Meni so nekateri ljudje antipatični od prvega trenutka in se jih izogibam, ker nekaj na silo ne morem glumit nekega prijateljstva.Pa ni nobenega, niti enega samega razloga, za to.Enostavno ni filinga in to je vse.Po moje je boljše da pustiš stvari kot so in ceniš njeno odkritost, da ti pač jasno pokaže da ne boste prijateljice nikoli.Raje to, kot da ti sere za hrbtom.user posted image
Je pa malo nerodno imeti z njo dnevno stike-a se ne moreš izognit?Verjetno tudi njej to ni všeč-po moje.
Pač, na svetu nismo vsem všeč, žal.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

si mi vzela besede!
Sem imela eno sosolko v srednji, ki je pac hotela biti nekdo drug, kot to kar je v resnici. Ona se je ful trudila, da bi imele vsaj nek normalen odnos, meni je ze pogled nanjo, bil odvec. Ošpice sem dobila, ko je hotela na silo ustvarit nek odnos, ki je bil ze zapisan k polomu. Govorila je kako bi si lahko zaupale, bile dobre prijateljice, da ne razume, zakaj je ne moremuser posted image . In ko se je srednja koncala, se mi je od srca odvalil kamen, da mi je ne bo vec treba gledat.

kaj mores, pusti jo pri miru- nisi njen tip. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.10.2006 10:01:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka
kaj mores, pusti jo pri miru- nisi njen tip. user posted image

Sej vem, da nisi tko mislila, ampak njen tip se mi pa smili. Ampak to je pa že druga zgodba. user posted image  Sej vrjetn se pa njej moj Kamikaza smili. user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2006 11:42:32   
mika
Ampak kako žensko prepričati, da mi vsaj pove razlog, zakaj me ne prenese?

Kerensa, verjetno niti sama ne ve, zato zudi ti razloga ne boš zvedela. Tako kot so prej napisale, so nam eni ljudje simpatični, drugi pa ne. Zdiš se mi brihtna punca, zato ne razumem, zakaj bi sploh hotela vedeti vzrok, pa kaj, naj si greni življenje z neumnostmi.

Evo, mene ne prenese teta od mojega moža in to sploh nisem vedela. rekla je, da sem jaz za vse kriva (nekaj so se skregali), ko se nikoli nisem vmešavala, ali pa da bi moža doma 'pumpala', in da mene ne želi več videti. Halo, kaj..... midve sva se vedno zelo dobro razmeli, hecali ...tako, da sem jo imela raje kot taščo. Pol pa naenkrat takšne besede. Pa ti povem, da mi je VSEENO. Moža je to zelo prizadelo, mene pa nič. Če je takšna opica, pa naj bo. Meni osebni ni nič rekla in včeraj smo se srečali pri babici. In veš kaj je naredila, ko me je slišala? Pobegnila je - dobesedno. niti pogledala me ni inuser posted image .user posted image user posted image user posted image

Kaj češ eni so pač takšni.

< Sporočilo je popravil mika -- 2.10.2006 11:44:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2006 11:51:15   
daddy
   Če te ne mara, ima ona problem. Ni treba, da njen problem postane še tvoj, ni res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.10.2006 12:00:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Če te ne mara, ima ona problem. Ni treba, da njen problem postane še tvoj, ni res?

Evo. To je to.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.10.2006 12:47:40   
mojamura
če je ne bi ti dnevno srečevala bi ti svetovala isto kot druge....da jo pustiš pri miru.....ker pa situacija ni taka pa ti predlagam naslednje:

-kupiš nekaj pirov, jih daš na mizo....za začetek ruknita vsaka vsaj en pir če ne 2 (da se vama bolj jezik razveče oz. vsaj njej)user posted image

-rečeš ji naj se vsede, ker ti gre pač vsa ta zadeva s sranjem pred tabo in za tvojim hrbtom na K....

-predlagaj ji konstruktivno debato ob piru v kolikor ma 'jajca' da se s tabo sooči

-začni pa s tem, da veš, da ji nekaj ne paše, pa da si ji verjetno antipatična totalno, toda zaradi vsakdanjih stikov zahtevaš da seta zadeva iznese in naj frontalno napade in naj pove zakaj se ji ob tebi obrača želodec itd., ker bi rada vedela WTF je narobe, da te je dala na totalen ignor

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.10.2006 15:16:20   
Sita
Bog ve, kaj hudega si ji v prejšnjem lifu naredila?user posted image  user posted image

Ne se sekirat. Kot so že vsi povedali, enim smo ful všeč, drugi nas pa sploh ne prenesejo. Mislim, da ima vsak takšne prijatelje in "ne-prijatelje". Sploh, če si malo odštekan za povprečje, za družbeno sprejemljivost.
Jaz bi jo samo enkrat vprašala, kaj jo moti, česa pri tebi ne prenese in če ne bi nič odgovorila, bi jo pustila pri miru. Potem pa naj bo odnos hladen in uraden.
Njen problem.
Prijatelji pridejo sami, tega se ne da izsiliti. Kdor se že vnaprej odloči, da koga ne bo maral, sam izgublja. Izgublja čudovito priložnost pridobivanja novih izkušenj in prijateljstva nasploh.
Meni osebno so pa zelo zanimivi tisti, ki so čisto kontra od mene. Tu vidim novo priložnost učenja, svoje osebnostne rasti .... Rada pa imam seveda tudi ljudi, ki so mi podobni - njim je tako fajn zaupati svoje težave, ne da bi naletela na kakšen odpor, ker se v vsem strinjajo z menoj. user posted image
Tko, da sama antipatije ne poznam, ker je nimam do nikogar ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.10.2006 18:08:57   
CatJa
Sita, prav lepo si napisala in se strinjam.
Tale stavek mi je pa mal tk tk
Kdor se že vnaprej odloči, da koga ne bo maral, sam izgublja.

Mislim, a se ljudje res vnaprej odločajo, da koga ne marajo? Recimo srečaš 5 ljudi in si rečeš tega bom maral, tega tudi, tega pa ne user posted image
Pa saj je čist preprosto, nekdo ti je simpatičen, nekdo mal manj, nekoga pa (iz kakršnihkoli razlogov že) pač ne prenašaš. In da bi takšen antipatico še rinil v tebe zakaj nočeš bit njegov prijatelj? Pa sej smo ja odrasli, no. Ali ne?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.10.2006 18:56:33   
Marogica
Jaz pa sem se v življenju sprijaznila s tem, da pač obstajajo ljudje, s katerimi smo si simpatični in se ujamemo in obstajajo ljudje, katerih ne maramo(in obratno). Sploh ne iščem več vzroka in odgovorov ZAKAJ? Tako pač je. JAz pač pravim, da kemija ne štima med nama. Torej kaj se truditi in spreminjati formule??

NA svetu je dovolj ljudi, s katerimi se ujamemo. Bolje "vložiti" energijo v takšne odnose, kot pa v te, ki so že od začetka "neplodni".

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.10.2006 19:03:13   
Fani.M
Vem, da nima smisla vztrajati, če ona noče, istočasno pa se mi zdi tako fejst ženska (kar sem ji tudi povedala, pa je mislila, da jo zafrkavam in je bila še bolj užaljena), da se mi zdi škoda, da je ne morem spoznati oz. da se mi ona ne pusti.

Bistvo: ne pozna me in ne mara me. Jaz ne vem, zakaj.

Sprava....Zakaj?

Ona ne kaže interesa, da jo spoznaš in postaneš del njenega življenja. Za to ima mogoče realne razloge ali enostavno ne želi postati delček tvojega vsaj glede na povprečje slovenske populacije konfuznega življenja.
In ti užaljena, ker obstaja osebe, katere pozornosti ne moreš pritegniti, ne pozitivne, ne negativne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?