Palčica*
|
Drage moje punce,kako lepo VAs je brat.Vesela sem,da vas je tu gor poleg enako dobrodošlih novink,tudi še nekaj "moje" garde.Tia 2005-z zamudo,a samo najboljše želje tudi z moje strani,vsem trem. Mojca 9000-bo,boš videla da bo.Slej ko prej. Pika 74-vesela sem da si se oglasila.Vesela,ker ne vržeš puške v koruzo.Vesela,ker veš da bo !!!Bo!!!Stiskam pesti tudi zate,iz srca. Cmokec tudi Tebe se spominjam.Upam,da si v redu. Emamair lepo pozdravljam tudi tebe. Sissy kako gre Tebi? Draga Špela,kako si ti? Držim pesti za čimbolj veselo novičko.Mater,a veš da bi pa midve res lahko šle na kavo kdaj. Za ostale punce;Jacqueline,Raho,Brina_3,sjung,marogica,Lučka 25,Karin 24,Andreja2000,Bety,Dulcinea,nogica,dorina,mala žirafa,Dori,MucaMaca,Nati...Hvala za čestitke in žal mi je,da Vas ne poznam bolje.Prepričana pa sem,da ste same fejst punce.Držim pesti tudi za vas. Da ne pozabim na mojo Pio73-ona je bila tista,ki je prva izvedela,pa ji še sedaj nisem odgovorila na sporočilo.Kakorkoli,draga Pia vesela sem vsakega tvojega oglašanja in v kratkem Ti napišem nekaj,sedaj pa saj veš...tisoč in en občutek,da sploh ne vem točno kam z njimi.Nate ne bom nikoli pozabila.Ne vem zakaj,a tako je. Upam,da bo res šlo tako kot je treba. Danes sem zjutraj opazila rjavkast izcedek in se ustrašla kot nora...sej veste,ne znajdem se in ko sem na RR prebrala kaj lahko izcedki pomenijo,sem klicala na dežurno ginekologijo,kjer so me kasneje pregledali.Ja,prezgodaj je za kakršnekoli napovedi,ultrazvoka mi NORMALNO še ne morejo narest,sem pa dobila Dabraston tablete in Biskupan proti krčem.Skratka,počivat moram. V glavnem...sem pozitivka in borka.Vse bo v redu.Mora biti. lp, Palčica
|