|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za fosilke in vse ostale...
29.9.2006 22:26:15   
Palčica*
Tako zelo dolgo me ni bilo na tej strani,da pravzaprav sploh ne vem koliko vas je tistih izpred leto dni ali več tukaj še ostalo in kako zelo veliko vas je tukaj tistih,ki ste nove,novejše...kakorkoli,pozdravljam vas vse.

Razlog,da se vam oglašam je pravzapav tisti...najbolj vesel.Ja, zagledala sem +.

V tem navalu veselja sem z vami želela deliti to zgodbico,ki je podobna vsem tistim,ki jih slišite tako zelo velikokrat.Le podpis je drug.

Po vsem tem času kronične matematike,ovulacijskih testov,opazovanju svojega telesa in morebitnih prvih znakov sem postala utrujena. Resnično. Odločila sem se,da potrebujem spremembo,nekaj kar nima zveze z vsem tem poznanim. In tako je preteklo leto,najbrž celo več in nekaj dni nazaj sem se po vsem tem času znašla pred tisto nam vsem tako znano dilemo...ali preveriti s testom ali ne. Zamujala mi je samo 3 dni in glede na to da sva bila v celem mesecu aktivna res samo enkrat !!, boste razumele strah pred ponovnim razočaranjem. Pa sem ga naredila...In zagledala +.

Obsedela sem na tleh v kopalnici, nevedoč točno kaj se dogaja. Potrebovala sem natanko pol ure,da sem spravila v red svoja čustva,misli,plane (kaj vse gre lahko človeku po glavi).
Ideja da z novico svojemu dragemu počakam 1 dan je splavala po vodi v trenutku ko sem ga zagledala.

Vse skupaj je bilo precej smešno. Bil je v banji in ko sem mu povedala,da bo očka bi mi revež skoraj utonil.Minuto kasneje,ko je končno zadihal brez prave barve v obrazu,so sledili stavki kot so
"Kako veš? Kdo to pravi?, in podobno

Potem je hotel videt test in medtem ko ga je obračal mu je izgleda vžgalo,da nima pojma kaj gleda zato je zahteval navodila.Gleda navodila,gleda test,pa spet navodila in spet test...ponavlja noseči ste. Skratka, ko se sedaj spomnim na vse skupaj se še vedno krohotam od smeha.
Potem pa...saj veste,naval emocij in tisoč in en niti ne nasvet,prej nekakšen ukaz kaj lahko in česa ne smem več početi.
Mislim,da se je vse skupaj nekako umirilo šele danes.Kljub temu da sem kot vaza iz porcelana v stanovanju user posted image .

Tako... tole je moj prispevek, z enako poanto kot tisoči pred mano- tvoj trenutek pride,žal ali na srečo ne vedno takrat ko si ga same izberemo.

Za vse tiste,ki vas zanima kakšni so bili prvi znaki pa naj povem,da identični kot pred user posted image . Pravzaprav ni bilo nobene slabosti,niti omembe vrednih napetih prsi,kaj šele kovinskega okusa (ali pa ga ne zaznam). Vse kar sem si res zapomnila je bilo špikanje v jajčnikih,ki ga čutim še sedaj. Začelo pa se je kakšen teden pred ne-napovedano user posted image .

Vsem, ki upate želim nekaj podobnega kot sem doživela sam ob pogledu na test,pa kljub trudu ne znam opisati. Prepričana sem da me boste razumele.

Lp,

Palčica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za fosilke in vse ostale...
29.9.2006 22:33:37   
Jacqueline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2006 22:40:29   
Anonimen
ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 22:41:06   
brina_3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ćestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2006 22:43:42   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image pa čim čim lepšo in lahko nosečnost, pa zdravo user posted image ti želim. Včeraj je ravno bilo dve leti kar sem zvedela, da sem srečka user posted image . Sedaj je moja user posted image stara že 16 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 22:48:07   
sjug
Zamujala mi je samo 3 dni in glede na to da sva bila v celem mesecu aktivna res samo enkrat !!,

Bravo!!! Saj pravijo, da je dovolj ENA sama vitalna semenčica user posted image .

Never Ever Give Up!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2006 7:23:13   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitam ti in ti želim lepo mirno in pa zdravo nosečnost.Ko sem prebirala tvoj post sem se lepo nasmehnila super si napisala vajino doživetje,meni stari borki,pa si dala veliko upanje,da bom tudi jaz enkrat mamica.Srečno še naprej!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2006 7:42:03   
Marogica
Čestitke in čim lepšo in nekomplicirano nosečnostuser posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2006 7:54:46   
pika74
Palčica* draga moja,

če se dobro spomnim, si bila ti ena prvih, ki je odgovorila tudi na moj prvi post... kar nekaj let nazaj. Spomnim se, ko smo čvekale skupaj s Pio73, Anitko, neni, koalo, GoYo, bibo77, emomair... in še mnogimi... In kar nekaj izmed teh je že doživelo to srečo... nekaj nas je pa še takih, ki nas to še čakauser posted image .

In glej - danes berem, kaj piše Palčica* user posted image user posted image . Tako lepo si napisala, da sem prebrala kar večkrat...user posted image
Polepšala si mi dan...user posted image

Od srca ti želim, da bo vse tako, kot mora biti in ČESTITKE!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp
pika74
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 30.9.2006 8:01:07 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2006 8:42:26   
cmokec
Iskrene čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2006 9:34:35   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2006 10:48:26   
Anonimen
user posted image ČESTITAM!user posted image         user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2006 12:03:11   
emaa
Čestitke to je najlepše slišati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2006 12:19:42   
Sisy
kako lepo napisano user posted image

takšne zgobe dajejo nam fosilkam novo upanje user posted image

želim ti prekrasno nosečnost.....user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2006 12:41:17   
Špelka
Palčica draga!

Spomnim se te, pa verjetno tudi ti mene, saj sva sovaščanki....:-))) Je pa res preteklo ene vode, da si se ponovno oglasila. Jaz zdaj doživljam podobno kot ti pred testom - odklop!!!!! Ne boš pa verjela, da sem se ravno par dni nazaj spomnila nate - kje si in, ali si že mamica...:-)))). No, na odgovor mi ni blo treba dolgo čakat.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le še: JUHEJJJJJ - ČESTITAM!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  In hvala, ker si delila tvojo zgodbo z nami- da upanje. Pa še kej se oglas.... PA sevede - uživajta v pričakovanju, bodoča starša! user posted image

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.9.2006 12:43:27   
andreja2000
Hvala za tvojo zgodbo in iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2006 13:34:10   
Bety
Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

In nasmejala sem pošteno...user posted image user posted image ...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.9.2006 15:38:11   
dulcinea
Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitam iz vsega srca in ti želim lepo nosečnost.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.9.2006 18:54:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM TUDI JAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SREČNO IN ČIMBOLJ ZDRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.9.2006 19:32:03   
dorina
              user posted image user posted image user posted image        Č E S T I T K E !!!     user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz ti želim prelepih 9 mesecev!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2006 20:59:51   
mala zirafa
Tudi od mene iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.10.2006 8:29:07   
DORI
user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESSTITKE user posted image user posted image user posted image
Ko sem prebirala tvojo zgodbo, me je kar zmrazilo, saj sem si prav predstavljala občutke ob prekrasni novici: tvoje  in od tvojega dragega.
Želim ti lepo in mirno nosečnost in čim lažji porod, predvsem pa
ČUVAJ SEBE IN SVOJEGA OTROČIČKA.user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.10.2006 10:41:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Tudi sama sem ena izmed bivših fosilk in zdaj srečna fosečka nosečka v 9. mesecu!

Iz srca ti čestitam in ti želim lepo, zdravo in mirno nosečnost! Vsem puncam pa čimprej velik in debel plusek! user posted image

(odgovor članu DORI )
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.10.2006 14:37:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.10.2006 15:22:06   
Palčica*
Drage moje punce,kako lepo VAs je brat.Vesela sem,da vas je tu gor poleg enako dobrodošlih novink,tudi še nekaj "moje" garde.Tia 2005-z zamudo,a samo najboljše želje tudi z moje strani,vsem trem.
Mojca 9000-bo,boš videla da bo.Slej ko prej.
Pika 74-vesela sem da si se oglasila.Vesela,ker ne vržeš puške v koruzo.Vesela,ker veš da bo !!!Bo!!!Stiskam pesti tudi zate,iz srca.
Cmokec tudi Tebe se spominjam.Upam,da si v redu.
Emamair lepo pozdravljam tudi tebe.
Sissy kako gre Tebi?
Draga Špela,kako si ti? Držim pesti za čimbolj veselo novičko.Mater,a veš da bi pa midve res lahko šle na kavo kdaj.

Za ostale punce;Jacqueline,Raho,Brina_3,sjung,marogica,Lučka 25,Karin 24,Andreja2000,Bety,Dulcinea,nogica,dorina,mala žirafa,Dori,MucaMaca,Nati...Hvala za čestitke in žal mi je,da Vas ne poznam bolje.Prepričana pa sem,da ste same fejst punce.Držim pesti tudi za vas.

Da ne pozabim na mojo Pio73-ona je bila tista,ki je prva izvedela,pa ji še sedaj nisem odgovorila na sporočilo.Kakorkoli,draga Pia vesela sem vsakega tvojega oglašanja in v kratkem Ti napišem nekaj,sedaj pa saj veš...tisoč in en občutek,da sploh ne vem točno kam z njimi.Nate ne bom nikoli pozabila.Ne vem zakaj,a tako je.

Upam,da bo res šlo tako kot je treba. Danes sem zjutraj opazila rjavkast izcedek in se ustrašla kot nora...sej veste,ne znajdem se in ko sem na RR prebrala kaj lahko izcedki pomenijo,sem klicala na dežurno ginekologijo,kjer so me kasneje pregledali.Ja,prezgodaj je za kakršnekoli napovedi,ultrazvoka mi NORMALNO še ne morejo narest,sem pa dobila Dabraston tablete in Biskupan proti krčem.Skratka,počivat moram.

V glavnem...sem pozitivka in borka.Vse bo v redu.Mora biti.

lp,

Palčica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?