Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 13:56:25
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Seveda je to prispodoba. Pa vendar ... moški ljubijo skozi sex, ženske pa s srcem in pri ženskih je sex le posledica. pri moških pa je posledica sexa ljubezen. Na splošno UUfff ne strinjam se s tem .. moški ljubijo prav tako kot ženske.. sex je drugje.. če si hotla povedat, da se ženske LJUBIJO in moški SEXAMO je pa to drugo
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:04:24
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Sita Seveda je to prispodoba. Pa vendar ... moški ljubijo skozi sex, ženske pa s srcem in pri ženskih je sex le posledica. pri moških pa je posledica sexa ljubezen. Na splošno UUfff ne strinjam se s tem .. moški ljubijo prav tako kot ženske.. sex je drugje.. če si hotla povedat, da se ženske LJUBIJO in moški SEXAMO je pa to drugo Seveda, nedvomno moški zelo ljubijo. Imam dokaz doma, moj ljubi me dobesedno obožuje pa sva skupaj 18 let in pol. Vendar sem hotela reči, da se moški počuti sprejet od ženske, če se mu ona preda in se z njim ljubi, ga sprejme vase in to dejansko prebudi njegovo ljubezen do nje. Ženska pa najprej ljubi, sex je pa pri njej leposledica, ker tako ljubi. Ona je sposobna ljubiti brez sexa, moški pa težko. Preberi to knjigo ali pa knjigo Moški in ženske v spalnice od dr. John Graya. Jaz tega tu ne morem napisat - bi bilo premalo prostora. Samo moj ljubi tudi pravi, da ker je od mene sprejet, me bolj ljubi kot če bi ga zavračala. In jaz še bolj ljubim, ko vidim, kako se on meni preda ... pa se ljubiva zmeraj bolj, pa ne vem, kaj še bo iz tega, ker je noro ...
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Ja, BaguSka. Ženske so z lune, moški pa z marsa - dr. John Gray Ženske so z Venere , možno da smo pa tud z Lune al pa za Luno Upam, da nisi jezna, ker sem te popravila
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:08:00
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: Sita Ja, BaguSka. Ženske so z lune, moški pa z marsa - dr. John Gray Ženske so z Venere , možno da smo pa tud z Lune al pa za Luno Upam, da nisi jezna, ker sem te popravila Ne. hvala, da si me popravila. sem res že malo pozabila. Mogoče smo včasih za luno.
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:10:03
|
|
|
|
baguSka
|
se moški počuti sprejet od ženske, če se mu ona preda in se z njim ljubi, ga sprejme vase in to dejansko prebudi njegovo ljubezen do nje. Ženska pa najprej ljubi, sex je pa pri njej leposledica, ker tako ljubi. Ona je sposobna ljubiti brez sexa, moški pa težko
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:11:24
|
|
|
|
Zahi
|
Sex je del ljubljenja in partnerstva.. brez tega ne gre.. tako pri ženski kot pri moškemu.. takrat se pač predata en drugem in se "ljubita".. ne? Če ženska to odvrača, se bo moški počutil odrinjeno, užaljeno.. jo bo pa še vedno ljubil.. mogoče odšel stran, ker sexa ne bo.. ampak jo bo še vedno ljubil.. štekaš kam grem? moški se lahko pravtako zaljubi v žensko brez sexa.. ljubezen pa pride malo kasneje v zvezi.. ko je sex že del tega.. torej.. ne moreš rečt, da moški ne moremo ljubiti brez sexa.. oz. da je to pogoj.. Če sex ni dober.. ni dobre zveze.. pa lahko še tako ljubiš svojega partnerja... sex ni vse.. je pa velik del ljubezni in čutnosti... če se dva ne ujameta v sexu.. potem se težko v zvezi..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi meni to rekel, bi ga treščila okoli gobca.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:13:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Če veza dobra, potem je sex 10 % veze. Če pa je veza slaba, pa je sex 90% veze. Pa ni zraslo na mojem zelniku. Sem prebrala.
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:14:33
|
|
|
|
baguSka
|
moški se lahko pravtako zaljubi v žensko brez sexa.. ljubezen pa pride malo kasneje v zvezi.. ko je sex že del tega.. torej.. ne moreš rečt, da moški ne moremo ljubiti brez sexa.. mogoce zaljubi, ljubi pa sigurno ne, ce se mu ona ne bo predala... tole si mal zabluzu sej si cist dobr zacel, potem pa si sam sebe preprical v nasprotno, ceprou si napisu pravilno...
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:16:00
|
|
|
|
baguSka
|
Zahi Zahi... dej se enkrat preber svoj zadnji post in bos vidu kok si zakompliciru. In da si dejansko napisu tocno to, kar je napisala Sita!!
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:17:05
|
|
|
|
baguSka
|
Če veza dobra, potem je sex 10 % veze. Če pa je veza slaba, pa je sex 90% veze. In to ne samo pri sexu, ampak tudi pri vsaki drugi stvari!!
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:19:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Če veza dobra, potem je sex 10 % veze. Če pa je veza slaba, pa je sex 90% veze. Pa ni zraslo na mojem zelniku. Sem prebrala. Če veza dobra, potem je sex 10 % veze - če je teh 10% slabih.. veza ne bo dolgo dobra
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:20:32
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Sex je del ljubljenja in partnerstva.. brez tega ne gre.. tako pri ženski kot pri moškemu.. takrat se pač predata en drugem in se "ljubita".. ne? Če ženska to odvrača, se bo moški počutil odrinjeno, užaljeno.. jo bo pa še vedno ljubil.. mogoče odšel stran, ker sexa ne bo.. ampak jo bo še vedno ljubil.. štekaš kam grem? moški se lahko pravtako zaljubi v žensko brez sexa.. ljubezen pa pride malo kasneje v zvezi.. ko je sex že del tega.. torej.. ne moreš rečt, da moški ne moremo ljubiti brez sexa.. oz. da je to pogoj.. Če sex ni dober.. ni dobre zveze.. pa lahko še tako ljubiš svojega partnerja... sex ni vse.. je pa velik del ljubezni in čutnosti... če se dva ne ujameta v sexu.. potem se težko v zvezi.. Ne vem, kako naj ti povem Zahi. Sam praviš, da brez sexa ne gre, itak si pa isto povedal kot jaz, le da z drugimi besedami. Gre samo za drugačen začetek, za drugačno gledanje med moškim in žensko. dejansko pa lahko oba ljubita in oba uživata v sexu. Preberi knjigo, jaz tako ne znam napisat ....
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:24:10
|
|
|
|
Sita
|
Ah, ti procenti. Kdor res ljubi in je zdrav ter nima kakšnih drugih (na primer filozofskih) zadržkov tudi sexa, ne? In kdor globoko ljubi, dobro sexa. Se pravi, je vse OK. Kjer pa ni ljubezni med partnerjema, pa ni sexa ali pa sex ni dober, ne?
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:27:05
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zahi Zahi... dej se enkrat preber svoj zadnji post in bos vidu kok si zakompliciru. In da si dejansko napisu tocno to, kar je napisala Sita!! hočem rečt, da descu sex ni vse.. ljubi lahko brez tega.. je pa to del ljubljenja pri obeh.. ne samo pri descih..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:28:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Ah, ti procenti. Kdor res ljubi in je zdrav ter nima kakšnih drugih (na primer filozofskih) zadržkov tudi sexa, ne? In kdor globoko ljubi, dobro sexa. Se pravi, je vse OK. Kjer pa ni ljubezni med partnerjema, pa ni sexa ali pa sex ni dober, ne?
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:28:57
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Ne vem, kako naj ti povem Zahi. Sam praviš, da brez sexa ne gre, itak si pa isto povedal kot jaz, le da z drugimi besedami. Gre samo za drugačen začetek, za drugačno gledanje med moškim in žensko. dejansko pa lahko oba ljubita in oba uživata v sexu. Preberi knjigo, jaz tako ne znam napisat .... oba ljubita.. oba uživata v sexu.. tko ja
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:29:02
|
|
|
|
baguSka
|
In kdor globoko ljubi, dobro sexa. Se pravi, je vse OK. Kjer pa ni ljubezni med partnerjema, pa ni sexa ali pa sex ni dober, ne? Itak da se ne gre za procente. To je blo samo mal statistike vmes. In absolutno se strinjam, da je sex najboljsi, ko se globoko ljubi. Se pa ne strinjam, da sexa ni oz. da ni dober, ce ni ljubezni. Ampak to dvoje lahko definiramo kot sex in ljubljenje. Ko sexas samo s telesom ali pa tudi z duso.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:31:25
|
|
|
|
baguSka
|
hočem rečt, da descu sex ni vse.. ljubi lahko brez tega.. je pa to del ljubljenja pri obeh.. ne samo pri descih.. se vedno ne stekas... sicer pa si preberi knjigo, kot ti je svetovala Sita
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:32:25
|
|
|
|
baguSka
|
hočem rečt, da descu sex ni vse.. ljubi lahko brez tega.. je pa to del ljubljenja pri obeh.. ne samo pri descih.. aja se pa strinjam, da je sex del ljubljenja ja
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:32:54
|
|
|
|
Sita
|
Ja, vidiš, samo s telesom pa nisem nikoli sexala - pa nimam izkušnje, kaj pomeni se samo dol dat. A ni to nekam prazno, takole brez čustev? a se potem ne počutiš malo bad? Ne vem, pa vprašam ...
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:35:13
|
|
|
|
baguSka
|
Am... A nisi glih ti 1x pisala, da to delas med spanjem in ti ni nic bed?? Takrat sigurno ne sexas z duso...
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:36:30
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Ja, vidiš, samo s telesom pa nisem nikoli sexala - pa nimam izkušnje, kaj pomeni se samo dol dat. A ni to nekam prazno, takole brez čustev? a se potem ne počutiš malo bad? Ne vem, pa vprašam ... sexat pa ljubit se sta dve različni stvari.. sex je bolj prvinske narave.. se pravi "se dat dol".. ljubljenje je pa stvar obredov, dotikov, pogledov ipd.. če dvema zapaše en hitr sex brez kakšnih obredov.. je to pol sex
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:37:34
|
|
|
|
baguSka
|
A ni to nekam prazno, takole brez čustev? a se potem ne počutiš malo bad? Seveda ni isto. Ni pa prazno, saj je luknja zamasena. Nic bed, saj gre v koncni fazi za potesitev strasti in pozelenja, ki vcasih nastane tudi brez ljubezni..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 14:39:56
|
|
|
|
baguSka
|
In tko kot je napisu Zahi, lahko obstaja sex tud pri partnerjih, ki se ljubijo. Samo da ne gre za tisto dolgo ceremonijo, ampak preprosto: pogledas se in se posexas. Strast in pozelenje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?