Anonimen
|
Se opravičujem, ker nisem takoj odgovorila, vendar redkeje "zalutam" na ta odsek. Če po pravici priznam, sem malo pogledala zato, da obudim spomine in dam kakšno vzpodbudno besedo vam puncam, ki čakate na svojo srečo. Evo - odgovori. Na UZ sem hodila na vsake 4 dni, pred postopkom IUI (hvala bogu dalje nisem rabla) sem se "basala" s klomifenom, po stop inekcijo pa sem morala v bolnišnico. Sicer sem inekcijo dobila za domov in bi si jo lahko dala tudi sama ob tisti uri, ko ti naročijo. Sama slabo prenašam iglo, pa sem raje šla tja. Prvič sem bila celo tako pametna in sem rekla, da mi jo naj dajo v ramo. Bolelo je ko , pa še onesvestila sem se. No, drugič pa me je že pamet srečala, sem jo dobila v trebuh - špehec. To je bilo občutno bolje in za preživet. Osebje je bilo super. Hodila sem k dr. Vlaisavljevič-u, vse UZ in IUI pa so opravili različni g. , kateri je pač bil tisti dan v ambulanti. Ko sem zanosila, pa sem morala priti še na kontrolni UZ, tistega pa je naredil ponosni dr. Vlaisavljevič. Kot da je vedel, kdaj mora priti in nas razveseliti z veselo novico, da je vse ok. No, vse ok, ni bilo, ker sem imela 2 gestacijski vrečki - ena je bila z utipajočim srčkom, druga pa v jajcevodu. 4 dni je bilo malo panike, potem zopet UZ, takrat pa me je pomiril, saj druge gestacijske vrečke ni več bilo, srček prve pa je veselo bil. TSH je napotnica za odvzem krvi - gledajo tsh hormon (nisem 100%) IVF+UZ je napotnica za postopek IVF + spremljanje z ultrazvokom med postopkom. IVF kratice se ne bi upala razlagati ker vedno kaj pomešam. Mogoče če poiščeš z iskalnikom. Klam.trah pa ne bi vedela. Lahko pa ugibam kaj se mi zdi: terapija s klomifenom. Tako, punce želim vam veliko optimizma in mogoče še ena skrivnost za vzpodbudo: jaz sem ponovno noseča, tokrat po naravni poti. Držim pesti za vas in da čimprej zagledate ali . Lp, anonimna
|