Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kapljice za nos pri prehladu 15.9.2006 22:18:23
|
|
|
|
Brbs
|
Pozdravljene, zanima me vaše mnenje, glede na to, da bom do G prišla šele naslednji teden: te dni sem bila kar precej prehlajena in nisem jemala zdravil, razen parkrat, ko je bilo res nevzdržno, sem vzela kapljice za nos, vendar sem takoj po nekaj sekundah izpihala vse skupaj v robček - a mislite, da sem naredila napako, da sem to vzela??? Ker žal navodil za uporabo nimam več, pa res si nisem mislila, da bi to lahko bilo škodljivo. Sem pa na forumu zasledila, da je ena rekla, da so ravno te nevarne...in zdaj me precej skrbi..... Hvala za odgovore. LP
|
|
|
|
RE: Kapljice za nos pri prehladu 15.9.2006 22:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ne smeš uporabljati kapljic.drugič skuhaj vodo,v lekarni dobiš tudi kapljce prav za to in inhaliraj No,če si parkrat tole naredila,naj ne bi bilo težav. Saj jaz sem tudi ,pa ni bilo nič
|
|
|
|
RE: Kapljice za nos pri prehladu 15.9.2006 22:21:29
|
|
|
|
Katrin
|
Ne skrbi; mislim, da nisi naredila ničesar narobe. Je pa vsekakor bolje, da se med nosečnostjo zdraviš na bolj naraven način, brez zdravil. Jaz sem svoje prehlade odgnala z actimel-om; ko sem imela težave z nosom, sem pa vsak dan inhalirala slano vodo. Lp
|
|
RE: Kapljice za nos pri prehladu 15.9.2006 22:38:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Pušenjak pravi, da ob normalni uporabi ni panike. Ko sem to prebrala, sem bila res zelo vesela, ker sem imela strašno zamašen nos in par noči nisem spala. Med drugo nosečnostjo sem porabila dva otroška Operila, da sem sploh preživela. Sem se trudila s slano vodo in inhalacijami, pa ni nič zaleglo. V prvi nosečnosti si pa še blizu Operilu nisem upala .
|
|
|
|
RE: Kapljice za nos pri prehladu 15.9.2006 22:42:20
|
|
|
|
Brbs
|
No, hvala bogu. Hvala za potolažbo!
|
|
|
|
RE: Kapljice za nos pri prehladu 16.9.2006 8:33:34
|
|
|
|
lana38
|
Lahko uporabljaš Aqua Maris. Te sem jaz uporabljala, ko sem bila v nosečnosti prehlajena in čisto fajn odmašijo nos. LP
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?