|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali naj naredim test?
14.9.2006 13:30:10   
janapan
Mislim da skoraj ni možno da sem noseča ker se mi je pred tednom dni končala krvavitev dolga 5 dni in kar obilna(2 in 3 dan)(jaz bi jo kar poimenovala menstruacija ; ) Od prejšnjega meseca z dragim delava na user posted image , zgoraj opisana menstruacija pa me je presenetila en teden prezgodaj....sprva sem mislila da je to mogoče vgnezditvena, ki pa je žal prerasla v mnogo bolj obilno zadevo.

No od takrat so meni malo ponoreli hormoni, sicer znakov kot so napete prsi, slabosti idr nimam, tudi zaradi user posted image  verjamem da nisem noseča...kar se pa mi dogaja je ...mozoljasta kot hudič...prej nikoli, napetost v trebuhu, kot pred ali med menstruacijo---trajajo že dva tedna in nizek pritisk....taka splošna utrujenost (ne spi se mi sam tako kot bi imela vedno nizek pritisk)

Zdaj pa me zanima a naj naredim vseeno test da z gotovostjo izključim nosečnost in se potem če se ne bo nehalo najavim k ginekologinji da vidimo kaj je
Al kar nekaj pretiravam in si domišljam...saj vemo psiha dela svoje
Kot zadnje pa me zanima če je katera (saj vemo da je mogoče) imela podoben primer in je bila noseča...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali naj naredim test?
14.9.2006 13:46:52   
JA_n_JA
Sem slišala za primere, ko so ženske krvavele med nosečnostjo, sam to ni menstruacija. Verjetno je mal možnosti, da si zanosila, ampak da se ne boš mučla, lahko pa še vedno test narediš. Ne vem kaj bi ti svetovala user posted image

Srečno!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 13:57:51   
Anonimen
vem kako se počutiš.. a vendar, mislim, da ne bi blo treba delat testa.. lahk ga nardiš, sam je brezveze-vsaj mislm.. in to veš tud sama.. sam itak te nekaj grize..user posted image  

ne vem. .naredi test.. boš vsaj vedela in se ne boš spraševala..

(odgovor članu JA_n_JA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 13:58:27   
soncece24
Duševni mir je več vreden kot pa denar za ta en test - mogoče pa bodo tudi simptomi izginili, če bo - na testu user posted image - mam obilo izkušenj s tem user posted image user posted image user posted image , če bo pa plus pa tolko boljše.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 14:00:05   
TONČI.
test raje prišparej za kakšen drug mesec. Mislim da nisi noseča.user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 14:05:08   
janapan
ma saj vem da nisem...bom pa verjetno nardila da bodo simptomi zginli.....

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 14:21:41   
tejči77
ne morem verjet, kaj delajo ti hormončki. Janapan, a si ti tud jemala KT? Men že prvič po prenehanju (prvič čakam svojo menstruacijo) zamuja 4 dni, kar je zame nenormalno in tudi nimam nikakršnih znakov, da bo prišla, kar nič. Sem pa trmasta in ne grem delat testa, ker vem, da so krive tabletke.
Sem pa tudi jaz dobila mozoljčke. Prosim no, pri mojih letih.
Če kmalu ne dobim m, teh tablet nikoli več ne jem.
Janapan, sporoči, kaj bo pokazal test. Čeprav kaže da nisi noseča, si vseeno pomiriš živčke, če preveriš. Mogoče bi blo dobr poklicat ginekologinjo in jo vprašat kaj naj zdaj vse to pomeni.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2006 15:24:28   
Anonimen
Men že prvič po prenehanju (prvič čakam svojo menstruacijo) zamuja 4 dni, kar je zame nenormalno in tudi nimam nikakršnih znakov, da bo prišla, kar nič.

ista zgodba je bla pr men.. no, sem nardila test..par dni po tem, pa user posted image  - brez kakršnih koli znakov.

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2006 16:06:55   
taja1
Verjetno res nisi. Vedno pa obstaja moznost.

Naredi test in porocaj!!!

Vso sreco!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 17:19:34   
Anonimen
Čao!

Tudi jaz imam podobne probleme, tako, da več ne vem pri čem sem. user posted image si ful želim ampak kaj, ko verjetno ne bo nič. Sama sem imela kontracepcijske obliže (imajo iste lastnosti kot tabletke) in sem zdaj prvi mesec po teh obližih. Na 23.dan ciklusa sem imela za vzorec krvavega izcedka - še ta se je videl samo na papirju, od takrat do danes pa čist nič. Ponavadi mi trajajo ciklusi okoli 26 dni, tako, da še je vedno možnost, da jo dobimuser posted image . Da je pa nimam oz. nobenih znakov do zdaj pa so res mogoče krivi obliži - pojma nimamuser posted image .  Potiho upam, da je bila tista majhna krvavitev vgnezditvena, čeprav so možnosti zelo majhne (sva "pazila" in nataknila kondom pred izlivom). Upam, da se user posted image  sploh ne bo prikazala. Lep dan vsem!

_mala_

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2006 17:29:19   
Anonimen
sva "pazila" in nataknila kondom pred izlivom)

očitno vsi prakticiramo tkole...user posted image  midva isto.. sem prvi mesec brez KT -no, sedaj že dobila M.. in sva isto "pazila"..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2006 20:28:50   
lelaval
Jaz bi na tvojem mestu naredila test. Kot ti je že sončece napisala - več so vredni živčki, kot pa stane 1 test (mislim, da stane baby chek cca 700 SIT in sta 2 testa notri, zanesljivi pa so itak vsi).
Pa le sporoči, če bo + ali -.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2006 14:30:33   
Anonimen
Jaz še kar čakam in čakam..po eni strani bi rada, da pride user posted image , ker se je hočem rešit še ta teden, ker grem drug teden v Tunizijo pa nebi rada tega user posted image  mela tam, po drugi strani pa si je sploh ne želim več. Včeraj sva z mojim hopsala, ker sem mu rekla, da morava pač spravit na "plano" user posted image ...te pa je blo oz. kaj je blo to itak ne vem, čist mičkeno..toliko kot nič. In jaz že mislim, da je pač user posted image  in se je spet izkazalo, da je ni, ker danes spet nič nimam. Joj, kako sem že zmedena. Sicer pa skoraj zagotovo vem, da bo prišla, včeraj me je bolela glava ko hudič, trebuh me tudi že mal boli, pa mozolji so me napadli...to pa tako vemo kaj pomeni.

Lep pozdrav vsem.

_mala_

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2006 15:03:07   
taja1
Kaj pa _mala_, ce si user posted image ? Si ze naredila test?

Janapan - pa ti?

Drzim pesti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2006 15:06:52   
MR99
Jaz imam drug odgovor za vse takšne primere. Tudi meni se je zgodilo ponovno, pa sem si po user posted image samo bazalno temperaturo zjutraj zmerila in sem takoj vedela, na čem sem. Je bla namreč čisto nizka. Tako da.... zmeri si temperaturo pa boš vedela. Če je povišana, je možnost, da si noseča in potem naredi še test, če pa je zelo nizka (okrog 36,3) pa res ni možnosti, da bi bila noseča in lahko to izključiš.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2006 15:39:43   
taja1
Po navadi teme z bazalno temperaturo samo preletim, ker se s merjenjem le te ne ukvarjam in se mi zdi sedmo cudo. A sedaj si pa pritegnila mojo pozornost.

Se pravi, da ce je nosecnost je tudi povisana temperatura? Ma to telesna? Se jo meri normalno - z toplomerjem.

Se opravicujem, ce sprasujem totalne neumnosti.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2006 16:00:56   
sun123
Mala kam in kdaj pa greš v Tunizijo, ker jaz grem tudi.?

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.9.2006 22:43:31   
Anonimen
sun123 - v četrtek, 21
Se bomo očitno imeli fajn .

No, moje user posted image  še kar ni, danes je komaj 27. dan, tako, da še obstajajo možnosti, da dobim user posted image . Običajni ciklus je mnogo krajši. Sam upam, da se prikaže pred odhodom v Tunizijo. Vam javim.

LP

(odgovor članu sun123)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.9.2006 23:32:39   
pupica25
Pozdravljene!

Po dolgem času sem spet malo po forumu brskala, pa me je ta tema kar pritegnila ker mam nekako podobne probleme. naj povem, da sem KT prenehala jest prejšnji september (pred pribl 1 letom) in sem do 2 meseca nazaj imela user posted image  normalno, na 28 dni - zadnja 2 pa na 32 oz. 36, tak da sem že čisto nora, ker sem že obakrat delala test, pa sem potem žal (- znak) še isti dan dobila user posted image . zdaj pa sem pred tednom na wc papirju opazila par vodeno-krvavih kapljic, samo ne vem, če je šlo za vgnezditveno ali pa je možno bilo kakšno vnetje mehurja, ker sem ful mogla na wc skakat, čerpav me ni nič peklo. sem pa ful mozoljev dobila, pa nekaj me trga po prsih, samo me je strah da me spet moja psiha zavaja. zdaj 21. bo 1 mesec od user posted image , tak da bom še kar počakala s testom. kaj ve mislite ?! me zelo zanima tudi vaše mnenje !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.9.2006 11:12:47   
sun123
Pupica25 jaz sem včeraj imela tudi en mesec od user posted image  oz. od izcedka, 19 pa bo 1 mesec od ta praveuser posted image . Ja tako kot zase in za vse, ki si to želijo tudi zate upam, da si user posted image . Jaz na tvojem mestu bi še ene par dni počakala s testom, čeprav tudi sama komaj zdržim (imam doma dva na zalogi).

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.9.2006 12:50:20   
naja2
Pupica25 jaz je tudi ne čakam M okoli 21. Jaz bom tud še počakala s testom.

Sun123 najprej bomo navijale zate da je ne pričakaš user posted image . Upajmo, da bo ta teden zagotovo vesela novica user posted image .

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.9.2006 15:32:30   
sun123
Naja2 jaz tudi držim pesti zate. Vam pa poročam čez en teden kako se je izteklo, ker grem jutr na dopust. Me pa blazno boli v križu in v jajčnikih, a zaenkrat user posted image  še ni.

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!