daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Anonimna, Če želiš odgovor na svoje vprašanje si odgovori zakaj se ženske pravzprav urejate? Zakaj se ženske rade nališpajo, poudarijo okice, lička, ustnice…? Mislim, zanimivo, da moški tega ne počnejo! Zakaj torej kratke suknjice, čevljci z visoko peto, ki poudarijo vitkost in lepo ritko, zakaj prstančki, uhančki, verižice in podobna navlaka na vas, če pa si tako prekleto želite, da bi v Vas videli še kaj več kot le spolni objekt? Zakaj? Samo ne mi o izgovorih tipa to delamo za sebe, ker se me boljše počutimo… Že v redu, da se boljše počutite ampak kaj je v bistvu razlog za boljše počutje? Sama obleka na vas ali rezultat vaše obleke – privabljanje pogledov nasprotnega spola? Ti bom jaz odgovoril na tole, Bakfark - ker si tu nekoliko v zablodi. Ženska se namreč ureja, lišpa itd ...... , vendar resnično ne zaradi moškega, ali zaradi moških pogledov - to je šele v drugem planu ( ali celo tretjem ). Vse to počne, boš verjel ali ne, zaradi druge ženske. Noben, še tak pohoten moški pogled, še tak izrazito odkrit kompliment moškega, namreč ne more odtehtati zavistnega pogleda druge ženske. Zavistnih govoric med drugimi ženskami. To je resnično tisto, kar šteje in v resnici dviguje samozavest. Seveda, so odstopanja. Kot tudi pri moških. Zato sem zgoraj napisal, da je vprašanje že v osnovi zgrešeno, saj niti pod razno vsi moški ne buljimo za domnevnimi lepoticami. In je zato nemogoče odgovoriti, kaj moški pri tem razmišlja. Kaj pri takem početju razmišlja partner od anonimne, pa lahko odgovori le in samo on.
|