Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 9:47:36
|
|
|
|
total
|
Sama ga strižem ker znam,drgač je kr priden.Pelji jo frizerju če se ne upaš več.
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 10:58:58
|
|
|
|
AKŠ
|
če ne gre drugače - saj vem da bo mal čudn predlog - kaj pa če bi jo ostrigla takrat ko zaspi?
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 11:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se par dni po kolenih plazila za njim s škarjami v rokah in pač strigla, ko se je dalo.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 11:05:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas stisnemo zobe in juriš. Ne gre drugače. Ne pomaga noben trik, nobeno pregovarjanje, nobene obljube. Striže ga svakinja, ki jo ima zelo rad, pa mu ni zato nič lažje. Tuli, tuli, tuli . To ti govorim še iz frišnih vtisov, ravno včeraj smo ga namreč ostrigli. Slekli smo ga do golega, ostrigla ga je pa kar v banji, da niso lasje okoli leteli, potem smo mu pa kopel naštimali, da se je malo umiril. Ampak kakšno dretje, ej, in koliko smrklja je proizvedel pri tem . Ko ga je strigla prvič in drugič, mu je bil še fajn in zanimivo, takrat je bil star manj kot eno leto. Potem se je pa začela štala, ki je kar noče biti konec. Pa tudi pri pranju glave imamo iste vaje...
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 20:09:06
|
|
|
|
cuma
|
Hvala punce... ... se mi je zdelo, da ne bo lahka... Sicer pa bi vas še nekaj vprašala, čisto konkretno: kako se sriže franzice (da so približno ravne in da ji ne staknem učke) ? Lp cuma
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 20:13:12
|
|
|
|
Jančika_
|
A kako? Pojma nimam, ti pa želim veliko sreče !
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 20:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj so to franzice?
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 20:54:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje misli frufru. Pa ne zdaj vprašat, kaj je to, ker se drugega izraza ne spomnim .
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:08:27
|
|
|
|
mojčika
|
mi smo naš prvi frufru naredili pri frizerju pri 4-ih mesecih
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Jančika, to pa vem, kaj je. No, to se naredi tako, da primeš šop las, ki jih želiš imeti v fru-fruju, in jih odstrižeš. Moraš edino pazit, da si obrnjen nasproti otroku, torej ne postrani, lase pa lahko potegneš v majhen šopek, tako v špico na sredini. Jooooj, ne vem, kako naj razložim. Ampak če strižeš tako, pride lepo zaokroženo, tako da je za sredini krajše, potem gre pa pri krajeh frahlo navzdol. Saj je logično, če šopek las držiš pred čelom, pa vse skupaj ostrižeš, so krajni lasje daljši od srednjih, a ne? Saj vsi razumemo, a ne? O đizus! Bom poskusila jutri Tiborja naštimat, pa se bova slikala, kako to izgleda.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:18:45
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla Mi se strižemo v bani, ko se kopamo, gre čist fajn, ker se zamoti z vodico in igračkami, ampak mi strižemo samo š****, pri nas so obvezne špangice
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:24:56
|
|
|
|
ZARA
|
Ma ne vem, cuma. Primeš pa odstrižeš! Ampak ne upoštevaj mojega nasveta, Zara je od 7 meseca naprej nosila ruto. (Naslov maš pa kot iz kakšnega horrorja )
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:25:26
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Saj vsi razumemo, a ne? Ne .
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:28:01
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zara je od 7 meseca naprej nosila ruto. (Naslov maš pa kot iz kakšnega horrorja ) Ja, ruto, da se ni videlo, kak si jo ostrigla . Naslov je pa kar primeren - pri nas je striženje živa groza. Še Jamie Lee Curtis se ni tak drla v onem filmu, kaj je že bil .
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:34:47
|
|
|
|
ZARA
|
Zara se je pa samo prvič drla pri frizerju, ampak šele potem, ko je blo vsega konec. Zdej, če jo vprašam, če se greva strižt, mirno reče : "Ja".
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:41:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasjo vprašam, a je blo fejst hudo? A te fejst bolji laski? Pa naredi tak tragičen ksiht in reče jaaaaa.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 21:58:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Ehm. Ja, vprašam ga, če ga fejst BOLIJO laski.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 22:05:50
|
|
|
|
ZARA
|
"A te fejst bolji laski", se tud da razumet.
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 13.9.2006 23:21:11
|
|
|
|
Alisa
|
Sodelovka mi je enkrat razlagala da se mala ni hotla strižt pa so potem eno njeno punčko ostrigl (lutko) in je vidla da nč ne joka in od takrat ona prav uživa.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 14.9.2006 8:35:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Alisa, dobra ideja. Našega se ponavadi da kaj nahecat, recimo natakniti novo kapo, če jo prej damo gor pupi. Ampak hudiča, ima dva pupi in obe sta brez las . Si bo treba nekaj zmislit.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 14.9.2006 8:48:44
|
|
|
|
pina-1
|
Mi imamo doma same frizerje, ampak je striženje pravi podvig.... Franzice še uspemo postrič in tukaj se zadeva zaključi. Imamo OGROMNO las in se ne maramo česati, pa še vsi lasi se je zavozlajo...Skratka prava mala katastrofa . Alisa hvala za idejo, bomo probali njenega Lojza ( punčko ) ostričt. A ima še kera idejo, kako 3 letnico pripravit do tega da mo majmanj 20 minut na miru? Ima res ogromno las.
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 14.9.2006 9:43:18
|
|
|
|
cuma
|
Hvala vsem! Še vedno smo na istem, sem se pa malo ! Splišni: če bi imela slovar primorščine, bi vedela, da je to, kako že? Fru fru! Namesto da Tiborja nastavljaš, pridi k meni na , pa kar mojo pupo pošišaj! Zara: Ko sem mamino shih tzujko strigla sama, je tudi hotela ruto ! Naslov pa je čisto primeren !! Alisa: Super ideja, samo ne vem, če bo palilo pri 9ih mesecih, mogoče pa bi probala na njenem tatiju - on je njena trenutno najljubša "pupa" ! Janička: Kje ste pa našli plešaste punčke?
< Sporočilo je popravil cuma -- 14.9.2006 9:44:42 >
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 14.9.2006 10:01:07
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Kje ste pa našli plešaste punčke? No, sej niso plešaste, ampak imajo plastične lase, če si predstavljaš. Tako kot Baby Born recimo. Skratka, ne da se jih ostriči.
|
|
|
|
RE: Ko je treba vzeti škarje v roke...! 14.9.2006 17:57:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Zara: Ko sem mamino shih tzujko strigla sama, je tudi hotela ruto ! SHIH TZUJKO ??????!!!! Kva?
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.