Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 17:15:58
|
|
|
|
Marogica
|
TOčno tako, dobrodošla v klubu
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 17:38:56
|
|
|
|
paris
|
Jap, vrtčevska je kruta! Ampak tud to mine- prsežem!
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 17:40:50
|
|
|
|
KODA
|
Pri nas je bilo enako.Ta drugi teden,je bil tamali že bolan.
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 17:59:03
|
|
|
|
eupat
|
Mi smo bili danes prvič pa je bilo super.
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 18:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, pri nas je bilo isto. 8 dni v vrtcu, v jaslih, od tega 2-krat na antibiotikih z zelo visoko vročino. Nato sem ga izpisala za eno leto, naslednje leto je bilo brez problema.
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 19:18:27
|
|
|
|
sneška_
|
Mi se kar dobro navajamo.Jutri bo ostala moja mala kraljica ves dan v vrtcu.Če pa nekaj ni dobro so povedali da me bojo poklicali.Kar super se je danes imela in so zelo zadovoljni z uvajanjem.pa bomo videli jutri kako se bo obneslo
|
|
RE: Prvi teden v vrtcu pa smo že doma 11.9.2006 19:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po prve pol ure je prišla domov z razbitim očesom . Da ne pišem o tem, da sem crkljala dva druga jokajoča otroka....vzgojeiteljice (tri) pa...kot bi prišli na pogreb. Nasmeh na delovnem mestu prepovedan . Ja, probat res ni greh.... In hura za našo varuško! Zlata je .
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 19:53:11
|
|
|
|
bobek05
|
inara, mi smo na istem mali ima močno vneta ušesa in smo na antibiotikih potem pa spet uvajanje in verjetno bo spet jokanje
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 20:05:13
|
|
|
|
Aja32
|
Tudi mi imamo vneto uho in smo na antibiotikih... Ja no, 7x nam je pa le uspelo priti v vrtec.... LP A
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 21:12:07
|
|
|
|
lili79
|
Vi ste bile vsaj 7x. Midva sva uspela biti 3x in to samo po pol ure. Me je kar strah naslednjega tedna, ko bova začela zopet z vrtcem. Upam da bova vsaj cel teden sfolgala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2006 21:43:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 11.9.2006 22:54:14
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, poznam to - sem sama doživljala pred 6 leti (in bom ponovno z vstopom najmlajše v vrtec). Začaran krog: 1 teden v vrtcu in 2 tedna doma se je kar vlekel in vlekel nekje 3 leta. Držim pesti, da se čimprej pozdravi (in ne zboli zopet tako hitro)
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 6:58:49
|
|
|
|
baby baby
|
Mi smo dočakali tretji dan uvajanja in popoldan že fasali vročino. Na srečo je šlo mimo brez antibiotika in od včeraj začenjava uvajanje znova. Sicer pa drži tudi kruto dejstvo, da starši vozijo v vrtec bolane otroke. Pri nas se je videlo prvi dan; otrok z zelenim smrkljem, edini, ki ga starši niso uvajali, ampak je bil že prvi dan sam v vrtcu. Očitno je v vsaki skupini vsaj en tak primerek....
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 7:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn, tale vrtec, a ne? Ma ne mi rečt, da je to za otroka dobro.
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 7:33:06
|
|
|
|
Mina1
|
Klasika, a ne...moj mali borec se še drži, večina je odsotnih in tako, zaradi prehladov, virozic in podobno. Najhuje je prav nekako v jaslih. Pri večjemu 4,5 letniku ni takih problemov, sicer vsi kašljajo in imajo svečke iz nosa, ampak kar gre. Jaz niti ne morem na bolniško, babi pomaga, nevem kaj bi brez nje. Je pa res, da ga uvajaš, sledi bolezen, in potem jovo na novo, kot da prejšnjega uvajanja ne bi bilo. Upam, da zdržijo tile naši piškotki:)
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 8:13:55
|
|
|
|
Olivija
|
ne se sekirat, naša je bila v domačem varstvu, pa sem bila po dveh tednih že na bolniški, je pa po moje imela tak psihičen stres, da je odreagirala z vročino.
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 8:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Našemu pa ni bilo potrebno v vrtcu pobrat bacije,jih je kar doma Moja najmlajša jih je domov prinesla,jih razdelila med družinske člane ..bacile.Ampak gre tamali vseeno v vrtec,ker ima samo malo zamašen nosek,drugega pa nič...na srečo...upam...no,ja vsaj upam lahko,da se ne bo kaj več izcimilo.
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 8:56:13
|
|
|
|
diva 4
|
Naša je šla v jasli z 11imi meseci. Do zdaj (3leta) je imela samo enkrat antibiotik in zaradi grdega prehlada je bila samo 2× doma. Naš pa je sedaj bil 2× v jaslih pa je že teden dni doma z zelo grdim prehladom.Pa se ni prehladil v jaslih .Danes pa so mi še vzgojiteljice rekle , da v sosednji skupini že razsajajo vodene koze .
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 13:55:52
|
|
|
|
pika**
|
Gašper je tudi na "bolniški" po prvem tednu službe. Vročino ima pa zaradi zobkov, ne pa zaradi vrtca. Kaj še pride, sem že malce pozabila. Je pa starejši ( 12 let ) doma zaradi zelo grdega prehlada, ker so morali zjutraj pri telovadbi pri 10 oC tekat po igrišču v majčakah in kratkih hlačah.
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 14:26:37
|
|
|
|
nataša k
|
Pozdravljene! Naš Leon (2 in 1/2) je zdaj že drugo leto v vrtcu. Smo imeli na začetku iste probleme: 1 teden vrtca, 1 teden doma... Potem pa sem 'odkrila' bronchomunal , kupila, dali kuro skozi, in od takrat (cca 7 mesecev) še nismo bili bolni . Tako da toplo priporočam vsem, ki vas pestijo tašne in podobne težave.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2006 17:12:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 17:18:00
|
|
|
|
M_A_J_A
|
Mi smo bili pa en da v vrtcu (popravek pol dneva) pol pa cel teden doma !
|
|
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 18:45:13
|
|
|
|
mily
|
no, mi pa zaenkrat še vztrajamo, kljub svečki in kašlju. 1.9. je šla prvič v vrtec in je še isti dan mogla kej pokasirat, ker je prejšni teden začela smrkati. to se je zdej počasi razširilo na grlo in pokašljuje, ampak zaenkrat je še ok. bomo vztrajali da se navadi vseh bacilov . so se pa že pojavile prve vodene koze pri drugih otrocih, tko da tudi to zdej čakamo. ja a ni lušn v vrtcu, bomo že prvi mesec vse sprobal.
|
|
RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA 12.9.2006 18:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k Pozdravljene! Naš Leon (2 in 1/2) je zdaj že drugo leto v vrtcu. Smo imeli na začetku iste probleme: 1 teden vrtca, 1 teden doma... Potem pa sem 'odkrila' bronchomunal , kupila, dali kuro skozi, in od takrat (cca 7 mesecev) še nismo bili bolni . Tako da toplo priporočam vsem, ki vas pestijo tašne in podobne težave. Nam je tudi Bronchomula pomagal.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?