|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA
11.9.2006 17:10:24   
inara
Prejšnji teden smo imele uvajanje.Bilo je kar težko tako zame kot za mojo Evico.V petek ponoči je zakuhala pol pa vročina in vse kar paše zraven.Sem mislila, da so to le čenče zdaj pa vidim da smo se pridružile v klub otrok v vrtcu-mami na bolniški.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI TEDEN V VRTCU PA SMO ŽE DOMA
11.9.2006 17:15:58   
Marogica
TOčno tako, dobrodošla v klubuuser posted image

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 17:38:56   
paris
Jap, vrtčevska je kruta! user posted image Ampak tud to mine- prsežem!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 17:40:50   
KODA
Pri nas je bilo enako.Ta drugi teden,je bil tamali že bolan.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 17:59:03   
eupat
Mi smo bili danes prvič pa je bilo super.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 18:36:16   
Anonimen
Jap, pri nas je bilo isto. 8 dni v vrtcu, v jaslih, od tega 2-krat na antibiotikih z zelo visoko vročino. Nato sem ga izpisala za eno leto, naslednje leto je bilo brez problema.

(odgovor članu eupat)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 19:18:27   
sneška_
Mi se kar dobro navajamo.Jutri bo ostala moja mala kraljica ves dan v vrtcu.Če pa nekaj ni dobro so povedali da me bojo poklicali.Kar super se je danes imela in so zelo zadovoljni z uvajanjem.pa bomo videli jutri kako se bo obneslo

Najdojenček

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvi teden v vrtcu pa smo že doma
11.9.2006 19:22:48   
Anonimen
Ja, po prve pol ure je prišla domov z razbitim očesom user posted image .

Da ne pišem o tem, da sem crkljala dva druga jokajoča otroka....vzgojeiteljice (tri) pa...kot bi prišli na pogreb. Nasmeh na delovnem mestu prepovedan user posted image . Ja, probat res ni greh....

In hura za našo varuško! Zlata je user posted image .

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 19:53:11   
bobek05
inara, mi smo na istem user posted image  mali ima močno vneta ušesa in smo na antibiotikih user posted image  potem pa spet uvajanje in verjetno bo spet jokanje user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 20:05:13   
Aja32
Tudi mi imamo vneto uho in smo na antibiotikih... user posted image
Ja no, 7x nam je pa le uspelo priti v vrtec.... LP A

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2006 21:12:07   
lili79
Vi ste bile vsaj 7x. Midva sva uspela biti 3x in to samo po pol ure. Me je kar strah naslednjega tedna, ko bova začela zopet z vrtcem. Upam da bova vsaj cel teden sfolgala.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
11.9.2006 21:43:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili79)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2006 22:54:14   
lelaval
Ja, poznam to - sem sama doživljala pred 6 leti (in bom ponovno z vstopom najmlajše v vrtec). Začaran krog: 1 teden v vrtcu in 2 tedna doma se je kar vlekel in vlekel nekje 3 leta.
Držim pesti, da se čimprej pozdravi (in ne zboli zopet tako hitro)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 6:58:49   
baby baby
Mi smo dočakali tretji dan uvajanja in popoldan že fasali vročino. Na srečo je šlo mimo brez antibiotika in od včeraj začenjava uvajanje znova. Sicer pa drži tudi kruto dejstvo, da starši vozijo v vrtec bolane otroke. Pri nas se je videlo prvi dan; otrok z zelenim smrkljem, edini, ki ga starši niso uvajali, ampak je bil že prvi dan sam v vrtcu. Očitno je v vsaki skupini vsaj en tak primerek....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2006 7:29:08   
Anonimen
Fajn, tale vrtec, a ne? Ma ne mi rečt, da je to za otroka dobro.

(odgovor članu baby baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 7:33:06   
Mina1
Klasika, a ne...moj mali borec se še drži, večina je odsotnih in tako, zaradi prehladov, virozic in podobno. Najhuje je prav nekako v jaslih.

Pri večjemu 4,5 letniku ni takih problemov, sicer vsi kašljajo in imajo svečke iz nosa, ampak kar gre.

Jaz niti ne morem na bolniško, babi pomaga, nevem kaj bi brez nje. Je pa res, da ga uvajaš, sledi bolezen, in potem jovo na novo, kot da prejšnjega uvajanja ne bi bilo.

Upam, da zdržijo tile naši piškotki:) 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2006 8:13:55   
Olivija
ne se sekirat, naša je bila v domačem varstvu, pa sem bila po dveh tednih že na bolniški, je pa po moje imela tak psihičen stres, da je odreagirala z vročino.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2006 8:25:52   
Anonimen
Našemu pa ni bilo potrebno v vrtcu pobrat bacije,jih je kar domauser posted image
Moja najmlajša jih je domov prinesla,jih razdelila med družinske članeuser posted image ..bacile.Ampak gre tamali vseeno v vrtec,ker ima samo malo zamašen nosek,drugega pa nič...na srečo...upam...no,ja vsaj upam lahko,da se ne bo kaj več izcimilo.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.9.2006 8:56:13   
diva 4
Naša user posted image  je šla v jasli z 11imi meseci. Do zdaj (3leta) je imela samo enkrat antibiotik in zaradi grdega prehlada je bila samo 2× doma.
Naš user posted image  pa je sedaj bil 2× v jaslih pa je že teden dni doma z zelo grdim prehladom.Pa se ni prehladil v jaslih .Danes pa so mi še vzgojiteljice rekle , da v sosednji skupini že razsajajo vodene kozeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.9.2006 13:55:52   
pika**
Gašper je tudi na "bolniški"user posted image   po prvem tednu službe. Vročino ima pa zaradi zobkov, ne pa zaradi vrtca.

Kaj še  pride, sem že malce pozabila. Je pa starejši ( 12 let ) doma zaradi zelo grdega prehlada, ker so morali  zjutraj pri telovadbi pri 10 oC tekat po igrišču  v majčakah in kratkih hlačah.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.9.2006 14:26:37   
nataša k
Pozdravljene!
Naš Leon (2 in 1/2) je zdaj že drugo leto v vrtcu. Smo imeli na začetku iste probleme: 1 teden vrtca, 1 teden doma... Potem pa sem 'odkrila' user posted image bronchomunal user posted image   user posted image , kupila, dali kuro skozi, in od takrat (cca 7 mesecev) še nismo bili bolni user posted image . Tako da toplo priporočam vsem, ki vas pestijo tašne in podobne težave.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
12.9.2006 17:12:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.9.2006 17:18:00   
M_A_J_A
Mi smo bili pa en da v vrtcu (popravek pol dneva) pol pa cel teden domauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.9.2006 18:45:13   
mily
no, mi pa zaenkrat še vztrajamo, kljub svečki in kašlju. 1.9. je šla prvič v vrtec in je še isti dan mogla kej pokasirat, ker je prejšni teden začela smrkati. to se je zdej počasi razširilo na grlo in pokašljuje, ampak zaenkrat je še ok. bomo vztrajali da se navadi vseh bacilov user posted image . so se pa že pojavile prve vodene koze pri drugih otrocih, tko da tudi to zdej čakamo. ja a ni lušn v vrtcu, bomo že prvi mesec vse sprobal.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.9.2006 18:54:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k

Pozdravljene!
Naš Leon (2 in 1/2) je zdaj že drugo leto v vrtcu. Smo imeli na začetku iste probleme: 1 teden vrtca, 1 teden doma... Potem pa sem 'odkrila' user posted image bronchomunal user posted image   user posted image , kupila, dali kuro skozi, in od takrat (cca 7 mesecev) še nismo bili bolni user posted image . Tako da toplo priporočam vsem, ki vas pestijo tašne in podobne težave.

Nam je tudi Bronchomula pomagal.

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?