Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 9:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem iskala osebno izkaznico in ker sem jo dala zadnjič možu, rabil jo je v službi, sem brakala tudi po njegovi denarnici. Ko sva začela hoditi, tega sedem let mi je pokazal šop las spetih v kitko, ki naj bi mu jih podarila prejšnja. Med tem sva se poročila, vsaj rekel je da me ljubi, imava dva otroka in ne boste verjeli, od takrat je zamenjal že lepo število denarnic, ampak spominček je pa še vedno potuje z njim. Moti me tudi, da vedno kadar smo v družbi njegovih ali mojih kolegov skoraj nikoli ni pogovora ,kjer nebi jo omenil, vsaj z "bivša", naprimer:"...,ko smo z mojo bivšo iz ... šli na morje..." ipd. Prej se niti nisem preveč ozirala na to, ampak včeraj pa mi je dalo misliti. Če jaz kdaj omenim moje bivše, je ogen v strehi, kaj se grem, ... ljubosumje gor, in dol. Vem, da se bom še danes pomenila z njim glede tega,on bo odreagiral, kot da je pozabil na to in mislil, da bo vse ok. ampak meni to danes ne bo zadostovalo. Če po tolikih letih ni mogel dati tega ven bom pa še jaz kakšno ušpičila. Najbolje, da se mi oddolži tako, da bo pazil jutri otroke, jaz pa grem v shoping in na kavico, celodnevno seveda. Sedaj pa že malo nakladam. Veselim se še vaših nasvetov.
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 9:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna,vsi imamo svoje spomine. če pa toliko omenja bivšo,potem pač še nekaj čuti do nje. iskreno mu povej,da te moti in da ti ni lepo poslušati o njegovi bivši
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 9:57:58
|
|
|
|
anitaz
|
To je meni malo čudno. Da ima še vedno shranjene lase Pomoje jo še ni pozabil. Moje mnenje....
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:00:47
|
|
|
|
Mina1
|
7 let je od tega? Ja, tudi mene bi motilo in tako, pa nima to nobene zveze z ljubosumjem. "Moti me tudi, da vedno kadar smo v družbi njegovih ali mojih kolegov skoraj nikoli ni pogovora ,kjer nebi jo omenil, vsaj z "bivša", naprimer:"...,ko smo z mojo bivšo iz ... šli na morje..." ipd." ...tega pa ne razumem, a kljub temu, da ste družinica, imata dva otroka, še vedno omenja bivšo, to sigurno nekaj ne štima. Skratka: porihtajta to čimpreje. In seveda, pojdi v šoping in na kavo, daj si duška, to bi si morala večkrat privoščiti:)
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:01:38
|
|
|
|
KIRA
|
uh, ta je pa huda. sekiraš se za prazen nič. spomin na mladost pač. tud jast mam nekaj takega, ampak ne zato, ker bi si delala kake upe ali podobno. sam spomin je na moje življenje. na prvo ljubzen. na globoka čustva ki so nekoč bila. nič več. pozabit tega nočem in niti ne morem. zato pa imam spominek, ki me bo vedno spremljal in me spominjal na dobre in slabe čase. to nima nič veze s sedanjostjo. to je že bilo...
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:01:54
|
|
|
|
soncece24
|
Moj je tudi v vseh avtih mel nekega medvedka, ki mu ga je bivša enkrat dala (izpred 10 let), ampak šop las.... to me pa že malo na vudu spominja...
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevarno je komu dati sopek svojih las.. ker kaksni magijci ti lahko s tem marsikaj naredijo in zacarajo.. tko da vsaj iz tega vidika.. bi se jih bilo bolje znebiti.. Zakaj pa tebe moti, ce ima ta sopek?
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:04:57
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vsaj rekel je da me ljubi, In spominek je zdaj dokaz, da te ne ljubi, al kako? Živi in diha s tabo, otroke imata, ljubi pa lastnico nekega šopka las? Če tole ne diši po posesivnosti, me lahk kr koklja brcne ...
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ne gre samo za šopek las, on bivšo kar naprej omenja, pa bog ve kaj še vse, vpričo nje, avtorice posta in pa vseh prijateljev. Gre za veliko več kot le za šopek las!
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna zakaj se pa ne pogooviš z njim A se je tako težko vsest in se pogovrit iskreno?Povej kaj te muči NJEMU in NE NAM
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:10:42
|
|
|
|
daddy
|
Ustava mu sicer zagotavlja svobodo govora, ampak če je to tak hud dokaz, da se počutiš ogroženo, pol pa že ..... ker ti razen tega, da mu to prepovej al pa zalepi usta, nimam kaj svetovati. To bo seveda full poglobilo njegovo ljubezen do tebe
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje delaš iz muhe slona. Čisto normalno je, da se spomni bivše in da omenja dogodke, ki so se zgodili, ko sta bila onadva skupaj. Tole z lasmi mi bolj na kakšne čire-čare vleče - vsekakor pa iz tega ne bi delala cirkusa. Tudi jaz imam shranjene fotografije in pisma od bivšega pa sva s sedanjim partnerjem že 17 let skupaj. Pa kaj! Vsak prinese v nov odnos nekaj "prtljage". In prav ta "prtljaga" nas je, med drugim, izoblikovala, da smo danes to, kar smo. Kvaliteta odnosa med partnerjema se ne meri po tem koliko je partner pozabil bivše, ampak po tem kako funkcionira v odnosu samem.
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:15:56
|
|
|
|
muki1
|
Tudi jaz hranim spominček, ki mi ga je dal moj prvi fant. Nikoli ga ne bom zavrgla. Pa sem ga že pred 100 leti pozabila in prebolela,ampak hranim spomin na mlada leta, kot je rekla Kira. Na tisti čas nedolžnih dotikov in ukradenih poljubov. V bistvu s tem, da hranim ta spominek, tudi ohranjem stik s sabo, kakršna sem bila takrat. Mlada, nedolžna, strastno zaljubljena, nima v bistvu nič opraviti s tem fantom. Je pa tudi res,da bivših ne omenjava v pogovorih, ker so pač ostali nekje v preteklosti. No,če že nanese pogovor na kakšno stvar, da se res ne da izogniti omembi bivšega partnerja...ampak, to je zelo zelo redko. Mogoče je pa tvoj tak malo samozavesten in se pred družbo postavlja s tem, kakšen mačo je bil.... morda se sploh ne zaveda, da tebe prizadene. Samo potem je ta tvoj možek malo vsekan, če mene vprašaš. Sem papoznala enega gumpca, bivšega fanta od moje sestrične, ki je tudi imel take. Bil je policaj in je imel kao bivšo, ki jo je zbil in ubil avto. Ime naj bi ji bilo Mateja...... in je ne boste verjeli, svoji službeni pištoli pravil Mateja, češ, da je to njegova ljubica . Še zdaj se večkrat nasmejim s te zgodbe.
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sva že dve, ki naju take zadeve motijo. Tudi jaz sem našla enih par spomnikov (mislim da 3 ali 4) na kupčku, v škatlicah, vidne, razstavljene...in to od bivše, ki je kao ne more videti....Halo?!? Jaz od svojih bivših ničesar ne hranim, pa sem vsaj enega imela zelo rada. Ampak meni spominek pomeni nekaj, česar se želim spominjat. Oz. se spominjam na nekoga. zakaj bi se spominjala nekoga, ki ga ne morem niti videti? Blo lepo gor ali dol...zdaj več ni...! Meni na misel ne pade, da bi si kaj takega shranila, ker to zame nima več takega pomena, kot bi ga moralo imeti! Ej, a sem čudna? ...ne vem, no...
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:19:12
|
|
|
|
smrka
|
On se men nebi oddolzil s tem da bi ti popazil otroka jaz pa sla na shoping!!! Ah dej no! Odkrit pogovor in karte na mizo.... spomincek v smeti, in govor o bivsi naj bo PREPOVEDAN... ce ne pa se ti zacni med druzbo omenjat svojega bivsega, ce bo pa ogenj v strehi pa se povej da nosis od bivsega sliko v denarnici... mogoce mu bo kaj kapnilo.
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:19:37
|
|
|
|
Micy
|
Moj je pa mel ko sva začela hodit v denarnici še sliko svoje bivše, ampak ko sva začela midva resno hodit je vrgel to vse v smeti, to je storil sam od sebe, nism mu jest to rekla, bi me pa motilo če bi jih kdaj omenju. Ampak moram reč da jest večkrat kakega bivšega omenim kot pa on, ga še nisem slišaala pa tud bol da ga ne. Ima pa še spravlena pisma iz mladih let kijih je dobival v vojsko al pa k se je dopisoval, jaz mam pa tud še full pism spravlenih, od bivših do ne vem še kuga vsega. Ampak to so full luštni spomini k jih še velikrat pogledava in se skupi nasmejeva kake neumnosti so nam šli pa glavi v pobrteti Vidva se morta pa resno pogovort
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2006 10:22:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:23:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka On se men nebi oddolzil s tem da bi ti popazil otroka jaz pa sla na shoping!!! Ah dej no! Odkrit pogovor in karte na mizo.... spomincek v smeti, in govor o bivsi naj bo PREPOVEDAN... ce ne pa se ti zacni med druzbo omenjat svojega bivsega, ce bo pa ogenj v strehi pa se povej da nosis od bivsega sliko v denarnici... mogoce mu bo kaj kapnilo.
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
BIG DADDY ne nakladej no.
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:42:10
|
|
|
|
lelaval
|
O.K. - da ima spomin na bivšo, bi še nekako rekla (čeprav jaz nič ne hranim, moj pa tudi ne), da pa je menjal že nekaj denarnic in šopek las nikoli ni zavgel . In, da jo še neprestano omenja Saj tudi moj eno bivšo omeni -aampak to je 1x na na 2 ali 3 leta, če situacija oz pogovor s kolegi, ki so se tedaj dosti družili nanese na to. Ampak nič sumljivega. Odkrito se morata pogovorit. Pa ja vi, kako se je "izcimilo".
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, če bi z vama vse štimalo, če bi se do tebe obnašal tako, da bi ti čutila, da te res ljubi, potem te to ne bi motilo. Čeprav res ne vem, zakaj mora ta šop las biti ravno v denarnici. Za to mora najbrž biti kakšen razlog. Kaj pa je rekel, zakaj ga ima? A je vražever ali kaj?
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 10:47:37
|
|
|
|
GATA
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Odkrit pogovor in karte na mizo.... spomincek v smeti, in govor o bivsi naj bo PREPOVEDAN... ce ne pa se ti zacni med druzbo omenjat svojega bivsega, ce bo pa ogenj v strehi pa se povej da nosis od bivsega sliko v denarnici... mogoce mu bo kaj kapnilo. se podpišem. Po 7 letih še vedno lajna o bivši, pa spominček v denarnici - se mogoče ne more odtrgati od misli na njo? Po vsej verjetnosti! Čas je da to nemudoma uredita!
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 11:06:14
|
|
|
|
Dragica
|
Tudi jaz se strinjam s tem. Sam spominček niti ne moti toliko kot pa laži. Če že ima parner kakšen spominček (pismo itd.) bi morala o oba vedeti, ne pa da spominke skriva in jih kasneje drug partner najde, Ustavir se nezaupanje, sumničenje itd. Jaz imam v denarnici samo sliko moža in otrok, moj mož pa mojo sliko z otroci. Jaz osebno sem se svojih spominov na bivše znebila in mislim sa je tako še najboljše.
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 12:37:47
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Nevarno je komu dati sopek svojih las.. ker kaksni magijci ti lahko s tem marsikaj naredijo in zacarajo.. tko da vsaj iz tega vidika.. bi se jih bilo bolje znebiti.. Ja se strinjam glede tega! Drugače pa, mal se pogovorita o teh spominih, ker tudi mene bi iskreno povedano, kar malo motilo da najdem spominek od bivše. Jaz imam te zadeve po predalih...in nisem čustveno navezana na nobenega, ker so PRETEKLI SPOMINI. Iskren pogovor ne bi bil odveč!
|
|
|
|
RE: Spominček nekdanjega dekleta 8.9.2006 12:57:20
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če jaz kdaj omenim moje bivše, je ogen v strehi, kaj se grem, ... ljubosumje gor, in dol. Aha, on je frajer, ti pa moraš biti tiho. Pošlji mi tvoj naslov na ZS pa ti pošljem šopek svojih podtrebušnih dlačic, ti pa si jih shrani v denarnico potem pa mu ob priliki pokaži svoj spominek - najboljše v družbi začinjeno z zgodbico kako si svojega bivšega morala briti tam spodaj. Če mu to ne bo dalo mislit..... d.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?