Suzi*
|
Jutro mačke! A ste se stehtale?? Meni je pokazalo še malo manj kot prejšnji teden (sem prijavila, da moram izgubit 3-4 kile), tako da imam za sklaiti še 2-3 kilce. Glede pijače: jaz pijem navadno vodo 2-3 l na dan, čaj nesladkan, pa zjutraj kapučin (cukr, vem, ampak gredo kile vseeno dol..). Glede mešanja B: jaz jem po zmožnostih. Kosilo imam v službi in ne morem vedno za večerjo jest istega. Tako da včasih za V jem tudi kaj drugega. Naprimer za K meso, za V tuno. Možno da ne gredo kilce tako hitro dol, ampak jaz sem od 31.7. ko sem na LD vseeno izgubila 4 kg, pa sem pri tistih z manj podlage. Aja, pa imam vmes tudi še kakšno malico med K in V, ker drugače bi težko zdržala od 12 ure ko imam kosilo, pa do 19-20 ure, ko imam večerjo. Tako da po pameti malo priredim, drugače ne bi šlo... Danes na jedilniku: Z: kapučin, malo pozneje nektarini (2) K: mešana solata s koški mesa pečenega na žaru, kruh M: banana V: bučke in tuna zapečeno v pečici in mogoče še zelena solata, odvisno od lakote Se pa jaz vedno najem do sitega. Nima smisla spuščat obroke ali pa jest kot en piščanček, ker potem bi dokaj hitro odnehala. Jaz tudi jemljem tole dieto kot način prehranjevanja in kar gre. Pride kakšen dan, ko se drugi "mastijo" z dobrotami, takrat je težko se ubranit, ampak z voljo se tudi to da. tejč: Aja, juho jaz pijem zelo redko. V službi sploh ne, če sem pa doma pa včasih, če jo ravno slučajno imam. klavdijas: Pohan sir mislim da so punce pekle v pečici in ne v olju, v tem primeru ni tako kaloričen. Prav tako jaz občasno na Š dan spečem krompir v pečici. Je kar uredu za potešit željo po pomfriju. Corfu: Kot solata je mišljena vsa zelenjava in ne samo zelena. Torej tudi zelje, paradižnik, gobe, vsa kuhana zelenjava,...(z izjemo koruze, fižola, graha..ki se je le na Š dan). Želim vam uspešno hujšanje.