|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAJ PRAVITE
31.8.2006 11:19:32   
Anonimen
Tole je pa kot v kakšnem filmu. Punca vzemi se v roke!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
31.8.2006 11:26:44   
sneška_
Ti zares veš kaj hočeš Si normalna Res si dobro naredila ko si se podpisala kot anonimna Bogi otroček če ga boš kdaj imela  Razmišljaš li mal o aidsu in o drugimi bolezni pa o vzgoji otroka.Ko se boš zares oločila gdo bo oči tvojega otroka takrat se javi  se.Res je da ne veš kaj hočeš pa da imaš rit polno vsega Pa ne vem kako obstajajo take ženske.Še nekaj poišči kakšno pomoć  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.8.2006 11:27:25   
dvojcek33
Ne morem verjet.  Če sem mal žleht ,bo pa fino bo tvoj otrok imel očeta , dedija in pradedka.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.8.2006 11:29:11   
mamči
Torej vprašanje je : KAJ PRAVITE ?

Vzemi se malo v roke in si pošlihtaj življenje, preden ne fašeš aidsa  ali pa boš noseča, pa še sama ne boš vedela s kom.

Da tvoj način za mene ni normalen itak nima veze (vsak pač dela, kaj mu paše ) se mi pa močno dozdeva, da imaš ti v sebi en "defekt" , praznino, ki je ne zapolnijo niti trije moški.

In kje je tu prostor za otroka ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.8.2006 11:30:38   
Anonimen
kulllllll anonimna ful dober...uživaj lajfuser posted image user posted image user posted image sam boš videla enkrat ko te bo otrok vprašal :::::mami kje in kdo je moj oči???ti pa boš odgovorila z rdečico na obrazu::::::mogoče je bil star 60let in je pokojen....mogoče 50 in je zdaj že starček::::::no mogoče je pa le ta ko sem sedaj znjim(čeprav dvomim)da boš veliko časa s tem tipomuser posted image user posted image user posted image user posted image to je tvoja izbira.....jaz se nebi igrala niti ......

edina sreča je da pa boš mogoče pol terjala preživnino od vseh teh treh.....

meni se zdi da je ta slovenija vse bolj zmešanauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
31.8.2006 11:33:19   
baguSka
meni se zdi da je ta slovenija vse bolj zmešana

ja prou zares... prevec ameriske showe ze vrtijo po tv!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.8.2006 11:42:15   
baguSka
Poišči si pomoč!!!

Čimprej!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.8.2006 11:46:25   
Kalina
Welcom to the Jerry Springfield showuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.8.2006 11:51:42   
KIRA
jaz mislim, da sama ne veš kaj bi rada. poleg tega pa brez privolitve partnerja zanosit, se mi tud ne zdi v redu. to je ene vrste posilstvo. če si s fantom želita otroka, pol ga imej z njim in ne z "ljubimcem". poleg tega pa bi mu morala povedat za obe razmerji oz. ju končat, če delata na družini. kaj pa če se ti zalomi in zanosiš, pa kateri od onih dveh za otroka ne bo hotel slišat??? bo samo otrok trpel.

anonimna št. 2, ti si pa usta umij z milom. pa ti tud anajmad. je ni treba zmerjat. a je vaju  kako užalila?????
če je ženski blo do sedaj tako všeč, pa ni noben trpel, zakaj pa ne. pač ima drugačne potrebe od večine. čeprav je za moje pojme lahkomiselna, da brez zaščite seksa s toliko moškimi. pa tud za njihovo zdravstveno stanje najbrž ne ve ...  ker pa sedaj izraža željo po otroku, pa mislim, da bi morala resno razmilit kaj si želi in s kom in kaj bi bilo najbolje za njenega otroka, če bi ga že imela - ter kdo bi bil najboljši oče itd.... po mojem je to samo njena trenutna muha.....

lp

sicer me pa tale post iz ne vem katerega razloga spominja na kako rosado ali kaj podobnega. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 31.8.2006 11:54:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.8.2006 11:53:42   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Welcom to the Jerry Springfield showuser posted image

Ja, to je res edini pravi naslovuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.8.2006 11:56:37   
Anonimen
Ja en jo bo pa ja oplodil od teh trehuser posted image

Jaz se opravičujem, ampak meni je to vse skup tak smešno in žalostno, da gre človeku na jok od smeha.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
31.8.2006 11:59:22   
Anonimen
Jaz sem anonimna, ki sem pisala. Res je to zgodba mojega življenja-trenutnega oz. že kar nekaj časa.

Sem si prebrala in ja res delno imate prov. Po tej strani sem res zelo nezrela. In ta 60 letnik ni noben kurbir po EU in tud aidsa sigurno nima- je umetnik, riše, slika in ustvarja z glino. Veliko se pogovarjava, greva na kosilo, na pijačko, tudi na morju sva bila to poletje (2 dni)...

Drugi 49-letnik je zdravnik . V zakonu ima težave. Tudi se veliko meniva, sploh mi je pri njemu všeč, ker je tako pozorn, nežen...to pa mi paše in ja zelo ga spoštujem in imam rada...S svojo partnerico ne živita skupaj. Z otroci pa ima čudovit odnos. Otroci za mene ne vedo, ker jaz ne želim tako.

Fant me ljubi. Obdaja me s pozornostjo. Tuki je problem, ker jaz ne ljubim njega. Rada ga imam, rada sem z njim, lepo se imava ko sva skupaj. Ampak moja duša al kako bi to rekla je razpeta na tri strani in to me včasih prov bega...

Kar se pa otroka tiče, pa verjamite ne bom ga tepla, zanemarjala...ni to v moji naravi. Pa ne pijem alkohola, drogiram se ne, še kadim ne, žuram ga že tud en čas ne-se mi ne ljubi...hodim pa v službo in imam kar zadovoljivo plačo.

Če grem še malo dlje v sebe se mi zdi, da se ne upam živet z moškim. Rada bi imela otroka, sama bi ga vzgajala, sama skrbela za njega ampak resne veze se pa bojim. Ne upam si tudi poskusiti. Fant mi je že večkrat predlagal, da bi se vselil v moje stanovanje samo jaz se temu upiram. In ne želim izgubiti dva zgoraj omenjena prijatelja. Kaj naj user posted image  ??? Saj menda ni nič narobe z mamo samohranilko?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
31.8.2006 12:04:05   
KIRA
anonimna, jest te čist razumem, da se ne moreš odločit. pri vsakem najdeš nekaj, kaj drugi nima.... če želiš biti sama pa imet otroka je problem isti:

otrok ima pravico do OBEH staršev.
postavi se v vlogo svojega otroka pa razmisli, kaj bi bilo najbolje zanj. pa s partnerji se pomeni. morda bodo reagirali tako, kot sploh nisi pričakovala. življenja in odnosov ne moreš gradit na "laži", sploh če partnerji eden za drugega ne vejo.... ko boš enkrat imela otroka, ti bo itak vzel morje časa in boš prisiljene tvoje zveze držat "na kratko" ali pa celo čisto opustit, če se boš hotela posvetiti otroku in biti dobra mama.... otrok vse obrne na glavo. mi lahko vejameš.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.8.2006 12:04:47   
Anonimen

Ja pa je naroe, ce planiras, da bos samohranilka.. ker ta otrok bi obstajal samo zato, da bi se ti zdravila na njemu.. za kar obstajajo druge metode..

Najprej resi to, kar imas z moskimi in ko te ne bo vec strah.. ziveti z moskim.. potem pa razmisljaj o otroku..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
31.8.2006 12:08:29   
Anonimen
Tudi če imaš 10 moških. Pa kaj potem, vse lepo in prav, če ti tako paše.

Ampak, da v to vpletaš nerojenega otroka, je pa bolno. user posted image

Ajde punca, šibaj po zaščito, kondome, karkoli pa se dajaj dol do nezavesti. Ko si boš pa pošlihtala v glavi s kom si resnično želiš biti, takrat pa naredi otroka, da bo otrok vedel kdo je oče, ne pa da je že pred rojstvom obsojen na travme,ki bodo sledile...

pa daj skuliraj se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
31.8.2006 12:08:31   
Anonimen
... ker ta otrok bo sel v vrtec.. solo in tam se bojo njegovi vrstniki pogovarjali.. da jih je oci peljal na kolesu, pa na smucanje, pa povedal pravljico.. in kaj bo rekel tvoj otrok?
Moja mami pa je je hotla, da jaz nimam oceta.. ???? Dej mukni malo s tisto butico.. le zakaj jo imas na vratu??

Ze tako je dovolj taksnih primerov, ko zivijo loceno.. in se fajtajo za otroke.. akr je res se malenkost slabse.. v dolocenih primerih.. in nikar se nacrtno ne ustvarjaj novih.

Te pravice nimas..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
31.8.2006 12:09:22   
Anonimen
Zakaj je najmlajši fant, druga dva pa ljubimca, kaka je razlika med njimi? Jaz vidim le eno, mlajši se ti zdi primeren za predstavit staršem, z njim bi lahko imela perspektivo, če bi se zaljubila vanj ali ga začela ljubit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
31.8.2006 12:11:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ja pa je naroe, ce planiras, da bos samohranilka.. ker ta otrok bi obstajal samo zato, da bi se ti zdravila na njemu.. za kar obstajajo druge metode..

Najprej resi to, kar imas z moskimi in ko te ne bo vec strah.. ziveti z moskim.. potem pa razmisljaj o otroku..

Pametno, Tjazy, pametnouser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 12:13:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
31.8.2006 12:13:22   
Anonimen
Nekateri odgovori so v stilu uživaj, privošči si, to je tvoja stvar, kar delaš

A NI!!!!! Partner ima pravico vedeti! Ne gre le za igranje s čustvi, gre tudi za igranje z zdravjem.

Pa niti toliko ne paziš, da bi obvarovala fanta pred kruto resnico in da ne bi bil prizadet, lepo na izi hodiš na pijačke, morje.......ejejej....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.8.2006 12:21:47   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kar se pa otroka tiče, pa verjamite ne bom ga tepla, zanemarjala...ni to v moji naravi. Pa ne pijem alkohola, drogiram se ne, še kadim ne, žuram ga že tud en čas ne-se mi ne ljubi...hodim pa v službo in imam kar zadovoljivo plačo.

Če grem še malo dlje v sebe se mi zdi, da se ne upam živet z moškim. Rada bi imela otroka, sama bi ga vzgajala, sama skrbela za njega ......Kaj naj user posted image  ??? Saj menda ni nič narobe z mamo samohranilko?

Svet je res poln čudakov. Se mi zdi da se na forumu RR prav radi zbirajo.

Draga anonimna. Zakaj sprašuješ, če že vse veš? Za tebe je otrok pač nekaj kar si zaželiš in do uresničitve svoje želje si pripravljena uporabiti podle metode za "očeta" in za otroka, samo zaradi svojega egoizma.

Kaj bi rada sedaj od nas? Pohvalo za sprevržene vrednote? Vspodbudo za spolno razvratnost ali vzpodbudo da otroka oropaš očeta? Prav, delaj tako če si se tako odločila. Ampak kaj želiš od nas? Če sama ne veš kaj je prav in kaj ne, kdo ti bo dopovedal?

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 31.8.2006 12:33:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.8.2006 12:23:23   
Anonimen
Sprašujem se, če sem ti fauš? user posted image   Fauš ti nisem za tri moške in obilico seksa, ampak za to, da se ne obremenjuješ z drugimi in s tem, kaj je prav in kaj ni, oz. veš, da ni prav, a vseeno uživaš, jaz bi si nohte do krvi zgrizla od slabe vesti, uživat ne bi mogla, za to sem ti pa res fauš, da si tak flegmatik. To ti pride prav v življenju.

Aha, zdaj vidim, kaj se mi mota po glavi, rada bi vedela, kak človek si, bolj na izi, ne? Nisi perfekcionist, ko kdo omeni slabo vest, rečeš, kaj je to, a? user posted image  In boli te đorđ, kaj si kdo misli o tebi in misliš si, njegov problem, če je zaljubljen vame, jaz nimam nič s tem, sem blizu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
31.8.2006 12:29:33   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Halo, dej mal tolerance pokazi, vsak dela kaj ce, kdo smo mi da koga obsojamo? Kokr ji pase, sej nakonc ce ze bo sama seb life "zdrmala" pac bo, je dosti stara, itak vse kar dela se je sama odlocila, se pravi bo tudi posledice nosila. Vsak naj se briga zase, sam nevem kaj je  pricekovala od nas? Da ji povemo koga naj pusti? Al s kerim nej ma otroka? user posted image

Če bi začetni post napisal moški, bi prišlo do vsesplošnega zgražanja...halooo, babe mal pameti v glavo lepo prosim. Seksanje z zaradi mene desetimi moškimi je čisto OK, če njej tako paše. Sam, da pa seksa z njimi brez zaščite (grem stavit, da za neuporabo kontracepcije ve le fant) je pa absurd. Pol bo pa zanosila, oče bo po možnosti 60 letni dedek. Komu bo zagrenila življenje? Sebi? Ne ampak temu 60 letniku in svojemu otroku, pa še partnerju, ki mu trenutno jemlje čas.

Pa lep dan želim

Kalbo

(nismo vsi moški prasci, zapomnite si to babe)

< Sporočilo je popravil wahoo -- 31.8.2006 21:22:44 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.8.2006 12:31:41   
baguSka
Rada bi imela otroka, sama bi ga vzgajala, sama skrbela za njega ampak resne veze se pa bojim. Ne upam si tudi poskusiti. Fant mi je že večkrat predlagal, da bi se vselil v moje stanovanje samo jaz se temu upiram. In ne želim izgubiti dva zgoraj omenjena prijatelja. Kaj naj ??? Saj menda ni nič narobe z mamo samohranilko?

Ojojojojojojoj.. user posted image  Ves kaj? Ce si tega zelis in ce si taka egoistka in se res ne bos ozirala na nikogar drugega, niti na otroka, potem sploh ne vem zakaj ne izberes najlazje moznosti??? Izberi najstarejsega!! Samo ne vprasaj zakaj. Toliko pameti pa ze mas u glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: KAJ PRAVITE - moderatorji sem!!!
31.8.2006 12:35:54   
KIRA

daste mal na svoja usta pazit. če je ženska lahkomislena, je še ni treba zmerjat! če se kdo počuti osebno užaljenega, zaradi njenega posta, pa naj ne bere in naj ne spušča iz sebe takih žaljivk. pa ne mi zdaj rečt, da je blo to rečeno v šali.  sama bo nosila posledice, pa ji zato ni treba poslušat zmerjanja.  a jo boste za nameček še kamenjali???

< Sporočilo je popravil wahoo -- 31.8.2006 21:23:33 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?