|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
14.8.2006 12:03:50   
Anonimen
ojla!

simeone glede copatov. za polet ko je hot so res pretole, ampak za takle vreme kot je zdele so pa že ok, brez štunfov jih naša nos. nič noga not ne švica k so fajni k štunfi in usnejn podplat. ja operem jih pa v pralnem stroju na 30 in čist lepi vn pridejo. sam v sušilca jih ne fliknem

no mi se pa tale vikend kr zabavamo. učer smo šli v bohinj  vodni park se kopat in tise ni blo 2 uri za iz vode spravt. res je prava ribica :) v soboto smo bli pa pr enih kolegih k majo kone in majhnega kužka in smo jih šli gledat. super se mamo. dons smo pa hotl na primorsk skočit pa vsi poročajo da je dž tm. tko da smo ostal doma se valjamo po dnevni popoldne bomo šli pa v knjižico pa mal vn če nau dežja

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
17.8.2006 14:22:01   
Bubamaraa
Tuk, da se na hiter mal javim.........

sem že cel teden brez računalnika in takole se pol švercam pri sosedi mal prečekiram vsaj svoja ZS.......

Vglavnem pri nas vse po starem....Edino danes ponoči je ful kašljala Danaja, tko da ji danes dajem Timijanov sirup........Spati čez dan noče že ene trid dni....tko, da zgleda, da bo počasi nehala....bomo videli, kaj bo pozimi.......Je pa res, da zjutri spi do pol desetih.......

Ja glede teh copatk, pa jaz lahk pripišem, da so super zadevca.....jih bom morala nabavit večje, ker lanske so ji pre.jih pa perem na 40 stopinj in tudi jih dam v sušilca......sam jih narobe obrnem........ker drgač so notri še mokre......

punce fajn se mejte pa pište kej....ker smo se kar polenile.......

lp  Romana

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.8.2006 13:55:24   
Anonimen
Končno sem vas spet našla!!! Sem že gledala ves čas pod starševski čvek, kje ste, pa nisem pogruntala, da sem gledala na napačen forum. user posted image

David se je rodil 15. julija 2004 in sicer en teden pred napovedanim rokom.

Kar se tiče teh copat iz HM, žal za Davida jih več nimajo. Sem jih pa odkrila v trgovini Mami v Mariboru in so še boljše kot te iz H&M. Imajo silikonski podplat, pa še fajn tople so. Razmišljam, da bi mu jih kupila za v vrtec, ker so poceni (1600 SIT) - poceni v primerjavi s Cicibanovimi.

Odkar imam Davida doma, ni bil še enkrat bolan, hvala bogu. Ko pa je v vrtcu, pa nonstop. Prav groza me je bilo, ko sem klicala v šolo, da me spet ne bo in da naj najdejo zamenjavo za mene. Me zanima, kako bo spet septembra, ko gre nazaj v vrtec.

Moram povedat, da je moj mali očitno zaljubljen. user posted image  Moja prijateljica je v začetku meseca rodila punčko in mali jo nonstop kliče: "Taši! Taši!" Ime ji je Tjaša. Zadnjič je še v snu klical njeno ime. Zgodaj je začel... Sicer pa itak pravijo, da bo pravi "hartbrejker" ko bo veliki... Bomo videli, mama bo že grdo gledala na "tečajnice za snaho"...

A vam otroci popoldne še spijo? David je že večkrat ostal buden, je pa res, da zjutraj včasih potegne tudi do desetih (in gre ob devetih zvečer spat). Bioritem ima čisto zmešan, me zanima, kako bo, ko bo šel v vrtec - takrat pa vstajanje ob 6-ih.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
19.8.2006 20:02:19   
Anonimen
JA NAŠA TISA POPOLDNE ŠE VEDNO SPI TAM OKOL 2 URI. ups črke..no včsih mal manj včasih pa tut do 3 potegne. spi pa od 9h zvečer do ene 6-8 zjutri. kakor ma dan.
včeri je odšla z mojima na cres spet za 10 dni. jo že ful pogrešam :) ona pa uživa in plava mala ribica v toplem morju. sem ji kr mal fouš. baje je pridna k angel in lula na kahlo, tut če ma pleničko ostane le ta suha user posted image

ojoj mija alarm :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
20.8.2006 18:05:37   
Anonimen
Ne znam si predstavljat, da bi Davida pustila pri babici. Skrbi me, kako bo prespal noč, kako bo jokal... kako ga bo potolažila... Saj vem, da bi počasi morala. Po moje niti ne bi bilo sile, samo jaz bi user posted image  kot dež.

Si pa babica in dedek to že pošteno želita...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
20.8.2006 19:00:34   
Anonimen
js pa moji mami 100% zaupam. tisa je pri nejej spala prvič že pri kakmu pol leta če ne prej, tamala mija pa pri dveh mesecih. tut če jokata jih zna potolažit sploh ker je pri vsaki od rojstva sodelujoč član družine kar pomen da se skoraj vsak dan vidmo, ne živimo pa skupaj, tako da sta starih staršev popolnoma navajeni in niso to za njiju tujci. js ne želim da je otrok 100% navezan le name, ker včasih si sama zaželim da znata preživeti kako uro ali dan brez mene da imam mir zase, za moža, v končni fazi pa lahko pride tudi do tega da bi morala bit brez mene recimo da bi mogla v bolnico, v porodnišnico kot sem bla, al pa na kako službeno potovanje recimo. in v takem primeru ti pa tako nekompliciranje in navajenost otroka tut na druge osebe in to da ga menjava okolja ne vrže preveč ok prideta.
takole ko imamo pa na cresu vikend in js in mož ne morva po celo poletje viseti dol, onedva p alahko ne vem zakaj bi prkrajšala to še njej, če gre pa lahko z njima in tam maksimalno uživa. sej naju pogreša in midva tut njo, ampak ko pa tam zagleda morje je pa ni za ustavit :) ona j naša ribica :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
20.8.2006 23:06:16   
Bubamaraa
žIVJO........

ja pri nas je pa zadnje čase takole kar se tiče spanja; ker je bil daljši dan in smo bili dolgo zunaj smo hodili ob 22-ih spat in je Danaja spala do pol desetih zjutraj......In popoldne ponavadi ni šla spat......Kadar gre pa k babici pa ponavadi ostane okoli osme ure zjutraj in gre potem zmerom spat popoldne za dve uri.....

Skutica mislim pa da bi ti že resnično lahko poskusila dati Davida spati k babici in dedtku, ker se čist strinjam z Laro, kaj bi bilo, če bi nujno mogla kam iti...... Jaz sem Danajo začela navajati malo po prvem rojstnem dnevu in ti resnično povem, da včasih kar paše da sva sama dva z mojim user posted image in, da se mal sprostiva......Pa tudi meni Danaja največ pomeni, samo resnično paše da imam kakšen dan samo za naju......

Verjemi Skutica, da ne bi imela časa user posted image , ker  bi te tvoj že zamotil.....user posted image user posted image user posted image

Pa še to: tri dni nazaj mi je začela Danaja spati celo noč v enem kosu......aleluja.....bom takoj potkala, da mi ga ne bo dons ponoč kej srala......

lp Romana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
21.8.2006 10:56:06   
simone
Pozdravljene,

Punce men se bo strgalo. Lukas ponoči spi sicer že cca.6 mesecev v svoji posteljci zraven moje, ampak ne zaspi , če me ne drži z rokico po ličeku. To se nadaljuje tudi ponoči, želi jo imet na ličku. Čim se obrnem in me ni več na dosegu je jok, mami, mami,... Nonstop vsako noč. Današnjo je med 23.30 in  5 uri zjutraj bilo user posted image user posted image
Problem je v tem, da se je Lukas dojil do 18 meseca in ponoči tudi do 8x.. Sedaj pa tega ni, pa tudi spanja nekega ni. 
Čez dan pa ni nobenega problema spi cca.2- 3 ure in me sploh ne kliče.To je edino spanje ko spi mirno. Zakaj se to dogaja ponoči?
Groza, v službi moram bit prisebna, popoldne pa tud, spanja pa ni že 2 leti. Je imela katera podoben primer, prosim malo tolažbe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
21.8.2006 13:24:27   
Blink1
Zdravo

Tudi jaz sem z dopusta. Bilo je super!!! Uživali smo ful. Zdaj pa že v službi. Malo me je bilo kar strah kako bo..V treh tednih se je Neja kar navadila na to, da sva non stop skupajuser posted image , že preveč, ker sploh več ni šla od meneuser posted image user posted image  Danes pa je morala spet k babici... Zjutraj ni bilo problemov vstat spet ob 6.00, pa šla je tudi kot da sploh ni bilo počitnic. Upam, da bo pri babici OK. Sicer pa jo zna zamotit.

Midva sva Nejo tudi nekje pri sedmih, osmih mesecih kdaj dala k babici čez noč. In ni bilo problemov. Moraš probat...Sej še vedno te mama lahko pokliče, če se joče in prideš.  Drugače ne gre. Pri nas hvala bogu ni bilo problemov. Zaenkrat... Vem da je od kolegice mali ful spal pri babici, potem pa je malo zrastel in ni hotel več. Skutiš...poskusita pa bosta videlauser posted image .

Problemov s spanjem pa mi nimamo, Simone...Naša itak spi na sredini, tako da sva vedno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, tak je to... Pa naj se stiska...

---------------------------------------

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.8.2006 14:45:29   
Blink1
Aja...v album sem dala nekaj sličic z morja in Radencev.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 135
22.8.2006 7:38:16   
simone
N&N, prav imaš, bolj ko želiš da bi ustvaril nek red glede spanja , slabše je. Včeraj sem bila tako izmozgana, da sem šla že ob 20.00 v posteljo. Lukas in ati sta gledala kliniko. Čez člas pride Lukas v spalnico, se vleže zraven in reče: ššš lukas aja mami pokri. In sva tako spala do 6.00ure zjutraj. Spal je ful mirno. Bravo user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.8.2006 13:59:05   
Blink1
Jap...pri nas po navadi gremo spat ob pol desetih. Nekaj dni je zdaj celo šla ob enajstih (zaradi praznovanja), pa sem mislila, da bo problem. Ampak, ko sem ugasnila luč ob 21.30 je zaspala brez problema.

Gre pa še vedno vsak dan popoldan za vsaj 2 urio drnjohat. Zakon... Bom poskušala to čim dlje obdržat.user posted image

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 137
23.8.2006 10:32:35   
simone
Tudi danes ponoči je Lukas spal ko cukerček. VE, da si moram malo spočit in naspat. Včasih sem tako toga, da je kar hudo. Hočem uveljavit nek red , pol pa ravno vse zaser... Na napakah se učim.

LARA, vse najboljše za tvoj praznik, veliko smeha , pridnih in zdravih otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 138
23.8.2006 12:19:50   
Anonimen
o hvala za čestitko:)

drgač pr ns nč novga..tisa je še ke do sobote na morju. dons mi je pela vsenajboljše za rojstni dan po telefonu :) cukr moj :)

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
23.8.2006 12:34:00   
Bubamaraa
Lara vse najboljše........pa največ zdravja tebi in tvoji družini......user posted image

Evo mi se doma dolgočasimo, ker je zuni tak čudno vreme,da ne vem kaj naj sami s sabo......Zdele pa kmal letim v Ljubljano na zagorov dnevnika za obvezno prakso....pa so me klicali, da moram k dekanu na razgovor....user posted image ...baje čist formalno.....

Danaja je pridna sam včasih ima kakšen poreden napad....sam tud to mora bit....

lepo se mejte pa pište kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
23.8.2006 12:37:53   
Blink1
Lara vse naj najuser posted image

Romana...a kar k dekanu??? A to je običajna praksa?

Neposredna povezava do sporočila: 141
23.8.2006 12:40:46   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Romana...a kar k dekanu??? A to je običajna praksa?

Ja sem klicala eno sošolko, ki je tudi bila in je rekla, da prideš tja kjer ima dekan tvoj dnevnik in seminarsko nalogo, ki sem jim poslala po pošti in da baje vpraša če sem dosegla 400 obveznih ur, kaj sem počela in reče nasvedenje se vidimo v drugem letniku.....neki tazga.....ker razgovor je pa za to, ker nisem redno(za nedoločen čas) zaposlena....

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 142
25.8.2006 7:19:27   
Blink1
Zanimivouser posted image  No...upam, da je vse šlo OK.

Pri nas je pa res redkokdo videl dekanovo pisarno od znotraj. Še zunaj samo včasihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
25.8.2006 8:28:03   
simone
Dobro jutro, kako ste kaj?

Ste že kaj nabavljale jesensko garderobo?. Sem bila v H&M pa že imajo ful zimskih oblačil, vse od bundic, žametnih hlač. En model je bil ful lep in sem jih Lukasu kupla in še ene kavbojke.

Zanima me a še nimalo pretoplo za hlače, ki imajo bombažno podlogo. Vrhnja plast je ful tanka samo podloga je bombažna. Razmišljam, za ven šo že, samo za v vrtec bo pa pretoplo, a ne?

V kaj boste oz. ste že začele oblačit svoje otročičke?

LEp dan!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
25.8.2006 9:29:29   
Bubamaraa
Evo mene......

madona kuk je ponoči treskalo in grmelo.....sem mislila, da bo konec sveta.....user posted image

Pogov pri dekanu je zelo uspel......Bil je impresioniran nad mojimi cilji in ambicijamiuser posted image ....pa  še takoj, ko sem prišla notri mi je ponudil roko in dal svojo vizitko.....user posted image user posted image user posted image user posted image ......Pogovor je potekal v smeri mojih ciljev..... Kaj trenutno počnem in kaj bi počela.......user posted image user posted image user posted image .....Tko, da upam, da se junija vidima na zagovoru diplome....user posted image

Ja za jesensko garderobo sem že mal nabavljala.....Samo nisem nič pretiravala....Kupila sem ji dvoje kavbojke, Nike čevje, trenerkico n eno bluzo z dolgimi rokavi........ Ker povsod vez čas dobivajo robo in raje sproti kupujem..... Imam pa velike problemi s hlači, ker je tuk suha pa še sedaj je brez pleničke in ji je vse ful prevelk v pasu...... Tko, da hlače brez pasa ne pridejo v poštev pri nas......user posted image

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 145
25.8.2006 10:28:10   
simone
čestitke Roman 25 user posted image

Lukas je brez pleničk in če ga bo zazeblo od zunaj, zdaj ko je tako kislo vreme, se bo verjetno polulal. Ne vem, no do zdaj se še ni.

Neposredna povezava do sporočila: 146
25.8.2006 10:28:48   
simone
sorry, sem te prekrstila v Romana

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 147
25.8.2006 11:57:13   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: simone

čestitke Roman 25 user posted image

Lukas je brez pleničk in če ga bo zazeblo od zunaj, zdaj ko je tako kislo vreme, se bo verjetno polulal. Ne vem, no do zdaj se še ni.

Ja hvala.......

Glede pleničk ne skrbi....Četitke Lucasu za suho ritko.......user posted image ...Meni Danaja lepo pove,da jo lulat in ko je bil sonček smo ponavadi lulale v travco, sedaj pa poiščemo gostilno in gremo lulat...Sam na začetku sem jo vez čas opominjala in spraševala, če jo lulat......

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.8.2006 8:03:42   
Blink1
Super Romana...izgleda, da je dekan kar fajnuser posted image user posted image

Jaz tudi že kupujem za jesen...tudi sproti. Kupila sva ji ene čevlje pri Cicibanu, take nepremočljive za deževne dni. Gledala sva tudi Nike teniske, pa nisva bila zadovoljna, ker je zgornji ježek malo kratek, pa jih nisva vzela. Izgleda, da ima Neja malo visok nart, pa ni šlo lepo zapret.

Koliko pa imajo številko nogice vaši malčki? Naši sva zdaj kupila št. 23.

Neposredna povezava do sporočila: 149
28.8.2006 11:20:23   
simone
Lukasu ima 24št. čevljev. ŠE nekaj: velik je 90cm in tehta 13kg.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?