Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Poka sicer ne vem, kje ti misliš, da živim, ampak parcele cca 900 - 1000 kvadratov se gibljejo med 13 in 15 milijoni. To se mi pa res ne zdi malo. Pina Colada, rada volje bi ti pomagala, ampak za tak denar kot vidva iščeta parcelo v bljižnji okolici ne posta dobila. Ja, mogoče kakšne dolenjske toplice, ampak v hribih, klanc pa tak, da si ne predstavljam, da bi tam stala montažna hiša. Žal. Midva cca dve leti intenzivno iščeva hišo, parcelo...imava znance na občinah, krajevnih uradni...ni, pa ni Pri nas npr. so tudi cene tam okrog 15 mio. Lokacija: Savinjska čist pri avtocesti, 1 do 3 km stran. To je pol ure od Ljubljane. Ampak sva izbrskala parcele tudi za 5 mio (ful dobre parcele,velikost 1000 m2 sam takrat pa nisva imela denarja na žalost). Res pa da ne vem za NM. Ampak men se zdi pri nas boljša lokacija (pa ne zato ker sem tu doma, ampak tud cene stanovanj npr.Žalec so kar dražje, bi mogle bit po mojem pri nas dražje. No takole ti bom rekla: Cene so verjetno take kot so, vedno se pa najde kaka ful bolj ugodna varianta, nor. tako kot pri nas, ampak srečo moraš imet in denar v pravem trenutku, tako da jaz bi na tvojem mestu še iskala. Itak gradnja hiše traja kar nekaj časa in je dolgoročna naložba, tako da za par milijonov se po mojem splača potrpet. Ker res se vedno najde kaj takega, samo ne smeš se zaletet na vrat na nos. Midva sva pravzaprav v isti situaciji, ker tudi kupujeva, in je res težko najti. Moj ma sicer tudi veze, pa vseeno, ker če nimaš ravno ne vem koliko denarja, se ti vedno zgodi, da ti ravno tist najdražje ostane... Veliko sreče pri iskanju, samo da boš zadovoljna s svojo odločitvijo.
|