Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
teira nič ni narobe..sploh pa je to tako na hitro opravljeno, da ni panike
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:45:53
|
|
|
|
teira
|
Poopsie za absolutno velja, s tem, da nas bo zdaj več . Naš KKR je pridobil nove članice .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:48:13
|
|
|
|
teira
|
Hvala Poopsie za odgovor . Njemu je še huje, pa kaj ko nimava kaj? Upam, da ga bom razveselila s kako dobro novičko in da me ne bo Reš grdo gledal, ker bom sama Eh veš kaj, se mu bom lepo pa bo!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
palačinke so že pospravljene, me je tak žalostno gledal, ko sva zadnjo snedla . Taka sem mal še iz časov tekmovanj, drgač pa si ne dovolim takih smeškov , zdaj ko imate ve take dobre novičke. Ni fer do vas. Pa še me vseen mal pokonc drži, mi meče flaše pod kavč pol pa laja, naj mu pridem iskat . Je pravi , tak kot lastnik ni kaj . Aja prostitutek mu bolj pravi iz tega razloga, da takoj ko ga pobožaš, je že na hrbtu in noge narazen tišči .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
teira..čim več nas je bolje bo Reško ne bo nič rekel...splog če bo tako dobre volje kot je bil danes..že na punkciji je bil tooolk prijazen in še dons na transferju..nisem mogla verjet..
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira jaz sem šla skozi celotem postopek sama, brez , pa ni bilo nič narobe, on je glavno opravu, zdaj je samo še smetana ostala, ki pa jo bosta oba čez 9 mesecev lahk polizala . Pač te ne bo zdaj za rokico držal, se ti bo pa sigurno takoj ko bo lahk odkupil za vse za nazaj. verjemi, ker vidim, da mu je hudo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:53:42
|
|
|
|
teira
|
Ja na punkciji sem bila tudi jaz presenečena nad njim. Bravo Reško .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a zame tudi velja še kavica al ste me avtomatsko zbrisale iz KKR . A si je treba nabavt take očala, da se med sabo prepoznamo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:54:45
|
|
|
|
Sisy
|
Mišek-tut jst mam prostitutko doma...16 let staro maltežanko k se proda za kos čokolade al pa pet minut čuhanja..se takoj vrže na hrbet pa noge narazen poopsie-glede kluba RKK sm se pa tok nasmejala...najprej sem ful študirala kaj to pomen no in končno preberem...sem skor od smeha počla...dobra fora...me veseli da sem članica Kolk je članarina? (a mam na staž kej popusta? hihi) Teira-na ET greš lahko komot sama je zelo hitro fertik...Mogoče bi jaz priporočala da je partner zraven pri punkciji (kot pomagač -da drži pest na trebuhu) drugače pa po mojem ni problem....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:57:56
|
|
|
|
teira
|
Mišek hvala ! Vem, da je tako in da mu je hudo, ker si je res želel bit ob meni. Pa dobro, če ne gre drugače bo v redu tud tako . Ja kok ste zlate . Zdaj grem počasi domov si nabrat moči za jutrišnji veliki dan. Držte .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 16:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No sisy pol vse na istem, pa še isto blond psa mave, s tem, da je moj višavc. P atudi punkcija brez partnerja s eda preživet, jaz sem jo dvakrat, zdaj na zadnje, je celo bilo še boljš kot takrat koje bil zraven. vse se da če se hoče
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 17:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
se vid kolk napak delam, ko tipkam z eno roko, v prstu še kljuva, pa kri se eš ni čist ustavla, če ne bo boljš, bomo jutri šli na šivanje. še to, ko ma vrag mladiče jih ima velik. sam naj raje ostanejo pr men, da se ne bi še k vam naselili
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 17:01:10
|
|
|
|
Sisy
|
ja sej moja je mal mešanka...nismo čist zihr a je biu fotr maltežan al višavc je mešanca obojga sej vem da gre tut brez partnerja...no fino pa je (če je opcija)
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 17:02:14
|
|
|
|
teira
|
No zdaj sem pa polna energije in pripravljena na štart. Hvala za nasvete glede "iti ali ne iti "sama... . Mišek ne hecaj se! Normalno da si članica KKR kako pa drgač. saj si ena od ustanoviteljic. Črna očala, pa sploh niso slaba ideja. Torej ko bo čas za bomo morale imeti kot razpoznavni znak. čaaaauuuu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 17:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy smo te prov vesela tako, da članarina pri tebi odpade ..nebi pa bilo slabo, če bi nas presenetila s kako sladkarijo...recimo, da je to neke vrste članarina MIŠEK, seveda kava velja zate , si nora kako si si pa ti to predstavljala..brez tebe no way teira, drži se...same lepe misli in jutri sem s teboj Lepo se imejte in upam, da se čimprej slišimo in beremo Vsem najlepeše in bodite pridne pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 19:33:02
|
|
|
|
Liya
|
Bejbe čao a mogoče kaj veste kaj se je zgodilo z MOJCO 9000,sploh jo no na spregled?????
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 20:52:09
|
|
|
|
kapica
|
Misek, groza, pa tako smo drzale pesti da bi se kaj obrodilo. Zelo mi je zal, ko sem to prebrala, so mi kr solze na oci prisle , ceprav si rekla da ne smemo biti zalostne. Pa po vrhu vsega se tvoj prst. Madonca no, naj pride tvoj dragi cimprej nazaj, da te potolazi za vse te "udarce". Uboga, bi te kr na povabila, ce ne bi bila takooo dalec. Poopsi, uh, super, ti si bila pa pridna. Cestitam za dva in seveda drzim pesti da se obdrzita!!! Sissy, tebi seveda tudi za tvojega . Prosim, prosim, naj bo ta krog bolj uspesen kot prejsnji. Teira, brez skrbi, transfer gre tako hitro mimo, sploh se ne zavedas. Boli tudi ne, mores se normalno obnasat kot da ne bi nic bilo, ce se da . Tako da ce je dragi zraven ali ne, je vseeno. Drzim pestke za jutri! Ta teden se pa veliko dogaja, a? za vse. Mimogrede, jaz sem bila danes na razgovoru kako bo slo naprej in bom verjetno sla oktobra znova z dvema zamrznjenckoma v postopek. Juhu za mene .
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 23.8.2006 22:01:57
|
|
|
|
koala
|
Pozdravljene vse članice in nečlanica KKR. Sem videla da ste me pogrešale, samo sem potrebovala malo odklopa. Sem pa skozi mislila na vas in držala pesti, da preživite punkcije in transferje ter čas do rezultata. Aja Mojca9000 pa uživa na . Ajde punčke, pridne bodite, gram jaz zdaj mojo mačjo princeso crkljat, ker me že gnjavi in mi skače po tipkovnici.
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 24.8.2006 15:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej pupe iz KKR , kje pa ste. Teira in sisy vidve bi mogle dans neki poročat, če se ne motim. Takoj na raport!!!!! Kapica še malo pa se začne tudi zate , zdaj te le še čaka eno dolgo čakanje. Ampak se bo splačalo, boš videla , mi boš pol lahk v dubaj pisala o dobrih novičkah . Koala, tudi azte bo pršu ta čas, sma ne obupat, hitro nasmeh na obraz , pa bo takoj boljš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 24.8.2006 17:45:52
|
|
|
|
Sisy
|
evo mene Evo prvi dan po et pa že kup problemčkov-boli buši,boli križ....ah ja sej ne vem a je to dobr al slabo... Madona kdo bo zdržu celih 14 dni?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 24.8.2006 17:50:51
|
|
|
|
teira
|
oooj pa se še jaz oglasim . Kako ste punce drage? Jaz za enkrat zelooooo dobro . Danes sem imela transfer, oplodila so se vsa 4 jajčeca in sedaj toplo gostim moja angelčka. Cel dan se že z njima pogovarjam in nevem kako naj se obnašam . Sem čisto . Toliko od vaše Teire.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 25.8.2006 19:02:18
|
|
|
|
kapica
|
Sissy in tiera , cestitam . Cas vama bo tako hitro minil , samo na nekaj drugega je treba mislit in se delat kot da nic ni, ceprav vem kako je to tezko.
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 26.8.2006 19:09:38
|
|
|
|
Sisy
|
hojla punce kje ste? Da se majčkeno pofočkam,jaz sem ok,razen močnih bolečin v jajčnikih in križu ki se še kar nadaljujejo..... Teira kako si kaj ti? Pa ostale? No javite se kaj papa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 26.8.2006 19:11:18
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Sissy in tiera , cestitam . Cas vama bo tako hitro minil , samo na nekaj drugega je treba mislit in se delat kot da nic ni, ceprav vem kako je to tezko. težka bo ja..čakat ceeelih 14 dni...Mene je že premagalo in sem vsa nestrpna (ker nisem imela boljšega dela- pa so mi šle neumnosti po glavi) letela po test in seveda je bil negativen...logično saj je šele 3 dni od transferja...ok ja...smotana sem...na kvadrat!
< Sporočilo je popravil Sisy -- 26.8.2006 19:13:02 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 26.8.2006 19:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sisy, kake neumnosti pa ti počneš, prid k meni če ti je dolgčas. sam nehi z testi. Verjamem da si neučakana, saj sem že jaz neučakana in čakam vaše novice.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?