|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
23.8.2006 16:45:32   
Anonimen
teira nič ni narobe..sploh pa je to tako na hitro opravljeno, da ni panikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
23.8.2006 16:45:53   
teira
Poopsie za user posted image  absolutno velja, s tem, da nas bo zdaj več user posted image . Naš KKR user posted image  je pridobil nove članice user posted image .

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.8.2006 16:48:13   
teira
Hvala Poopsie  za odgovor user posted image . Njemu je še huje, pa kaj ko nimava kaj? Upam, da ga bom razveselila s kako dobro novičko user posted image  in da me ne bo Reš grdo gledal, ker bom sama user posted image  Eh veš kaj, se mu bom lepo user posted image  pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.8.2006 16:49:28   
Anonimen
palačinke so že pospravljene, me je user posted image tak žalostno gledal, ko sva zadnjo snedla user posted image .
Taka sem mal še iz časov tekmovanj, drgač pa si ne dovolim takih smeškov user posted image , zdaj ko imate ve take dobre novičke. Ni fer do vas. Pa še user posted image me vseen mal pokonc drži, mi meče flaše pod kavč pol pa laja, naj mu pridem iskat user posted image . Je pravi user posted image , tak kot lastnik ni kaj user posted image .

Aja prostitutek mu bolj pravi iz tega razloga, da takoj ko ga pobožaš, je že na hrbtu in noge narazen tiščiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
23.8.2006 16:50:28   
Anonimen
teira..čim več nas je bolje bouser posted image
Reško ne bo nič rekel...splog če bo tako dobre volje kot je bil danes..že na punkciji je bil tooolk prijazen in še dons na transferju..nisem mogla verjet..user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
23.8.2006 16:52:05   
Anonimen
Teira jaz sem šla skozi celotem postopek sama, brez user posted image , pa ni bilo nič narobe, on je glavno opravu, zdaj je samo še smetana ostala, ki pa jo bosta oba čez 9 mesecev lahk polizala user posted image . Pač te ne bo zdaj za rokico držal, se ti bo pa sigurno takoj ko bo lahk odkupil za vse za nazaj. verjemi, ker vidim, da mu je hudo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
23.8.2006 16:53:42   
teira
Ja na punkciji sem bila tudi jaz presenečena nad njim. Bravo Reško user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.8.2006 16:53:56   
Anonimen
a zame tudi velja še kavicauser posted image al ste me avtomatsko zbrisale iz KKRuser posted image . A si je treba nabavt take očala, da se med sabo prepoznamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
23.8.2006 16:54:45   
Sisy
Mišek-tut jst mam prostitutko doma...16 let staro maltežanko k se proda za kos čokolade al pa pet minut čuhanja..se takoj vrže na hrbet pa noge narazen user posted image

poopsie-glede kluba RKK sm se pa tok nasmejala...najprej sem ful študirala kaj to pomen no in končno preberem...sem skor od smeha počla...dobra fora...me veseli da sem članica user posted image  Kolk je članarina? user posted image user posted image  (a mam na staž kej popusta? hihi)

Teira-na ET greš lahko komot sama je zelo hitro fertik...Mogoče bi jaz priporočala da je partner zraven pri punkciji (kot pomagač user posted image -da drži pest na trebuhu) drugače pa po mojem ni problem.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.8.2006 16:57:56   
teira
Mišek hvala user posted image ! Vem, da je tako in da mu je hudo, ker si je res želel bit ob meni. Pa dobro, če ne gre drugače bo v redu tud tako user posted image
Ja kok ste zlate user posted image  user posted image .
Zdaj grem počasi domov si nabrat moči za jutrišnji veliki dan. Držte user posted image  user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.8.2006 16:58:09   
Anonimen
No sisy pol vse na istem, pa še isto blond psa mave, s tem, da je moj višavc.
P atudi punkcija brez partnerja s eda preživet, jaz sem jo dvakrat, zdaj na zadnje, je celo bilo še boljš kot takrat koje bil zraven. vse se da če se hoče

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
23.8.2006 17:00:01   
Anonimen
se vid kolk napak delam, ko tipkam z eno roko, v prstu še kljuva, pa kri se eš ni čist ustavla, če ne bo boljš, bomo jutri šli na šivanje. še to, ko ma vrag user posted image mladiče jih ima velik. sam naj raje ostanejo pr men, da se ne bi še k vam naselili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
23.8.2006 17:01:10   
Sisy
ja sej moja je mal mešanka...nismo čist zihr a je biu fotr maltežan al višavc user posted image  je mešanca obojga user posted image

sej vem da gre tut brez partnerja...no fino pa je (če je opcija)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.8.2006 17:02:14   
teira
No zdaj  sem pa polna energije in pripravljena na štart. Hvala  za nasvete glede "iti ali ne iti "sama...user posted image .
Mišek ne hecaj se! Normalno da si članica KKR user posted image  kako pa drgač. saj si ena od ustanoviteljic. Črna očala, pa sploh niso slaba ideja. Torej ko bo čas za user posted image  bomo morale imeti user posted image  kot razpoznavni znak.

čaaaauuuu 

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.8.2006 17:52:44   
Anonimen
Sisy smo te prov vesela tako, da članarina pri tebi odpadeuser posted image ..nebi pa bilo slabo, če bi nas presenetila s kako sladkarijo...recimo, da je to neke vrste članarinauser posted image

MIŠEK, seveda kava velja zateuser posted image , si nora kako si si pa ti to predstavljala..brez tebe no wayuser posted image

teira, drži se...same lepe misli in jutri sem s tebojuser posted image

Lepo se imejte in upam, da se čimprej slišimo in beremouser posted image user posted image
Vsem najlepeše in bodite pridne
pozdravčekuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
23.8.2006 19:33:02   
Liya
Bejbe čao a mogoče kaj veste kaj se je zgodilo z MOJCO 9000,sploh jo no na spregled?????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.8.2006 20:52:09   
kapica
Misek, groza, pa tako smo drzale pesti da bi se kaj obrodilo. Zelo mi je zal, ko sem to prebrala, so mi kr solze na oci prisle user posted image user posted image , ceprav si rekla da ne smemo biti zalostne.  Pa po vrhu vsega se tvoj prst. Madonca no, naj pride tvoj dragi cimprej nazaj, da te potolazi za vse te "udarce". Uboga, bi te kr na user posted image  povabila, ce ne bi bila takooo dalec.
Poopsi, uh, super, ti si bila pa pridna. Cestitam za dva user posted image user posted image  in seveda drzim pesti da se obdrzita!!! Sissy, tebi seveda tudi za tvojega user posted image . Prosim, prosim,  naj bo ta krog bolj uspesen kot prejsnji.
Teira, brez skrbi, transfer gre tako hitro mimo, sploh se ne zavedas. Boli tudi ne, mores se normalno obnasat kot da ne bi nic bilo, ce se da user posted image . Tako da ce je dragi zraven ali ne, je vseeno.  Drzim pestke za jutri!

Ta teden se pa veliko dogaja, a? user posted image  za vse.

Mimogrede, jaz sem bila danes na razgovoru kako bo slo naprej in bom verjetno sla oktobra znova z dvema zamrznjenckoma v postopek. Juhu za mene user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.8.2006 22:01:57   
koala
Pozdravljene vse članice in nečlanica KKR.
Sem videla da ste me pogrešale, samo sem potrebovala malo odklopa. Sem pa skozi mislila na vas in držala pesti, da preživite punkcije in transferje ter čas do rezultata.

Aja Mojca9000 pa uživa na user posted image .

Ajde punčke, pridne bodite, gram jaz zdaj mojo mačjo princeso crkljat, ker me že gnjavi in mi skače po tipkovnici.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.8.2006 15:36:09   
Anonimen
Hej pupe iz KKR user posted image , kje pa ste. Teira in sisy vidve bi mogle dans neki poročat, če se ne motim. Takoj na raport!!!!!

Kapica še malo pa se začne tudi zate user posted image , zdaj te le še čaka eno dolgo čakanje. Ampak se bo splačalo, boš videlauser posted image , mi boš pol lahk v dubaj pisala o dobrih novičkah user posted image user posted image .

Koala, tudi azte bo pršu ta čas, sma ne obupat, hitro nasmeh na obrazuser posted image , pa bo takoj boljš

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
24.8.2006 17:45:52   
Sisy
evo mene user posted image  Evo prvi dan po et pa že kup problemčkov-boli buši,boli križ....ah ja sej ne vem a je to dobr al slabo...

Madona kdo bo zdržu celih 14 dni? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.8.2006 17:50:51   
teira
oooj pa se še jaz oglasim user posted image .
Kako ste punce drage? Jaz za enkrat zelooooo dobro user posted image . Danes sem imela transfer, oplodila so se vsa 4 jajčeca in sedaj toplo gostim moja user posted image  user posted image  angelčka. Cel dan se že z njima pogovarjam in nevem kako naj se obnašam user posted image . Sem čisto user posted image .
Toliko od vaše user posted image  Teire.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.8.2006 19:02:18   
kapica
Sissy in tiera , cestitam  user posted image user posted image user posted image .

Cas vama bo tako hitro minil , samo na nekaj drugega je treba mislit in se delat kot da nic ni, ceprav vem kako je to tezko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.8.2006 19:09:38   
Sisy
hojla punce kje ste? Da se majčkeno pofočkam,jaz sem ok,razen močnih bolečin v jajčnikih in križu ki se še kar nadaljujejo.....

Teira kako si kaj ti?

Pa ostale? No javite se kaj

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.8.2006 19:11:18   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Sissy in tiera , cestitam  user posted image user posted image user posted image .

Cas vama bo tako hitro minil , samo na nekaj drugega je treba mislit in se delat kot da nic ni, ceprav vem kako je to tezko.

težka bo ja..čakat ceeelih 14 dni...Mene je že premagalo in sem vsa nestrpna (ker nisem imela boljšega dela- pa so mi šle neumnosti po glavi) letela po test in seveda je bil negativen...logično saj je šele 3 dni od transferja...ok ja...smotana sem...na kvadrat!user posted image  

< Sporočilo je popravil Sisy -- 26.8.2006 19:13:02 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.8.2006 19:17:14   
Anonimen
ja sisy, kake neumnosti pa ti počneš, prid k meni če ti je dolgčas. sam nehi z testi. Verjamem da si neučakana, saj sem že jaz neučakana in čakam vaše novice. 

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?