Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 16:21:10
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Avatar bi še več ljudi pritegnil...nekateri bi šli prav zaradi avatarja na moj nastop.Da vidijo ,katera je to.... Jaz še. Samo zato.
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 22:15:44
|
|
|
|
Baldi
|
demonstrirala. IZVIRNO SPOROČILO: Radha Baldi,sploh se ne izmikam,ker sem itak od začetka rekla,da ne bi demonstrirala. Jah pol pa nč, no. Mi2 z Marogico sva ti hotla sam mal pomagat. Če si premisliš, pa kar pokliči. Samo moraš računat s tem, da bomo naslednjič mi postavljali pogoje in ne ti Aja pa še to. Kje pa piše, da nimamo dnarja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2006 22:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 22:35:04
|
|
|
|
Marogica
|
Radha, mi postavljamo samo en pogoj. Glavni oder je na Dravi-plavajoči. Torej, znati moraš samo plavati. Ostalih pogojev ne bomo postavljali tako veliki zvezdi, kot si ti. SE pa strinjam z Baldijem-denar ne igra pri nas nobene vloge-mi hočemo samo kvaliteto.
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 22:37:42
|
|
|
|
Baldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Radha, mi postavljamo samo en pogoj. Glavni oder je na Dravi-plavajoči. Torej, znati moraš samo plavati. Ostalih pogojev ne bomo postavljali tako veliki zvezdi, kot si ti. SE pa strinjam z Baldijem-denar ne igra pri nas nobene vloge-mi hočemo samo kvaliteto. Se podpišem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2006 22:40:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 22:47:36
|
|
|
|
Marogica
|
Nič ne skrbi za robček, bomo imeli mi rezervnega pripravljenega. Ti samo povej kakšna barva ti je všeč. Sicer pa nismo mislili, da bi to v vodi izvajala, ker Esther Williams pa zopet nisi, oder je NA Dravi, tebe pa smo si zamišljali na odru. Če ti je prav.........
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 22:51:51
|
|
|
|
pravljica
|
ja no...in kje je robček ves čas
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 23:02:14
|
|
|
|
Baldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica ja no...in kje je robček ves čas Radha razloži, ti baje že znaš IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Sicer pa nismo mislili, da bi to v vodi izvajala, ker Esther Williams pa zopet nisi, oder je NA Dravi, tebe pa smo si zamišljali na odru. Če ti je prav......... Radha, ej, a se ti sploh zavedaš s kom maš opravka, no
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 23.8.2006 23:21:53
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz pri nobenem od teh dveh linkov nič ne vidim ZAKAJ????
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 9:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 10:35:16
|
|
|
|
Baldi
|
A zdej, ko nimaš več argumentov, pa poskušaš z nekimi nizkimi udarci, pa to...me sploh ne gane Jest vem samo to, da mi2 z Marogico stojiva za svojimi besedami, anede Marogica Cipresa, kaj pa jest vem, zakaj ti ne odpira. Men odpirata oba linka. Je pa res, da včasih stran dolgo nalaga . Probi mal počakat
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 16:28:08
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Baldi Jest vem samo to, da mi2 z Marogico stojiva za svojimi besedami, anede Marogica Midva VEDNO stojiva za danimi besedami, ponavadi celo sama sebe prekosiva z dejanji.. Tako, da Radha, ne dvomi v naju... CIPRESA, saj nisi nič zamudila, ker glavna zvezda je Radha, "Martinka" je sigurno samo amaterka v iskanju robčka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 16:35:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 20:54:57
|
|
|
|
pika74
|
Zakva dons na tej Ursuli Martinez nč muska ne dela ? Sm hotla mojmu pokazat, pa ni blo nč muske... pa sm preverla to frštekarijo in računalnik... pa sam pr Uršuli ni delal? A vam dons dela?
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:01:48
|
|
|
|
Baldi
|
Men tud ne dela Ziher ma kej Radha prste vmes. Očitno ne prenese konkurence
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:03:29
|
|
|
|
pika74
|
Jst sm dons ene 10x probala... in vem, da bi bla tud mojmu ful všeč. Sam nism hotla pokazat brez muske...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 21:04:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:06:24
|
|
|
|
pika74
|
Uuuufffff kva nej pa zdej možu pokažem
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 21:11:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:14:40
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Ja,jaz sem pokvarila ta link Nimate kej gledat konkurence...če se ji sploh lahko tako reče...phe... Najprej biznis,potem vam pa mogoče nazaj popravim link Tako pa se nismo zmenili....enostavno izločiti konkurenco in "špilati" monopolistko. Pa ti si kot Telekom......To je pa res najlažje.... Kako pa naj midva z Baldijem primerjava kvaliteto in se odločiva? Barvo robčka pa za naju seveda ni problem. Mogoče eno "tehnično" vprašanje-mora biti vlažilni ali kar navaden, iz blaga?=
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:15:45
|
|
|
|
pika74
|
svilen
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 21:18:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje je rdeč robček? 24.8.2006 21:20:17
|
|
|
|
pika74
|
a frizerja tud rabiš
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 21:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?