|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
17.8.2006 15:30:16   
Anonimen
Kmalu bomo morali prinesti blato v zdravstveni dom zaradi zdravniškega potrdila za v vrtec.
me pa zanima kako ste ve prinesle blato?ja vem malce čudno vprašanje user posted image
A ga naj dam kar v folijo user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
17.8.2006 15:32:17   
Mina1
V lekarni dobiš tako malo sterilno posodico z žličko in vanjo daš blato in to je touser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 15:34:18   
Anonimen
a res.
vav,tega pa nisem vedela
jaz bi kar v folijo zavila,kot svizec čokolado user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 15:35:12   
Mina1
Ti pa si slikicauser posted image , posodico ti lahko dajo tudi pri otrokovem pediatru, ma v lekarni stane cca 100 sit.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 15:39:02   
Anonimen
ja,tukaj se bom še marsikaj naučila user posted image
bom kar šla v lekarno iskat

Hvala Mina

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 15:42:38   
Anonimen
jaz bi kar v folijo zavila,kot svizec čokolado

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro,  da nisi nesla cele kahle s sabouser posted image

zdaj pa me še zanima: ali bi jo/ga oblikovala v kroglico ali ploščicouser posted image user posted image

P.S.

če nimaš binglja med nogami si zgoraj pri niku še spol popraviuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 17.8.2006 15:44:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 15:46:45   
Anonimen
Ja kar smejte se mi ,saj jaz se tudi z vami user posted image
sem premišljevala,če bi res sploh pisala sem,ker se mi ni zdelo nič nenavadno da bi dala kar v folijo.Pa sem rekla bom napisala mogoče ima katera boljši način kot folijo
In huh,dobro,da sem user posted image
lahko bi si samo zamislila poglede od sester user posted image

URSKA zagotovo bi bila ploščica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 17:34:51   
Anonimen
jaz bi kar v folijo zavila,kot svizec čokolado

user posted image user posted image user posted image user posted image  Noro! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 18:07:21   
NRMM
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

jaz bi kar v folijo zavila,kot svizec čokolado user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako ja, si vse nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Že dolgo nazaj je v naših krajih ful razsajala neka črevesna viroza in smo vsi nosli vzorce tja v tistih malih flaškah. In pride ena iz hribov starejša gospa, ki je prinesla kar v literskem kozarcu za vlaganje drekec na testing, ajd ok da bi blo tega mal in zavito nekje, ampak kozarec je bil poln in prinesla ga je kar v rokah, kot kozarec kislih kumarc user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 19:35:00   
Anonimen
je prinesla kar v literskem kozarcu za vlaganje drekec na testing, ajd ok da bi blo tega mal in zavito nekje, ampak kozarec je bil poln in prinesla ga je kar v rokah, kot kozarec kislih kumarc .

mogoče ga je pa par dni zbiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 20:21:51   
Anonimen
To je pa višek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2006 21:16:07   
sasa30
Tako od srca se pa že dolgo nisem krohotala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2006 21:21:26   
renata79
user posted image user posted image tukaj se pa res človek lahko nasmeji in sprosti. Ko sem imela v srednji šoli prakso v bolnici sem mogla nest kozarček neki gospe,ki je bila bosanske narodnosti in ji naročila naj prinese blato.Ženska me je že ko sem ji govorila nekam čudno gledala.No,in kaj je naredila-šla ven pred bolnico in lepo napolnila kozarček z BLATOM

vsi so rekli da sem drugačna.....

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2006 21:23:21   
Anonimen
Jaz se pa vedno sprašujem kako zbirate blato. Ok pri malem otroku, ki kaka v kahlo razumem. Kako pa odrasli? A se pokakate na papir, pa vzamete vzorec ali kakouser posted image . Ali ko vam še štrli tista zadeva ven hitro malo popraskateuser posted image

(odgovor članu sasa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2006 21:27:12   
renata79
ja,hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsi so rekli da sem drugačna.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2006 21:27:46   
mojčika
 user posted image Tudi jaz se tako od srca pa že dolgo nisem krohotala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali ko vam še štrli tista zadeva ven hitro malo popraskateuser posted image

Ja na papir ja, menda ne s krtačko  user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.8.2006 21:28:51 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2006 21:31:04   
Anonimen
Kaj pa če bi se kar v pisker pa tako odvzeliuser posted image

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2006 21:33:42   
bobika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2006 21:37:10   
Anonimen
Me veseli,da vas moja nevednost tako nasmejiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.8.2006 21:51:43   
ursa_p
Dejte prosim nehat, ker bom pocila od smeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.8.2006 22:01:40   
popek
Ste me pa nasmejale!user posted image

Pri nas pa ni potrebno za vstop v vrtec prinesti blato, ampak prineseš bris otrokove danke. V laboratoriju ti dajo objektno stekelce, na katerega je nalepljen saloteip. Dobiš tudi navodilo, kako to storiš. Zvečer rito umiješ in nič ne namažeš s kremo. Zjutraj ne umiješ rite, odlepiš saloteip in ga s prstom pritisneš na otrokovo danko. Potem ta saloteip nalepiš nazaj na stekelce in ga prineseš zavitega v čist pair v laboratorij. Na saloteip se primejo morebitni zajedalci oz njihova jajčeca, ličinke in kaj vem kaj še vse.

Sicer pa za blato obstajajo posebni lončki, ki imajo tak pokrovček, na katerega je nameščena žlička. Dobiš ga v laboratoriju.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.8.2006 22:11:08   
Anonimen
meni niso nič povedali kako moram prinest blato s sabo.Kot da že vse znam
dobro,da sem vprašala,saj bi se totalno pogreznila v zemljo,ko bi jim v foliji prinesla.

Sicer pa bi se vsaj sestre dobro nasmejale ali pa tudi ne user posted image user posted image

(odgovor članu popek)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.8.2006 23:06:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men si pa faca, ker si vprašanje zastavila pod svojim vzdevkom in ne kot anonimna. In face so mi vse, ki te niso kar takoj napadle, češ, to bi pa mogla vedet intakonaprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je všeč, da se lahko pogovarjamo kot ljudje....kar je enemu čisto samoumevno, nekoga drugega spravlja v dvome....zato pa je forum, ne?user posted image

Nočka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.8.2006 23:43:52   
petra81
Sanjab

to si tako lepo povedala!!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.8.2006 0:19:15   
Anonimen
A bi mogla biti anonimkauser posted image
Ok,drugič bom ,da se ne bom tako osramotila user posted image
sanjab naj napadajo,če se jim da.Moja obramba delujeuser posted image

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?