Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 13:48:37
|
|
|
|
KIRA
|
men je najlepši del dneva vedno, ko se moje punce pridejo crkljat k meni. ponoč pa možek. hihihi.
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 13:49:53
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jutro zagotovo ni, ker moram vstat sredi noči za službo Je pa najlepši večer, ko smo vsi 3je doma skupaj.
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 13:50:21
|
|
|
|
KBM
|
Popoldan,ko pride fant iz službe in skupaj uživamo preostanek dneva in vidim kako Karin uživa ko ima oba na razpolago!! Pred spanje,ko jo kopava in uživa v vodi Pa zvečer,ko vidim kako spokojno spi kot kakšen angelček !! Pri nas je samo zjutraj malo bolj dolgočasno,ker Karin spi!!
< Sporočilo je popravil Boris -- 3.8.2006 13:51:19 >
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 13:58:46
|
|
|
|
Maxica
|
Zvečer, ko smo vsi doma, in se 100% posvečamo en drugemu. Sploh zadnje čase, ko gremo vsi trije , in (+še en v trebuščku ) v najino zakonsko posteljo in se imamo fajn.
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 14:00:34
|
|
|
|
Fani.M
|
Kosilo. Ni ga čez hrano
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 14:15:06
|
|
|
|
anitaz
|
Obožujem jutra! Zelo rada zgodaj vstajam
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 14:21:36
|
|
|
|
ona
|
Večer,ko se vsi crkljamo in igramo na kavču
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 14:21:59
|
|
|
|
barbara b
|
Zgodnji zajtrk v miru in tišini ko moja dva še spita. Obvezo mora biti zraven križanka in velika kava z mlekom.
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 15:36:59
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Obožujem jutra! Zelo rada zgodaj vstajam se bom kar pod tebe podpisala :)...in se komot vidmo na jutranji kavi :)
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 15:49:42
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Obožujem jutra! Zelo rada zgodaj vstajam se bom kar pod tebe podpisala :)...in se komot vidmo na jutranji kavi :) he he....kje že? Samver in d midl mejbi
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 16:27:38
|
|
|
|
baguSka
|
Odvisno od tega kdaj grem na wc. A je to zjutri al zvecer, vazn da se fino spraznm.
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 16:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
noč...ko spim...
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 3.8.2006 22:29:48
|
|
|
|
Pupica
|
ko ni lune je kr cel dan lep namreč! Najlepše mi je zvečer ko se okopamo in počasi spokamo spat in ko gledam cukrčke male ko se drenajo okoli mene....in se crkljamo,... IZVIRNO SPOROČILO: KIRA men je najlepši del dneva vedno, ko se moje punce pridejo crkljat k meni. ponoč pa možek. hihihi. No pa ta zadnj stavk od Kire
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 4.8.2006 6:17:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Obožujem jutra! Zelo rada zgodaj vstajam. Tud jst. Ker v miru popijem kavo, pa nobeden ne teži, ker vsi še spijo ...
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 4.8.2006 11:43:47
|
|
|
|
Micy
|
Obožujem popoldneve ko pride domov moj dragi ,in ko vidim Hano kako se iskreno nasmeje ko ga zagledam, rada imam tudi nedeljska jutra ko naju Hana zbudi , ko naju iz posteljice pogleda s tistimi svojimi lepimi učki. Obožujem trenutke ko smovsi trije skupaj.
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 4.8.2006 17:03:53
|
|
|
|
pika74
|
Najbolj všeč so mi jutra , ker vem, da je takrat še ves dan pred mano .
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 4.8.2006 18:43:05
|
|
|
|
nina6
|
Najbolj so mi všeč jutra, čeprav zelo rada spim, po drugi strani pa zelo uživam. če mi uspe zgodaj vstati. Takrat v miru kavo spijem. Aja, pa da mi ni treba v službo. Takrat res uživam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2006 21:38:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 4.8.2006 21:42:49
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Obožujem jutra! Zelo rada zgodaj vstajam jaz blazno rada vstajam zgodaj zjutraj, ko sem na dopustu - kje na morju. ni lepšega, kot da se skopaš, čisto sam napopolnoma prazni plaži, ko drugi še spijo, ali pa zajtrkujejo. resda da je malo bolj mrzlo, ampak tisti filing, pa tista kristalno čista voda, pa prvi sončni žarki, ki poplesujejo po morju in dražijo oči... to je takooo fino. pa jeseni je lepo zjutraj, ko je vlažno, pa megla. pa ko listje pada z dreves. takrat vse takooo lepo diši, sveže, rosnato. ne znam opisat.
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 5.8.2006 11:28:55
|
|
|
|
kapica
|
Ko zjutraj ni treba iti v sluzbo, in imava cas polezavat, pa celo jutri zajtrkovat. Ali pa zvecer ko skupaj kak film pogledava. Pa trenutek ko je sluzbe konec in lahko grem domov, to je pa res najlepsi del dneva, ne glede na vse drugo .
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 7.8.2006 13:39:11
|
|
|
|
SaaS
|
Že od nekdaj imam najraje jutra . Zdaj pa sploh, če mi uspe, da vstanem pred malima dvema razgrajačema in imam kakšno minuto zase .
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 7.8.2006 14:16:35
|
|
|
|
Mojca20
|
Popoldan, ko pridem domov in stisnem k sebi svojega sončka, ko gremo potem skupaj v trgovino, se igramo in brcamo žogo
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 7.8.2006 16:39:14
|
|
|
|
niki5
|
zvečer, ko se vse umiri jutra pa imam rada takrat ko mi ni treba zgodaj vstati, namreč sem bolj nočni človek, ki težko zjutraj vstane
|
|
|
|
RE: Vaš najlepši del dneva? 7.8.2006 16:40:56
|
|
|
|
niki5
|
še to sem se spomnila.. večeri me pomirajajo.. ko sonce zahaja mi je prečudovita svetloba in rada opazujem oblake na nebu in njihove oblike.. vzhajanje sonca se tudi ne bi branila, samo kaj ko vzide prezgodaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?