Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naslov na odločbi za bolniško 7.8.2006 12:03:09
|
|
|
|
Samoyedka
|
Jaz sem bila v isti situaciji- stalno bivališče še doma, na začasnem pa dejansko živim. Sem poslala mail na krajevno pristojni Zavod za zdravstveno zavarovanje, jim zadevo obrazložila in prosila, če mi javijo, da je sporočilo prispelo v prave roke- so mi javili in potem tudi odločbe prav pošiljali. Me je pa enako kot tebe bilo strah zaradi kontrole, pa tudi malo nerodno je bilo, ker na stalnem naslovu pogosto nikogar ni doma. Ali pa osebno stopi do njih.
|
|
RE: naslov na odločbi za bolniško 8.8.2006 9:33:55
|
|
|
|
Naja30
|
A to glede naslova, kam naj ti pošiljajo, se zmeniš pri G?
|
|
|
|
RE: naslov na odločbi za bolniško 8.8.2006 11:09:40
|
|
|
|
Samoyedka
|
Naja, zmeniš se z Zavodom za zdravstveno zavarovanje
|
|
RE: naslov na odločbi za bolniško 8.8.2006 12:58:57
|
|
|
|
_andreja_
|
jz jim pa včeri pisala mail pa mi še dans niso nč odgovoril..... kdaj so pa teb takoj al si morala čakat???
|
|
RE: naslov na odločbi za bolniško 9.8.2006 17:19:45
|
|
|
|
_andreja_
|
sm ravnokar dobila odgovor, da so dobilo moj dobis in ga poslali naprej, super tko da je pomoje o.k. (če pa ni mam pa tud shranjeno, če pride do komplikacij......)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?