zverca
|
Živjo! Nekaj me zanima... Ufa... to je bilo že decembra, ko me nekega večera pokliče sestrična in me vpraša, če mi je kaj znana ena številka? Pa mi je bila res, ker sem pospravljala sobo, v kateri živiva s fantom. Namreč je bila ena škatla od sim kartice, in ista cifra. Povedala mi je kakšne smsje je dobivala- če ugane kdo ji piše, jo pelje na večerjo, da nobenmu ne sme povedat,.... v glavnem, način pisanja je bil tak, kakršno ima moj. No, ga vprašam, reče da ni on, mi očita, da mu ne zaupam, gor dol. zjutraj reče, da ne ve če me bo še kaj poklical in gre. Ok, 4 dni ne duha ne sluhja o njem, grem jaz do njega, se pogovoriva, mi sveto obljubi na mami, da ni bil on, da je bil en kolega, da kaj bi on z njo (je bivša punca od njegovega bivšega) in da ni biil on. Ok, nekako mu "verjamem", čeprav vedno kaj posumim, da le mogoče je bil on. Potem mi januarja predlaga, če bi imela otroka, jaz še vedno razmišljam o tem.... Zdele pa spet pospravljam to najino sobo, in najdem na tleh izgubljen listek, z njeno tel številko! Drugače mislim da res nima z njo nič, ker mi ona vse pove, sva zelo prijateljice, on dela cele dneve, ona ima drugega, vse... ampak... Kaj naj sedaj naredim? Konec tedna nameravava iti na dopust, pa ne vem, ali naj tisti listek nastavim nekam, da ga bo sam videl? Naj pustim vse skupaj in opazujem kako bo naprej...? Kaj mi predlagate? Naj odidem?
|