|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naveličanost partnerja
26.7.2006 10:14:46   
Anonimen
Povejte prosim, ali se to vam tudi dogaja. Po rojstvu otroka sva se s partnerjem oddaljila. Jaz ne čutim več do njega nič, no al pa mogoče malo. Najraje bi vidla, da bi odšel od naju in naju pustil samo. Skoz me nekaj komandira ,da nič ne naredim vredu za tamalo. Če jo kregam ni vredu ,ker se kao baje skoz samo derem nanjo, kar pa ni res, hočem da me samo uboga, kajti vsako stvar ji moram  reč 100 x in potem je jok ker me noče ubogat in že leti k atiju po potuho ki ji jo takoj da in to iz dneva v dan. Pa mu rečem naj se ne vtika ko jo jaz kregam pa nič, če pa je slučajno obratno pa že peni da mu hočem zbijat avtoriteto. Ko sva same in ga ni doma je mala čisto drugačna. Pridna je in me uboga spat grema že ob 9, ko je ati pa je kaos. Ati še malo bi bla v sobi in se igrala in to sem ti še pozabila povedat in ga obrača. Potem mi moj reče da sem ljubosumna na lastnega otroka kar pa ne drži, hvala bogu da jo ima rad ampak to kaj dela je preveč. On je odrastu brez pravega očeta, ker sta z mamo šla pri njegovih 3 letih narazen in je živel z očimom, ki mu je tak kot oče ni razlike. Tako da se zdaj sprašujem, če hoče sebi dokazovat kako dober pa je on kot oče, češ nisem kot moj. No skratka gre mi na živce, vse na njemu me moti. ne vem kaj naj naredim. ko mu rečem naj gre pravi da brez male ne jaz je tudi ne bi pustila z njim pa ne vem kaj si naj začnem. včasih ko me že ful razživcira si mislim kaj pa če bi jaz šla od njiju ampak kaka mama bi bila. najbolj pa me boli, ko mi je mala zadnič rekla,veš mami ko ni atija je lepše, ker ko je doma se samo krega nate, jaz pa to nimam rada, pa je stara 4 leta. šlo mi je na jok, ker otrok tudi že vidi da med nama ni vse o.k. tako malo sem se potolažila, zdaj mi je malo lažje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
26.7.2006 10:28:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naveličanost partnerja
26.7.2006 10:29:12   
Anonimen
No skratka gre mi na živce, vse na njemu me moti.

Tole in vse ostalo ne kaže na nič dobrega. zdaj ali se bosta potrudila in se na novo zaljubila (kako ne vem, če bi, bi se že jaz)  ali pa zaključila zgodbo in šla vsak sebi.

Sva pa tudi midva skoraj na dveh kontinentih user posted image  Velikokrat, ne vedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2006 10:32:12   
total
Če res ne vidiš nobene rešitve za vaju,pa pejta narazen,bolj boš tole vlekla slabše bo zate in za punčko.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2006 10:47:29   
sanasan
te popolnoma razumem, jaz sem tudi imela tako obdobje in sem tudi razmišljala, da bi se s tamalo kar spokala...

kaj pa če bi si enkrat zares vzela čas, se pogovorila kaj vaju moti drug pri drugem ter napisala seznam stvari oz.pravil-kompromisov, kako se bosta obnašala oziroma vzgajala hčer...pri tem morata res upoštevati želje drug drugega in se dogovora kolikor toliko držati...če so pa preveč različne-midva sva se odločila, da si občasno deliva čas-ko je on s tamalo, se jaz NIČ ne vmešavam, čeprav mi grejo včasih kar lasje pokonci pri njegovih prijemihuser posted image ...ni lahko, pomaga pa precejuser posted image .... tamala (21m) točno ve, kaj lahko pri kom... se še bliska včasih, jaz poskušam njegove komentarje preslišat in jih je manj....pa mir v hiši
pri nama je precej pomagalo!

želim ti veliko potrpljenja in železnih živcev!!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2006 10:54:30   
sanasan
aja, moj je sčasoma spoznal, da lažje shaja z otrokoma, če se drži mojih (saj nisem zastonj učiteljicauser posted image ) vzgojnih principovuser posted image  tega sicer nikoli ne bo priznal, je pa resuser posted image

jaz ga sedaj večinoma pustim čisto pri miru, ko se ukvarjam z njima...itak je zaradi dela bolj malo z njima

če ga pa še kdaj prime vmešavanje, ko se jaz ukvarjam z njima, mu pa z nasmehom rečem 'no, sedaj bo pa oči to naredil'...in se lepo odstranim...pa je že čez minutko 'po moje', ker se njegove metode ne obnesejouser posted image
poskusi nekaj časa tako, ampak po moje je večina moški prekomot in potem stvar bolj prepustijo mamam...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2006 10:55:42   
sanasan
joj...hotela sem reči, da ga pustim pri miru, ko se ON ukvarjA z njima...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2006 11:05:07   
Anonimen
joj lepo ste mi napiale vse to ampak sva obadva fejst trmasta in noben noče popustit in priznat napake. res sem že čist zmešana od tega. ne bi rada bila tsita coprnca ki bi otroku vzela očeta ki ga obožuju. ati je zakon.ati gor ati dol vse kar reče ati je sveto mami kot da je ni je luft.ko pa je bolana in je treba vzet bolniško pol pa bo mami in zvečer za spat je pa mami tudi dobra. mala je že pol pubeca. žogo brca kot ati vse dela kot ati.ati je njen vzor. pa ne me narobe razumet nisem ljubosumna na otroka ampak razočarana pa sem, ker jaz nisem zanjo nič, pa tako jo imam rada in tako močno sem si jo želela. samo ko je ati sem jaz duh me ni in zakaj ne? ker ati vedno kaj najde da me pred njo zabije ona pa to že razume in seveda vse sebi obrne v prid. groza.

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2006 11:05:13   
KIRA
včasih tud. mal živčki, ker te otrok zna sprovucirat, mal neprespanost, mal skrbi, pa skočiš za vsako figo. kaj čmo. so pač dobri in slabi časi v zakonu. sam preživet jih je treba skupi, pa bo.
kakor se meni sliši, bi ti rabla mal pavze, pa naj se ati zanjde sam s tamalo. no, vsaj jaz bi. vem, da sedaj rad kaj poštenka, ampak brez mene pa bi bil dobesedno zgubljen. pa še tašči bi jo porinu.
to pa sam prek mojega trupla. tako da raj potrpim kak dan, pol pa spet gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2006 11:44:49   
Anonimen
Tole zdaj mnogim ne bo vsec.. in tudi meni ni posebno vsec.. ampak na morem pomagat, ce je pa res.. Sem stestiral.. in na zalost je res tko..

Torej.. vse kar te moti na partnerju je v bistvu tvoja lasnost, ki ti ni vsec in bi se je rada znebila.
Lahko je tudi tako, da njega veliko moti na tebi, kar pomeni, da on poseduje te lastnosti, ki jih najde na tebi.. in se jih zeli resit, zato ga motijo..
Obicajno pa gre tole z rokco v rokci..

Situacija je ravno pravsnja, da kaj koristnega naredis iz nje.. in potem ko to vse resis.. sploh ni nujno, da ostanes s tem partnerjem, ce ti ne ustreza.. To je potem tvoja (vajina) odlcitev..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2006 11:54:58   
Anonimen
Tazy to kar si napisal ne drži. S partnerjem sva si različna kot noč in dan edino kar je skupno je to da sva izredno trmasta in noče noben popustit. Njega na meni moti vse od karakterja, do oblačenja, vse, mene pa na njemu tudi moti vse, saj po svoje ga še imam vedno nekako rada ampak v meni vre do njega sovraštvo? no ne vem če je to prava beseda, trenutno je ne najdem. sem se mu odtujila, pa ni v igri noben drugi, kajti opažam da sovražim vse moške. ja prav si slišal. ne prenesem nobenega moškega v svoji bližini, ker ste vsi isti. EGOISTI!!!!!!!!!mislite samo nase, na občutke svojih najbližjih pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2006 11:56:05   
Anonimen
Tjazy, oprosti ker sem te preimenovala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2006 11:59:49   
sanasan
veš kaj, pri nas je večinoma tud ati zakon...včasih se cel dan dere ati, ati...pa ga praktično ni doma, ne vem, če jo je 10krat previl, je ne kopa, redko se igra z njo itd.ampak ati je pa ati!!! nekja časa sploh ni hotel reči mami, ampak sem bila še jaz ati!!!ko ap zagusti, je pa samo mami, in enako kot praviš ti, ko je treba spat, ko joka, je bolna...sem pa jaz na vrsti! če se takrat on hoče kaj ukvarjati z njo, se začne dret, kot bi jo dajali iz kože!!!!!!!!!!!!!!
saj zaradi tega se ti ni treba sekirati! otrok točno ve, kdo skrbi zanj! moja, če jo kregam, sploh noče k meni (razen če sva sami!!!)in leti k tistemu, ki ji je najbližji in se dela, da me noče videti.... mene to včasih kar zabava in komaj iz vzgojnih vzrokov ostanem resnauser posted image  če je oči v bližini, mu jo z veseljem prepustim in si privoščim kavico ali kaj podobnega...
veš kaj, poskusi skrb in vzgojo malo prepustit možu...boš videla rezultat! mislim, da se bo tvoj vsaj pri sebi začel bvolj strinjati s tabo...izkoristi ta čas zase, ker ti bo itak kmalu vse bolj prepustil, ko bo videl, da red ni samo tvoja muha, in mu bo mala zrasla čez glavo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2006 12:03:20   
Anonimen
Anonimna, naj ti bo vsaj to v tolažbo, da so male punčke res navezane na očete, veliko bolj  kot na mamice, ko pa zrastejo, se pa kar naenkrat z njimi ne razumejo več toliko in postanejo mamine zaupnice. Tako da glede tega, da imaš punčko, si na boljšem. Pri fantih to ni tako, njim je vedno oče vzornik.
No ja, ni veliko, ampak vsaj nekaj.
Te pa razumem glede moških egoistov in glede tega, da ti gredo fuuuuuul na jetra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2006 12:05:14   
Anonimen
Saj jo on rihta, ker meni mala sploh ne pusti. On jo mora umit zvečer, on jo mora oblečt, vse on počutim se neuporabno, nekoristno. Zjutraj mi edino pusti (mala),da jo porihtam pa še to moram ne vem kaj vse naredit da mi jo uspe ukrotit. ko pa je sama z mano je pa druga pesem, ker nima atija da dobi potuho.

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2006 12:05:20   
darjatimci
Anonimna to,da sta si s partnerjem različna kot noč in dan se ni zgodilo šele po rojstvu otroka.Vsi,ki smo starši vemo,kako se stvari s prihodom otrok v naših familijah spremenijo,ampak naše lastnosti pa prinesemo vsak iz svoje strani.Poskusita se malo skulirat,če pa ne bo šlo,pa veš  kaj je najbolje,po tem kar pišeš se že vidijo posledice pri otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2006 12:06:13   
KIRA
anonimna, mislim da tist zadnji stavek o egoistih več ali manj velja za vse nas. do neke mere moramo biti. ne moremo se v nedogled razdajati, ker se pol izgubimo in ne vemo več, kdo smo.

je pa tako,da so dejansko moški bili vedno učeni, da moraajo mislit sami nase. za to so pa več ali manj krive mame, ki so jih razvajale in jim pustile njihovo moško voljo, namesto da bi jih vključile v gospodinjstvo. koliko je takih, ki jim stežejo od glave do pet, pa niso nikol mignili s prstom. zato tud parterkam ne pomagajo. nočejo, ali pa ne znajo, kaj jaz vem. 
nekateri se tega zavedajo, pa se probajo spremenit, ali pa vsaj po svojih najboljših močeh nardit kar se da. nekateri so pa žal brezupni primeri. jaz imam oboje - slednji je moj fotr, je pobrisu zato, da mu noben ne meče v oči, da je alkoholik. je tako boljš. niti ne zaveda se da je s svojim egoističnim dejanjem po eni srani naredu veliko sranje, ker smo komaj preživeli, po drugi strani pa nam je vzel z ramen veliko breme. dejansko smo nekako vsi veseli, da ga ni blizu. on živi svoje žviljenje, mi pa svojega. za nas defo se itak nikol ni preveč menil.

takšen ki se je pa poskusu nekaj spremenit ali pa vsaj neki potrudit je pa moj mož. vem da ima blazno rad najino deco, ampak še vedno podzavestno pomisli najprej nase. tako je pač vedno počel. pa pač štenka ko mu kaj ni po volji.
ampak jaz se ne dam, nisem tak človek da bi zaradi malenkosti metal puško v koruzo. vsake tolko imava "šolo", včasih kej vala, včasih jo je pa treba ponovit. brez kompromisov in obojestranskega sodelovanja pa se itak nikamor ne pride. tud pri zgoji otrok.
malo sem posplošila, ampak tako je.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2006 12:07:23   
sanasan
mislim, da se ti je verjetno vsega nabralo čez glavo...poskusi it malo bolj na easy, naredi se malo gluho t.j.ne pusti se spovocirati, bodi bolj flegma, če se da, poskusi za kak dan it malo stran, da se ohladita, ker gresta očitno že drug drugemu na živce...midva sva imela eno tako obdobje junija...sedaj ko je pa odsoten, pa švigajo že skoraj osladni smsuser posted image
posveti se sebi, njega pa pusti malo pri miru in prijazno komuniciraj le nujno, pa kaj poskusi obrniti na humor...pri nama deluje!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2006 12:50:32   
srki
Če je pa tako, da mora vse ati narest, pol se pa le vprašaj, zakaj? Verjetno tudi hčerkici nekaj na tebi ne ugaja? Mogoče res karakter* Mogoče se res preveč jeziš na njo in na njo vpiješ, pol pa ni čudno, če hoče samo atija!

Probaj se vprašat, zakaj je do tega, da se en drugega ne marata, sploh prišlo. Žalostno je to, da ti gre kar na enkrat vse na jetra in se nobenemu nič ne sme rečt, nič pokomentirat, imeti svojega mnenja....

In res je, punčke so veliko bolj navezane na očete, vsaj pri nas je bilo tako. Jaz sem se dosti bolj z očetom štekala, z mamo sem našla pravi stik šele sedaj, ko sem sama mamica.

Najin Aljaž se tudi včasih po cele dneve dere, da mora vse ati narest. Zadnje čase ga mami tudi s kolesom ne sme peljat, vse je ati. Pa kaj, meni pa prav paše, pa ta čas lahko kaj postorim, ali za gospodinjstvo, ali pa noge držim v luft...

Hja, trma pa je nekaj zelo hudičevega. Imam eno trmo doma-moj partner. Če bi šla na to, da bi njega čakala, da se začne z mano pogovarjat, kadar se kaj spričkava, potem lahko čakam celo večnost. Saj je vsak po malem trmast. Tudi jaz sem, ampak na koncu mora vedno eden popustit.

A ni škoda nekaj lepega uničiti samo zaradi trme?

Vzemita si čas eden za drugega, pogovorita se, spremenita svoj način. Poskušaj se ponovno zaljubiti v tvojega moža, ne glej samo slabih lastnosti, gotovo ima tudi kakšno lepo. Ena od teh je, da očitno lepo skrbi za otroka.

Ne jemlji otrokovih besed glede tega, da vama je lepše, če sta sami, zares. Res je, da otrok čuti vse to dogajanje, ampak vrjemi, da bi očeta zelo pogrešala. Te besede ti je izrekla samo zato, ker ne želi, da se pred njo kregata oz. da se gledata kot pes in mačka.

Vsekakor ti želim, da bi se vse izteklo tako, kot ti veš, da se mora in da zaradi tega prav nihče ne bo trpel.

Srečno.

Čeprav i

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2006 12:52:47   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

anonimna, mislim da tist zadnji stavek o egoistih več ali manj velja za vse nas. do neke mere moramo biti. ne moremo se v nedogled razdajati, ker se pol izgubimo in ne vemo več, kdo smo.

nisem tak človek da bi zaradi malenkosti metal puško v koruzo. vsake tolko imava "šolo", včasih kej vala, včasih jo je pa treba ponovit. brez kompromisov in obojestranskega sodelovanja pa se itak nikamor ne pride. tud pri zgoji otrok.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2006 13:00:07   
kapica
Jaz bi predlagala da gres mogoce res vstran. Ce lahko pojdi k prijateljici ali pa k starsem za par dni, pa se umiris, glavo spraznes in znova vse premislis.
Mogoce ti bo po nekaj dnevnem pocitku malo bolje in bos lahko trezno razmisljala.
Med tem casom bo pa ati mogoce videl da z otrokom ni vedno lahko ali bo pa hcerkica videla, da ni vedno lepo z atijem oz. te bo pogresala, ker nisi tam.
Poskusi, ampak na vsak nacin rabis malo pavze.

Te pa razumem da pride obdobje, ko se z partnerjem  videt ne mores, ga bi najraje iz stanovanja vrgla, ampak se spet poleze. Ce pa pri tebi ta sovraznost ne gre vstran, potem je pa nekaj vecjega narobe.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2006 13:37:58   
Anonimen
Sem ti odgovoril.. amapk ni objavilo...

Kaj naj zdaj? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2006 13:52:02   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Torej.. vse kar te moti na partnerju je v bistvu tvoja lasnost, ki ti ni vsec in bi se je rada znebila.
Lahko je tudi tako, da njega veliko moti na tebi, kar pomeni, da on poseduje te lastnosti, ki jih najde na tebi.. in se jih zeli resit, zato ga motijo..
Obicajno pa gre tole z rokco v rokci.. 
tem partnerjem, ce ti ne ustreza.. To je potem tvoja (vajina) odlcitev..

Se zelo strinjam. Je pa res, da se človek z leti spreminja, in tisto, kar te prej ni motilo na partnerju, lahko kasneje postane neprijetenj žulj. Ampak vse je v nas...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2006 13:55:49   
nuala
Taka situacija ni dobra za nikogar od vas, za otroka še najmanj.

Tako da, ali se s partnerjem čimprej vzemita skupaj in razmislita o posledicah svojih dejanj ,er se začnita primerno obnašati, ali pa pojdita narazen.

Glede na to, da imata oba rada otroka,zanj oddvojeno življenje ne bi smelo biti pretežko. In v tem primeru realno razmislita, kdo bo z otrokom živel.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2006 14:30:16   
Anonimen
včasih zvečer ko grem spat in premlevam stvari in se vprašam kaj je z nama narobe zakaj sem ga začela sovražit se mi zdi da poznam odgovor. še prej ko sva bila sama je bila zanj mama glavna vedno je imela vse prav, zdaj po rojstvu pa še tolko bolj. moja tašča je zmaj vse naredi kontra za otroka kot rečem jaz in mož ji seveda da prav, ker kao ona je spravla gor tolko otrok in ve več od mene, počasi se mi zdi da postaja mož isti karakter kot tašča ki mi nikoli ni bila všeč, se pač sprijazniš, da ko se zeniš dobiš celo partnerjevo sorodstvo v paketu tako tudi taščo. in srki praviš da mogoče mali ni všeč moj karakter da se derem preveč nanjo to ne drži, nikoli brez razloga ne povzdignem glasu. ko bi si zaslužila batino ji 100 x rečem naj neha pa nič zato pač povzdignem glas pa tak ni haska.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?