srki
|
Če je pa tako, da mora vse ati narest, pol se pa le vprašaj, zakaj? Verjetno tudi hčerkici nekaj na tebi ne ugaja? Mogoče res karakter* Mogoče se res preveč jeziš na njo in na njo vpiješ, pol pa ni čudno, če hoče samo atija! Probaj se vprašat, zakaj je do tega, da se en drugega ne marata, sploh prišlo. Žalostno je to, da ti gre kar na enkrat vse na jetra in se nobenemu nič ne sme rečt, nič pokomentirat, imeti svojega mnenja.... In res je, punčke so veliko bolj navezane na očete, vsaj pri nas je bilo tako. Jaz sem se dosti bolj z očetom štekala, z mamo sem našla pravi stik šele sedaj, ko sem sama mamica. Najin Aljaž se tudi včasih po cele dneve dere, da mora vse ati narest. Zadnje čase ga mami tudi s kolesom ne sme peljat, vse je ati. Pa kaj, meni pa prav paše, pa ta čas lahko kaj postorim, ali za gospodinjstvo, ali pa noge držim v luft... Hja, trma pa je nekaj zelo hudičevega. Imam eno trmo doma-moj partner. Če bi šla na to, da bi njega čakala, da se začne z mano pogovarjat, kadar se kaj spričkava, potem lahko čakam celo večnost. Saj je vsak po malem trmast. Tudi jaz sem, ampak na koncu mora vedno eden popustit. A ni škoda nekaj lepega uničiti samo zaradi trme? Vzemita si čas eden za drugega, pogovorita se, spremenita svoj način. Poskušaj se ponovno zaljubiti v tvojega moža, ne glej samo slabih lastnosti, gotovo ima tudi kakšno lepo. Ena od teh je, da očitno lepo skrbi za otroka. Ne jemlji otrokovih besed glede tega, da vama je lepše, če sta sami, zares. Res je, da otrok čuti vse to dogajanje, ampak vrjemi, da bi očeta zelo pogrešala. Te besede ti je izrekla samo zato, ker ne želi, da se pred njo kregata oz. da se gledata kot pes in mačka. Vsekakor ti želim, da bi se vse izteklo tako, kot ti veš, da se mora in da zaradi tega prav nihče ne bo trpel. Srečno. Čeprav i
|