|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sušilec za lase?
20.7.2006 11:02:47   
lexl
Mene pa zanima, kdaj ste začele otrokom sušiti lase. Moja bo stara čez en teden eno leto, pa se še kar ne upam uporabljati fena?

Pozdravček,

lexl.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj sušilec za lase?
20.7.2006 11:16:32   
tinkatonka
Jaz imam 5-mesečnika, pa mu že zdaj včasih tako na daleč malo pofenam lase, naštimam pa da ne piha vroče (imamo tak fen), pa mali prov uživa ko mu tako pihlja po glavici. Pa seveda je naštimamo na najmanjšo moč. 

Jaz ne vidim problema v feniranju las, sicer ne vsak dan, sicer pa tudi las najbrž ne umivate vsak dan. Pa seveda da paziš, da ga ne peče.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.7.2006 11:17:12 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 11:19:55   
ZARA
HMMM. Moja pupa je stara 26 mes in se boji fena nenormalno...A zakaj? Pojma nimam. Tako da ni v uporabi...(še)

lpZ

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 11:20:20   
tina104
Jaz fena niti za sebe ne uporabljam, no zelo redko.

Če se ti zdi potrebno uporabljat fen, ga uporabljaj, ne preveč na vroče, pa ne prepogosto.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 11:24:21   
viv_
A lepo porosim no???? Kaj pa naj bi bilo s fenom narobe? Pa pri enem letu?????

Ja, jaz jo fenam od 1 meseca naprej, ker je imela ful frizuro. Res neprimerno bolj zdravo, da jo dajem spat z mokro glavo! Pa ne, fena se ne boji, sedaj pri dveh letih in pol si sama posuši glavo? Mogoče zato, ker ve, kaj je fen!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 11:25:45   
srki
Mi fena ne uporabljamo iz dveh razlogov:
  • ker se ga boji (ne vem zakaj)
  • ker ima tako kratke lase, jih samo fajn zbrišem z brisačo, tudi pozimi 

Fen bi uporabila samo v primeru, da se nam kam mudi ali pa če bi bila punčka in bi imela ful goste in dolge lase. Verjetno tu ni kakšne starostne omejitve.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 11:26:00   
ZARA
Kva se pa ti razburjaš? A ti hormoni udarjajo ob možgansko opno user posted image ?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2006 11:26:44   
CUKRČEK
Moja je pa bila stara 2 leti in ji še nikoli nisem sušila las. Gre vedno z mokrimi spat. PA ima že od malega fuul čupo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 11:30:19   
DORI
Viv!
že za odrasle je boljše, da se fen čimmanj uporablja, ker škodi lasem, kaj šele za otroke. Jaz mojemu 2-letnemu Lukcu dam na glavo kapuco od kopalnega plašča, pa se glih tako lepo posušijo. Da jo ne daš direkt v posteljo z mokro glavo, jo pa moraš prej skopat.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2006 11:30:34   
CIPRESA
Mi smo fen začeli uvajati zelo kmaluuser posted image user posted image mislim da tam od enega 5 meseca dalje. In sicer najprej se je pred njim mami fenala pa ati in potem še Žiga. Bolj sem vse obrnila na zabavo in danes se brez problemov fenamo pa bo star eno leto.
Samo čisto na ful fena nisem priklopla sem dala na sredno jakostuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2006 11:33:29   
CIPRESA
Fen da škodi glaviuser posted image Prvič slišimuser posted image Saj mu ne piham dve uri v glavouser posted image lasje so suhi prej kot v dveh minutah, nevem zakaj bi dve minuti vetrčka škodilo glavi a potem moram tudi če je zunaj veter zaščititi otroka s čim???
 Tole pa res prvič slišim!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2006 11:37:38   
DORI
Fen ne škodi glavi, ampak lasem!!user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2006 11:47:16   
ZARA
Ja, da si ne boš preveč v glavo pihala, CIPRA...  user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.7.2006 11:49:22   
sazi
Pri nas je prvič sfenala celega otroka patronažna pri 1. kopanju. Mali je tako užival, da je dal kar 4 od sebe in se razlezel po previjalni. Še danes uživa, če ga pihljam s fenom - majhna jakost in ne prevroč zrak in bolj od daleč. Sem mu tudi vedno ritko posušila čisto do suhega, mali je pa užival - niti slučajno se fena ne boji.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2006 12:08:25   
viv_
CIPRESA - ja, kaj češ... dan današnji je vse škodljivo!

Bom šla na e-bay pogledat, če M. Jackson mogoče prodaja svojo komoro, pa jo bom not zaprla do konc
pubertete, da ji ne bo kej škodovalo (sem tečna z vso pravico user posted image ).

DORI - Ja, ponavadi se tušira ali pa kopa pred spanjem... Ker pride vsa zjagana in prešvicana ven in ker se tudi odrasli ponavadi umijemo, preden gremo spat, a ne? Torej, ji moram glavo posušit. Ker ima ful goste lase. Pa ornk jih morm posušit, ker če gre z vlažnimi spat, ma zjutri tako frizuro, da ji lahko samo še enkrat zmočim glavo. In kljub temu, da je stara 2,5 mi ni čist vseeno, kakšna hodi po svetu.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 12:27:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2006 12:30:44   
DORI
No Nalin, mogoče bo pa tebe Cipresa razumela kaj sem hotela povedat.user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2006 12:34:41   
cmokec
Fen uporabljamo od 7,5 meseca dalje po vsakem kopanju. Prej je bila v glavo kot goliček, pa je brisača zadostovala.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.7.2006 12:37:29   
viv_
Ja, pa sej ni treba, da pihaš s 100 stopinjami... Poleg tega pa, če so lasje kratki, se redno strižejo, nimajo časa, da bi jih kaj uničilo ...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.7.2006 13:23:16   
diva 4
Ojla.Jaz sem po profesiji frizerka. Naši punci sem lase začela sušit z fenom okrog enega leta, ker je bila prej bolj kot ne pleško.Pubec pa se je že rodil s tako čupo ,gosto in kodrasto , da sem mu pri mesecu dni tudi fenela lase.
Kar se pa tiče škodlijvosti fena za lase pa samo tole - s fenom se lasje poškodujejo zaradi neprimerne uporabe fena!!!!!!!!!! Ko sušiš lase s fenom ,se fen ne sme dotikati las oz. krtače, saj jih lahko res "zažgeš".Mislim pa tudi , da tiste , ki fenamo lase svojim otrokom, to počnemo z mlačnim fenom in ne z največjo toploto in močjo.Saj se nam otroci drugače ne bi pustili fenat.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2006 13:32:02   
CatJa
Moj je že od rojstva čupast (no zdej ga redno strižemo) in ima zelo goste lase, pa mu še nikoli nisem sušila s fenom ne poleti ne pozimi.
Hočem rečt, da sploh ne čutim potrebe po tem, da bi mu. Najbrž mu to ne škodi, kaj?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2006 13:34:08   
Jančika_
Vasjo fenamo praktično od rojstva po glavi in po ritki, pa je začuda še živ in zdrav. Edino govori bolj malo, mogoče je pa fen vzrokuser posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2006 15:34:22   
lolipop
Jaz mojga tud mal pofenam, ker ma fuzbalerko in en flekec na zatilju, KI se mu je zaradi mokrote vnemal. Seveda ne sedaj pri 30 stopinjah in več. Ko se je rodil, smo mu včasih tudi rito sfenal. Vse b.p. Naša muca se ga pa boji kot hudičauser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.7.2006 15:56:47   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja, da si ne boš preveč v glavo pihala, CIPRA...  user posted image

Ja sej prej me je blo strah sam za možgane da mi vsaj teh nekaj not ostane zdej pa slišim da še za lase ni dobrouser posted image

Pa tamala je ful cortek user posted image

Drugač mamo pa mi pri fenu več  nastavitev kjer si lahko poljubno izbiraš moč pihanja in vročino - in to je pri nas vse v mejah normale. Zdaj poleti paše  sploh bolj hladno!!

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 20.7.2006 15:59:15 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.7.2006 16:21:58   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Zdaj poleti paše  sploh bolj hladno!!

Pol si pa rej še ventilator nabavte, boste ubili tri muhe ne en mah user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?