|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj je ljubezen?
20.7.2006 14:21:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

je pa bolje kot nič. je pa bolje kot samevat in ne živet.

kje najti pravo ljubezen????? pri možu? pri otrocih? pri ljubimcu - ker reskirata vse, da sta lahko nekaj trenutkov skupaj? ali pa je ljubezen vse to. pa vsakič drugačna.....

Hoces rect, da tisti ki so sami samevajo in ne zivijo user posted image

Pa je res bolje.. biti z nekom, ki ze v naprej ves, da ni zate, kot biti sam? user posted image

Kje najti pravo ljubezen? Jah.. a ni to cist jasno?! user posted image  V sebi.. kje pa jo drugje lahko sploh najdes?

In zakaj mesas seks z ljubezijo? To ce seksas se z drugim ne pove nic o ljubezni.. pove le o seksu..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
20.7.2006 14:27:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

Če je osebici, ki daje dovolj samo sprejemanje, prejemanje - ok - jaz sem taka da rada dajem in prejemam user posted image  tako da bi bila egoist če ne bi dajala user posted image . Sem taka kot sem.

Sem namenoma izpustil dajenje.. ker to je eno in isto.. Ce sprejemas.. potem lahko sprejemas samo tisto, kar ti je dano.. torej je logicno, da je prisotno dajanje..
Ampak ok.. dajanje tudi.. ampak to je zdaj ze aktivnost.. in tisti ki daje.. mogoce daje nekaj, kar drugemu ni cist vedno vsec.. in vcasih ne sprejme.. in pogtem ze nastopi nek cuden pojav, ki se mu rece.. uzaljenost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.7.2006 14:27:34   
Anonimen
Zaljubljenost...je bila zelo intenzivna na začetku. To so tisti metuljčki v trebuhu, ko se ti zdi, da hodiš v oblakih, ko je ves svet lep.
Potem osebo spoznavaš, vidiš da ni popolna, da ima napake kot vsi ostali. In če greš lahko preko teh napak in slabih strani, zaljubljenost preraste v ljubezen.
Ljubezen pa je...vse. Ljubezen je prijaznost, zvestoba, zaupanje, spoštovanje, skupni cilji, spomini, želja biti z njim,... vse to je ljubezen. Kajti samo ljubezen kot taka, ni nikoli dovolj za zvezo, če ni vsega ostalega.
In ja, po dobrih osmih letih ga ljubim, pa vendar včasih ob pogledu nanj še dobim tiste metuljčke v trebuhu.
To je ljubezen. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.7.2006 14:27:36   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kje najti pravo ljubezen? Jah.. a ni to cist jasno?! user posted image  V sebi.. kje pa jo drugje lahko sploh najdes?

In ko to dojameš (uresničiš) je življenje dosti lažje, brez nesmiselnega spraševanja.. Samo kaj ko to ni tako preprosto.. ali pa je za določene nerazumljivo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.7.2006 14:28:47   
Anonimen

Pa je res bolje.. biti z nekom, ki ze v naprej ves, da ni zate, kot biti sam? user posted image
In zakaj mesas seks z ljubezijo? To ce seksas se z drugim ne pove nic o ljubezni.. pove le o seksu..

user posted image user posted image user posted image  To si pa lepo povedal in razložil brez dolgega filozofiranja user posted image user posted image
Jaz pravim - če sam sebe nimaš rad, tud drugih ne moreš imet (oz.oni tebe)!
user posted image user posted image user posted image
In tisto tvoje reklo: snemi masko tud drži user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.7.2006 14:30:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Ljubezen pa je...vse. Ljubezen je prijaznost, zvestoba, zaupanje, spoštovanje, skupni cilji, spomini, želja biti z njim,... vse to je ljubezen. Kajti samo ljubezen kot taka, ni nikoli dovolj za zvezo, če ni vsega ostalega.
In ja, po dobrih osmih letih ga ljubim, pa vendar včasih ob pogledu nanj še dobim tiste metuljčke v trebuhu.  user posted image
To je ljubezen. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi moja miselnost je enaka tvoji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.7.2006 14:34:04   
Anonimen
.. in tisti ki daje.. mogoce daje nekaj, kar drugemu ni cist vedno vsec.. in vcasih ne sprejme.. in potem ze nastopi nek cuden pojav, ki se mu rece.. uzaljenost.

Potem pa to ni več to user posted image
Poznam obraten primer: ona preveč daje user posted image , on ne sprejema oz.ne ceni tistega kar daje in ne daje nič nazaj - zahteva pa svoje - beri seks, zdaj mi pa povej če je to ljubezen? Al je to že izkoriščanje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.7.2006 14:49:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

user posted image user posted image user posted image  To si pa lepo povedal in razložil brez dolgega filozofiranja user posted image user posted image
Jaz pravim - če sam sebe nimaš rad, tud drugih ne moreš imet (oz.oni tebe)!
user posted image user posted image user posted image

se 1000% strinjam. dokler nimaš razčiščenih pojmov v sebi je absurd iskati odgovore drugje....
biti pa z nekom, ker je oče tvojih otrok itd..je pa nesmisel...... oz. jaz nebi mogla.

jaz sem v mojega moža zaljubljena in ga tudi neizmerno ljubim. še vedno mi metuljčki pobožajo trebušček ko ga vidim in še vedno se mi razpotegne nasmeh na ustih ko na telefonu vidim njegovo ime.... ga pa tudi spoštujem, razumem, sem rada z njim.....si ne znam predstavljati kakšno bi bilo moje življenje brez njega, ker  mi je hudo če sva ločena več kot osem ur na dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.7.2006 14:55:53   
Anonimen
jaz sem v mojega moža zaljubljena in ga tudi neizmerno ljubim. še vedno mi metuljčki pobožajo trebušček ko ga vidim in še vedno se mi razpotegne nasmeh na ustih ko na telefonu vidim njegovo ime.... ga pa tudi spoštujem, razumem, sem rada z njim.....si ne znam predstavljati kakšno bi bilo moje življenje brez njega, ker mi je hudo če sva ločena več kot osem ur na dan...

Pina, kaj naj pa potem jaz rečem, tako sem čutila 13 let, iz ljubezni sta se rodila dva otroka, sedaj pa se je on odljubil, rekel, da sva se odtujila in nismo več skupaj že dober mesec in pol. Z otrokoma sem pri svojih starših sedaj.

Kam je šla vsa ta ljubezen???

žalostna:((

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.7.2006 15:01:58   
Anonimen
Pina, kaj naj pa potem jaz rečem, tako sem čutila 13 let, iz ljubezni sta se rodila dva otroka, pol. sedaj pa se je on odljubil, rekel, da sva se odtujila in nismo več skupaj že dober mesec in pol. Z otrokoma sem pri svojih starših sedaj.
Kam je šla vsa ta ljubezen???
žalostna:((

user posted image user posted image user posted image  tebi anonimna - Bodi močna - drži se!!!
Počakaj še malo - zna se zgoditi da se vrne? user posted image user posted image  ž
Ker šele takrat ko nekoga izgubiš.....občutiš kaj si imel (ko te je on izgubil in ne ti njega). Čas bo pokazal kaj je imel......

In ko te bo želel nazaj.....mogoče bo prepozno s tvoje strani......

< Sporočilo je popravil Tassy -- 20.7.2006 15:02:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
20.7.2006 15:04:02   
Mina1
TASSY: Ja, čas bo pokazal, kaj je imel in NE ne bom več anonimna. Zakaj bi se še skrivala in tako?

Pa da ne bo pomote, kot anonimna sem odgovarjala PINI.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.7.2006 15:10:15   
Anonimen
Mina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
20.7.2006 15:11:44   
Mina1
Hvala Tassy, res rabim to.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.7.2006 15:14:00   
mamsi
Če rožico zalivaš in skrbiš zanjo, ne oveni. Tako je tudi s partnerstvom ali bolje - ljubeznijo.

Ti to zgleda - počneš user posted image , neguješ svoje razmerje in čustvo, zato ta prehod med zaljubljenostjo in ljubeznijo pri tebi morda ni bil tako očiten. Največkrat pa ni tako. Ko zaljubljenost mine, se rožico neha zalivat, le ta pa ovene. Ne verjamem namreč, da brez truda in energije ali kakršnegakoli vložka zveza lahko obstane ali je vsaj dobra. To ne more bit.

Če je začetna privlačnost obojestranska, je to sicer fino in je zaljubljenost. Če iz tega ne gradiš naprej, se ljubezen ne more razvit in zveza ne more uspet. To pa je v veliki meri odvisno od človeka samega.

Le tako naprej. Še naprej si vzemi čas za ljubezen, to ustvarja prijetne občutke in bogati življenje.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.7.2006 15:16:11   
Magi*
zaljubljenost je slepo pripisovanje tebi všečnih lastnosti partnerju - ko se zbudimo iz teh blodenj pa velikokrat spregledamo, da tega nikdar niti ni bilo.

ljubezen je svoboda. ko najdeš takega partnerja ob katerem se počutiš, da bi lahko gore premikal, da dihaš s polnimi pljuči, s katerim vsi problemi tega sveta postanejo manjši, deliš tudi najbolj skrite kotičke svoje duše, poznaš njegove/njene dobre in manj dobre lastnosti in jih sprejemaš take kot so in ga/jo ne želiš spremeniti...

partnersko odnos: ko vse prej našteto velja za oba vpletena.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.7.2006 15:24:16   
Gina
LJubezen? Na zemlji? Ljubezen ni nekaj, kar bi bilo brezpogojno. Na zemlji pač ne. Če se še tako čudno sliši, človeka ljubimo zaradi tistega, kar nam nudi. Še celo svojih staršev in svojih lastnih otrok nismo sposobni ljubiti, če ti dolgoročno ne ustrezajo naši predstavi o njih. Zamislite si otroka, ki se zapije, vas najprej pretepa, potem vas spravi na kant in na koncu ubije vešega drugega otroka. Ga boste še ljubili? Ne boste. V najboljšem primeru ga poste sprejemali. Ljubili pač ne. Zakaj? Ker ljubite vse in vsakogar pogojno. Še boga boste nehali ljubiti, če vam bo preveč preizkušenj nakopal na glavo. Čist simpl je to, čeprav se grozno čudno in obupno egoistično sliši.

Vendar se strinjam s tjazyjevo ugotovitvijo, da lahko ljubiš druge šele takrat, ko ljubiš sebe. Bolj kot sebe manjpogojno ljubiš, lažje boš na tak način ljubil druge. Vendar smo ljudje daleč od brezpogojnega. Živimo v družbi, kjer smo pač odvisni od drugih, tako da ni šanse ne vstopat v druge ljudi - psihično seveda. Če dva živita skupaj, sta odvisna en od drugega. Torej ne moremo govoriti o tem, da dva človeka lahko pustita drug drugemu 100% svobodo, razen če sta oba dovolj odgovorna, da poskrbita enakovredno in svobodno za skupne reči (beri otroke, skrb za dom, družino....). Vendar žal tudi na tem področju ljudje še nismo dovolj zreli. Res ne. Kot si napisal enkrat: demokracije ni in je ne bo še dolgo.

Vprašanje je zdaj samo tole. Če človek dovolj ljubi sebe in če kar precej zares močno ljubi druge, svet.....kaj naredit, ko se ves egoistični, prestrašen svet zaletava vanj in zahteva svoje? Postat nazaj bolj egoističen ali vztrajat na svoji poti in verjet, da je ljubezen in sprejemanje edina prava pot - ostat pač pri svojih občutkih in dojemanjih? Jasno je da te v tem primeru običajne vsakodnevne reči, ki večino spravijo ob živce ne iritirajo, in posledično je logično, da doživljaš mnogo bolj močne in mnogo bolj nesprejemljive egoistične reči od drugih. A Tjazy? Kaj je zdaj ljubezen? Imeti sebe toliko rad, da greš svojo egovo pot naprej čez trupla na račun drugih (in posledično te te reči ravno toliko ves čas spremljajo in dohajajo), ali imeti sebe toliko rad, da te egoizem drugih ne gane, da se naučiš sprejemat tudi te, hude primerke?? Evo, to je zame ljubezen. Sprejemanje.

Še za anonimno iz prve strani. POznam veliko ljudi, ki živijo s partnerjem, pa ga ne ljubijo. Meni bi se to zdelo varanje samega sebe. Pri tebi očitno velja, da človeka nehaš ljubit, če te nekajkrat razočara. Morda nehaš zaupat vanj ali kaj drugega. Skratka, to ti je ena velika vrednota. Odpuščanja ti manjka najbrž malo. Ne zmoreš pozabit. Ne glede na vse, se meni zdi, da je fajn, če se človek postavi v situacijo, ko bo star 90 let, pa bo pogledal nazaj na svoje življenje. Ali je bilo tako, kot sem želel? Če bo tvoj odgovor, da ne, potem je boljše, da zdaj začneš obračat liste v svojem življenju, pa ga okrog obrnit, tako da boš pri 90. letih lahko rekla: Ja, živela sem tako, da mi je bilo lepo in ne bi hotela nič spremeniti. To je edina stvar, ki kaj velja, a ne, pa neodvisno od vrednot.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.7.2006 15:47:21   
Anonimen
gina. saj jaz živim tako kot mi je lepo. moža imam rada. in tudi življenje želim deliti z  njim. zato sem se pa poročila. točno to živim, kot sem si vedno zadala. imam vse kar hočem. le tisto tapravo ljubezen pogrešam. od moža mislim da je ne prejemam in je tudi ne dajem. rada ga imam. dvomim pa, da ga ljubim, tako kot bi si želela/morala. mislim da ne, ker sva se oba spremenila. prevečkrat me je razočaral. morda sem ga nekoč davno zares ljubila, ampak v tem trenutku tega ne morem reči. preveč pogrešam onega drugega. on mi ne postavlja pogojev kaka moram bit in kako se obnašat. on me je vzel tako kot sem. zato sem z njim. seksala bi lahko z vsakim, če bi hotela - kandidatov ne manjka. pa tega ne počnem. fanta imam rada. ne vem, kako naj to zvezo opredelim, zato mu pravim, da je moj ljubimec. pogrešam ga. želim si ga. želim si od njeg slišati vse tiste besede, ki sem jih nekoč slišala od moža. pred dolgo časa. ko sva bila mlajša in sva si želela stalne zveze. takrat ko sva si vzela čas eden za drugega. pa tudi takrat ni bilo tistega ognja, kot sem ga enkrat v življenju že imela priliko čutiti. pri ljubimcu pa še vedno čutim tisto ščemenje, neučakanost, radost, ko ga vidim. pa najina zveza traja že nakaj let. včasih se sprašujem, kako bi bilo, če bi se poročila z njim, kakšno bi bilo moje življenje z njim. bi bilo enako kot je sedaj, ali pa bi se čutila ljubljeno in ga ljubila. ampak ko sva začela najino zvezo, sem bila jaz že poročena, onpa v stalni zvezi z žensko, s katero se je lani poročil.
pogrešam ga. tudi ljubosumna sem, kar nisem na moža bila nikoli. hočem ga zase. pogrešam ga. saj se vsakih par dni kličeva in se pogovarjava po teleonu, ker je daleč vstran, ampak pogrešam ga pa vedno zelo. in tiste trenutke, ko sva bila sama. samo eden za drugega. pa če sva se samo pogovarjala ali pa če sva se samo ljubila (seksala).
živim svoje življenje in sprejmem vsako riložnost, ki se mi ponudi. morda ljubezen čaka za naslednjim ovinkom. iščem jo vsepovsod, pa ne vem kako zgleda. sem jo že videla nekoč, ali je bilo tisto nekaj drugega. morda jo že imam, pa je ne prepoznam. morda jo zamenjavam s čem drugim. kaj je ljubezen? kakšna je?.....

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
20.7.2006 16:08:10   
Gina
Anonimna, saj te razumem, vendar sem jaz druge sorte. Ko sem točno to, kar ti opisuješ, čutila do svojega prvega fanta, sem z njim prekinila vezo. Nisem mogla. Pa veš kaj, imela sem ga rada toliko, kot imam rada večino ljudi. Moje najbližje pa ljubim. Zelo močno in ne predstavljam si česa drugega. Tisti, ki me poznajo bolj od blizu, ne preko neta, pravijo, da zelo težko spoznaš nekoga, ki bi resnično tako zelo imel rad tako veliko ljudi in tako zelo hitro odpuščal, kot jaz to počnem. Ravno zadnjič sem se spet z eno prijateljico pogovarjala nekaj na zgornjo temo. Vprašala sem jo, kako je lahko ena najina znanka skupaj s svojim možem, če ga nima niti toliko rada, kot imam jaz našo poštarico. Pa mi je rekla, da večina ljudi ne ljubi tako, kot jaz. Da sem ekstrem. Da nekaterim pač taka ljubezen zadošča. Da niti sposobni niso imeti druge tako zelo radi, ker sebe nimajo. Da delam napako, ker sodim po sebi. Da moram pustiti ljudi, da čutijo kot čutijo in da naj pač imajo strahove, dokler jih pač hočejo imet. Najbrž je imela prav. Vse izvira iz strahu. Da če boš ljubil, da boš razočaran. Kako si lahko razočaran, če vzameš ljubezen kot dajanje, kot užitek imeti rad? Ne pričakuješ kaj dosti nazaj, ne daješ ne vem kakšnih pogojev. Kako si lahko razočaran, če ne vzameš vsake reči, ki ti ni všeč, kot katastrofo? Če vzmameš ljudi kot zaslepljene, zmedene, jim ne moreš zameriti. Zameriš lahko samo takrat, kadar jemlješ stvari preveč osebno. Poglej npr. ravno na tem forumu. Ljudje se sekirajo in živcirajo za tako banalne reči, kot je to, ali je nekdo prišel na rojstni dan, ali je tašča nekaj pripomnila bedastega, ali je mama želela vedeti, kdaj bo dobila vnuka.....prosim ne vzamite me osebno tiste, ki ste kaj takega napisale na forum, nič hudega vam nočem s to primerjavo. Razumem vas po eni plati (strah pred nesprejetostjo), vendar sama nisem sposobna tega tako zelo osebno jemat, da bi zaradi tega imela jaz slab dan, niti nisem sposobna toliko zamerit, da ne bi bila sposobna odmerit zelo zelo kmalu. Če nekdo pač nekaj reče ali misli, ni nič hudega. Naj pač misli, kaj pa potem, saj ni treba, da misli tako kot jaz, niti ni treba da je navdušen nad mano, niti ni treba, da je vedno dobre volje, prijazen in nasmejan - toliko se pa moraš imeti rad, da ljudi lahko razumeš in si ne delaš sivih las zato, če je kdo kdaj siten ali kaj malo blekne v tri dni ali celo naredi.
V tem je razlika med ljubiti in ne ljubiti. Jaz tudi v resnici ne morem ljubiti tistega, ki mene ne ljubi dovolj (v partnerskem smislu) vendar tudi z njim ne morem biti v partnerskem odnosu, lahko pa ljubim (v prijateljskem smislu) zelo zelo veliko ljudi - tudi če so me kdaj ali večkrat prizadeli. Čisto lahko.
Še vedno pa sklepam, da lahko ljubiš druge šele takrat, ko ljubiš sebe. Prej ne moreš. Samo v bistvu ni vzroka, da sebe ne bi ljubil, če si sebi sposoben odpustiti svoje kikse. user posted image user posted image  Torej, če mene vprašaš, samozavest izhaja iz odpuščanja samemu sebi najprej, pa temu, da deluješ v tem smislu, da drugič tega istega kiksa ne narediš. Evo ti začaran krog. V eno ali v drugo smer - ljubiti ali ne ljubiti dovolj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.7.2006 17:11:12   
tincci
Anonimna, vsak kraj, kamor boš pobegnila, bo enak kraju, od koder si pobegnila. Slej ko prej.

Ljubezen... huh, zajebana stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.7.2006 19:40:55   
dory
Kaj je ljubezen? Sem mislila,da vem, pa sem se zmotila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 19:52:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
20.7.2006 20:43:32   
Anonimen

pa vseeno nekaj manjka. tisti ogenj. tisto ščemenje v trebuhu. mravljinci ko te poboža.....

Ljubezen je mir, je spokojnost in mirno zadovoljstvo v trenutku samem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
20.7.2006 21:02:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
.Ja,ljubezen je prišla in se je vse že malo umirilo.Ko pa sva se pred dvemi tedni poročila...od takrat me pa spet meče-kar ne morem brez njega,tisti metuljčki v trebuhu in to...noro!Tako,da sva s poroko spet (očitno) zbudila tiste občutke začetne zaljubljenosti.Saj je kar fajnuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Čestitke ob porokiiiii........iiiiii user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 21:20:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
20.7.2006 21:55:46   
Gina
user posted image Čestitke, radha!user posted image  Vesela sem, da ti je lepo. In nič hudega, če si nam povedala. Se pač veselimo s tabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?