|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijateljstvo med moskim in zensko
16.7.2006 15:15:50   
karmy
ali je to sploh mozno? ne da bi kdorkoli iz katerekoli strani hotel kaj vec, po dolocenem obdobju? sem se glih pogovarjala z kolegico ki je rekla da vsak moski ki je v prijateljskem odnosu z zenskami, hoce nekaj vec po nekem dolocenem casu...

ko sem jaz mal bolj pomislila, sem ugotovila da je to dejansko res.... vsi moji kolegi, s katerimi se druzim, sem se druzila, so poskusili biti nekaj vec po dolocenem casu... tako da sem se ravno zarad tega zacela sprasevat ali je mozno met cisto platonsko prijateljstvo z moskim, ne da bi pri tem pomislili na kaj vec?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijateljstvo med moskim in zensko
16.7.2006 15:38:02   
Anonimen
Jaz ne verjamem v zgolj prijateljstvo med moškim in žensko.
1. bivši mož me je zamenjal za "prijateljico"
2. bivši fant me je zamenjal za "prijateljico"

Tko, da ...ne hvala.

Ni pa res, da vedno moški hoče kej več. Imamo tudi primere, ko ženska hoče kaj od t.i. prijatelja.

Ne, ne varjamem. In me ni za prepričat.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 15:41:45   
Anonimen
je mozno met cisto platonsko prijateljstvo z moskim, ne da bi pri tem pomislili na kaj vec?

Ja, je možno, definitivno, preverjeno. Jaz sem imela najboljšega prijatelja in ne prijateljice enih pet let ali pa še več, prilik je bilo nešteto za grehe, pa nisva nikoli pomislila na to, ne on ne jaz. Čeprav je že vsa okolica govorila, da se  ....dol dajeva user posted image

Potem pa sva šla vsaj svojo pot, se še vedno vidiva, se še vedno pogovarjava, samo časa ni več toliko, oba imava zdaj otroke in tako.

Torej moški in ženska sta lahko zgolj prijatelja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 16:05:58   
cukerček
Jaz tudi mislim, da sta moški in ženska lahko prijatelja in to zelo dobra prijatelja, ki si stojita ob strani, se tolažita, se skupaj smejita in jočeta, ki se imata rada. Jaz imam takrga prijatelja in ne jaz ne on še nisma nikoli poskusla ali pomislila na kaj več. Prijatelja sma že 5 let. On mi je kot starejši brat ampak si ga pač ne predstavljam kot svojega fanta in oba vema, da je najino prijateljstvo več vredno kot kratko trajna avantura.

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2006 16:05:59   
SaaS
Tudi jaz sem imela kar nekaj let zelo dobrega prijatelja. Nikoli ni bilo z nobene strani nič, nobene kemije. Pač, sva se dobro štekala.
Je pa super imet tudi tako dobrega prijatelja, na le prijateljice. Moški vsekakor drugače gledajo na določene stvari. In ko sem rabila kakšen nasvet, mnenje, tolažbo..  je bilo dobro in zanimivo slišati njega (kaj si misli o ženskih težavah user posted image ), drugačno razmišlanje kot recimo prijateljica.
Zdaj se vidiva manj (oz. dvakrat na leto), oba imava partnerje, jaz otroka. Enostavno ni časa..
Torej odgovor - je možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 16:40:58   
Gina
Jaz mislim, da je možno, vendar pod enim samim pogojem. Med njima iz nobene strani ne sme biti nobene kemije. Torej drug drugemu morata vibrirat tako, da ne bi hotela iti en z drugim v posteljo. Seksualno si morata biti neprivlačna.

V vsakem drugem primeru je stvar povsem razumljiva, kam pelje. Če sta dva odlična prijatelja, se ful štekata, preživljata kvaliteten čas en z drugim, si vse povesta, se tolažita, hvalita in si pomagata....in če si potem za dodatek še vibrirata tako, da bi malo seksalauser posted image user posted image user posted image ...le kako bi bilo potem možno, da si ne bi želela biti fant in punca??

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 17:15:12   
Anonimen
Je možno, če je on gaj, al pa kr oba, drugače pa po moje ne. Sem imela tak kot pravi Al bina zelo dobrega prijatelja, s katerim sva bila res veliko skupaj, sva se razumela.... Skratka boljš kot z vsako prijateljico. Potem pa po par letih, ko so se najini stiki zaradi okoliščin pač pretrgali zvem, da je bil on noro zaljubljen vame!!! Me je skor kap., kr niti pod razno nebi na to pomisla. Pa je bilo tudi dost prili, da  bi mi to povedal, al pa da bi kaj bilo, pa ni nikoli niti pisnil!
No ja, pa ni edini. Še zdej, ko ga srčam me tak gleda.. No ja

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2006 19:12:05   
mammy26
Jaz pa mislim da je. Tudi jaz imam dobrega prijatelja, s katerim nimava nič, niti pomisliva ne na to. Pa imam tudi zlatega moža, ki ni nanj čisto nič ljubosumen. Tudi ona dva se kdaj pa kdaj dol vsedeta in kakšno rečeta. Tako da, ja, je lahko prijateljstvo in da - obstajo izjeme, ko želijo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2006 20:10:52   
KIRA
ne. ni možno. govorim iz izkušenj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2006 20:41:18   
daddy
Ne samo, da je možno, tudi dogaja se. Pri meni že kakih 15 let.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2006 20:59:18   
Anonimen
Upam, da je možno. S tem moškim prijateljujeva 6 mesecev.Poznala sva se že prej, se tudi enkrat dol dala in takrat je bilo to vse. Ko sem pred 6 mes. sama ostala, sem ga poklicala, da mi je kaj postoril po hiši.
Zdaj ugotavljam, da ni nobene kemije več. Všeč mi je kot prijatelj, popijeva kakšno pivo, malo počvekava, se eden dregemu potoživa in to je to.
Upam, resnično upam, da bova ostala prijatelja. Aja, še to; trenutno sva oba samska.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2006 21:09:45   
Anonimen
Nimam nobenega moškega prijatelja, samo dobre kolege in znance, s katerimi lahko klepetam ob kavi. Niso pa to ljudje, ki bi jih klicala ob vsaki uri in jim se z njimi pogovarjala o vseh sočnih podrobnostih iz mojega življenja.

Morda sem še najbolj prijateljska s kakšnim od "bivših". Če se slučajno srečeva si ob tisti kavi poveva marsikaj.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2006 22:38:08   
Anonimen
Jaz mislim, da je možno, čeprav imam nekoliko drugačen primer. Moj najboljši prijatelj je namreč bil moj prvi fant. Zadeva je stara 10 let. Skupaj sva bila (takrat) samo nekaj mesecev, vendar sva ostala prijatelja do danes. Manj se videvava in manj se slišiva, kakor prej, ampak ko se, pa ni nobene panike. Privlačnosti med nama ni (več), tako, da tudi nevarnosti za kaj drugega ni. Predstavila sem ga Kamikazi, mu tudi prav lepo pojasnila, da sva bila nekoč par, in to je to.
Drugače pa imam tudi na splošno že od nekdaj bolj moško družbo. Znance in kolege in sodelavce, bi se temu reklo. Veliko lažje klepetam z njimi in lažje se z njimi družim, ker me ne obravnavajo kot tekmico, dovolj hitro pa jih tudi dokažem, da sem jim enakovredna in me potem tako tudi obravnavajo. Znam vse, kar znajo oni - klepetamo o avtomobilih, pivu, seksu in športu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2006 22:48:50   
kapica
V mojem primeru ni mozno.

Sva bila  z mojim najprej prijatelja v soli, potem pa par. Pa tudi tako kot razmisljam mislim da ne bi slo. Razen seveda ce ni cisto cisto nic kemije med dvema.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2006 8:01:28   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
Ja, je možno, definitivno, preverjeno. Jaz sem imela najboljšega prijatelja in ne prijateljice enih pet let ali pa še več, prilik je bilo nešteto za grehe, pa nisva nikoli pomislila na to, ne on ne jaz. Čeprav je že vsa okolica govorila, da se  ....dol dajeva user posted image

Potem pa sva šla vsaj svojo pot, se še vedno vidiva, se še vedno pogovarjava, samo časa ni več toliko, ...

Strinjam se! Isto pri  meni ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2006 8:31:35   
barbara b
Možno, možno. user posted image
 Jaz imam že 15 let zelo dobrega prijatelja.  Njegova žena je sedaj moja dobra prijateljica, moj mož pa je imel malo problemov v začetku, sedaj pa je vse OK (tip dobro izgleda user posted image ).

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2006 8:51:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ne samo, da je možno, tudi dogaja se. Pri meni že kakih 15 let.

user posted image user posted image user posted image  Se strinjam. Kakšnih 12 let že. Pa prav fino jeuser posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2006 9:07:20   
srki
Seveda da je možno, ampak samo, če ni nobene "kemijske formule" vmes. Jaz bi tudi rada kakšnega dobrega prijatelja, tiste, ki jih imajo pravijo, da so boljši prijatelji moški kot ženske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.7.2006 9:21:19   
Anonimen
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da JE možno prijateljstvo med žensko in moškim, jaz naprimer imam prijatelja že nekje 10 let, pa sva bila pred leti kot "rit in srajca", venomer skupaj, pa nobeden od naju niti pomislil ni, da bi bilo kaj več, vse sva si lahko zaupala, vse povedala, in še zdaj, ko imava vsak svojo družino se večkrat na mesec slišiva in tudi dobiva, pa ne njegova žena in ne moj mož nimata proti, ker vesta, da sva samo prijatelja.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.7.2006 11:17:53   
Anonimen
Ja, ja veliko vas je 100% prepričanih, da imate dobrega prijatelja in da nikoli nihče ni niti pomislil na kaj več! Naj pa vam povem, da NIKOLI, ampak res nikoli ne boste vedele, kaj se mogoče v resnici plete po njihovih glavah. Za svoje že veste, za njihove pa res ne..... In trditi za nekoga drugega kaj mu je in kaj ne prišlo na misel v , ka pa vem, npr. 10 letih, je tudi nesmiselno, ker enostavno ni mogoče.
Anonimni 1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.7.2006 11:45:35   
Babaloo
Če se malo obrnem okoli sebe, ne poznam nobenega takega primera, ko bi bila moški in ženska samo tesna prijatelja in nič več.
Tudi jaz imam moške prijatelje, vendar nobenega tako tesnega, da bi mu zaupala vse, kar zaupam najboljši prijateljici.
Možno pa najbrž je. Saj ste navedle kar nekaj primerov uspešnega prijateljstva.
Po moje mora biti prav fajn, saj lahko vidiš moški svet s čisto druge perspektive. Take, s katere ga ob svojem partnerju ne moreš, ker ga vidiš v drugačni luči.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.7.2006 11:51:21   
viv_
Predvsem ena stvar je fajn pri moškem prijatelju - če mu nekaj poveš, bo pri njem ostalo. Pri ženskah se to skoraj ne zgodi ...

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.7.2006 13:42:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Seksualno si morata biti neprivlačna.

Ja.

IZVIRNO SPOROČILO: karmy
, so poskusili biti nekaj vec po dolocenem casu...

1. neka telesna naklonjenost je morala obstajati že prej
2. ko se spuščata v globino odnosa postaja telesni del manj pomemben

in še to

3. če bi bil dovolj luškan te to ne bi nič motilo in o tem ne bi razmišljala. Ker ti pa ni všeč, te motijo takšna prijateljstva če bi kasneje kaj hotel.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 17.7.2006 13:44:03 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2006 13:51:44   
Anonimen
Seveda je možno. Če imam širok krog prijateljev, se najbrž ne zdim ravno vsem seksualno privlačna. Gledajo in ocenjujejo me pa seveda vsi, saj niso slepi. Tako kot ocenjujejo vsak avto, pa jim zato še ni vsak všeč.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2006 14:04:07   
Anonimen
Jaz mislim da je možno da sta moški in ženska lahko samo prijatelja.

Se pa zgodi da v pijanosti kdaj kaj "skvačkata in sračkata" moški in ženska prijatelja - no vsaj midva sva pred leti.user posted image  Pa se potem vedno nasmejiva, na ta račun, drugače pa je usoda žal hotela da sva šla vsak svojo pot, občasno se se slišiva and that's it.....On me je rešu cigaret. user posted image

Je pa res da kemije med pravim prijateljstvom med moškim in žensko ne sme biti.......

Je pa lepo ko se zgodi, da iz prijateljstva zraste ljubezen. Tudi to je možno. user posted image  Zakaj pa ne? user posted image

Je pa res da si vsak posameznik prijateljevanje drugače razlaga. Tako da je vse možno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?