|
RE: moj gre na morje, jaz pa ne 15.7.2006 10:16:48
|
|
|
|
Lana25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Ko bo prišel otrok, bosta oba potrebovala sprostitev in počitek, ki ju pri dojenčku veliko težje organiziraš tako, da lahko partnerja uživata skupaj. Poskusita že sedaj narediti kompromis Naj uživa vsaj tisti, ki lahko. Enkrat bo to on, drugič ti. Mogoče je njega tudi "strah", kako bo, ko pride dojenček. Naj se sprosti, če se lahko. Če ga boš že sedaj "omejevala" zaradi tega, se ti bo povrnilo kot bumerang. Sam ne, da bi se ji na koncu kot bumerang povrnilo to, da bi on vedno pričakoval, da lahko gre in si vzame sprostitev, na njo in na njeno sprostitev pa se nebi kaj dosti oziral. Enkrat naj eden uživa, drugič pa drugi, se sliši fajn in prav, samo vprašanje koliko bo res uvideven in bo njej omogočil, da bo uživala takrat, ko bo prišel dojenček. Če bo še naprej gledal bol nase kot na oba skupaj, potem bo ona bolj malo fraj za uživanje. Se mi ne zdi prav, da bi se samo en žrtvoval zaradi dojenčka in bil doma, če sta vendar oba njegova starša, tudi če se še ni rodil. Naj se ne pretvarja, da je ne moti, če jo pusti samo doma, bo prišlo samo do zamer. Naj odkrito reče, da ji ni prav, če ji ni. Al pa mu naj reče "tri dni mi je prav, ostale tri dni pa bi rajši, če preživiš z mano". Itak so to zadnji trenutki, ko sta še sama. In, če je to zdaj egoistično razmišljanje, sem pač egoist. Saj malo je dobro bit, drugače si vedno tisti, ki se žrtvuje. Potem pa, ko ti to enkrat ni več prav in se začneš pritoževat, potem pa te drugi čudno gleda, češ kaj ti potem zdaj za vraga je. Brezveze, da se nekaj pretvarja in dela dobro ženo ter mu reče pojdi dragi pa uživaj še za mene, potem pa toči solzice doma.
|
|
|