|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
9.7.2006 12:52:11   
nikak
Živjo, punce.

Vidim, da ste vse pridne in obiskujete materinsko šolo. Midva se zaenkrat še nisva odločila, če bi tokrat tudi šla, mislim, da bolj ne kot ja... Najbolj važno mi je itak dihanje (med prvim porodom mi je tista maska žrla živce še pa još), ki pa se ga ne moreš dovolj natrenirati (velikokrat pa ga menda sploh ne vadijo, kolikor sem slišala). Me pa zelo mika obisk porodnišnice in kakšen pogovor, pa, da izrazim želje - menda se to da. Rodila bom v Ljubljani. Želja je predvsem ta, da bi z babico dobro sodelovala, da bi mi pomagala in pokazala dihanje, pa, da bi takoj po porodu dojila. Glede tega imam od prve runde slabe izkušnje in bi rada, da tokrat res dobim podporo in pomoč glede tega. Moram poklicati še v porodnišnico, če je to res izvedljivo (sem pa tapodatek zasledila v Pušenjakovi knjigici).

Kar se tiče zimske košare... Moj prvi otrok je oktoberski in sem imela najprej drug, globok voziček. Košara je bila poslana od samega boga, uporabljali smo jo do marca. Tudi zdaj, ko smo nabavili Quinnya, sva vzela tudi košaro, ker se mi zdi nepogrešljiva. Otroka bom v lupinici vozila samo v avtomobilu, ker jo nevrofizioterapevti v kombinaciji z vozičkom močno odsvetujejo. Pa tudi, če greš ven pozimi, ko je mraz, v lupinici ni nikoli tako zaščitem pred vetrom in mrazom, kot v košari. Tako, da to vam kar predlagam, da kupite... Uporabna bo tam od poroda, pa vse do februarja, marca - dokler bo mraz.

Eko, na CSD sem tudi že nekaj urejala, ampak so mi vse papirje zavrnili, češ, da jih ne smem oddati niti 61 dni pred PDPjem. Mora biti oddano najhitreje 60 dni pred PDP... Pa vem, da ponekod ne komplicirajo, pri nas so pač natančni...user posted image  No, itak imam zdaj že vse izpolnjeno in jim bo potem mož na pravi datum samo dostavil.

Zvezdica, kako počutje? Sama se sladkorne diete držim, pa se zadnje dni spet počutim slabše, stalno mi nabija srčni utrip, pa non stop sem žejna, kljub temu, da spijem vsaj dve 1,5 flaši vode... Bom videla, kako bo na kontroli naslednji torek. Morda pa niti ne gre za povezavo z diabetesom...

Upam, da uživate v teh, nekoliko manj vročih dneh. In v odštevanju dni... Jaz že komaj čakam.user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.7.2006 15:18:54   
Zvezdica32
Zivjo user posted image ,

nikak... s sladkorno kr gre, držim se diete in doma redno merim cukr in je zaenkrat o.k. Po jedi je bil dvakrat 5 in enkrat celo 3,1user posted image user posted image user posted image . Vse se da, samo ta prava motivacija mora biti. Sicer imam p av torek spet pregled na diabetološki kliniki....user posted image user posted image  in bomo videli kaj bodo tam povedali....

Počutje je o.k., s to dieto sem celo shujšala, in bila pohvalena od moje zdravnice....user posted image user posted image user posted image .

Bodite lepo in uzivajte na sončku!

Zvezdica32

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.7.2006 10:44:52   
princes
Dan...

user posted image Soncica za dobro opravljen pregled...Hvala za podatke o Csd-ju...

Pa tebi zvezdica za mail...Ful dobro, je še seznam kaj rabim za user posted image ...

Drugače jaz že kar štejem dneve, me že kar malo moti tale trebušček, pa malo me je že strah, kako bo vse potekalo..
Jaz pa to nič ne vem, kako je obrnjen, pa da bi videla kje so nogice, pa rokice, pa glavica...user posted image user posted image Samo gledam, kaj se dogaja s trebuhom, je res smešno, ko se kar cel trebuh sem pa tja premika...user posted image

Danes so se začele razprodaje, a greste kaj po nakupih??

Nikak, hvala za že izkušene nasvete...Bomo mi tudi kar kupili košarico..
Zdaj sva se odločila za buzz-a...Jaz sem navijala za stokke-ja, pa sem ga videla v živo, mi pa ni tako všeč, pa že čist sem bila zaljubljena vanj..user posted image Tko da nama je buzz, veliko bolj fleten...user posted image

Danes klicarim za ogled porodne sobe v Lj., pa me skoz vežejo nekam drugam, noben nič ne ve...Na živce mi grejo...
To imajo samo v Lj., v sklopu materinske šole..Tko, da moram čez pol ure še tja poklicat...Baje so to z njimi dogovorjeni...user posted image   Pa bom vprašala, če se lahko priključim...user posted image

Danes pride prijateljica iz MB na obisk, za tri dni, komaj že čakam, da bova malo skupaj, mi ne bo dolgčas medtem ko moj user posted image dela.. user posted image Potem pa gremo v Avstrijo v četrtek, po nakupih...user posted image

Lep dan, pa pejte si kaj lepega kupit...Jaz si bom šla...user posted image

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.7.2006 20:55:17   
yennika
No mamike, a ste že šle kaj zapravljat za naše sončke?
Imam pa eno vprašanje za Mariborčanke, kje v h&m-u je oddelek za bebice?

A imena ste že vse izbrale?Midva imava za vsak spol po dva na zalogi.Se odločiva potem, ko bova bebi prvič pogledala v očke!

Urskamravlja v materinski knjižici ti more pisati-oz je narisano kako lego ima beba.user posted image   (krogec)
        ---- (črtica)  to pomeni da je glavica spodaj

----  (črtica)
user posted image   ( krogec) to pa pomeni, da je glavica zgoraj in je ritka pred vhodom v maternični kanal

Si predstavljač kako mislim?
Lp in javite se kaj!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 22:48:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
10.7.2006 23:15:09   
nikak
Yennika, v  MB je oddelek za novorojenčke zgoraj, v prvem nadstropju (H&M).

Glede dojenja - sama sem prejšnji teden prebrala knjigo Ksenije Šoster Olmer - Dojenje in materinstvo iz srca. Knjiga se mi zdi krasna, jo priporočam v branje. Je pa v knjigarnah razprodana, bo treba v knjižnico ponjo. Samo upam, da mi bodo nasveti res prišli prav, zdaj sem šele videla, kaj sem ga biksala pri prvem otroku...user posted image

Za dekompresijo sem jaz slišala, ja. Vsaj sodelavec mi je rekel, da je njegova hodila, ampak jo izvajajo šele proti koncu nosečnosti, se ne spomnim od katerega tedna točno - najbolje bi bilo kar v porodnišnici vprašati.

Voziček... Hja, za košaro vem, da mi ne bo žal. Sem pa zdaj, ko bajagi začela gledati trikolesnike (quinny 3 xl comfort), doma pa imamo že 4 kolesnika (4xl). Samo se mi zdi, da sem se malo zaletela z nakupom (mož bo itak živčnega fasaluser posted image )...

No, naša user posted image je že obrnjena na glavo, vsaj tako mi je prejšnji teden rekla G., ko sem bila na kontroli. Kaj več bom pa izvedela drug teden, ko bo oreng UZ (zadnjič mi ga je naredila na enem starem aparatu, samo toliko, da je preverila utripe). Me pa večinoma brca čisto spodaj (da imam občutek, da bo ven padlauser posted image ), sem pa tja pa tudi malo višje. Zadnje dva dni ima sploh akrobacije. user posted image  Ziher bo telovadka, hahaha.

Ime pa... Uf, to bo pri nas še veselo, predno bo padla odločitev. Sva z možem na tako različnih bregovih, da je joj. Za user posted image  ne bi bilo nobene dileme, za user posted image  pa nikakor ne prideva skupaj. Ampak, ker je on odločil pri prvem, sem rekla, da si tokrat to pravico jemljem jaz. user posted image  Samo imam občutek, da bom na koncu spet popustila...

Eh, bom nehala... Punce, lahko noč! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.7.2006 0:13:21   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image

SONCICA pokazala nam je kako naj dihamo med porodom in kako med popadkom pa kaj delati če te hrbet boli, kako naj te lubi masira po kolkih...če sem pa še kaj poazbila naj pa še URŠKA napiše
Povštr pa rabiš za pod glavo, brisačo pa da se uležeš nanjo...
Zdaj vem kako moram dihati user posted image

tudi meni je bilo danes zelo zanimivo,ko je govorila o dojenju je vsaj povedala kokr je user posted image  je blo dons zlo zanimivo.

Punce lahko noč, je že toliko ura user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.7.2006 0:22:08   
princes
Ja men tudi nič ne piše v materinski knjižici o legi otročka....user posted image
Prav vprašala jo bom sedaj na pregledu...

Ja danes je bil že malo bolj zanimivo predavanje...Pol smo pa mal dihal, saj je bilo kuj konec..Rabiš en povšter za pod glavo, pa za naslonit, pa eno veliko brisačo...
Ja jaz bom tudi že vse pozabila do poroda, saj to nam potem že tam povejo kako in kaj...user posted image

Ja stokke me je res presenetil, kot ena vesoljska naprava, pa tud blago mi ni všeč....Pa barvo sem si drugačno predstavljala, tam na reklami je res hud..V živo pa kar nekaj...

Midva tudi ne bova kupovala za eno leto naprej, nikoli ne veš..Pa pomoje bova tudi vse tukaj kupila, saj v Avstriji ni kaj ceneje, je še malo dražje sem gledala...
Sam greva mal pofirbcat...v bistvu greva za najino spalnico v ikeo, pa še malo pogledat za user posted image ...

Imena pa sva za fantka takoj našla, za punčko mi pa nobeden ni všeč...user posted image
tako, da še ne veva kako ji bo ime..

Pozdravček...

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.7.2006 11:57:43   
Zvezdica32
user posted image user posted image user posted image  danes je pa tak lep dan......

moj cukr je o.k., samo z dieto nadaljujem pa bouser posted image user posted image ,  ne bo treba na insulin in zato se mi je odvalil kamen iz srca.....

Kako ste kaj user posted image ?
Včeraj sem bila zaradi današnjega pregleda, kar pošteno živčna. In kaj najbolj pomaga pri živnnosti...ja šoping, ane;-))) In sem šla gledat vozičke, nakupla pa kr nekaj cotic za našega user posted image . Včeraj smo tudi pobarvali user posted image  sobico in komaj čakam, da bomo začeli še sestavljati pohištvo.....user posted image user posted image

en velik user posted image  vsem user posted image  in user posted image

Zvezdica32

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 18:53:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 960
12.7.2006 8:00:11   
NATAŠI
Pozdravček !!

Evo nas iz morja, minilo joj prehitro... bilo super user posted image  user posted image . Zdaj pa še malo službe (14 dni) in freeej

Mi smo ok, na UZ je bilo tudi vse ok tako da smo vsi veseli.

vidim, da ste pridne z obiskom materinske šole, meni se verjetno začne drugi teden. Moram še malo poklicati.

A drugače ste vse ok? Ali težko prenašate vročino? Jaz niti nimam problemov, včeraj sem šla še na aerobiko in smo se noro prešvicale... ampak je bilo super.

Imejte lep sončni dan v senčki, uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
12.7.2006 9:05:46   
yennika
Mamike, zdaj odhajam na pregled, vam javim ko pridem domov.Držite pesti da je vse ok!

Včeraj kuola voziček v Rutarju, vam potem več povem-zadovoljna še in še!

lp

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
12.7.2006 22:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
12.7.2006 23:14:19   
princes
Pozdravček vsem...

Čao Nataši, ja dopust kar prehitro vedno mine..user posted image

Meni je tudi vsak dan bolj vroče, pa če sem veliko na nogah, mi tudi takoj zatečejo..Tudi vsak večer narediva prepih v spalnici..user posted image Dobro, da grem v bazen in se malo ohladim, če ne bi se mi pa kar zmešalo...Pa vsak dan težje nosim tale trebušček..
Pa moje prijateljice, ko sploh ne razumejo, da ne morem okoli z njimi hodit, sploh ne v najhujši vročini...Pa kar mislijo, da sem ful lena..user posted image saj bojo vidle kako je to...user posted image

Soncica, midva sva tudi gledala na netu, pa ni bilo nič takega, bova videla, če imajo tam, kaj več izbire..Pa sporočim, če se splača it v Avstrijo...
Voziček bova prek neta naročila, ostalo že imava, samo še oblekice, pa za nego user posted image rabiva, to pa bova tukaj kupila...
Pomoje bova hitro nazaj iz Avstrije, ker prav veliko se mi sigurno ne bo dalo...user posted image

No yennika, kako je s pregledom??

Tebi soncica pa veliko sreče z naslednico...

Ostalim pa en pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 964
13.7.2006 7:20:30   
NATAŠI
jutro

Jap sončica, res je bilo luštno... bi še pasalo user posted image . Veš sem se kar pripravila da sem se šla mal zmigat, saj volje nisem imela kaj dosti ampak potem ko je bilo pa konec sem se pa full dobro počutila. Drugače imam pa jaz v službi ravno tak problem kot ti. Sem se z eno ubadala 14 dni, zdaj pa ne bo delala ker se nič ne znajde user posted image  Pojma nimam, kako se bomo zdaj znašli, drugi teden pride spet ena nova, ampak jaz sem le še drugi teden v službi in bom imela tako noro gužvo, da je ne bo čas uvajat... Jo bo pač direktor. In to je to, ker čakajo do zadnjega trenutka mojega odhoda... zdaj je pa kriza, ampak sem se odločila da se s tem ne bom obremenjevala.. Bodo že, ker drugače lahko do septembra hodim sem

Jaz grem tudi danes na pregled le da ne bo UZ.. Na koliko časa imate sedaj preglede? Jaz mislim, da ne bodo več na 4 tedene ampak bolj pogosti, zdaj 2 meseca pred rokom. Mene je sedajle naročila na 14 dni, potem bom pa videla kako ima namen za naprej

Imejte lep dan, hladite se, veliko pijte in počivajte

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.7.2006 7:56:19   
nikak
Dobro jutro user posted image . Upam, da bo današnji dan kaj lažji za prenašanje kar se vročine tiče. Sem si včeraj kar vodo nalila v banjo, pa se ulegla notri in brala knjigo... Drugače bi po mojem še pregorela, hehe.user posted image

Me pa zanima, kako poteka materinska šola, tiste, ki hodite v porodnišnico v Lj. Midva sva se zdaj končno odločila, da bova tudi tokrat vseeno šla. Začetek je na ponedeljek, vem, da je 5 obiskov. Ampak sem pozabila vprašati kako točno - a v enem tednu 5x isti termin, al 5 tednov po en dan v tednu? Da si moj ve malo splanirati zaradi službe, pa tudi zaradi varstva starejšega bi bilo dobro vedeti. Potem pa še to - a on dobi takoj potrdilo o opravljenem "tečaju" ali kako je s tem? Morda velja še potrdilo od prvič? Nimam pojma, res ne...

No, zdaj šibam malo na bolkon, da užijem še te človeške temperature, potem se bom itak spet notri skrila.user posted image

P.S.: Yennika, kako je bilo na pregledu?

P.S2.: Ali je katera naročala robo preko www.soncek.si ? Kakšne izkušnje (sem sicer itak včeraj zvečer oddala naročilo, tako, da upam, da mi ne bo žal).

Uživajte!!! user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.7.2006 9:32:24   
Zvezdica32
Ojla user posted image ,

no nikak, jst sm prav danes zjutraj naroča prek soncka, a sem jih kar po telefonu poklicala. En zelo prijazen gospod mi je vse razložil in user posted image user posted image user posted image  kupila sem voziček , ta nov Peg peregov trikolesnik GT3, pa še lupinico in košaro.... in baje konec meseca dobim vse za našega user posted image

Danes ponoči namreč nisem spala in sem potem tuhtala prospekte in tam okoli 4 ure sem se odločila za Peg Perego user posted image user posted image . Moj user posted image  se je strinjal in sem šla kar v akcijo..... oz. nakup.

Mi je kar odleglo, da sem spravila še ne nakup pod kapo user posted image

uzivajte maksimalno!!!!

lp,

Zvezdica32

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.7.2006 10:12:35   
nikak
Zvezdica, KONEC MESECA??? Ajoj... Na netu imajo napisano, da je odprema do 7 dni... Jaz sem že nestrpna in komaj čakam, da se mi javijo, da mojega pošljem na Bled po robo... Sem pa tudi jaz naročila voziček (mama mia, sploh ni za komentirati, ker imamo doma že enega user posted image ), pa lupinico, pa angelcare, pa še par malenkosti (banjico, previjalno podlogo,...). Sem čisto preveč zapravila...user posted image

Jaz RES upam, da bo roba pri nas že v enem tednu... LP

Neposredna povezava do sporočila: 968
13.7.2006 13:21:36   
NATAŠI
Eno vprašanje imam- ali katero kaj bolijo (sramne) kosti?

Drugače pa mi začnemo z materinsko šolo v sredo v domžalah. Ali katera ve, kolikokrat imajo v domžalah ta predavanja?

pozdravček

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.7.2006 13:53:18   
yennika
No,mamike, da vam se malo javim. Včerajšnji pregled je bil uspešen. Vse je ok. Uz mi ni delal, tako da ne vem koliko je naše dete zraslo. Čez 14 dni imam že prvi CTG. Vaginalnih pregledov je konec, razen v primeru težav še. Hvala bogu, ker me je včeraj pa res že pošteno bolelo!
Bila po nakupih. Zadnjič kupila voziček v Rutarju, svetoven, lep, prektičen, znižan na 50 jurjev. Je pa športen, z velikimi polnimi kolesi- na lita platišča kar je še posebej všeč atiju!user posted image , zelo živahne barve-oranžno zeleno moder, v kompletu z zimsko košaro-kar nam bo pošteno prav prišlo!Skratka ima res vse kar sva iskala. Je fajn zložljiv, da lepo gre v avto!Gledala tudi blazine za okoli posteljice- imajo res krasne, cena pa je 20 jurjev. HALO! V čeraj kupila podobno tej v Arielu, dala 4400.V Emporiumu kupila body-je,pižamice, nogavičke. vse je znižano za 40 %.Je pa treba teti rečt, ker imajo vse v skladišču, ker je dolg rokav in je še lanska zaloga. Tako sem prihranila kar 5 jurjev!Včeraj tudi kupila v Arielu palčka zavijalčka, znižanega iz 12 na 8 jurjev, zraven pa dobla še gratis kaseto, ki drugače stane okoli 2 jurja.Več kot ugodno.Zdaj pa mislim da za oblečt imam vse kar potrebujem. Nisem pa še kupovala nič za nego- brisačke, šamponi,kremice...to me še čaka.Aja, pa povijalna miza se že dela!
Danes sem uredila vse papirje na CSD, včeraj laufala od vrat do vrat, da so mi v službi potrdili vlogo!Glede na izračun povprečja 12 plač, bo moja porodnina kar lepa- več kot plača, ker se računa neto!Kaj pravite, je to možno?

Medenične kosti tudi mene zeloooo bolijo, zvečer se komaj še spravim v posteljo, ponoči pa težko obračam. Boli ko user posted image . Sem včeraj povedala G, pa pravi, da je to čisto normalno, saj si detece počasi ustvarja porodni kanal. Mogoče bomo pa zato lažje rodile!

No, sem se razpisala, zdaj pa kuhat!

LP

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.7.2006 14:38:25   
NATAŠI
yennika bolijo medenične kosti posebej takrat, ko dlje časa sedim. Ponoči so pa tudi pri meni problemi z obračanjem. Tudi na aerobiki mi je rekla, da se mi širijo kosti in se pripravlja otroček na porod, z g pa nisem nič govorila o tem, ker to se mi zdaj bolj dogaja, zadnje tedne. si bila pridna z nakupi. A povijalno sta dala delat mizarju? V baby centru so full drage... jaz imam tud voziček (živahne oranžne barve) in malo cunjc, moram še kupit. Pa saj delam le še drugi teden, potem se bom pa vzela malo v roke in si pripravila stvari.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 23:40:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
14.7.2006 6:49:59   
NATAŠI
jutro

Pa je petek user posted image  user posted image , kako bi pa danes zjutraj še spala.... še drugi teden in potem eno leto "brez" službe

No včeraj na pregledu je bilo vse ok in mi je rekla, da bodo sedaj pregledi na 14 dni, potem po 36 tednu pa vsak teden. Kako blizu smo že, a ne?

lep pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 973
14.7.2006 9:35:53   
princes
Ola nosečke...

Ja soncica meni je bilo ful zanimivo na predavanju, samo jaz nevem kako bo meni tale kopanje kaj šel od rok, se mi je kar težko zdelo..user posted image
Za podpisovanje pa nevem, zakaj je bilo potrebno...

Mene je že ful strah, da ne bom nič znala...saj vem, da se naučiš, samo bom pomoje res štorasta na zečetku, bogi otroček...user posted image

Soncica ogled v porodnišnici Lj., je 17.7. ob 18. uri...pa  19.7. ob 18.uri...
Če boš šla, greš v ta novo porodnišnico pri vratarju se dobimo...
jaz grem, samo nevem še kdaj, moram mojga počakat, da preide iz službe...

Midva sva bila včeraj v Avstriji, v Ikei sva vse dobila, kar sva iskala za najino spalnico, sva bila zelo zadovoljna z nakupom, tukaj sploh ne dobiš takih stvari, pa še ful ceneje so gor...user posted image user posted image Za otročka sva kupila kovterček pa povšterček in posteljnino, drugega nič takega nimajo..Potem sva šla pa še malo v toy'r'us-a, pa sva kupila ene pižamce bodije, če kupiš dva dobiš tretjega zastonj, ostalo je pa isto kot tukaj, nič ni ceneje...
Tako, da bova midva kar tukaj vse nakupila...Voziček preko neta, ostalo pa v kakem Arielu...

user posted image user posted image yennika za pregled...res si pridna z nakupi...user posted image

Jaz kar nevem kaj midva čakava...user posted image Preden se bo moj spravil po trgovinah letat, bom pomoje že rodila...On bi kar čakal do nevem kdaj...user posted image
Lump...Zdej ga bom pa že kar malo sterala, da greva še pri nas pogledat...user posted image

Kaj pa boste ve naredile s plenicami, včeraj na predavanju so nam rekli, da je kar najbolje, da uporabljaš plenice za enkratno uporabo, da baje sploh ne rabiš tetra plenic, pa nevem kašnih, da ni za kolke nič narobaj...user posted image Zdaj pa res nevem...

Medenične kosti tudi mene še ne bolijo...zaenkrat, sigurno me bojo takoj jutri zdaj, ko sem rekla, da me ne...user posted image
Sem pa tudi jaz opazila, da mi že mlezivo ven teče, ampak samo iz desne dojke..
imam včasih zjutraj kar ornk flekce...Da ga ne bo zmanjkal preden ga otroček dobi...user posted image user posted image user posted image   se hecam...

Lep dan.....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 974
14.7.2006 10:06:10   
Zvezdica32
nikak...ja konec meseca, ker tega 3kolesnika še ni v Sloveniji.....

Zvezdica32

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......