|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v medenici
14.3.2006 15:40:31   
ansaj
Sem v 28. tednu nosečnosti-torej vstopam v zadnje tromesečje. Pred tremi dnevi sem dobila ostre  bolečine v spodnjem sprednjem delu medenice. Odšla sem k dežurnemu in so me zadržali dva dni na opazovanju. Vse preiskave so pokazale, da je z mojim otročičkom in z mano vse vredu in tako sem sedaj doma ob priporočilu da počivam-ampak mene še vedno tako zelo boli-prav sramna kost-se mi zdi-da komaj hodim, težko vstajam iz postelje in se z muko preobračam v njej!!!! Ali je morda imela katera podobne težave in ali ni to malo prezgodaj???

Hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v medenici
14.3.2006 15:45:39   
Barbs
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=835221

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu ansaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v medenici
14.3.2006 17:00:49   
tinca34
Sem sicer v 37.tednu in imam podobne težave le kakšen teden; G mi je rekla, da imam otročka zelo nizko (je vse vredu) in da me zato pestijo te težave ter mi predlagala, da si kupim nosečniški pas. Njegova funkcija je podpreti trebušček če fejst pritiska navzdol in lajšanje težav s križem in hrbtenico. Kupila sem ga v BC za cca. 4500 sit. Meni pomaga. 

Lp,
T.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?