|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ pokazal drugače..
13.10.2009 18:13:43   
mišamaša77
Pozdravljene, danes sem bila na pregledu zaradi drugih zdravstvenih težav ki se zdaj v nosečnosti stopnjujejo, no pa mi je ginekolog naredil še UZ. Jaz bi morala biti v 6t in 3 dni, tam pa je izračunalo da sem komaj 4t in 2 dni.
Rekel je še da je fuul nizko, in da sta dve možnosti: - ali bo spontani splav; mi je tudi že napisal napotnicouser posted image
- ali pa je bila kasnejša zanositev...user posted image   rekel počitek strogo, čez 2 tedna pridem znova na UZ...

Ojoj, zdaj pa računam, po izračunih bi potem morala" zanositi od 25 - 30.9, jaz pa bi v tem času takrat morala že dobiti menstruacijo ( ki je ni bilo!, zadnja je bila 29.8.), poleg tega sem 30.9. imela že plus na Clearblue!
Torej bi mi moral Clearblue pokazati + že po pribl pribl 3 dneh???? A je to možno sploh??user posted image
Poleg tega imam še srčasto maternico...
Zdaj me je res strahuser posted image ... je imela katera podobno izkušnjo??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ pokazal drugače..
13.10.2009 18:24:20   
valentinčica30
V drugi nosečnosti mi je celo nosečnost hodila starost glede na zadnjo menstruacijo in narejen test 14 manj. Nosila sem nizko in kar veliko počivala, krvavela nisem, me je pa celo nosečnost vse zelo bolelo. Donosila sm normalno in rodila pupo težko 3150 in veliko 51.
Zaenkrat ti lahko svetujem samo to, dej času čas, meni so tut rekli da bo šlo po vsej verjetnosti naprej, vendar se to ni zgodilo. Veliko počivaj in predvsem sprosti se. Držim pesti.

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2009 18:31:08   
*chance*
Počivaj, razmišljaj pozitivno in pazi naseuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2009 8:07:30   
gajka
Na 1. UZ pri 9t (glede na zadnjo M) sem bila po ''merah'' noseča 6t6d. Na 2. UZ je bilo odstopanja še samo 2 dni. Rodila sem pa celo 14 dni pred PDP, 52cm dolgega in 3,4kg težkega fantka...

Ni mi pa jasno, kako lahko tvoj G zaradi tega kar o spontanem splavu sanja... user posted image Čudak!

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.10.2009 8:08:52 >

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2009 8:39:54   
mišamaša77
Joj, hvala za pozitivne izkušnje, ja upam da bo tudi pri meni vse ok... si prav želim!
Ja ne vem, rekel je da precej nizko leži in da se ne sklada z datumomuser posted image
je pa še v rumenjakovem mehurčku al kako se reče...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2009 9:45:12   
ljupka
Pri meni je tud odstopanje 14 dni,ker sem imela zadnji ciklus 40 dni,sem jo na to opozorila in je tudi UZ tako pokazal,in pri prvih dveh nosečnostih sem imela takšno iztopanje,mi pa ni nikoli rekla ,da je s tem kaj narobe!
V drugi nosečnosti sem tud nosila nizko,čist mi je na mehurju ležala celo nosečnost,in bila sem po malo otprta,pa ni zganjala panike ,ali napovedala splav,ker te sam prestraš in je od stresa še prej kaj narobe!Mi je pa dala ene tablete proti splavu,se ne spomnem katere,sem jih jemala tri meseca in celo nosečnost magnezol,šumeče tablete z magnezijem,in veliko počivat,pa je bilo vse uredu!
Sprosti se!Pa bo!
Kaj pa če bi šla kot samoplačnik po še eno mnenje,da se pomiriš!Ne vem koliko to košta sam po mojem ne velik!

Drži se ,pa vse dobro ti želim in tvoji pikici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2009 9:51:38   
christiana21
Tudi meni so kar naprej spreminjali PDP, po menstruaciji so mi izračunali 14.5., po UZ pa 31.5., že pri nuhalni so rekli, da nisem noseča toliko kot naj bi bila in naj pridem nazaj čez 14 dni, ker se plod še ne vidi dobro. Na koncu sem rodila 7.5.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2009 10:56:49   
Alči
Počivaj, pazi nase. Počakaj na NS, tam je plod že tako velik da lažje določijo PDP. Glede menstruacija....V 1user posted image sem jaz bila noseča čeprav sem imela menstruacijo, krvavela pa sem 3 tedne....in mi sploh ni mogla določit točen PDP dokler nisem imela NS in po tem ga je seveda spremenila. Ne sekiraj se že zdaj, ampak bodi optimistična

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2009 21:14:39   
mišamaša77
ja pri meni so ciklusi od 30 - 34 dni, nazadnje (29.8) pa je bilo na 23 dniuser posted image   Tako da res upam do bo vse ok!
koliko pa ste počivale? meni je samo rekel počitek!

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2009 21:15:20   
mišamaša77
aha, pa hvala vsem ki me tolažite!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2009 18:17:08   
Žaži
Meni je g tako zaključila na začetku nosečnosti in me hotela na abrazijo poslati, pa mi sedaj ta user posted image kar fajn že v rebra brca, samo do zanositve je prišlo en teden kasneje, kot naj bi drugače bila O, tako da držim pesti, da je pri tebi prav tako.

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2009 21:03:04   
benika
mišamaša, pri meni je bilo odstopanje v 1user posted image za 3 tedne, v 2user posted image pa za 2. Tako da glavo pokonci, nič ni izgubljeno! 

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2009 7:39:35   
mišamaša77
Moram priznati da sem kar obupana, zato hvala vsem, vsaka mi da več upanja s svojo zgodbo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2009 18:28:39   
Maja_77
Pri nas je bilo isto, je že govorila o čiščenju..., čez 2 tedna je še tudi rekla, da skoraj nič ne vidi, no ko pa je pogledala slike za nazaj, je rekla, ooo sej je zrastu :-)) Blo je razlike za več kot 2 tedna, na zadnjem UZ na nuhalni, pa je blo razlike sam še 5 dni...

Ti kar uživaj, pa pozitivno misli!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2009 21:09:51   
soncnica 3
Vse bo dobro, zaupaj vase in držim pesti. srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2009 9:06:43   
mišamaša77
hvala hvalauser posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?