|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI
10.1.2009 14:14:59   
CLAUDY11
  Ali je res mogoče da se človek tako spremeni??
bila sem z bivšim skupaj 9 let rodila sem mu 2 otroka za katere ni nikoli kazal ne vem koliko zanimanja nikoli ni nič naredil v gospodinstvu nikoli nič pomagal tudi po otroke ni hodil ne v šolo in ne v vrtec bil je proti tem da bi otroka hodila v cerkev ( čeprav sem jih dala krstit in tud zraven je šel vendar ni nikoli kazal zanimanje za to) in tudi nikamor nas ni peljal na kak izlet ker sva prenavljala hišo in vse vlagala v njo. ponavadi je pa tko vedno ležal na kavču v nedeljih pa do kosila v postelji??!!!
po 9 letih nas je zaradi ljubice vrgel iz hiše in vselil svojo ljubico in njenega in otroka in tu se začne

Njo vozi v šolo in jo je šel celo iskat zjuraj zdaj vstaja vozi jih na izlet''(svojih otrok ponavadi ne vzame seboj) in kaj je najbolj šokantno naredil je vse 3 sakramente(krst obhajilo in birmo) da bi se lahko oženil cerveno??!!
zdaj mi pa vi povejte al sem jaz mal nora al se lahka en človek tako spremeni??? vem pa da je z njem začela ker je dobro situiran. kaj lahka ženske res tako moške sučejo al je to samo prehodno??? jaz za sebe vem da se nebi mogla tak spremenit 
kaj mislite vi????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI
10.1.2009 14:19:02   
Anonimen
lahko se.

vsi nosimo maske, kar pomeni, da se ob vsakem človeku/situaciji obnašamo drugače. kaj je na njej drugačnega od tebe, pa ne vem.

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2009 14:20:31   
urška
očitno se lahko. kako dolgo potem ta sprememba traja boš pa videla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2009 14:24:35   
Anonimen
rodila sem mu 2 otroka

Dokler zenske mislite, da moskemu rodite otroke, do takrat bodo z vami dobesedno pometali.
Spostovanje se zacne pri sebi.

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2009 14:33:16   
lotoska
Ne. Ne more se  spremenit na tak način. Zdaj je naredil vse to kar mu prej ni bilo treba, ker si mu odnašala rit. Vsa kar je zdaj naredil je pa naredil, da bi pridobil to žensko, kar je tudi dosegel. Če je ta ženska zaradi denarja z njim, zakaj si bila pa ti? Jasno da ga zdaj preziraš... V tvojem sestavku Claudy11, me pa zelo moti fraza " rodila sem mu", ker otrok ne rojevaš drugim. Otroci so dar. Hm, kaj pa vem, mogoče si v teh letih z njim tudi premalo gledala nase.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2009 14:40:40   
karmy
Men se pa zanimivo zdi da si ga 9 let prenašala takšnega, pa da ga nisi prej ti vrgla ven iz bajteuser posted image Veliko moških, očetov poznam ki nimajo tiste vezi z otroki, ki bi morala biti, vendar je tudi kar nekaj moških, ki se ukvarjajo z otroci, in jim je všeč ta odgovornost in jo z veseljem tudi sprejmejo. Problem se začne ko moški noče imeti otrok, ali je pa prisiljen v neko situacijo, potem se pa začne tako obnašat kot tvoj.

Si boš že našla moškega, ki se te bo zaslužil, pa malo bolj se ceni, če boš vidla kakšen podoben vzorec, morš ti njega vržt ven in ne on tebe....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2009 14:49:08   
Kontrakarambolšrauf
Očitno se mu prej ni zdelo vredno se truditi, sedaj pa se mu. Ne verjamem pa da se je tako zelo spremenil, takšen je verjetno bil že od nekdaj, s tem da ga ti nisi znala "obračati" ona pa ga.

Verjamem pa da se ti meša ko to gledaš. Meni bi se tudi.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2009 14:51:49   
mala navihanka
Oprosti,ampak preveč si ga ujčkala ,vem da ti je težko in hudo, tega mu  nesmeš pokazat!Kadar boš v njegovi bližini bodi vedno nasmejana in dobre volje...drugače pa samo v dobro družbo pa bo počasi šlo.VELIKO SREČE

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2009 15:14:17   
FORZA
Ja lahko se spremeni jas sem tudi mislila da sem nora, ko sem slišala kako se je moj bivši spremenil. Sedaj počne marsikaj, kar prej ko sva bila skupaj sploh ni in tudi za najinega sina ni imel nikoli časa. Sedaj je postal zelo dober mož in oče za svojo hči, katero ima v tem zakonu. Skoraj 20 let je odkar sva midva šla narazenuser posted image tko da lahko res rečem da se je spremenil in to pomeni, da se človek lahko spremeni.
Za naju lahko rečem da sva bila še nezrela premlada takrat, pri vama pa nevem kaj je pripomoglo k tej njegovi spremembi.
Mogoče boš pa ko bo minilo 20 let za nazaj pomislila kaj je bilo tisto user posted image
Mislim pa da je najbolje da se ne obremenjuješ s tem kako se je spremenil bivši je bivši in naj ostane tako slab ali sedaj spremenjen.

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2009 15:28:24   
Anonimen
Ne ni se spremenil.
Sam očitno se mu tanova ne pusti poniževat. Verjetno ima karakter, hrbtenico in ve kaj hoče imeti od življenja in od partnerja.
Ljudje delajo z nami točno tako kot jim dovolimo da delajo.
Pa men tud tko k mič ni jasno kako si NJEMU rodila otrokeuser posted image

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2009 15:44:28   
Anonimen
Moj bivši se je še bolj poslabšal user posted image user posted image
Slab, slabši, najslabši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2009 16:07:48   
Gina
Ja, to je pogost pojav. Moj ex tudi sedaj počne vse reči, katere z mano ni. Prej se je norčeval, ker jaz ne maram mesa, zdaj je vegetarianec, poje manj mesa kot jaz, prej se je norčeval iz joge, zdaj je zagrizen jogist, prej ni šel na noben izlet z mano, zdaj gre 2x na leto v tuje kraje, prej smo morali živeti s taščo, zdaj živi raje v najemu, ker ne more ta nova tako živet s tako grozno žensko....  Pa ni res, da sem se mu jaz pustila. Tukaj brisačkarica se po dolgem času ne morem strinjat s tabo. Nisem mu. Zato pa sva se kregala. Je pa res, da mene ni imel toliko rad, da bi za mene to bil pripravljen storit. Enostavno mu ni bilo. Za zdajšnjo mu je pa vredno te iste reči naredit. Ima jo rad. Rad z veliko začetnico. Mene pač ni imel toliko rad. Očitno mu tudi jaz nisem nudila tiste reči, ki jih je on rabil, vendar mu jih niti ne bi mogla nudit, če bi se razpočila. In a veš, jaz sem vesela, da je temu tako, da sva šla vsak svojo pot. Če me ni imel dovolj rad, ni bil srečen ne on ne jaz. Ne moreš gledat vse iz zornega kota, zakaj pa zanjo naredi, zame pa ne? Pač ne. Saj to ne pove nič o tebi. Samo o njegovem okusu in o tem, kaj njemu ona pomeni, ti pa ne. Pa kaj? Saj boš vredna ljubezni nekoga drugega. Saj si tudi ti zaslužiš nekoga, ki bo enakovreden partner, ne pa ležal ko klada pred tv-jem, ti boš pa delala.

Vsaka zavist je nevednost. Tudi to je res. Včasih vidimo zgolj reči, ki smo jih pripravljeni videti. Poleg reči, ki jih zanjo počne, pa jih zate ni, ima zihr še vedno vse svoje stare fore, ki so ti šle tako zelo na jetra. Moj ex recimo še vedno čisto vsako popoldne spi nekaj ur skupaj, žena preživlja popoldneve sama z otrokom, ali pa vsi trije drnjohajo. Pa noče delit denarja, imata vsak svojega, pa špila igralca pred ljudmi, pa hoče da je doma vse sterilno, pa spi v drugi sobi kot ona, ker ta mala joka....pa vse sorte drugih reči, ki jih nisem marala. Ne samo ne marala, zamerila sem mu jih. Vidiš, tudi tvoj ima še vedno vse stare fore, ki si mu jih zamerila. Vidiš pa samo tiste, ki jih je slučajno pa vendarle spremenil.

Vzemi vse skupaj v kompletu in sprevidi že enkrat, da če je šel, že nista bila za skupaj. Dal ti je možnost, da si najdeš svojo srečo. Vzemi to kot darilo, ne kot nekaj slabega. Saj pravim, zavist je nevednost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2009 16:12:17   
Anonimen
Je pa res, da mene ni imel toliko rad, da bi za mene to bil pripravljen storit. Enostavno mu ni bilo. Za zdajšnjo mu je pa vredno te iste reči naredit. Ima jo rad. Rad z veliko začetnico. Mene pač ni imel toliko rad.

Ja logično.

Sam še zmeri trdim da se ni spremenuuser posted image , sam pač ta ženska taboljš iz njega očitno potegne.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2009 16:21:59   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Je pa res, da mene ni imel toliko rad, da bi za mene to bil pripravljen storit. Enostavno mu ni bilo. Za zdajšnjo mu je pa vredno te iste reči naredit. Ima jo rad. Rad z veliko začetnico. Mene pač ni imel toliko rad.

Ja logično.

Sam še zmeri trdim da se ni spremenuuser posted image , sam pač ta ženska taboljš iz njega očitno potegne.

Ja, to bo ta pravi odgovor. Ona ta najboljše potegne iz njega. Točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2009 16:26:06   
bumerang
user posted image

Ena p. dlaka vleče bolj kot 100 konjev.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2009 19:15:52   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

user posted image

Ena p. dlaka vleče bolj kot 100 konjev.

------------------------
Kaj pa zdaj, ko je vse na nulo obrito?! user posted image

Drugače pa avtorici posta samo čestitam, da se je znebila tega moškega. Tudi tej novi bo kmalu težil, brez skrbi.. Pa saj nimaš ti nič od tega, če sta onadva srečna ali pa ne.
Hočem reči, ti z njim nisi bila srečna in ti je pravzaprav napravil uslugo, ko je šel in ti pustil prostor, da si urediš življenje user posted image !

Dobro premisli, bi ga vzela nazaj z vsemi napakami in dejstvom, da če vama je bilo slabo 9 let, bi vama bilo 10. leto in vsa naslednja še slabša... Bi ga vzela?
No, sem vedela, da ne bi user posted image !
In tako je tudi prav user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 10.1.2009 19:16:04 >

ROŽICA

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2009 20:54:23   
CLAUDY11
Ola mislim da je prišlo do malega nesporazuma  s tem ko sem rekla da sem rodila 2 otroka nisem mislila sam njem  ampak hotela sem samo napisat da so se nama v tem času rodila 2 čudovita otroka  ki jih naravnost obožujem saj sem jih večinoma sam vzgajala ker ga ni blo nikol doma Pa glede denarja ko sva začela ni imel nič celo jaz sem na začetku k najinem gospodinstvo več prispevala poten je pa zamenjal službo in s tem pridobil boljšo plačo  in RES JE res sem ga preveč ujčkala verjetno bio mu mogla mal več pogojev postavljat sam ko sem včasih probala  me je fizično napadel!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2009 20:56:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

Ola mislim da je prišlo do malega nesporazuma  s tem ko sem rekla da sem rodila 2 otroka nisem mislila sam njem  ampak hotela sem samo napisat da so se nama v tem času rodila 2 čudovita otroka  ki jih naravnost obožujem saj sem jih večinoma sam vzgajala ker ga ni blo nikol doma Pa glede denarja ko sva začela ni imel nič celo jaz sem na začetku k najinem gospodinstvo več prispevala poten je pa zamenjal službo in s tem pridobil boljšo plačo  in RES JE res sem ga preveč ujčkala verjetno bio mu mogla mal več pogojev postavljat sam ko sem včasih probala  me je fizično napadel!!!

Tud če se je spremenil(še zmer ne verjamem btwuser posted image ), to teb prou nič ne pomaga.
Tako da se ne obremenjuj z njim in preteklostjo. Glej naprej. Pa za naprej.....odrasli moški ne rabjo ujčkanja k da so pr mamici, ampk partnerko z karakterjem. Tko da.....delaj na sebi. Da se zgodba ne ponovi.

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2009 21:03:59   
felix7

potem bo verjetno tudi ta novi slej ko prej pokazal svoj pravi obraz...

bi ti pa priporočala, da se o tem pogovarjaš z otroci, ne vem sicer, koliko sta stara, ampak tudi moj fotr je bil podobne sorte, nobenega interesa ni kazal za naju z bratom, tudi tepel naju je pogosto. Večkrat sem si želela, da ga ne bi bilo v mojem življenju in ko je mami končno zbrala pogum in šla, pa čeprav revna kot cerkvena miš, se mi je odvalil kamen od srca. 15 let ni  bilo o njem ne duha ne sluha, za naju z bratom nikoli v teh letih ni pokazal trohice zanimanja. In to me je kot otroka pa potem najstnico hudo bolelo. Nisem si želela očeta nazaj, me je pa žrlo in sama sebe sem dajala v nič, v smislu "še za lastnega očeta nisem dovolj zanimiva". Ne dovoli, da otroci podobna čustva potlačijo v sebi, jaz sem rabila 15 let, da sem o tem spregovorila in se osvobodila teh mračnih misli in dajanja sebe v nič.

Sicer pa... vse dobro v novem življenju, verjetno je bil že skrajni čas za to.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.1.2009 21:08:25   
bumerang
Dokler nisem prebrala, da te je fizično napadel, sem hotela napisati, da je verjetno res zdaj tak. Kar nekaj primerkov poznam, ki so se od mladosti fajn spremenili in zdaj svoj status držijo že kar ulala let.
Ampak če je nad tabo dvignil roko potem jo bo še. Ne nujno nad ženo, lahko nad otroki, psom... komerkoli.
Torej bodi zadovoljna, da nista več skupaj.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.1.2009 21:15:35   
Anonimen

sam ko sem včasih probala  me je fizično napadel!!!

Se je spremenil, ja, dokler se bo obvladoval brzdati...
Poznam primer, prvi zakon neuspešen, kao po krivdi žene, drugi pa je cvetel, ja, in potem se druga žena spomni ločiti, na policiji pa napiše par listov, kaj ji je tip delal vsa leta, ko jih je poklicala. Zapisnik prve žene identičen zapisniku druge žene.
Verjamem pa, da to, kar vidiš, presneto boli. Če je bil tak s tabo res ne verjamem, da je zdaj angelček. Ne verjamem, da gre človek, ki to dela kar tako iz svoje kože. Res ne. Razen če je pravo roko dobil.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 10.1.2009 21:22:09 >

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.1.2009 21:41:12   
CLAUDY11
 Zdravo tvoje sporočilo me je res ganlo   k sreči se lahk z mojim otrokoma o vsem pogovarjam in tudi  o tem kar se nam je naredilo , ker nažalost sta bila otroka zraven ko me je njihov oče pretpel in nas vse 3 zvečer nagnal iz naše hiše da je lahko naredil prostor  za ljubico ki jo je že imel vendar sem bila preveč naivna da bi to videla( saj sem imela preveč dela z opravljanjem za hišo  gospodinstvo in še ostale stvari ki jih je potrebno postorit ) saj nekdo je moral če je pa cele dneve in večere delal  pa šs taščo sem morala prenašat ki mo jo skoz dajala potuho!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.1.2009 22:23:38   
Gina
In tebe zdaj žre, ker ni z vami? Pa ker izgleda, da je drugačen s ta novo? Saj ti pravim, da imaš srečo, da ti je odprl vrata in možnost, da prideš ven iz te godlje. Zahvali se mu in to iz srca. Še dobro da si je drugo najdel. Kaj češ s takim tipom? Udaril te je, halo!

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.1.2009 1:07:24   
arianna33
Se strinjam z vsemi ki so napisale, da imas sreco da si se ga resila, pa ceprav je on tebe pustil.

Zanima pa me nekaj, napisala si, da ko sta se spoznala, je bil reven kot cerkvena mis. Da si je sele kasneje dobil boljso sluzbo. Torej pomeni, da sta za hiso OBA (torej tudi TI!!) delala in vlagala vanjo. Kako te je potem lahko kar tako, meni nic tebi nic, ven vrgel?

Ali ne gre na pol, ce gresta dva narazen, kar sta v zakonu skupaj ustvarila? Nevem no, toda jaz bi mu jajca odrezala, prascu prekletemu, da mi svojo k...O!! not prinese, mene, svoje otroke pa ven vrze. Upam, da si ga prijavila in da mu nisi prepustila krvavega potu svojega dela? Njemu in tisti nicvrednici. Brez zamere, toda zenska, ki mirno gleda kako njen ljubimec iz hise mece svoja lastna otroka in zeno, da njo lahko not da, ni nic drugega kot nicvrednica. In verjemi, NI se spremenil. Bo tudi njej pokazal svoj obraz in bodi gotova, da na tuji nesreci NE MORES graditi svooje srece. Ti ze zivljenje samo izstavi racun. Pa tudi CE bosta srecna, kar dvomim, kaj ti mar. Ti za svoja otroka poskrbi, in na sebi delaj, da ne bos zopet na kakega takega kretena naletela.

Skoda, da ni v sloveniji kot v italiji. Verjemi, da bi moral ON iz hise, pa svojo kur?o s sabo odnesti. Pa se placevati bi moral. Za otroka IN zate. Ceprav to nekatere tam izrabljajo, a morda je malo vec pravice za primere kot je tvoj.

In bodi srecna, da si se ga znebila! Sprejmi kot darilo, kot ti je ze gina napisala, ce se ne motim. Ker je res darilo. Pa en velik user posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.1.2009 11:45:53   
ronja
zdaj mi pa vi povejte al sem jaz mal nora al se lahka en človek tako spremeni??? vem pa da je z njem začela ker je dobro situiran. kaj lahka ženske res tako moške sučejo al je to samo prehodno??? jaz za sebe vem da se nebi mogla tak spremenit
kaj mislite vi????

Mislim, da ima ljubezen ogromno moč! Pa tudi zaljubljenost. Kaj od tega je pri tvojem bivšem, boš kmalu videla, ampak navsezadnje je to dobro, ker se je kljub vsemu spremenil na boljše. Če že tvoji otroci niso imeli bogvekaj od njega, bo imel vsaj en drug otrok...
Je pa res, da je nesrečen človek pogosto neaktiven: nič se mu ne da, nikamor ne gre, nič se ga ne da prepričat, vse je brezveze... če pa najde srečo oz. nekaj, kar ga veseli in če ve, da se mora za to tudi potrudit, se bo. Saj nismo tako trdi... Verjetno se je v vajinem zakonu malo dologočasil, mogoče je tudi od začetka nekak jemal vse skup kot samoposebi umevno ali pa enostavno ni bil tako noro zaljubljen, da bi se mu dalo kaj dosti trudit...

moj lubi je rekel, da se ne mara crkljat, ko smo se pogovarjali o tem (ko še nisva bila skup, sva imela vsak svojega/o, sva bila pa prijatelja, v isti "klapi"), zdaj pa je najbolj crkljivo bitje, kar jih poznam (poleg meneuser posted image ). Pa ga nisem nikoli nič silila v to ali karkoli takega, enostavno mu je to zdaj z mano luštno, z bivšo mu pač ni bilo, ker sta imela drugačen odnos in mu je bilo to dolgčas. meni je to hecno, ker sem se vedno rada cartala, ampak ljudje imamo različne odnose in kar imaš pri enem rad, pri drugem ne bi nikoli dovolil... Jaz se recimo za bivšega nisem nikoli hotela zrihtat, nikoli nisem hotela oblečt mini krila, recimo, pa bi mi bil večno hvaleženuser posted image , ker mu je bilo to pač zelo všeč. Ampak jaz nisem hotela imet občutka, da je z mano zato ali pa da me tako gleda in se nisem nikoli tako oblekla. Zdaj pa se kdaj tako oblečem, (poleti, ko je vroče, seveda, ker sem zmrzljivček na kvadrat...), ker pač vem, da to nič takega ne pomeni.

Verjamem, da je težko videt, da je tvoj lubi z nekom drugim bolj srečen kot je bil s tabo in je zanjo pripravljen naredit več - vendar če se le da, poizkusi gledat na to pozitivno: če se je spremenil na boljše, bo tudi tvojim otrokom lepše ob njem, saj bo še vedno njun oče...

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!