|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toysrus avstrija
28.11.2007 13:43:32   
lily rose
Pozdravljeni!

Namen imamo iti v toysa v avstrijo pa bi rabila vašo pomoč. Tam sem bila samo enkrat in sicer v celovcu vendar sem vse skupaj bolj na hitro pogledala ker tudi otročka takrat še nismo imeli in me ni kaj posebno zanimalo. Zdaj pa primerjam njihovo ameriško in avstrijsko stran in je na ameriški veliko več stvari. Recimo od Fisher Price. Na maeriški je ogromno stvari na avstrijski pa zelo malo in me zanima če tudi v trgovini tega nimajo. Sem se pač zagledala v neke igrače od fisher price in bi jih kupila samo me skrbi da jih nimajo in da ne bi brezveze tje hodili.

Hvala za pomoč in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: toysrus avstrija
28.11.2007 15:07:36   
Lenny
Lily Rose, za Celovec ti bo katera druga bolj natančno povedala, meni je Graz bližji. Da se ne vozimo zastonj, jaz ponavadi kar preko maila preverim, ali stvar, ki jo želim, imajo. Odgovorijo zelo hitro in ti artikel po želji tudi rezervirajo. Če tam ne dobim, preverim še v Truo in Mueller-ju.

(odgovor članu lily rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: toysrus avstrija
28.11.2007 15:54:54   
PAJO
ja drugac imajo dost stvari pa zdej mislim da so fisher price igrace se
znizane,poglej na spletni strani www.tozsrus.at katalog pa bos vidla.

jz grem skoz tja,je res velika trgovina.

papa,ana

iz kje pa si?

(odgovor članu lily rose)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: toysrus avstrija
29.11.2007 7:24:36   
honey
Po moje boš sigurno kaj našla - mi2 z možem sva bila kar bolna od vse izbire igrač, ki jih pri nas niti približno ne vidiš. Dobro, da sva imela omejeno količino denarja, ker drugače bi moj user posted image  pokupil kar celo trgovino za tamalega user posted image . No, saj navsezadnje sva vseeno zapravila 100 €, ampak bi jih lahko tudi 1000 €

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: toysrus avstrija
29.11.2007 20:14:52   
lea23
tudi midva tamali kupujeva v toysrusu. ampak večinoma kej uporabnega.. fliper za v banjo, za oblečt, pa na začetku otroško opremo,.. igrač pa na splošno sploh ne kupujem ker jih itak ima veliko preveč, jih dobi od obiskov, babic in dedkov..
pa itak mojo tamalo navadne igrače sploh ne zanimajo, vse drugo ji je bolj zanimivo user posted image  mogoče bo čez kake bolj leta že drugače pa bomo takrat pač nabavili..

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?