|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cista ali nosečnost?
3.9.2012 11:27:20   
latka
Tako, sama sem spet pred dilemo, kajti danes imam že 38 dan cikla, moje M še vedno ni(imam neredne zaradi PCO), ampak imam že teden dni vse znake za njen prihod (krči, predvsem levo), sem pa imela prejšnji teden v sredo zvečer in naslednji dan popoldan na papirju rahel rjav izcedek med sluzjo, potem hud glavobol, sedaj pa me že od takrat tudi vsak dan bolj bolijo bradavice, ki me nikoli ne.user posted image Zato sem pa v soboto zjutraj naredila test, kjer se mi je v 5 min pojavila rahla črtica, vendar ne vem če lahko cista moti test. Sedaj septembra bi morala po eskimčka, me pa heca ta M!
Zato me zanima, če je imela že katera podoben slučaj, da je test poz. zaradi ciste?
Bojim se, da ni slučajno IMN?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cista ali nosečnost?
3.9.2012 12:41:01   
Anonimen
Cista ne povzroča pozitivnega testa

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2012 12:43:58   
čiba
Ponovi test, ne znam ti drugega svetovat. In seveda držim pesti, da je pozitivenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2012 12:51:02   
Tippi
Jaz ti bom kar čestitala. Črtica je črtica pravijo user posted image
Cista nima pa nobene veze z izidom nosečniškega testa!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2012 13:19:36   
aksuram
jaz ti tudi kar čestitam. tudi jaz sem lastnica spco in ogromne ciste. tudi sama sem zanosila ampak se je na žalost končalo s ss. držim pesti zate

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2012 13:28:46   
LittleSun
Poskusi narediti še CB, čeprav mislim, da cista res nebi smela imeti vpliva na rezultat testa.
Iskrene čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2012 14:03:45   
SILVA
Joj latka močno držim za še en debel plus, bi bil res že časuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2012 15:33:18   
latka
Punce, hvala za pestke, tokrat imam res take znake, kot pri prvi nosečnosti(boleče bradavice in izostala M), krči so še vedno prisotni, boleč križ.Skratka, zjutraj se mi je na CB takoj narisal +, čeprav rahel, ampak viden, še preden sta iztekli tisti 2 min. Nisem mogla verjeti, toda popoldan je črtica že skoraj zbledela in sem zato takoj letela po CB digital, in kaj zagledam, en velik -!user posted image

Če še ne priteče M, bom pač morala do G naj me pregleda,da sprožimo to M in bom lahko končno šla v MB po mojega zadnjega eskimčka!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2012 20:59:37   
andreja83
Pridružujem se latka željam da je vama uspelo :) Držim pesti

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2012 8:42:36   
aksuram
latka pojdi na krvni test- je najbolj zanesljiv

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2012 11:40:35   
smeška83
Jaz tudi priporočam krvni test. Držim pestiuser posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?