|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolo za 5 letnico
27.3.2012 19:42:33   
ThinkPink
Pozdravček!

Zanima me, katero kolo priporočate za cca. 5 letnico, rada bi namreč, da je kolo čim lažje in da so pedala lahka za potiskati...Bila v hervisu, pa imajo samo težka kolesa z raznimi košarcami, težkimi pomožnimi kolesi...Nimam časa, da bi hodila po trgovinah, zato me zanima, če ima katera izkušnjo s prve roke...kje kupiti in katero kolo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolo za 5 letnico
28.3.2012 7:09:39   
Hope2
Jaz sem imela čas in sem hodila po štacunah, delala celo znanost iz biciklov, pa ti povem, da so več ali manj vsi težki, celo tisti s pomožnimi kolesi. le te naredijo bicikel 2x težji. Par gramaov je pri kakem razlike. Ok govorim za prva kolesa 12colska, ampak tudi pri večjih ne bo kake hude razlike, celo če pričakuješ kako očitno razliko v smislu 1 kguser posted image .
Ko sem to naštudiralauser posted image in videla da je brezveze gledat kilažo, pa sem spet vozila ta malga s sabo in ga posedla na vsak bicikel. tO PA ZATO, ker sem videla, da so velike razlike v razdlaji med balanco in sedežem, različni koti med sedežem in pedali, drža otroka..... in sem bolj zaradi teh razdalj in drže domnevala, da ne more pedalov zavrtet- da ni teža bicikla ta glavni in edini atribut. Tistega, ki je zagonil sem potem kupila. Mi smo namreč dobili v dar en čist obični bicikel iz intersporta, pa se mi je zdel pretežek in otrok ni mogel peljat. Zato sem šla v nabavo drugega. Ta drugega, ki ga je v trgovini z lahkoto zavrtel pa sem kupila v bauer trgovini v city parku. Specializirana trgovina s kolesi. Doma sem potem oba stehtala in v teži ni razlike, sem ju premerila in je bila kar velika razlika. So mi pa na veliko priporočali shwina, ker je kao najboljši, najlažji itd.... pa sploh ni nič lažji, in mojemu otroku npr sploh ni ustrezal- zato pa sploh ni slaba ideja, otroka s sabo.

Je pa res, da se pač otrok navadi vsakega kolesa.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kolo za 5 letnico
3.4.2012 21:09:43   
livia
Pojdi v pravo kolesarsko trgovino. Recimo v BTCju imaš Bauer.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kolo za 5 letnico
6.5.2012 8:54:43   
sonjababic55
Preveri otroška kolesa Liketobike, Specialised in Puky. Vsa so aluminijasta in lahka. Specialised trgovino imaš na celovški v Lj, Puky in Liketobike lahko preizkusite v merkator centru v šiški zgoraj. Pa še zraven Mercator centra, proti baby centru imaš 1 kolesarsko trgovino.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kolo za 5 letnico
16.6.2012 23:45:42   
ruby19
Zelo v redu kolesa (tako vizualno kot cenovno) za 5-letnike ali 5-letnice imajo v trgovini Rogo šport na Trubarjevi v Ljubljani (bivša trgovina Rog).Predvsem kolesa Rocco lahko priporočim, so italijanska in čeprav niso aluminijasta, so zelo lahka in lepo vodljiva.

(odgovor članu sonjababic55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mladinske sobe Magnet
Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo z...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?