|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Stokke ALI 3-Tech
22.5.2012 14:43:38   
princess13
Pozdravljene!

Lepo bi vas prosila, predvsem tiste, ki imate izkušnje, če mi pomagate se odločiti za enega izmed teh dveh vozičkov. Zanima me katerega bi ve izbrale in zakaj?
Že nekaj časa niham od enega k drugemu in se nikakor ne morem odločiti. Cenovno bi me oba z vso opremo prišla enako, ker bi Stokke-ja kupila rabljenega.

Tukaj je še link od obeh:

Stokke:
http://www.bolha.com/stokke-vozicki/otroski-vozicek-stokke-komlpetna-oprema-oglas1279845593

3-Tech:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237594

HVALA za pomoč! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Stokke ALI 3-Tech
22.5.2012 16:00:09   
Hope2
Stokke mi je na videz lepši, ampak je samo za mestno vožnjo, po asfaltu. Ni za makedam ali kak neraven teren, ob kakih kockah oz tlakovancih ropotajo kolesa, precej drma. Zame pa ima še eno slabo lastnost in sicer majhen športni del,, kakega večjega otroka težko voziš not...
Drugi se mi zdi bolj primeren za kak neraven teren, ima tudi večje zadnje gume, športni del je večji. Nisem pa pristaš 3 kolesuser posted image .


Torej noben od teh dveh ni moj favorit. user posted image . Odločit se ne bi mogla, bi imela stokkeja, ampak se z njim matrat po našem terenu no way

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.5.2012 23:23:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček Stokke ALI 3-Tech
23.5.2012 7:56:26   
Tutan
Definitivno Stokke. 3tech se totalno razjaha user posted image

Ne, resno - imam čisto drugačno izkušnjo s Stokkeom, kot jo je opisala Hope. Imela ga je moja prijateljica, in v drugo ga bomo definitivno imeli tudi mi.
Otrok je visoko - greš recimo v restavracijo, pa otrok lahko dejansko sedi za mizo, tako da na mizo vidi in ne gleda po tleh.
Ok, restavracija ni ravno življenjsko pomembna - ko ga pelješ ob cesti je precej višje od izpuha avtomobilov user posted image
Malo heca.... user posted image
Ne, resno - voziček je stabilen, lahko vodljiv, po tlakovcih nima kakšnih problemov oziroma ne ropoče - vsaj jaz tega nisem opazila, gre po vseh normalnih terenih (po njivi ne boš mogla ne z enim ali drugim), se pa da Stokke brez problema peljat po travici v parku.
Načeloma so vse peš poti sedaj lepo urejene, tako da s Stokkeom ne bo problema - gre pa tudi po makedamu - ne sicer tako lahkotno kot 3kolesniki z napihljivimi kolesi - ampak se pelje dejansko OK - ne moreš ga pa peljati po makedamu ravno z enim prstom - ampak duše pa tudi ne spustiš zraven.

Glede na obliko terena bi se jaz izključno odločala med Stokke in Bugaboo (tegale nikoli ne pravilnoi zapišem, zato se opravičujem, če ni prav user posted image user posted image - ponavadi so ti uji in ooji ravno obratno) - Stokke za bolj mestni, primestni del - pač ok parkci, malo makedamskih poti, fine dolge peš poti. Bugaboo pa je vseeno malo bolje vodljiv po neravnih terenih - za vaške frajle user posted image

3tech bi sprva izločila - potem raje Quinny Buzz or something - res se noro razjaha (ok, nisem ga imela in je to samo info iz druge roke, ampak žal ni samo ena info - jih je bilo več nezadovolnih - enako recimo za Mustya - sem čula v zadnjih dneh kar nekaj graj).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček Stokke ALI 3-Tech
23.5.2012 7:58:55   
Tutan
Aja, glede športnega dela - brez problema je vanj šel tudi naš takrat 3 letnik (ni ne med malimi in ne velikimi).
3tech je pa športni del res velikanski - na oko celo prevelik.

Ampak realnost - pri 3 letih se bolj redkokateri otrok vozi v vozičku.
Zato izbiraj voziček, ki bo ti OK služil tja nekje do 1,5 oziroma 2,5 let. Potem se še samo tu in tam uporabi marela - za kako morje, letalo, daljše poti.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček Stokke ALI 3-Tech
23.5.2012 12:42:32   
princess13
Hvala punce za komentarje user posted image

Midva se tudi bolj nagibava k Stokke-ju, ker sva dobila tudi dobro ponudbo od sodelavke od mojega, ki prodaja celoten kopmlet, res z vsem (še nastavkom za pijačo) za 650€ (nama je šla na roko), voziček pa je star 1.leto in lepo ohranjen. Je pa bež barve. Jutri ga greva pogledat in če je res ohranjen, ga bova vzela. Me je zelo navdušil user posted image
Pa glede na to, da sva doma v centru mesta in makedama ni nikjer, pol mislim da je ta voziček čisto primeren.

Hvala še 1x, še posebej tebi Tutan user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mladinske sobe Magnet
Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo z...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?