Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 13:01:52
|
|
|
|
nina166
|
oddano :)
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 13:51:14
|
|
|
|
coccinella
|
REŠENA ANKETA :)
|
|
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 14:19:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tudi jaz sem izpolnila.
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 14:34:15
|
|
|
|
darchy82
|
oddana anketa :)
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 19:36:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
oddala!
|
|
|
|
RE: Anketa - starši prosim pomagajte :) 20.5.2011 19:38:33
|
|
|
|
Tajkun
|
Še jaz bi prosil za pomoč :) Sem študent podiplomskega študija na Ekonomski fakulteti in skupaj z sošolci smo pri predmetu Strateška trženjska analiza pripravili kratko anketo o bonbonih. Raziskavo delamo za znano slovensko podjetje. Anketa je v prvi vrsti namenjena mamam oz. materam z otroci, ki so mlajši do 15 let. Lahko odgovarjajo tudi očetje, ki imajo otroke mlajše od 15 let. Link do ankete najdete na povezavi: http://www.1ka.si/a/6628 Prosim vas, če jo lahko čim prej rešite in tako pomagate, da projekt čim bolj uspešno zaključimo. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?