Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 10:44:51
|
|
|
|
ronja
|
Voda mi še ni odtekla sama od sebe, ampak če ti kaj pomaga, se v lekarni dobijo hlačke, ki nekak reagirajo na hormone v plodovnici in se obarvajo, če je odtekla voda, če pa je samo izcedek, ostane vse normalno. To je ena varianta, lahko greš pa seveda v p. in ti tam to preverijo brezplačno (boš pa verjetno morala razlagat celo štorijo, kar ti mogoče ravno ni za razlagat, glede na to, da si še tu anonimna ). Da bi zaradi orgazma počil plodni mehur, je malo verjetno, sploh v 36. tednu - vsaj če je vse ok in imaš sicer normalno zdravo nosečnost. Ampak lahko se je pač pokrilo, da je vseeno počil mehur. Če je vode res ogromno - baje, da če se mehur res razpoči, je vse kar konkretno mokro, potem ne smeš hodit okoli. Če pa mehur poči samo malo, toliko da plodovnica odteka, ampak čist po malem, pa lahko. POvej lubiju, da nisi ziher, če ti lahko kupi te hlačke v lekarni, sploh če voda še vedno curi ven. Sicer pa je plodovna voda res voda - mislim, saj ma vsega vraga not, amapk je še vedno voda, ni sluz. Če je vse skupaj belkasto, sluzasto ali kaj podobnega, potem to ni plodovna voda. Ampak to na rjuhi verjetno težko vidiš...
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 11:34:48
|
|
|
|
bskrle
|
Vode je ponavadi veliko, kaplja ali odteče, si čisto moker. Pojdi po stopnicah, boš hitro opazila, če kaj teče.
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 11:57:52
|
|
|
|
blaža
|
Po moje ti ni odtekla voda. jaz sem bla tudi skozi panična in sem gledala mali vložek. ko mi je pa voda odtekla, mi je pa še čevlje zalivalo . Še ta velika brisača je komaj zdržala do porodnišnice. Je blo količinsko, kot bi se polulala in je res fanj teklo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 12:11:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 12:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Te čisto razumem, mislim glede hormonov v nosečnosti, ker so meni zadnje dni tud delali tak, da je blo groza ...je pa belkasta, ne moreš jo primerjat z urinom. Tak, da si po moje res ejakulirala (haha) Bodi brez skrbi, ko/če ti bo odtekla voda, boš vedela. hvala vam za vzpodbudne besede in urgentno pomoč. no, od dopoldanskega orgazma do zdaj ni več nič priteklo. očitno je res bila ejakulacija. wauu.. noroooo lepo!!!!!! sam zdj si ne bom več upala igrati se... kaj pa če bo kakšna repriza sprožila predčasen porod? je tudi možno, ne? ne, ne, nič več igranja. počakala bom na strelca. loool
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 13:50:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 13:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ...baje pa obstaja tud ena teorija, da sperma povzroča prezgodnji porod oz. popadke... ja, sj zato, pa ker kao ni priporočljiv seks.. oz. ejakulacija v nožnico, ker bojda mehča maternični vrat, sem se pač malo sama s seboj poigrala... in evo ti gana - doživim nebesa!! mah.. ne vem če bom zdržala do poroda.. me ima, da bi kar kmalu to ponovila. lp
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 22:11:29
|
|
|
|
ronja
|
ker sva mela prepoved sp. odnosov, no in pol je skoraj razvil teorijo, da vse te mesece tudi orgazma ne smem doživet... Jap, če je kaj bolj ornk narobe, potem je to tak (v normalni nosečnosti pa lahko seksaš kolikor te je volja). Meni tudi moja g. ne dovoli... Pravi, da naj rajši njemu 2x pride . On je pa navajen, da je vedno obema lepo, pa tudi noče, če jaz ne smem ... No, sem jo pa danes vprašala, če še obstaja upanje za naju, da bova spala skup predno rodim, pa je rekla, da bo zadnje 3 tedne celo zaželeno in to čim bolj pogosto, da se maternični vrat zmehča . Potem je še dodala, da lahko takrat vse not prineseva, da dajejo svečke s prostaglandinom (upam, da sem si prav zapomnila) na 6 ur, kadar dete noče ven... Torej lahko vsake 6 ur . Sem povedala lubiju (že po tel., ko sem mu poročala, kak je bilo na pregledu), pa je bilo prvo vprašanje: "Kdaj?" Mu povem, 3 tedne pred rokom, še 7 tednov. On pa: "uh, to je pa še dooooolgoooo..." no, ko je pa prišel domov, me je pa dobesedno na vratih pozdravil z besedami: "kje si ti mojih 7 tednov? " anonimna, če se bojiš delovanja sperme, pa seksajta s kondomi - tamal problem ...
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 5.11.2008 23:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja anonimna, če se bojiš delovanja sperme, pa seksajta s kondomi - tamal problem ... ni varjante. ne maram kondomov. pa še občutljiva sem na un premaz.. me je po uporabi kondoma dostkrat srbela nožnica. pa še občutek mi ni všeč. saj ni panike.. bo pač pazil - imam raje to, le da včasih je tako, da sem v postelji sama.. in danes sem bila 'lačna' že na vsezgodaj...
|
|
|
|
RE: ejakulacija v nosečnosti - kako vem da ni... 6.11.2008 8:28:28
|
|
|
|
arabela*
|
meni je odtekla voda. Ni nujno,da je je veliko.Pri meni je bilo nekje za mogoče deci al pa dva,ker je ostanek odtekel v P. Nebi te rada strašila,vendar vseeno raje pojdi na pregled. To kar pa praviš,da si občitila,pa je posledica nosečnosti in bolj intenzivnega delovanja hormonov.Blažen čas,v dobesednem pomenu
|
| Stran: [1] |
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!