Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
merkur izola katastrofa 19.5.2008 10:52:09
|
|
|
|
snake
|
med dopustom sem malo zapravljala po merkurju v izoli, malo posode, krožniki, in take prčkarije za kuhinjo in nakar ko zagledam ene lepe krožnike, res lepe, vsa iz sebe kako jih bom domov odnesla začnem prvega dvigat proti sebi in glej ga hudiča so bili tako na tesno v polico nataknjeni da nikakor nisem mogla ven z njimi, in tečem do prve prodajalke da mi pomaga, pa se stran obrne in reče imam drugo stranko in zleti stran, grem za njo da počakam da konča s tranko in da meni gre pomagat, in baba neumna konča z gospo me pogleda se obrne in gre strann....ne obupam, grem do druge, lepo prosim če mi lahko pomaga in mi reče nimam časa imam nekaj za rešit in gre stran.............kaj takega, da bi vsaj rekle počakajte malo pridem nazaj do vas, ne, obe me odjebejo in grejo po svoje.....pa sem si mislila pa ne boste zaslužili na meni.....in sem šla...........prav za pograjat ta merkur izola, katastrofa...........
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 11:23:04
|
|
|
|
muška
|
Ja saj imajo vodstvo ne, pa poslovodnje pa ne vem koga vse že. Tam se pritoži, tukaj ti ne bomo mogle kaj dosti pomagat.
|
|
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 11:44:24
|
|
|
|
Rožica I
|
Uff, sem že mislila, kako so ti padli na tla ! Drugače pa polna luna se bliža, pa smo zgleda vsi mal tečni. Meni je tudi danes ena brihtna gospa prodajalka cinično in nesramno rekla, ko sem jo vprašala, če je nek artikel enak (gledala pa sem velikost in tudi polagala en kos na drugi, tako da se je videlo, da ju merim, ampak sta bila različnih znamk in potem je dostikrat velikost drugačna), da ni artikel enak, da je druga znamka .
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 14:09:35
|
|
|
|
klarisima
|
Jaz bi zahtevala nadrejenega in bi jim dala vetra. Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu, ki se mu da.
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 14:12:21
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Jaz bi zahtevala nadrejenega in bi jim dala vetra. Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu, ki se mu da.
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 14:58:56
|
|
|
|
snake
|
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Jaz bi zahtevala nadrejenega in bi jim dala vetra. Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu, ki se mu da. to je preteško zame, vedno se dam v vlogo tistega ki bi ga grajala, in pol sem vedno tiho.....
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 15:27:39
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi zahtevala nadrejenega in bi jim dala vetra. Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu, ki se mu da. Jaz bi naredila isto.
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 15:43:03
|
|
|
|
mika
|
Uff, sem že mislila, kako so ti padli na tla ! jaz tudi snake, so tu punce že povedale...naslednjič do vodje
|
|
|
|
RE: merkur izola katastrofa 19.5.2008 17:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Jaz bi zahtevala nadrejenega in bi jim dala vetra. Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu, ki se mu da. to je preteško zame, vedno se dam v vlogo tistega ki bi ga grajala, in pol sem vedno tiho..... Ja pol pa nic,ce ti je pretezko. Ostani pac nezadovoljna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?