Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhalniki za kampiranje 24.7.2011 19:58:03
|
|
|
|
tintin
|
aja plin, mi vozimo s seboj 10 kg jeklenko.
|
|
|
|
RE: kuhalniki za kampiranje 25.7.2011 7:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo pa električni kuhalnik s seboj in moram rečt, da sem bia letos kar vesela, da nismo imeli plina s seboj, ker bi se potem v prvih dneh dopusta prehranjevali samo z mrzlo hrano ali v restavracijah, kot bi se naši kolegi, če nebi bilo nas zraven. Pač imeli so vse zaščite in vse ... ampak ko malo bolj zapiha veter tudi tiste zaščite ne pomagajo in plamen ugasne.
|
|
|
|
RE: kuhalniki za kampiranje 25.7.2011 11:10:49
|
|
|
|
livia
|
Mi imamo pa picopek, indukcijo in plin. Indukcijo bomo pustili kar doma, ker se ni obnesla. Kar so nama v Iglu Športu svetovali glede plina ja zakon in kapo dol http://www.iglusport.si/kuhalnik-etapower-ef Majhna zadeva, a skuha čuda in pol. Sploh ne rabiš dodatnih posod s sabo. Ta mala bombolca plina 20 ml je za več kot en teden, ker ima tak fajn ščit za veter. Toplo priporočam. Za pečenje mesa in zelenjave ter rižot, bomo vzeli pa še picopek s sabo.
|
|
|
|
RE: kuhalniki za kampiranje 25.7.2011 11:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Za pečenje mesa in zelenjave ter rižot, bomo vzeli pa še picopek s sabo. Livija samo toplo ti priporočam da imate kak boljši picopek s seboj, kot je bil ta zdaj iz Mercatorja ... grelce ima tako smotano razporejene, da nismo mogli enakomirno mesa spečt, pa še ko greje grejhe na polno, pri nastavljanju jakosti je razlika samo v tem, kolikšne so pavzemed gretjem na polno
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?