Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Lianna, sej ne vem, če imam prav, sam se mi zdi, da če pride lunca vmes, moraš izpustit tisti dan, ki je pač na sporedu. Tako, da ne podreš zaporedja teh 4 dni No, saj pravim, da ne vem, tak je bilo meni rečeno. In kako se kaj držijo tvoji kg? Kak imaš občutek? Andreja, kaj pa imaš ti za en dan danes?
Jaz se spravljam nad dve veeeliki pomaranči
Ubistvu jst grem lepo naprej čeprov sem včeraj imela namesto OH vodni dan. Torej je danes na sporedu sadni dan-12. dan.Mislim da s tem ni nič narobe. Sem že hujšala po tej dieti in je blo vedno vredu. Tako, da imam danes sadni dan. Glede kilc pa mislm da sem že shujšala. Se v soboto tehtam in sporočim koliko bo kazalo.