|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!!
11.7.2006 13:51:39   
Teya*D.
Dan!
6.7. bi morala priti tetka user posted image in ker je ni bilo sem naredila test naslednji dan z jutranjim urinom ( 7.7. ). Pojavila se je čisto rahlo obarvana druga črtica, kar bi naj pomenilo, da sem nosečka. Bila sem vesela, vendar mi je nekaj pravilo, da čez nekaj dni ponovim test in res sem ga. Ponoven test sem naredila 9.7. s popoldansik urinom in bil je negativen. user posted image . Res mi ni bilo nič jasno in sem počakala še do včeraj 10.7. in naredila test popoldan s clear blue, ki je tudi bil negativen. Mislila sem da bo danes M ker sem imela izcedek, vendar user posted image še vedno ni.
Kaj naj si mislim zdaj? Kaj naj po vašem naredim!
Lepo prosim za vaše nasvete!

Lep dan, Teya*D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!!
11.7.2006 13:54:17   
tinaaja
Pojdi dat kri ali pa se malo pocakaj, da vidis. Sta samo dve moznosti: M zamuja ali pa se nimas dovolj nosecniskega hormona. KAj od tega pa je, pa zal ne morem rect. drzim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 13:56:10   
muki1
CB je meni osebno najboljši test. Meni je vedno pokazal očiten +, sem pa že slišala, da je puncam kazal lažno pozitivni rezultat, tako, da bi jaz na tvojem mestu kar čakala user posted image , če se pa ne pojavi, ponovi test z jutranjim urinom čez par dni.
Vem, da je čakanje hudičevo, lahko, da ti m. zaostaja tudi zaradi stresa.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 13:57:39   
Teya*D.
Hvala ti za odgovor!
Jaz sem pričakovala, da bo danes M pa je ni bilo. Ne vem pa zakaj bi M zamujala tako dolgo, ker še nikoli ni, vsaj tako dolgo ne.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 14:00:48   
TONČI.
Teste moraš vedno delati z jutranjim urinom. V zgodnji nosečnosti je le takrat menda notri nek hormon ki ti pove da si noseča. No vedno je v urinu a zjutraj je najbolj.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 14:37:12   
nuala
Lahko je reči, da bodi potrpežljiva, ampak jaz sem v zelo podobni situaciji kupila 5 testov in vsako jutro gor lulala... dokler ni bila črtica čisto dobro vidna.

Je pa vsekakor možno, da se je test zmotil ( če prav razumem je pozitivno kazal eden od treh )

Poizkusi še, pa srečno!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 14:42:21   
zaljubljena23
Tudi jaz ti priporočam, da še test ponoviš enkrat in to z jutranjim urinom

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2006 14:49:25   
taja1
Jaz bi ti svetovala, da pocakaj se par dni potem pa test ponovi.
Mogoce pa je se prezgodaj.
Ce bo po parih dneh se vedno negativen, pa pojdi do G.

Je pa res, da ti svetujem na podlagi prebranega, ker izkusenj (se) nimam.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2006 15:36:47   
Teya*D.
Hvala za nasvete!
Ja naredila sem tri teste, eden od teh je bil tako rekoč 'pozitiven' , če bi temu lahko tako rekla.
Vseeno upam, da bi pokazal velik +. Koliko dni naj počakam? Naj naredim test kar jutri zjutraj?
Kaj potem, če bo spet negativen?

lp

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2006 16:09:58   
taja1
Jaz bi na tvojem mestu pocakala se dva, tri dni. Ce bo cez tri dni se vedno negativen, pa pojdi raje do G.
Ne izgubi upanja - brala sem, da nekaterim puncam test tudi po tednu izostanka ni se nic pokazal.
Jaz ti zelim, da cimprej ugledas user posted image . Veliko srece.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2006 18:25:02   
delfinčica
Probaj počakat dva ali tri dni, v tem času se namreč vsebnost hormona podvoji in test zanesljivo pokaže.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2006 9:36:31   
Teya*D.
Hvala za odgovore!
Danes sem ponovila test in bil je spet negativen!zdi pa se mi, da spet vidim zraven črtico...
Ne vem če je, ker mislim, da je vse skupaj že plod moje domišlije. Minil je točno en teden, ko mi menstruacija zamuja. Malo še bom počakala in če je ne bo potem grem k G. Imela pa sem včeraj malo rdečih pikic, zato sem mislila da bo kaj pa še vedno nič...

lp

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?