Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 11.7.2006 22:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica, sem že 1x napisala, ker je moral v tujino, meni sta pa ostala 2 izpita in diploma. Muki1, saj jaz sem tudi bila cela zatečena spodaj in sploh hoditi nisem mogla
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 11.7.2006 22:30:23
|
|
|
|
G in T
|
jaz sem pa svojega bivšega pozabila zelo hitro,in neboleče, ker je bil kreten na tretjo potenco.
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 5:59:32
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: teja. whiiiiihiiiihiii...zara jst isto...evo...sam da se poleg se jest vprasam, da nisem mogla bit nac manjsi kreten,k sem ga gledala... Ja, sam jst sem po letu in pol "spregledala", on pa tega še dans ne ve... enako zara tud pr nas :)...
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 6:40:43
|
|
|
|
LARIKA
|
Priznam da sem parkrat še pomislila nanj z grenkobo v ustih. Danes vsak dan sproti ugotavljam, da imam super moža, partnerja, ljubimca,... in mi niti na kraj pameti ne pade, da bi bila še kdaj v življenju z njim. Srečala sva se po naključju 1 teden pred poroko. Bolelo je ko sam , vendar po njegovi reakciji in njegovi sem spoznala,da sem takrat izbrala najboljšo rešitev situacije, ko sem ga pustila in ga prav tako pustila v preteklosti. On je preteklost, jaz živim sedanjost. Ljubim svojega moža, tako da ne iščem točk ki so v mi pomenile ko sva bila z bivšim še skupaj. Imela sva se lepo in bilo so tudi težki časi. Še dobro, da je poudarek na je bilo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2006 7:10:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 7:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok.. bivsi in ne bivsi itd... V bistvu bivsi v resnici ne obstaja.. Je le halucinacija zaradi pogojenosti in strahu pred moralno obsodbo druzbe.. Recimo.. pri tej anonimni.. zivi z eniom.. misli na drugega.. in zakaj tega drugega imanuje bivsi? ce pa ni bivsi, ker se vedno zivi tukaj nikje.. Ce si z nekom fizicno.. z drugim pa mentalno.. je po vseh logikah mentalno visje od fizicnega.. tko da bi, ce bi se bolj precizno izrazili.. tega fizicnega, s katerim mas familijo.. mogla imenovati bivsi.. ce ze je treba nekoga imenovati bivsi.. Najbolj pa da nobenega ne imenujes bivsi.. ampak sta kar oba lepo sedanja.. a ne?! Kako bos to spelala in resla.. tega ne vem.. in ni moj problem.. in se ne bom vtikal v to.. ampak ni bivsi.. je sedanji.. in trenutno vec od tega ki zivis z njim.. Ta ki zivis z njim je osvojen.. nekako tvoj.. torej manj zanimiv.. boj zanimiv je tisti, ki ni vsak trenutek dosegliv.. in to samo iz enega razloga.. Ob tem "bivsem" se pocutis bolj ziva.. ne rutinska.. in to je dovolj velik razlog, da se ga na izplaca kar pozabit.. ker kaj je vec.. kot cutiti, da si ziv? In kaj je manj, kot se delati, da si ziv? Ce ti svetujejo, da ga raje pozabi.. potem je to zato, ker predvidevajo, da bi tale fizicni.. popenil, ce bi izvedel za konkurenco.. in kao je bolje, da se odpoves svojim sanjam in "umoris" sebe.. kot da zivis svoje sanje.. Ampak tukaj je lahko en hakeljc.. Ce so te sanje samo strast.. potem je velika verjetnost, da se bos zaje.. la in posledice, bojo karsne pac bojo.. Na to bos tezko vplivala.. potem.. Ne govorim o tem.. ali je to prav ali ni prav.. ali je dobro ali ni dobro.. ampak o tem ,da je to vse zdaj pri tebi prisotno.. pac dejstvo.. in da se tega ne da kar tko odvreci in mirno ziveti naprej.. oziroma boljke receno.. umirati naprej.. Obstaja pa ena moznost.. in sicer, ce ste vsi trije dovolj zavedajoci.. potem lahko cist fajn furate.. lahko pa kdo.. najverjetneje tvoj fizicni.. pade v kaksne vrocinske krce, ki se obicajno kazejo v neuravnovesenem cviljenju, kricanju, kriljenju, blodnji... zaradi nezavedanja in nerazumevanja nastale situacije. Fizicni te ima rad.. a ne??.. kar pomeni, da ima rad, kar imas ti rada.. da spostuje, kar ti spostujes, da zivi za tvoje sanje.. ampak v resnici.. pa te ima rad... samo do tocke, kjer se njegove sanje ujemajoa s tvojimi.. kar pa je vsaj malenkost cudno.. OK.. tole je blo namest jutranje kavice.. Ker ne pijem kave.. si privoscim kaj taksnega..
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 7:43:37
|
|
|
|
cukerček
|
z lahkoto sem ga prebolela, ker za takega bedaka kot se je na koncu izkazal, ne mislim izgubljat živcev in se sekirat.
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 10:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz P.s mater tjazy ti pa maš čas romane pisat!!
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 10:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah.. ti si pa skor mal redkobesedna se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 15:14:39
|
|
|
|
Babaloo
|
Seveda ga ne moreš pozabiti, ker je bilo z njim vse idelano. Najbrž sploh nista bila tako dolgo skupaj, da bi prišla do kakega resnega prepira ali druge krize. Sploh nista živela skupaj. Vse je bilo idealno. Z zdajšnjim partnerjem pa morata tudi kak problem rešit, voditi skupno gospodinjstvo, a ne? Vprašanje, kaj bi bilo z bivšim, če bi zdaj živela skupaj. Veš, tudi 6x na noč mine!! No, vsaj pri enih, da ne bo kake zamere! Ne razdiraj si družine s tem, da sanjaš, kako si enkrat sexala 6x v eni noči!! Jaz se samo nasmejim, ko pomislim na bivšega in si niti malo ne predstavljam, da bi še bila skupaj z njim. Saj ne da je slab človek, ampak pač ni šlo in spoznala sem sedanjega moža. Ki me zadovolji tako kot je treba (ja, tudi 6x na noč sva že!!!)!!
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 16:27:18
|
|
|
|
*Karmen*
|
Babaloo, tvoje mišljenje je precej podobno mojemu. Zudi jaz mislim, da je fajn skočit čez plot tako, za eno noč. Izživiš vse svoje fantazije, nimaš nobenih skrbi, dogajajo se same lepe stvari... V tisti kratki enonočni avanturi ti ni potrebno misliti na to, kaj boš jutri skuhala za kosilo, kako boš krotila svoje otroke, kako boš odplačala kredit, kdaj je potrebno plačati položnice, kako rešiti včerajšnji spor s partnerjem, kako obvladati "firbčno" taščo... Takšna avantura je sanjski samotni otok, na katerega prideš počivat, potem se pa spet vrneš v realnost. Žal pa bi po nekaj mesecih življenja na tem otoku tudi ta otok postal realnost z vsemi pripadajočimi tegobami in radostmi. In potem je spet potrebno poiskati drug sanjski otok ... Kar se pa "bingeljna" tiče - bingelj je samo pripomoček, ki ga še vedno mora usmerjat moški. Eni ga usmerjajo bolj, drugi manj spretno. Ampak bingelj je še vedno samo bingelj, ki se zna sam od sebe postaviti le v položaj "voljno", za vse ostalo pa potrebuje svojega lastnika in v večini primerov tudi lastnikovo partnerico... Ah, še o tem ali sem pozabila svoje bivše. Vsak ima za seboj določeno zgodovino, med katero spadajo tudi bivši partnerji. Svojih bivših partnerjev nisem pozabila, saj so bili del mojega življenja. So pa z razlogom postali bivši in na njih gledam le kot na list v knjigi mojega življenja - in nič več.
< Sporočilo je popravil zigkar -- 12.7.2006 16:32:52 >
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 12.7.2006 22:17:28
|
|
|
|
soncicaT
|
Joj imaš neljubo situacijo... Kaj pa otroci? Saj ni vse seks..žal je tako. Ne bom sodila, ker pravjo, da se zarečenga kruha največ poje, ampak meni je res grozno, če gresta dva narazen zarad enga tretjega, s katerim se pač fajn seksa.. Mogoče sem starokopitna in se mi bo že kmal kej podobnega pripetilo , ampak zaenkrat sem mnenja, da je otrok le na 1.mestu.
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 10:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa "bingeljna" tiče - bingelj je samo pripomoček, ki ga še vedno mora usmerjat moški. Eni ga usmerjajo bolj, drugi manj spretno. Ampak bingelj je še vedno samo bingelj, ki se zna sam od sebe postaviti le v položaj "voljno", za vse ostalo pa potrebuje svojega lastnika in v večini primerov tudi lastnikovo partnerico... To je pa opis za v leksikon
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 10:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Marogica, sem že 1x napisala, ker je moral v tujino, meni sta pa ostala 2 izpita in diploma. Ja, O.K., pa saj ni umrl, šel je samo v tujino. Če bi bilo zares tako kozmično, kot praviš, bi trajalo.
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 11:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam par kjer je on tud šel za tri leta v tujino - dans sta poročena - ga je čakala in on njo BTW moj je tud bil eno leto v tujini (mož) - dans sva ločena - sem ga čakala
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 11:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zanimivo je, kako selektiven je moj spomin. Vseh bivših se spominjam z naklonjenostjo in občasno se sprašujem, le zakaj sva šla s katerim od njih narazen. Ko bi le moj zdajšnji imel to in to njegovo lastnost... ... Potem pa se naenkrat spomnim tudi tistih negativnih stvari, zaradi katerih nama ni šlo skupaj, in premišljevanje je končano.
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 13:45:04
|
|
|
|
Teja N
|
Pa sta z bivšim sploh probala še kaj drugega kot kozmični sex? Na primer it za dalj časa sama na dopust, živet skupaj...? Ti sploh ne pogrešaš njega, ampak svojo predstavo o njem. In pol se srečata in te milo pogleda in ti zdrkneš samo še globlje v svoje fantazije. Če bi bilo res tako sanjsko z njim, kot si predstavljaš, pol bi že takrat ostala skupaj. Bit ločen za nek določen čas res ne bi smela bit ovira, če je, pa ljubezen že ni dovolj močna. Če pa res misliš, da sta ustvarjena drug za drugega, zakaj si pa pol šla z drugim in si z njim celo družino ustvarila?! Potem si pravzaprav bivšega prevarala.
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 17:40:00
|
|
|
|
niki5
|
Včasih zna biti preteklost dokaj nerealna in bi sedaj v tem obdobju, če bi se našla, sploh ne bilo tako kot imaš ti v spominu. S tem mislim, da bi imela možnost ponovno poskusiti.
|
|
|
|
RE: Še katera ne more pozabiti bivšega? 13.7.2006 21:20:32
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja jst. Ne morm pozabit kakšen kreten je bil/je še... se podpišem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?